Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika. |
|
| Novine "Trash" | |
|
+35emotivna luda Mrvica_88 plavojka confident jeca_bg Lazar01 iwanche SANDRA GM_loodak Maja93(mace) Anja* pink girl bubamara jocka Chocolate girl Zvezda Granda 2008 JeCa03 mala Kaca93 cvetic91 Mina-Neca fan Petra crazy_angeL Babs AdminKa paris_hilton Mica 93/2 mima-dugajica princeza DJ MW andjelaaaaa Ena88 LeNa_ Jasmina-DG Alek-Juicy Pen 39 posters | |
Autor | Poruka |
---|
AdminKa Admin
Broj poruka : 2141 Godina : 38 Datum upisa : 12.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Apr 30, 2008 7:58 pm | |
| - Alek-Juicy Pen ::
- DVOJAC ZA SKANDALE
Nishka starleta Mina Hilton i beogradski ultrapopularni zavodnik Alek NEprestaju da sokiraju javnost svojim postupcima otkako su u emotivnoj vezi.Naime,oni su organizovali razvratnu zurku u beogradskom hotelu Hilton,na kojoj se pojavilo dosta poznanika ove bahate omladine.Medju njima silikonska lepotica Mimacha,mladi tekstopisac Stanko u drustvu svoje nove devojke Kace (koja btw izgleda potpuno drugacije nego ranije,sto ce reci da je opet izvrsila preko 10 zahvata) ,sexualno opterecena Alekova menadzerka poznatija pod pseudonimom Dragon girl u drustvu prijateljice koja voli mladjane momke-Princeze,zurka naravno ne bi mogla da protekne bez mlade pevacke nade Andjele koja se pojavila u drustvu svoje VEOMA bliske prijateljice Adriane (prica se da su u vezi),bilo je tu josh mnogo zvanica al posto ima mnogo dogadjaja preci cemo na stvar,oko 11 zurka je mogla da pocne,tekle su litre alkohola kao sto obicno to biva na zurkama pomenute Mine,da bi negde oko 2 sata posle ponoci pocelo lomljenje,tu se nije znalo ko koga prska...alkoholom,prostor u kom je zurka odrzana (Penthouse na vrhu zgrade) potpuno je demoliran,mada se to u danasnje vreme smatra uspesnom zurkom.oko 6 ujutro kad nas je obezbedjenje konacno pustilo u apartman nasli smo ih sve gole kako leze na ogromnom krevetu i po podu,sliku pogledajte na nashem oficijalnom sajtu jer je 18+ | |
| | | Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Apr 30, 2008 7:59 pm | |
- DVOJAC ZA SKANDALE
Nishka starleta Mina Hilton i beogradski ultrapopularni zavodnik Alek NEprestaju da sokiraju javnost svojim postupcima otkako su u emotivnoj vezi.Naime,oni su organizovali razvratnu zurku u beogradskom hotelu Hilton,na kojoj se pojavilo dosta poznanika ove bahate omladine.Medju njima silikonska lepotica Mimacha,mladi tekstopisac Stanko u drustvu svoje nove devojke Kace (koja btw izgleda potpuno drugacije nego ranije,sto ce reci da je opet izvrsila preko 10 zahvata) ,sexualno opterecena Alekova menadzerka poznatija pod pseudonimom Dragon girl u drustvu prijateljice koja voli mladjane momke-Princeze,zurka naravno ne bi mogla da protekne bez mlade pevacke nade Andjele koja se pojavila u drustvu svoje VEOMA bliske prijateljice Adriane (prica se da su u vezi),bilo je tu josh mnogo zvanica al posto ima mnogo dogadjaja preci cemo na stvar,oko 11 zurka je mogla da pocne,tekle su litre alkohola kao sto obicno to biva na zurkama pomenute Mine,da bi negde oko 2 sata posle ponoci pocelo lomljenje,tu se nije znalo ko koga prska...alkoholom,prostor u kom je zurka odrzana (Penthouse na vrhu zgrade) potpuno je demoliran,mada se to u danasnje vreme smatra uspesnom zurkom.oko 6 ujutro kad nas je obezbedjenje konacno pustilo u apartman nasli smo ih sve gole kako leze na ogromnom krevetu i po podu,sliku pogledajte na nashem oficijalnom sajtu jer je 18+ xaxa extra je | |
