| Novine "Trash" | |
|
+35emotivna luda Mrvica_88 plavojka confident jeca_bg Lazar01 iwanche SANDRA GM_loodak Maja93(mace) Anja* pink girl bubamara jocka Chocolate girl Zvezda Granda 2008 JeCa03 mala Kaca93 cvetic91 Mina-Neca fan Petra crazy_angeL Babs AdminKa paris_hilton Mica 93/2 mima-dugajica princeza DJ MW andjelaaaaa Ena88 LeNa_ Jasmina-DG Alek-Juicy Pen 39 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
AdminKa Admin
Broj poruka : 2141 Godina : 38 Datum upisa : 12.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 3:06 pm | |
| 7.5.2048 I nakon 40 godina naseg postojanja, paparazzi nisu izgubili inspiraciju a ni ideje gde traziti najbolje sokantne dogadjaje, kako bi jih ufatili u svoj objektiv i predstavili vama, nasi dragi citaoci. Tako smo naleteli na jako zanimljiv prizor 21. veka. Nekada slavne zvezde, od leve prema desnoj: silikonska lepotica Kaca93, Jasmina_dg - vecita manadzerka, Ena88 - sama i bez DJ MW i Lena_ - svadjalica sa osmehom na licu. Za Trash novine dragon_girl junior | |
|
| |
princeza VIP foruma
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 3:08 pm | |
| | |
|
| |
jocka Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1169 Godina : 34 Datum upisa : 17.09.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 3:09 pm | |
| | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 3:15 pm | |
| | |
|
| |
AdminKa Admin
Broj poruka : 2141 Godina : 38 Datum upisa : 12.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 3:16 pm | |
| | |
|
| |
princeza VIP foruma
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 3:17 pm | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 3:30 pm | |
| Kakve su mi cipele,oduvek sam imala ukusa za te stvari | |
|
| |
Jasmina-DG VIP foruma
Broj poruka : 6849 Godina : 37 Localisation : **Beograd** Emploi : *..Ljubiti nije greh,ljubimo se do svitanja ... * Datum upisa : 17.01.2008
| |
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| |
| |
mala Hronični forumaš
Broj poruka : 2173 Godina : 33 Localisation : Necino srce Datum upisa : 19.07.2007
| |
| |
Mica 93/2 Hronični forumaš
Broj poruka : 1695 Godina : 31 Localisation : Beograd Loisirs : Pravi Delija veran je ko pas uvek Zvezdo racunaj na nas Datum upisa : 22.09.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 9:41 pm | |
| | |
|
| |
Kaca93 Hronični forumaš
Broj poruka : 4856 Godina : 31 Localisation : Nish Loisirs : ...bili smo drugovi, pa ljubav probali, a sad ni jedno ni drugo... Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 9:48 pm | |
| | |
|
| |
Alek-Juicy Pen Hronični forumaš
Broj poruka : 3154 Godina : 34 Localisation : Prestonica Emploi : Mister Grandovog, Najnarcisiodniji Clan, Najsexypilniji Clan pa vi vidite 8) Datum upisa : 22.10.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 9:56 pm | |
| - Kaca93 ::
- OPASNIK VELIKOG SRCA
Sve trazeniji momak u Holivudu je poznati glumac koji osvaja obozavateljke i kao ratnik i kao romantik. "Kada sam procitao scenario,znao sam da cemo napraviti odlican film,ali nisam mogao da pretpostavim da ce od mene stvoriti sex simbola o kome ce mediji pisati",izjavio je nedavno ,na promociji najnovijeg filma "Jesam li ja to u ogledalu", poznati glumac Miljan (poznatiji kao DJ MW).Na promociji su bile i poznate manekenke Ena,Dragonka,Pinkica,Paris,Bubamara i Nina.Ena je dosla u pratnji preslatkog pevaca Chrisa.Medjutim,ni jedna od obozavateljka nije mogla da pridje Miljanu,jer se covek lepo osigurao u Delta osiguranju.Uz njega su stalno isli njegovi telohranitelji-Aleksandar i Stanko.Promocija nije mogla da prodje bez nase najpoznatije (naravno,posle mene) novinarke-princeze. alo devojko necu ja da budem neki tamo telohranitelj,znas li ti ko sam ja?ccc platices u sledecem broju - AdminKa ::
- 7.5.2048
I nakon 40 godina naseg postojanja, paparazzi nisu izgubili inspiraciju a ni ideje gde traziti najbolje sokantne dogadjaje, kako bi jih ufatili u svoj objektiv i predstavili vama, nasi dragi citaoci. Tako smo naleteli na jako zanimljiv prizor 21. veka. Nekada slavne zvezde, od leve prema desnoj: silikonska lepotica Kaca93, Jasmina_dg - vecita manadzerka, Ena88 - sama i bez DJ MW i Lena_ - svadjalica sa osmehom na licu.
