| Novine "Trash" | |
|
+35emotivna luda Mrvica_88 plavojka confident jeca_bg Lazar01 iwanche SANDRA GM_loodak Maja93(mace) Anja* pink girl bubamara jocka Chocolate girl Zvezda Granda 2008 JeCa03 mala Kaca93 cvetic91 Mina-Neca fan Petra crazy_angeL Babs AdminKa paris_hilton Mica 93/2 mima-dugajica princeza DJ MW andjelaaaaa Ena88 LeNa_ Jasmina-DG Alek-Juicy Pen 39 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Maja93(mace) Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1281 Localisation : Svugde... Datum upisa : 09.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 11:40 am | |
| | |
|
| |
princeza VIP foruma
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 11:41 am | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 11:45 am | |
| - Maja93(mace) ::
- Prvi maj-prvi izlazak malog Nemanje
U cetvrtak,na neradni dan,paparazzi su imali posla na pretek.Takmicili su se koji od njih ce ugrabiti najbolju sliku.Definitivno,pobedio je nas paparazzo Alek! Tacno u 18 casova,uhvatio je kako izlaze novopeceni roditelji,Miljan i Ena. Kao i uvek,blistali su.Da li je to zbog toga sto su znali da ce ih uloviti neki paparazzo ili su oni takvi uvek,niko ne zna.Medjutim,sve je bilo jos bolje jer smo prvi nabavili slicicu malog Nemanje,sina poznatog biznismena Miljana i trenutno najplacenije manekenke Ene.Mali Nemanja ima tek mesec i par dana,ali bez obzira na to,nasa poznata manekenka izgleda sjajno.Primetili smo da mali Nemanja bas lici na tatu.Najvece zacudjenje bilo je to sto je tata Miljan uzeo malog Nemanju,dok je mama Ena pozirala i pravila otkacene poze.Veoma zanimljivo je to,sto su nas paparazzo i Ena bili pre 2 godine u semi-dilemi.Da li je Ena zbog toga bila ljubazna prema njemu ili je ona tako uvek fina,ostaje nam da mislimo.Ali,samo jedno nam nije bilo jasno.Zbog cega Miljan nije reagovao na to,s obzirom da se i ovih dana pise o atraktivnoj manekenki i ovom nasem zavodniku Aleku. Jesi li ti sigurna da je Miljan pravi tata malog Nemanje? | |
|
| |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 11:46 am | |
| Ma hoce,ne brini se,on malo glumi nedodirljivog a ovamo...ccc | |
|
| |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 11:47 am | |
| - bubamara ::
- Maja93(mace) ::
U cetvrtak,na neradni dan,paparazzi su imali posla na pretek.Takmicili su se koji od njih ce ugrabiti najbolju sliku.Definitivno,pobedio je nas paparazzo Alek! Tacno u 18 casova,uhvatio je kako izlaze novopeceni roditelji,Miljan i Ena. Kao i uvek,blistali su.Da li je to zbog toga sto su znali da ce ih uloviti neki paparazzo ili su oni takvi uvek,niko ne zna.Medjutim,sve je bilo jos bolje jer smo prvi nabavili slicicu malog Nemanje,sina poznatog biznismena Miljana i trenutno najplacenije manekenke Ene.Mali Nemanja ima tek mesec i par dana,ali bez obzira na to,nasa poznata manekenka izgleda sjajno.Primetili smo da mali Nemanja bas lici na tatu.Najvece zacudjenje bilo je to sto je tata Miljan uzeo malog Nemanju,dok je mama Ena pozirala i pravila otkacene poze.Veoma zanimljivo je to,sto su nas paparazzo i Ena bili pre 2 godine u semi-dilemi.Da li je Ena zbog toga bila ljubazna prema njemu ili je ona tako uvek fina,ostaje nam da mislimo.Ali,samo jedno nam nije bilo jasno.Zbog cega Miljan nije reagovao na to,s obzirom da se i ovih dana pise o atraktivnoj manekenki i ovom nasem zavodniku Aleku. Jesi li ti sigurna da je Miljan pravi tata malog Nemanje? Pa sad... On ili nas paparazzo Nema treci | |
|
| |
princeza VIP foruma
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 11:49 am | |
| Pa sad posto je MIljan u to vreme bio sa mnom pa kasnije sa LeNom moguce da on nije tata | |
|
| |
| |
| |
princeza VIP foruma
| |