| | | mala Hronični forumaš
Broj poruka : 2173 Godina : 33 Localisation : Necino srce Datum upisa : 19.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Apr 30, 2008 8:44 pm | |
| | |
| | | princeza VIP foruma
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Apr 30, 2008 8:48 pm | |
- DVOJAC ZA SKANDALE
Nishka starleta Mina Hilton i beogradski ultrapopularni zavodnik Alek NEprestaju da sokiraju javnost svojim postupcima otkako su u emotivnoj vezi.Naime,oni su organizovali razvratnu zurku u beogradskom hotelu Hilton,na kojoj se pojavilo dosta poznanika ove bahate omladine.Medju njima silikonska lepotica Mimacha,mladi tekstopisac Stanko u drustvu svoje nove devojke Kace (koja btw izgleda potpuno drugacije nego ranije,sto ce reci da je opet izvrsila preko 10 zahvata) ,sexualno opterecena Alekova menadzerka poznatija pod pseudonimom Dragon girl u drustvu prijateljice koja voli mladjane momke-Princeze,zurka naravno ne bi mogla da protekne bez mlade pevacke nade Andjele koja se pojavila u drustvu svoje VEOMA bliske prijateljice Adriane (prica se da su u vezi),bilo je tu josh mnogo zvanica al posto ima mnogo dogadjaja preci cemo na stvar,oko 11 zurka je mogla da pocne,tekle su litre alkohola kao sto obicno to biva na zurkama pomenute Mine,da bi negde oko 2 sata posle ponoci pocelo lomljenje,tu se nije znalo ko koga prska...alkoholom,prostor u kom je zurka odrzana (Penthouse na vrhu zgrade) potpuno je demoliran,mada se to u danasnje vreme smatra uspesnom zurkom.oko 6 ujutro kad nas je obezbedjenje konacno pustilo u apartman nasli smo ih sve gole kako leze na ogromnom krevetu i po podu,sliku pogledajte na nashem oficijalnom sajtu jer je 18+ koji si ti lik | |
| | | Alek-Juicy Pen Hronični forumaš
Broj poruka : 3154 Godina : 34 Localisation : Prestonica Emploi : Mister Grandovog, Najnarcisiodniji Clan, Najsexypilniji Clan pa vi vidite 8) Datum upisa : 22.10.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Apr 30, 2008 8:56 pm | |
| sad sam te malo poshtedeo sto ne znaci da cu u sledecem broju isto | |
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Apr 30, 2008 8:57 pm | |
| | |
| | | paris_hilton Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1444 Godina : 34 Localisation : Svuda negde :) Emploi : Umem da te volim k'o nijedna... Loisirs : www.myspace.com/mina_hilton Datum upisa : 17.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Apr 30, 2008 8:59 pm | |
- DVOJAC ZA SKANDALE
Nishka starleta Mina Hilton i beogradski ultrapopularni zavodnik Alek NEprestaju da sokiraju javnost svojim postupcima otkako su u emotivnoj vezi.Naime,oni su organizovali razvratnu zurku u beogradskom hotelu Hilton,na kojoj se pojavilo dosta poznanika ove bahate omladine.Medju njima silikonska lepotica Mimacha,mladi tekstopisac Stanko u drustvu svoje nove devojke Kace (koja btw izgleda potpuno drugacije nego ranije,sto ce reci da je opet izvrsila preko 10 zahvata) ,sexualno opterecena Alekova menadzerka poznatija pod pseudonimom Dragon girl u drustvu prijateljice koja voli mladjane momke-Princeze,zurka naravno ne bi mogla da protekne bez mlade pevacke nade Andjele koja se pojavila u drustvu svoje VEOMA bliske prijateljice Adriane (prica se da su u vezi),bilo je tu josh mnogo zvanica al posto ima mnogo dogadjaja preci cemo na stvar,oko 11 zurka je