| Novine "Trash" | |
|
+35emotivna luda Mrvica_88 plavojka confident jeca_bg Lazar01 iwanche SANDRA GM_loodak Maja93(mace) Anja* pink girl bubamara jocka Chocolate girl Zvezda Granda 2008 JeCa03 mala Kaca93 cvetic91 Mina-Neca fan Petra crazy_angeL Babs AdminKa paris_hilton Mica 93/2 mima-dugajica princeza DJ MW andjelaaaaa Ena88 LeNa_ Jasmina-DG Alek-Juicy Pen 39 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Maj 05, 2008 10:23 pm | |
| | |
|
| |
princeza VIP foruma
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 06, 2008 12:03 am | |
| | |
|
| |
Alek-Juicy Pen Hronični forumaš
Broj poruka : 3154 Godina : 34 Localisation : Prestonica Emploi : Mister Grandovog, Najnarcisiodniji Clan, Najsexypilniji Clan pa vi vidite 8) Datum upisa : 22.10.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 06, 2008 12:37 am | |
| - princeza ::
- SVADBENA ZVONA
U nedelju oko 16 casova u Hotelu “San snova” sudbonosno “DA” izgovorili su poznati biznismen Miljan V. i manekenka u usponu “LeNa”. Kumovi su bili Dragon_girl koja je sve zaplenila svojom pojavom. Naime, Dragon je toliko sijala da muskarci nisu skidali pogled sa nje. Drugi kum je bio Alek, cuveni beogradski zavodnik koji se pojavio u drustvu bivse – sadasnje devojke Paris Hilton vlasnice cuvene imperije Hilton. Obucen u bele pantalone sa prorezima (nije nam bas najasnije jesu li to pantalone koje je Paris pre nekoliko meseci polila ili je Alek izdvojio tricavih 3 hiljade dinara za nove?). Svadbi je prisustvovao citav krem drustva. Pevala je mlada zvezda u usponu Nemanjaa. Pesma su bile sami hitove, a kako i nebi kad ih je pisao mladi tekstopisac Stanko koji se pojavio nesto kasnije u drustvu svoje bolje polovine bubamare. Mladenacku tortu napravljenu od 28 velikih milka cokolada napravio je niko drugi do Danijel84 da se oduzi kumu MIljanu jer je jedini ovaj pristao da mu bude kum kad se vencavao. Poznata novinarka princeza u drustvu svojih najboljih prijateljica, jace_dg, andjele, pink girl, jocke i ostalih jurilla je sebi novog muza po mogustvu da ima dobra kola!
Najvece iznenadjenje je bio taoalet, jer se ulazak u njega placao. Jos vece je bilo to sto je ulazak naplacivala jeca_bg, verovatno da bi imala materijala za novu pricu. Najbolje stvari se desavaju u toaletima a i zarada je odlicna.
Nasa ekipa je imala tu cast da je bila pozvana. Miljan nije stedeo. Bilo je hrane, pica, dobre muzike...”Trash” im zeli da sledeci put proslavljamo prinovu... mmmmmmmmmm kakav deo odusevljen sam | |
|
| |
AdminKa Admin
Broj poruka : 2141 Godina : 38 Datum upisa : 12.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 06, 2008 1:09 am | |
| - princeza ::
- SVADBENA ZVONA
U nedelju oko 16 casova u Hotelu “San snova” sudbonosno “DA” izgovorili su poznati biznismen Miljan V. i manekenka u usponu “LeNa”. Kumovi su bili Dragon_girl koja je sve zaplenila svojom pojavom. Naime, Dragon je toliko sijala da muskarci nisu skidali pogled sa nje. Drugi kum je bio Alek, cuveni beogradski zavodnik koji se pojavio u drustvu bivse – sadasnje devojke Paris Hilton vlasnice cuvene imperije Hilton. Obucen u bele pantalone sa prorezima (nije nam bas najasnije jesu li to pantalone koje je Paris pre nekoliko meseci polila ili je Alek izdvojio tricavih 3 hiljade dinara za nove?). Svadbi je prisustvovao citav krem drustva. Pevala je mlada zvezda u usponu Nemanjaa. Pesma su bile sami hitove, a kako i nebi kad ih je pisao mladi tekstopisac Stanko koji se pojavio nesto kasnije u drustvu svoje bolje polovine bubamare. Mladenacku tortu napravljenu od 28 velikih milka cokolada napravio je niko drugi do Danijel84 da se oduzi kumu MIljanu jer je jedini ovaj pristao da mu bude kum kad se vencavao. Poznata novinarka princeza u drustvu svojih najboljih prijateljica, jace_dg, andjele, pink girl, jocke i ostalih jurilla je sebi novog muza po mogustvu da ima dobra kola!