Za Trash novine dragon_girl junior
majko sveta pogledajte kakva je macka Ena,i'm in love | |
|
| |
Kaca93 Hronični forumaš
Broj poruka : 4856 Godina : 31 Localisation : Nish Loisirs : ...bili smo drugovi, pa ljubav probali, a sad ni jedno ni drugo... Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 10:00 pm | |
| - Alek-Juicy Pen ::
- Kaca93 ::
- OPASNIK VELIKOG SRCA
Sve trazeniji momak u Holivudu je poznati glumac koji osvaja obozavateljke i kao ratnik i kao romantik. "Kada sam procitao scenario,znao sam da cemo napraviti odlican film,ali nisam mogao da pretpostavim da ce od mene stvoriti sex simbola o kome ce mediji pisati",izjavio je nedavno ,na promociji najnovijeg filma "Jesam li ja to u ogledalu", poznati glumac Miljan (poznatiji kao DJ MW).Na promociji su bile i poznate manekenke Ena,Dragonka,Pinkica,Paris,Bubamara i Nina.Ena je dosla u pratnji preslatkog pevaca Chrisa.Medjutim,ni jedna od obozavateljka nije mogla da pridje Miljanu,jer se covek lepo osigurao u Delta osiguranju.Uz njega su stalno isli njegovi telohranitelji-Aleksandar i Stanko.Promocija nije mogla da prodje bez nase najpoznatije (naravno,posle mene) novinarke-princeze.
alo devojko necu ja da budem neki tamo telohranitelj,znas li ti ko sam ja?ccc platices u sledecem broju cekam ga-xexexeeeeeeeeee e,srce,ne mozes ti uvek da budes u centru paznje,mnogo odvlacis paznju......-xexe | |
|
| |
Alek-Juicy Pen Hronični forumaš
Broj poruka : 3154 Godina : 34 Localisation : Prestonica Emploi : Mister Grandovog, Najnarcisiodniji Clan, Najsexypilniji Clan pa vi vidite 8) Datum upisa : 22.10.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 10:02 pm | |
| hahahaha pa zato sluzim jel? | |
|
| |
Kaca93 Hronični forumaš
| |
| |
mala Hronični forumaš
Broj poruka : 2173 Godina : 33 Localisation : Necino srce Datum upisa : 19.07.2007
| |
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 10:12 pm | |
| | |
|
| |
crazy_angeL Hronični forumaš
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 07, 2008 10:52 pm | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Maj 08, 2008 1:09 am | |
| | |
|
| |
princeza VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 12:57 pm | |
| JOS JEDAN SKANDAL Posto po gradu vec uveliko kruzi prica da Miljan V. pored svoje zakonite zene LeNe ima sina sa svojom nevencanom suprugom Enom88, prelepa manekenka mu nije ostala duzna. Nas paparaco je u ranim jutarnjim casovima zatekao u Audiu A8, BG=211-812 u strasnim ljubavnim poljupcem sa verenikom svoje najbolje prijateljice bubamare tekstopiscem Stankom. Mladi ljubavnici su razmenjivali sitne neznosti do ranij jutarnjih sati...Ne zaboravimo da smo u nasim novinama pre samo nekoliko dana objavili da je gospodja V. u blagoslovenom stanju. Posle ovih slika presudite ko je srecni tata!?!?!? www.raspusnenoci.com | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 12:59 pm | |
| | |
|
| |
princeza VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 1:03 pm | |
| | |
|
| |
Anja* VIP foruma
Broj poruka : 6209 Godina : 34 Localisation : BEOGRAD Emploi : kao sto vidite...neee Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?! Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 1:21 pm | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 2:00 pm | |
| - princeza ::
- JOS JEDAN SKANDAL
Posto po gradu vec uveliko kruzi prica da Miljan V. pored svoje zakonite zene LeNe ima sina sa svojom nevencanom suprugom Enom88, prelepa manekenka mu nije ostala duzna. Nas paparaco je u ranim jutarnjim casovima zatekao u Audiu A8, BG=211-812 u strasnim ljubavnim poljupcem sa verenikom svoje najbolje prijateljice bubamare tekstopiscem Stankom. Mladi ljubavnici su razmenjivali sitne neznosti do ranij jutarnjih sati...Ne zaboravimo da smo u nasim novinama pre samo nekoliko dana objavili da je gospodja V. u blagoslovenom stanju. Posle ovih slika presudite ko je srecni tata!?!?!?
www.raspusnenoci.com EKSKLUZIVNO!!!BUBAMARA: '' Ne dam da mi kvazi manekenke kvare vezu!!!''U petak,u kasnim popodnevnim casovima,ekipa naseg lista,srela je u jednom poznatom,fensi kaficu Jasminu_dg u drustvu devojke naseg poznatog tekstopisca,Stanka Babica,Bubamare.Iako smo u poslednje vreme mogli citati price o navodnom neverstvu Stanka,mladu Bubamaru ocigledno ne potresaju price koje kruze gradom.Iako se nikad do sad nije oglasavala u javnosti,i vise nego raspolozena Bubamara,tom prilikom je prvi put pristala javno da prokomentarise bilo sta vezano za svoj zivot.Ekskluzivno za nas list,Bubamara je na pitanje,kako reaguje na price o neverstvu svoje jace polovine,rekla: ''Stanko je trenutno u Subotici,gde privodi kraju studije ekonomije,i nema vremena da cita i odgovara na razne gluposti koje u poslednje vreme pune stranice zute stampe.Ja nisam javna licnost,niti telim to da postanem iskljucivo kao Babsova devojka,ali s' obzirom da Stanko trenutno nije u mogucnosti da se bavi carsijskim pricama,osecam potrebu da u njegovo i svoje ime demantujem razne price o krizi, u nasoj idilicnoj vezi!!!Miljan je moj dugogodisnji prijatelj,i sa njegovom suprugom Lenom sam u korektnim odnosima,a sve te price o neverstvu Babsa i Lene su smislili zlonamerni,ljubomorni ljudi!Stanko saradjuje sa najvecim imenima nase estrade,ali sve te pevaljke,manekenkice i ostale kvazi zvezdice ne mogu da nam pokvare vezu!'' Ocigledno je da Bubamara ima poverenja u svog decka,ali da li Stanko stvarno u Subotici drzi knjigu u rukama,ili neku lepoticu iz estradnog sveta,pokazace vreme...
Poslednji izmenio bubamara dana Pet Maj 09, 2008 11:08 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novine "Trash" | |
| |
|
| |
| Novine "Trash" | |
|