mogla da pocne,tekle su litre alkohola kao sto obicno to biva na zurkama pomenute Mine,da bi negde oko 2 sata posle ponoci pocelo lomljenje,tu se nije znalo ko koga prska...alkoholom,prostor u kom je zurka odrzana (Penthouse na vrhu zgrade) potpuno je demoliran,mada se to u danasnje vreme smatra uspesnom zurkom.oko 6 ujutro kad nas je obezbedjenje konacno pustilo u apartman nasli smo ih sve gole kako leze na ogromnom krevetu i po podu,sliku pogledajte na nashem oficijalnom sajtu jer je 18+ Hahahaha na podu je li??? Ja sam mislila da mi to sami, na krevetu A ti ovde o orgijanju hahahha | |
Broj poruka : 3154 Godina : 34 Localisation : Prestonica Emploi : Mister Grandovog, Najnarcisiodniji Clan, Najsexypilniji Clan pa vi vidite 8) Datum upisa : 22.10.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Apr 30, 2008 9:00 pm | |
| naravno sve je shala,a jos su novine u fazi privikavanja pa smo na pocetku prema svima blagi btw jel ste primetili da gl urednik (ja) je skoro u svakom clanku | |
| | | | LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Apr 30, 2008 9:01 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Apr 30, 2008 9:02 pm | |
| - paris_hilton ::
- Alek-Juicy Pen ::
- DVOJAC ZA SKANDALE
Nishka starleta Mina Hilton i beogradski ultrapopularni zavodnik Alek NEprestaju da sokiraju javnost svojim postupcima otkako su u emotivnoj vezi.Naime,oni su organizovali razvratnu zurku u beogradskom hotelu Hilton,na kojoj se pojavilo dosta poznanika ove bahate omladine.Medju njima silikonska lepotica Mimacha,mladi tekstopisac Stanko u drustvu svoje nove devojke Kace (koja btw izgleda potpuno drugacije nego ranije,sto ce reci da je opet izvrsila preko 10 zahvata) ,sexualno opterecena Alekova menadzerka poznatija pod pseudonimom Dragon girl u drustvu prijateljice koja voli mladjane momke-Princeze,zurka naravno ne bi mogla da protekne bez mlade pevacke nade Andjele koja se pojavila u drustvu svoje VEOMA bliske prijateljice Adriane (prica se da su u vezi),bilo je tu josh mnogo zvanica al posto ima mnogo dogadjaja preci cemo na stvar,oko 11 zurka je mogla da pocne,tekle su litre alkohola kao sto obicno to biva na zurkama pomenute Mine,da bi negde oko 2 sata posle ponoci pocelo lomljenje,tu se nije znalo ko koga prska...alkoholom,prostor u kom je zurka odrzana (Penthouse na vrhu zgrade) potpuno je demoliran,mada se to u danasnje vreme smatra uspesnom zurkom.oko 6 ujutro kad nas je obezbedjenje konacno pustilo u apartman nasli smo ih sve gole kako leze na ogromnom krevetu i po podu,sliku pogledajte na nashem oficijalnom sajtu jer je 18+ Hahahaha na podu je li??? Ja sam mislila da mi to sami, na krevetu A ti ovde o orgijanju hahahha i ja sam bio zaprepascen | |
| | | Petra Hronični forumaš
Broj poruka : 2039 Godina : 35 Localisation : u Obenovcu,ali u snovima Datum upisa : 14.11.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Apr 30, 2008 10:02 pm | |
| | |
| | | mima-dugajica VIP foruma
Broj poruka : 9234 Godina : 32 Datum upisa : 17.09.2007
| | | | AdminKa Admin
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Maj 01, 2008 1:41 pm | |
| Za rubriku "Pitajte paris_hilton"