Najvece iznenadjenje je bio taoalet, jer se ulazak u njega placao. Jos vece je bilo to sto je ulazak naplacivala jeca_bg, verovatno da bi imala materijala za novu pricu. Najbolje stvari se desavaju u toaletima a i zarada je odlicna.
Nasa ekipa je imala tu cast da je bila pozvana. Miljan nije stedeo. Bilo je hrane, pica, dobre muzike...”Trash” im zeli da sledeci put proslavljamo prinovu... | |
|
| |
Alek-Juicy Pen Hronični forumaš
Broj poruka : 3154 Godina : 34 Localisation : Prestonica Emploi : Mister Grandovog, Najnarcisiodniji Clan, Najsexypilniji Clan pa vi vidite 8) Datum upisa : 22.10.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 06, 2008 1:55 am | |
| ju i ti postala narcis | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
Broj poruka : 2039 Godina : 35 Localisation : u Obenovcu,ali u snovima Datum upisa : 14.11.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 06, 2008 2:24 am | |
| | |
|
| |
pink girl Hronični forumaš
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 06, 2008 11:50 am | |
| Pa ovo je genijalnooooooooooooooooooooooooooooooooo | |
|
| |
Anja* VIP foruma
Broj poruka : 6209 Godina : 34 Localisation : BEOGRAD Emploi : kao sto vidite...neee Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?! Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 06, 2008 11:54 am | |
| | |
|
| |
Zvezda Granda 2008 Hronični forumaš
Broj poruka : 1984 Godina : 31 Localisation : NOVI SAD Emploi : Reci gde je sve ...zar nije palo dovoljno suza...dal je bolja sad ....NEKA DRUGA,..:( Datum upisa : 01.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 06, 2008 2:57 pm | |
| slazem se....hahah...super ste | |
|
| |
Kaca93 Hronični forumaš
Broj poruka : 4856 Godina : 31 Localisation : Nish Loisirs : ...bili smo drugovi, pa ljubav probali, a sad ni jedno ni drugo... Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 8:26 am | |
| OPASNIK VELIKOG SRCA
Sve trazeniji momak u Holivudu je poznati glumac koji osvaja obozavateljke i kao ratnik i kao romantik. "Kada sam procitao scenario,znao sam da cemo napraviti odlican film,ali nisam mogao da pretpostavim da ce od mene stvoriti sex simbola o kome ce mediji pisati",izjavio je nedavno ,na promociji najnovijeg filma "Jesam li ja to u ogledalu", poznati glumac Miljan (poznatiji kao DJ MW).Na promociji su bile i poznate manekenke Ena,Dragonka,Pinkica,Paris,Bubamara i Nina.Ena je dosla u pratnji preslatkog pevaca Chrisa.Medjutim,ni jedna od obozavateljka nije mogla da pridje Miljanu,jer se covek lepo osigurao u Delta osiguranju.Uz njega su stalno isli njegovi telohranitelji-Aleksandar i Stanko.Promocija nije mogla da prodje bez nase najpoznatije (naravno,posle mene) novinarke-princeze.