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 12:05 pm | |
| pa ovo je ludiloooo hahahah | |
|
| |
princeza VIP foruma
| |
| |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 12:09 pm | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 12:13 pm | |
| - princeza ::
- LeNa_ ::
- pa ovo je ludiloooo hahahah
Koje? Moje ili Majino? I jedno i drugo al kad ja napisem ima...da bude hahahah | |
|
| |
princeza VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 12:14 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 12:15 pm | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 1:01 pm | |
| | |
|
| |
princeza VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 1:11 pm | |
| Kako ja mogu u sred noci napisati... | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 1:14 pm | |
| Ma ti si vec novinar a ja dok se....skontam | |
|
| |
princeza VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 1:15 pm | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| |
| |
princeza VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 1:18 pm | |
| | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 1:55 pm | |
| - Kaca93 ::
- OPASNIK VELIKOG SRCA
Sve trazeniji momak u Holivudu je poznati glumac koji osvaja obozavateljke i kao ratnik i kao romantik. "Kada sam procitao scenario,znao sam da cemo napraviti odlican film,ali nisam mogao da pretpostavim da ce od mene stvoriti sex simbola o kome ce mediji pisati",izjavio je nedavno ,na promociji najnovijeg filma "Jesam li ja to u ogledalu", poznati glumac Miljan (poznatiji kao DJ MW).Na promociji su bile i poznate manekenke Ena,Dragonka,Pinkica,Paris,Bubamara i Nina.Ena je dosla u pratnji preslatkog pevaca Chrisa.Medjutim,ni jedna od obozavateljka nije mogla da pridje Miljanu,jer se covek lepo osigurao u Delta osiguranju.Uz njega su stalno isli njegovi telohranitelji-Aleksandar i Stanko.Promocija nije mogla da prodje bez nase najpoznatije (naravno,posle mene) novinarke-princeze. - Maja93(mace) ::
U cetvrtak,na neradni dan,paparazzi su imali posla na pretek.Takmicili su se koji od njih ce ugrabiti najbolju sliku.Definitivno,pobedio je nas paparazzo Alek! Tacno u 18 casova,uhvatio je kako izlaze novopeceni roditelji,Miljan i Ena. Kao i uvek,blistali su.Da li je to zbog toga sto su znali da ce ih uloviti neki paparazzo ili su oni takvi uvek,niko ne zna.Medjutim,sve je bilo jos bolje jer smo prvi nabavili slicicu malog Nemanje,sina poznatog biznismena Miljana i trenutno najplacenije manekenke Ene.Mali Nemanja ima tek mesec i par dana,ali bez obzira na to,nasa poznata manekenka izgleda sjajno.Primetili smo da mali Nemanja bas lici na tatu.Najvece zacudjenje bilo je to sto je tata Miljan uzeo malog Nemanju,dok je mama Ena pozirala i pravila otkacene poze.Veoma zanimljivo je to,sto su nas paparazzo i Ena bili pre 2 godine u semi-dilemi.Da li je Ena zbog toga bila ljubazna prema njemu ili je ona tako uvek fina,ostaje nam da mislimo.Ali,samo jedno nam nije bilo jasno.Zbog cega Miljan nije reagovao na to,s obzirom da se i ovih dana pise o atraktivnoj manekenki i ovom nasem zavodniku Aleku. | |
|
| |
princeza VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 1:56 pm | |
| Miljane kad si se razveo od LeNe? | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 2:01 pm | |
| - princeza ::
- Miljane kad si se razveo od LeNe?
Otkud znam, vishe ne znam ni s kim sam, ni da li sam ozhenjen... Dobro da nisam josh neko dete napravio... | |
|
| |
princeza VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 2:02 pm | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 2:09 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novine "Trash" | |
| |
|
| |
| Novine "Trash" | |
|