Draga paris, imam jedan ozbiljan problem. U vezi sam sa deckom vec 4 godine. Sve je bilo ok, do pre dva meseca kad se je poceo ponasati jako cudno. Stizale su mu poruke, krio se je u kupatilo svaki put kad ga je neko nazvao na telefon, sve manje i manje vremena je imao za mene. Cak i zivot u spavacoj sobi postao je polu-zivot. Sumljam da ima drugu. Tako sam se ja jednog dana odlucila da odkrijem, od cega li se on krije. Kupim si crne cvikere, da budem u stilu detektiva, napravim dve rupe na proslogodisnjim novinama Trasha, da bih mogla neprimetno da virim kroz njih. Tako se jednog dana uputim u novu avanturu. Ceo dan sam ga jurila po gradu u razmaku do 100 m i nista bitno se nije desavalo. Kad oko 4 posle podne, naputi se on u drugi deo grada. Sa kolima mu pratim stepen, parkiram jednu ulicu dalje od njega, nebi li me provalio. I od svog uzbudjenja, napetosti i ocekivanja sta ce se desiti, zaboravim da zategnem rucnu. Tako mi je auto sklizilo nize i udarilo u banderu. Pa te ja pitam, dali mozda znas kako bi ja ispravila odbijac koji mi je otisao u pm? Vasa verna citacica "nesretno zaljubljena"
Poslednji put izmenio AdminKa dana Čet Maj 01, 2008 1:51 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
| | | Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Maj 01, 2008 1:50 pm | |
| Boze Paris svaka ti cast | |
| | | DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Maj 01, 2008 8:21 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 2:08 am | |
| - AdminKa ::
- Za rubriku "Pitajte paris_hilton"
Draga paris, imam jedan ozbiljan problem. U vezi sam sa deckom vec 4 godine. Sve je bilo ok, do pre dva meseca kad se je poceo ponasati jako cudno. Stizale su mu poruke, krio se je u kupatilo svaki put kad ga je neko nazvao na telefon, sve manje i manje vremena je imao za mene. Cak i zivot u spavacoj sobi postao je polu-zivot. Sumljam da ima drugu. Tako sam se ja jednog dana odlucila da odkrijem, od cega li se on krije. Kupim si crne cvikere, da budem u stilu detektiva, napravim dve rupe na proslogodisnjim novinama Trasha, da bih mogla neprimetno da virim kroz njih. Tako se jednog dana uputim u novu avanturu. Ceo dan sam ga jurila po gradu u razmaku do 100 m i nista bitno se nije desavalo. Kad oko 4 posle podne, naputi se on u drugi deo grada. Sa kolima mu pratim stepen, parkiram jednu ulicu dalje od njega, nebi li me provalio. I od svog uzbudjenja, napetosti i ocekivanja sta ce se desiti, zaboravim da zategnem rucnu. Tako mi je auto sklizilo nize i udarilo u banderu. Pa te ja pitam, dali mozda znas kako bi ja ispravila odbijac koji mi je otisao u pm? Vasa verna citacica "nesretno zaljubljena" xaxa super je | |
| | | JeCa03 Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1082 Godina : 30 Localisation : NOVI SAD. . . . najlepsi grad..... Emploi : Ove su oci tebe gladne i ove ruke samo tebi veruju, telom sto gori i dusom svom ja sam luda za tobom Datum upisa : 14.02.2008
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 2:14 am | |
| - AdminKa ::
- Za rubriku "Pitajte paris_hilton"
Draga paris, imam jedan ozbiljan problem. U vezi sam sa deckom vec 4 godine. Sve je bilo ok, do pre dva meseca kad se je poceo ponasati jako cudno. Stizale su mu poruke, krio se je u kupatilo svaki put kad ga je neko nazvao na telefon, sve manje i manje vremena je imao za mene. Cak i zivot u spavacoj sobi postao je polu-zivot. Sumljam da ima drugu. Tako sam se ja jednog dana odlucila da odkrijem, od cega li se on krije. Kupim si crne cvikere, da budem u stilu detektiva, napravim dve rupe na proslogodisnjim novinama Trasha, da bih mogla neprimetno da virim kroz njih. Tako se jednog dana uputim