Poslednji izmenio Kaca93 dana Sre Maj 07, 2008 8:50 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
princeza VIP foruma
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 8:39 am | |
| - Kaca93 ::
- OPASNIK VELIKOG SRCA
Sve trazeniji momak u Holivudu je poznati glumac koji osvaja obozavateljke i kao ratnik i kao romantik. "Kada sam procitao scenario,znao sam da cemo napraviti odlican film,ali nisam mogao da pretpostavim da ce od mene stvoriti sex simbola o kome ce mediji pisati",izjavio je nedavno ,na promociji najnovijeg filma "Jesam li ja to u ogledalu", poznati glumac Miljan (poznatiji kao DJ MW).Na promociji su bile i poznate manekenke Ena,Dragonka,Pinkica,Paris,Bubamara i Nina.Ena je dosla u pratnji preslatkog pevaca Chrisa.Medjutim,ni jedna od obozavateljka nije mogla da pridje Miljanu,jer se covek lepo osigurao u Delta osiguranju.Uz njega su stalno isli njegovi telohranitelji-Aleksandar i Stanko.Promocija nije mogla da prodje bez nase najpoznatije (naravno,posle mene) novinarke-princeze. | |
|
| |
princeza VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 8:56 am | |
| Mlada pevacka Zvezda u usponu N. S. sve vise iznedadjuje siroke narodne mase svojim postupcima. Nismo bas sigurni dal mu je slava udarila u glavu, ali doticni je juce u ranim popodnevnim casovima pred punim forumom, gde je bilo vise maloletnica nego li starijih dama i zena u godinama pokazivao svoje nimalo lose gluteuse. Zabrinjava cinjenica da je su na forumu u to vreme bile i mala Kaca93 poznata po svojim raspusnim vezama i cuvena DeNis koja verujte mi jede sve zivo. Pa nesto bas nisam sigurna da ce pored DeNis gluteusi ostati neokrnjeni. Kada smo pozvali doticnog da proverimo verodostojnost ove informacije odgovorio nam je kratko: "Ccc jel mi pricamo?!?!?!" Posle ovake izjave vise nisam sigurna da li se mladjani gospodin sprda sa nasom redakcijom ili mi obicni smrtnici nismo na njegovom nivou. | |
|
| |
Maja93(mace) Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1281 Localisation : Svugde... Datum upisa : 09.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 10:45 am | |
| Prvi maj-prvi izlazak malog Nemanje
U cetvrtak,na neradni dan,paparazzi su imali posla na pretek.Takmicili su se koji od njih ce ugrabiti najbolju sliku.Definitivno,pobedio je nas paparazzo Alek! Tacno u 18 casova,uhvatio je kako izlaze novopeceni roditelji,Miljan i Ena. Kao i uvek,blistali su.Da li je to zbog toga sto su znali da ce ih uloviti neki paparazzo ili su oni takvi uvek,niko ne zna.Medjutim,sve je bilo jos bolje jer smo prvi nabavili slicicu malog Nemanje,sina poznatog biznismena Miljana i trenutno najplacenije manekenke Ene.Mali Nemanja ima tek mesec i par dana,ali bez obzira na to,nasa poznata manekenka izgleda sjajno.Primetili smo da mali Nemanja bas lici na tatu.Najvece zacudjenje bilo je to sto je tata Miljan uzeo malog Nemanju,dok je mama Ena pozirala i pravila otkacene poze.Veoma zanimljivo je to,sto su nas paparazzo i Ena bili pre 2 godine u semi-dilemi.Da li je Ena zbog toga bila ljubazna prema njemu ili je ona tako uvek fina,ostaje nam da mislimo.Ali,samo jedno nam nije bilo jasno.Zbog cega Miljan nije reagovao na to,s obzirom da se i ovih dana pise o atraktivnoj manekenki i ovom nasem zavodniku Aleku. | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 10:52 am | |
| - Maja93(mace) ::
- Prvi maj-prvi izlazak malog Nemanje