u novu avanturu. Ceo dan sam ga jurila po gradu u razmaku do 100 m i nista bitno se nije desavalo. Kad oko 4 posle podne, naputi se on u drugi deo grada. Sa kolima mu pratim stepen, parkiram jednu ulicu dalje od njega, nebi li me provalio. I od svog uzbudjenja, napetosti i ocekivanja sta ce se desiti, zaboravim da zategnem rucnu. Tako mi je auto sklizilo nize i udarilo u banderu. Pa te ja pitam, dali mozda znas kako bi ja ispravila odbijac koji mi je otisao u pm? Vasa verna citacica "nesretno zaljubljena" Superrrr je | |
| | | Kaca93 Hronični forumaš
Broj poruka : 4856 Godina : 31 Localisation : Nish Loisirs : ...bili smo drugovi, pa ljubav probali, a sad ni jedno ni drugo... Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 10:07 am | |
- DVOJAC ZA SKANDALE
Nishka starleta Mina Hilton i beogradski ultrapopularni zavodnik Alek NEprestaju da sokiraju javnost svojim postupcima otkako su u emotivnoj vezi.Naime,oni su organizovali razvratnu zurku u beogradskom hotelu Hilton,na kojoj se pojavilo dosta poznanika ove bahate omladine.Medju njima silikonska lepotica Mimacha,mladi tekstopisac Stanko u drustvu svoje nove devojke Kace (koja btw izgleda potpuno drugacije nego ranije,sto ce reci da je opet izvrsila preko 10 zahvata) ,sexualno opterecena Alekova menadzerka poznatija pod pseudonimom Dragon girl u drustvu prijateljice koja voli mladjane momke-Princeze,zurka naravno ne bi mogla da protekne bez mlade pevacke nade Andjele koja se pojavila u drustvu svoje VEOMA bliske prijateljice Adriane (prica se da su u vezi),bilo je tu josh mnogo zvanica al posto ima mnogo dogadjaja preci cemo na stvar,oko 11 zurka je mogla da pocne,tekle su litre alkohola kao sto obicno to biva na zurkama pomenute Mine,da bi negde oko 2 sata posle ponoci pocelo lomljenje,tu se nije znalo ko koga prska...alkoholom,prostor u kom je zurka odrzana (Penthouse na vrhu zgrade) potpuno je demoliran,mada se to u danasnje vreme smatra uspesnom zurkom.oko 6 ujutro kad nas je obezbedjenje konacno pustilo u apartman nasli smo ih sve gole kako leze na ogromnom krevetu i po podu,sliku pogledajte na nashem oficijalnom sajtu jer je 18+ Opet ja...... | |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 12:26 pm | |
| NOVA SVADJA Da bez skandala ne moze dokazano je u klubu "Do jaja" je izbila tuca. Naime poznata i priznata novinarka Princeza je u cetvrtak ujutru bila napadnuta od devojke koja vazi za najvecu lepoticu na nasoj estradnoj sceni zvanoj DeNis. Naime DeNis je posle burne noci provedene sa Milka cokoladom, mrtva pijana prvo poslala flasu Don Perinjona u separe u kome je vec bilo odabrano drustvo LeNa, manekenka u vrhuncu svoje karijere, menadzerka Jaca, telohraniitelj Dragon girl, silikonske lepotica Mime, veciti zavodnik Alek, poznati psiholog Paris Hilton, tekstopisac Stanko....Posto je drustvo nije otpozdravilo, DeNis je u vidno alkoholisanom stanju prisla stolu i prvo trazila od zavodnika Aleka da joj vrati pletene tange koje je on navodno kupio svojoj sad vec bivsoj devojci Kaci93, vidno iznervirana Paris koja je u emotivnoj vezi sa Alekom prosula mu je flasu vina na njegove skupocene bele pantalone. DeNisu ni to nije bilo dosta pa je prisla Princezi i pocela da joj se udvara, kad joj je ova odgovorila da ne zeli da ima nista sa njom, DeNis je povukla za kosu vicuci kako samo ona sme da je ljubi....Ko zna kako bi se sve zavrsilo da se tu nije naslo obezbedjenje u vidu Dragon_girl i manekenke LeNe koje su jedva uspele da odvoje DeNis od princeze. Vidno iznervirano obezbedjenje je isteralo najvecu lepoticu na nasoj estradnoj sceni zvanoj DeNis da bi drustvo moglo da nastavi da se zabavlja... | |
| | | LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 12:28 pm | |
| - princeza ::
- NOVA SVADJA
Da bez skandala ne moze dokazano je u klubu "Do jaja" je izbila tuca. Naime poznata i priznata novinarka Princeza je u cetvrtak ujutru bila napadnuta od devojke koja vazi za najvecu lepoticu na nasoj estradnoj sceni zvanoj DeNis. Naime DeNis je posle burne noci provedene sa Milka cokoladom, mrtva pijana prvo poslala flasu Don Perinjona u separe u kome je vec bilo odabrano drustvo LeNa, manekenka u vrhuncu svoje karijere, menadzerka Jaca, telohraniitelj Dragon girl, silikonske lepotica Mime, veciti zavodnik Alek, poznati psiholog Paris Hilton, tekstopisac Stanko....Posto je drustvo nije otpozdravilo, DeNis je u vidno alkoholisanom stanju prisla stolu i prvo trazila od zavodnika Aleka da joj vrati pletene tange koje je on navodno kupio svojoj sad vec bivsoj devojci Kaci93, vidno iznervirana Paris koja je u emotivnoj vezi sa Alekom prosula mu je flasu vina na njegove skupocene bele pantalone. DeNisu ni to nije bilo dosta pa je prisla Princezi i pocela da joj se udvara, kad joj je ova odgovorila da ne zeli da ima nista sa njom, DeNis je povukla za kosu vicuci kako samo ona sme da je ljubi....Ko zna kako bi se sve zavrsilo da se tu nije naslo obezbedjenje u vidu Dragon_girl i manekenke LeNe koje su jedva uspele da odvoje DeNis od princeze. Vidno iznervirano obezbedjenje je isteralo najvecu lepoticu na nasoj estradnoj sceni zvanoj DeNis da bi drustvo moglo da nastavi da se zabavlja... hahahahhah hahahhaha strashnooooooooooo hahahaha | |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 12:57 pm | |
| - LeNa_ ::
- princeza ::
- NOVA SVADJA
Da bez skandala ne moze dokazano je u klubu "Do jaja" je izbila tuca. Naime poznata i priznata novinarka Princeza je u cetvrtak ujutru bila napadnuta od devojke koja vazi za najvecu lepoticu na nasoj estradnoj sceni zvanoj DeNis. Naime DeNis je posle burne noci provedene sa Milka cokoladom, mrtva pijana prvo poslala flasu Don Perinjona u separe u kome je vec bilo odabrano drustvo LeNa, manekenka u vrhuncu svoje karijere, menadzerka Jaca, telohraniitelj Dragon girl, silikonske lepotica Mime, veciti zavodnik Alek, poznati psiholog Paris Hilton, tekstopisac Stanko....Posto je drustvo nije otpozdravilo, DeNis je u vidno alkoholisanom stanju prisla stolu i prvo trazila od zavodnika Aleka da joj vrati pletene tange koje je on navodno kupio svojoj sad vec bivsoj devojci Kaci93, vidno iznervirana Paris koja je u emotivnoj vezi sa Alekom prosula mu je flasu vina na njegove skupocene bele pantalone. DeNisu ni to nije bilo dosta pa je prisla Princezi i pocela da joj se udvara, kad joj je ova odgovorila da ne zeli da ima nista sa njom, DeNis je povukla za kosu vicuci kako samo ona sme da je ljubi....Ko zna kako bi se sve zavrsilo da se tu nije naslo obezbedjenje u vidu Dragon_girl i manekenke LeNe koje su jedva uspele da odvoje DeNis od princeze. Vidno iznervirano obezbedjenje je isteralo najvecu lepoticu na nasoj estradnoj sceni zvanoj DeNis da bi drustvo moglo da nastavi da se zabavlja... hahahahhah hahahhaha strashnooooooooooo hahahaha pa sta cu kad moras da me branis | |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 1:26 pm | |