U cetvrtak,na neradni dan,paparazzi su imali posla na pretek.Takmicili su se koji od njih ce ugrabiti najbolju sliku.Definitivno,pobedio je nas paparazzo Alek! Tacno u 18 casova,uhvatio je kako izlaze novopeceni roditelji,Miljan i Ena. Kao i uvek,blistali su.Da li je to zbog toga sto su znali da ce ih uloviti neki paparazzo ili su oni takvi uvek,niko ne zna.Medjutim,sve je bilo jos bolje jer smo prvi nabavili slicicu malog Nemanje,sina poznatog biznismena Miljana i trenutno najplacenije manekenke Ene.Mali Nemanja ima tek mesec i par dana,ali bez obzira na to,nasa poznata manekenka izgleda sjajno.Primetili smo da mali Nemanja bas lici na tatu.Najvece zacudjenje bilo je to sto je tata Miljan uzeo malog Nemanju,dok je mama Ena pozirala i pravila otkacene poze.Veoma zanimljivo je to,sto su nas paparazzo i Ena bili pre 2 godine u semi-dilemi.Da li je Ena zbog toga bila ljubazna prema njemu ili je ona tako uvek fina,ostaje nam da mislimo.Ali,samo jedno nam nije bilo jasno.Zbog cega Miljan nije reagovao na to,s obzirom da se i ovih dana pise o atraktivnoj manekenki i ovom nasem zavodniku Aleku. Majo znaci ubicu te bre Navrzlo se dete da joj Miljan bude techa i to je | |
|
| |
| |
| |
princeza VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 10:55 am | |
| - Ena88 ::
- Maja93(mace) ::
- Prvi maj-prvi izlazak malog Nemanje
U cetvrtak,na neradni dan,paparazzi su imali posla na pretek.Takmicili su se koji od njih ce ugrabiti najbolju sliku.Definitivno,pobedio je nas paparazzo Alek! Tacno u 18 casova,uhvatio je kako izlaze novopeceni roditelji,Miljan i Ena. Kao i uvek,blistali su.Da li je to zbog toga sto su znali da ce ih uloviti neki paparazzo ili su oni takvi uvek,niko ne zna.Medjutim,sve je bilo jos bolje jer smo prvi nabavili slicicu malog Nemanje,sina poznatog biznismena Miljana i trenutno najplacenije manekenke Ene.Mali Nemanja ima tek mesec i par dana,ali bez obzira na to,nasa poznata manekenka izgleda sjajno.Primetili smo da mali Nemanja bas lici na tatu.Najvece zacudjenje bilo je to sto je tata Miljan uzeo malog Nemanju,dok je mama Ena pozirala i pravila otkacene poze.Veoma zanimljivo je to,sto su nas paparazzo i Ena bili pre 2 godine u semi-dilemi.Da li je Ena zbog toga bila ljubazna prema njemu ili je ona tako uvek fina,ostaje nam da mislimo.Ali,samo jedno nam nije bilo jasno.Zbog cega Miljan nije reagovao na to,s obzirom da se i ovih dana pise o atraktivnoj manekenki i ovom nasem zavodniku Aleku. Majo znaci ubicu te bre
Navrzlo se dete da joj Miljan bude techa i to je Opasan ovaj Miljan...koliko li ce on samo imati zena??? | |
|
| |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 10:56 am | |
| hahaha,ma Miljan zavodnik bwe | |
|
| |
princeza VIP foruma
| |
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 11:04 am | |
| Nije ni mene zaveo,Majo ja sam ti rekla imas jednog tecu,onog original Nijedan nije kao on | |
|
| |
princeza VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 11:12 am | |
| | |
|
| |
Kaca93 Hronični forumaš
Broj poruka : 4856 Godina : 31 Localisation : Nish Loisirs : ...bili smo drugovi, pa ljubav probali, a sad ni jedno ni drugo... Datum upisa : 20.12.2007
| |
| |
princeza VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 11:23 am | |
| | |
|
| |
Kaca93 Hronični forumaš
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 11:25 am | |
| | |
|
| |
princeza VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 11:27 am | |
| DeNis vas voli sve sem mene i LeNe... | |
|
| |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 11:39 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novine "Trash" | |