- NOVA SVADJA
Da bez skandala ne moze dokazano je u klubu "Do jaja" je izbila tuca. Naime poznata i priznata novinarka Princeza je u cetvrtak ujutru bila napadnuta od devojke koja vazi za najvecu lepoticu na nasoj estradnoj sceni zvanoj DeNis. Naime DeNis je posle burne noci provedene sa Milka cokoladom, mrtva pijana prvo poslala flasu Don Perinjona u separe u kome je vec bilo odabrano drustvo LeNa, manekenka u vrhuncu svoje karijere, menadzerka Jaca, telohraniitelj Dragon girl, silikonske lepotica Mime, veciti zavodnik Alek, poznati psiholog Paris Hilton, tekstopisac Stanko....Posto je drustvo nije otpozdravilo, DeNis je u vidno alkoholisanom stanju prisla stolu i prvo trazila od zavodnika Aleka da joj vrati pletene tange koje je on navodno kupio svojoj sad vec bivsoj devojci Kaci93, vidno iznervirana Paris koja je u emotivnoj vezi sa Alekom prosula mu je flasu vina na njegove skupocene bele pantalone. DeNisu ni to nije bilo dosta pa je prisla Princezi i pocela da joj se udvara, kad joj je ova odgovorila da ne zeli da ima nista sa njom, DeNis je povukla za kosu vicuci kako samo ona sme da je ljubi....Ko zna kako bi se sve zavrsilo da se tu nije naslo obezbedjenje u vidu Dragon_girl i manekenke LeNe koje su jedva uspele da odvoje DeNis od princeze. Vidno iznervirano obezbedjenje je isteralo najvecu lepoticu na nasoj estradnoj sceni zvanoj DeNis da bi drustvo moglo da nastavi da se zabavlja... xaxax | |
| | | Zvezda Granda 2008 Hronični forumaš
Broj poruka : 1984 Godina : 31 Localisation : NOVI SAD Emploi : Reci gde je sve ...zar nije palo dovoljno suza...dal je bolja sad ....NEKA DRUGA,..:( Datum upisa : 01.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 1:45 pm | |
- NOVA SVADJA
Da bez skandala ne moze dokazano je u klubu "Do jaja" je izbila tuca. Naime poznata i priznata novinarka Princeza je u cetvrtak ujutru bila napadnuta od devojke koja vazi za najvecu lepoticu na nasoj estradnoj sceni zvanoj DeNis. Naime DeNis je posle burne noci provedene sa Milka cokoladom, mrtva pijana prvo poslala flasu Don Perinjona u separe u kome je vec bilo odabrano drustvo LeNa, manekenka u vrhuncu svoje karijere, menadzerka Jaca, telohraniitelj Dragon girl, silikonske lepotica Mime, veciti zavodnik Alek, poznati psiholog Paris Hilton, tekstopisac Stanko....Posto je drustvo nije otpozdravilo, DeNis je u vidno alkoholisanom stanju prisla stolu i prvo trazila od zavodnika Aleka da joj vrati pletene tange koje je on navodno kupio svojoj sad vec bivsoj devojci Kaci93, vidno iznervirana Paris koja je u emotivnoj vezi sa Alekom prosula mu je flasu vina na njegove skupocene bele pantalone. DeNisu ni to nije bilo dosta pa je prisla Princezi i pocela da joj se udvara, kad joj je ova odgovorila da ne zeli da ima nista sa njom, DeNis je povukla za kosu vicuci kako samo ona sme da je ljubi....Ko zna kako bi se sve zavrsilo da se tu nije naslo obezbedjenje u vidu Dragon_girl i manekenke LeNe koje su jedva uspele da odvoje DeNis od princeze. Vidno iznervirano obezbedjenje je isteralo najvecu lepoticu na nasoj estradnoj sceni zvanoj DeNis da bi drustvo moglo da nastavi da se zabavlja... bravo princess... | |
| | | AdminKa Admin
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novine "Trash" | |
| |
| | | | Novine "Trash" | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |