| Novine "Trash" | |
|
+35emotivna luda Mrvica_88 plavojka confident jeca_bg Lazar01 iwanche SANDRA GM_loodak Maja93(mace) Anja* pink girl bubamara jocka Chocolate girl Zvezda Granda 2008 JeCa03 mala Kaca93 cvetic91 Mina-Neca fan Petra crazy_angeL Babs AdminKa paris_hilton Mica 93/2 mima-dugajica princeza DJ MW andjelaaaaa Ena88 LeNa_ Jasmina-DG Alek-Juicy Pen 39 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
princeza VIP foruma
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 2:03 pm | |
| - bubamara ::
- princeza ::
- JOS JEDAN SKANDAL
Posto po gradu vec uveliko kruzi prica da Miljan V. pored svoje zakonite zene LeNe ima sina sa svojom nevencanom suprugom Enom88, prelepa manekenka mu nije ostala duzna. Nas paparaco je u ranim jutarnjim casovima zatekao u Audiu A8, BG=211-812 u strasnim ljubavnim poljupcem sa verenikom svoje najbolje prijateljice bubamare tekstopiscem Stankom. Mladi ljubavnici su razmenjivali sitne neznosti do ranij jutarnjih sati...Ne zaboravimo da smo u nasim novinama pre samo nekoliko dana objavili da je gospodja V. u blagoslovenom stanju. Posle ovih slika presudite ko je srecni tata!?!?!?
www.raspusnenoci.com EKSKLUZIVNO!!!BUBAMARA: '' Ne dam da mi kvazi manekenke kvare vezu!!!''
U petak,u kasnim popodnevnim casovima,ekipa naseg lista,srela je u jednom poznatom,fensi kaficu Jasminu_dg u drustvu devojke naseg poznatog tekstopisca,Stanka Babica,Bubamare.Iako smo u poslednje vreme mogli citati price o navodnom neverstvu Stanka,mladu Bubamaru ocigledno ne potresaju price koje kruze gradom.Iako se nikad do sad nije oglasavala u javnosti,i vise nego raspolozena Bubamara,tom prilikom je prvi put pristala javno da prokomentarise bilo sta vezano za svoj zivot.Ekskluzivno za nas list,Bubamare je na pitanje,kako reaguje na price o neverstvu svoje jace polovine,rekla: ''Stanko je trenutno u Subotici,gde privodi kraju studije ekonomije,i nema vremena da cita i odgovara na razne gluposti koje u poslednje vreme pune stranice zute stampe.Ja nisam javna licnost,niti telim to da postanem iskljucivo kao Babsova devojka,ali s' obzirom da Stanko trenutno nije u mogucnosti da se bavi carsijskim pricama,osecam potrebu da u njegovo i svoje ime demantujem razne price u krizi u nasoj idilicnoj vezi!!!Miljan je moj dugogodisnji prijatelj,i sa njegovom suprugom Lenom sam u korektnim odnosima,a sve te price o neverstvu Babsa i Lene su smislili zlonamerni,ljubomorni ljudi!Stanko saradjuje sa najvecim imenima nase estrade,ali sve te pevaljke,manekenkice i ostale kvazi zvezdice ne mogu da nam pokvare vezu!'' Ocigledno je da Bubamara ima poverenja u svog decka,ali da li Stanko stvarno u Subotici drzi knjigu u rukama,ili neku lepoticu iz estradnog sveta,pokazace vreme... | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 2:05 pm | |
- JOS JEDAN SKANDAL
Posto po gradu vec uveliko kruzi prica da Miljan V. pored svoje zakonite zene LeNe ima sina sa svojom nevencanom suprugom Enom88, prelepa manekenka mu nije ostala duzna. Nas paparaco je u ranim jutarnjim casovima zatekao u Audiu A8, BG=211-812 u strasnim ljubavnim poljupcem sa verenikom svoje najbolje prijateljice bubamare tekstopiscem Stankom. Mladi ljubavnici su razmenjivali sitne neznosti do ranij jutarnjih sati...Ne zaboravimo da smo u nasim novinama pre samo nekoliko dana objavili da je gospodja V. u blagoslovenom stanju. Posle ovih slika presudite ko je srecni tata!?!?!?
www.raspusnenoci.com EKSKLUZIVNO!!!BUBAMARA: '' Ne dam da mi kvazi manekenke kvare vezu!!!''
U petak,u kasnim popodnevnim casovima,ekipa naseg lista,srela je u jednom poznatom,fensi kaficu Jasminu_dg u drustvu devojke naseg poznatog tekstopisca,Stanka Babica,Bubamare.Iako smo u poslednje vreme mogli citati price o navodnom neverstvu Stanka,mladu Bubamaru ocigledno ne potresaju price koje kruze gradom.Iako se nikad do sad nije oglasavala u javnosti,i vise nego raspolozena Bubamara,tom prilikom je prvi put pristala javno da prokomentarise bilo sta vezano za svoj zivot.Ekskluzivno za nas list,Bubamare je na pitanje,kako reaguje na price o neverstvu svoje jace polovine,rekla: ''Stanko je trenutno u Subotici,gde privodi kraju studije ekonomije,i nema vremena da cita i odgovara na razne gluposti koje u poslednje vreme pune stranice zute stampe.Ja nisam javna licnost,niti telim to da postanem iskljucivo kao Babsova devojka,ali s' obzirom da Stanko trenutno nije u mogucnosti da se bavi carsijskim pricama,osecam potrebu da u njegovo i svoje ime demantujem razne price u krizi u nasoj idilicnoj vezi!!!Miljan je moj dugogodisnji prijatelj,i sa njegovom suprugom Lenom sam u korektnim odnosima,a sve te price o neverstvu Babsa i Lene su smislili zlonamerni,ljubomorni ljudi!Stanko saradjuje sa najvecim imenima nase estrade,ali sve te pevaljke,manekenkice i ostale kvazi zvezdice ne mogu da nam pokvare vezu!'' Ocigledno je da Bubamara ima poverenja u svog decka,ali da li Stanko stvarno u Subotici drzi knjigu u rukama,ili neku lepoticu iz estradnog sveta,pokazace vreme... kazi ti njima suuuperr | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 2:06 pm | |
| | |
|
| |
princeza VIP foruma
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 2:11 pm | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 2:22 pm | |
| | |
|
| |
princeza VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 2:25 pm | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 2:45 pm | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 2:55 pm | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 3:03 pm | |
| Lele nabrukaste me samo tako | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| |
| |
Maja93(mace) Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1281 Localisation : Svugde... Datum upisa : 09.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 3:34 pm | |
| | |
|
| |
Jasmina-DG VIP foruma
Broj poruka : 6849 Godina : 37 Localisation : **Beograd** Emploi : *..Ljubiti nije greh,ljubimo se do svitanja ... * Datum upisa : 17.01.2008
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 7:27 pm | |
| paris ...bubi....loodace jedne..ovo je super.... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| |
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 7:34 pm | |
| | |
|
| |
Alek-Juicy Pen Hronični forumaš
Broj poruka : 3154 Godina : 34 Localisation : Prestonica Emploi : Mister Grandovog, Najnarcisiodniji Clan, Najsexypilniji Clan pa vi vidite 8) Datum upisa : 22.10.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 8:26 pm | |
| ccc sta je ovo nema me u vec 4 broja!!! moracu neki skandal da napravim | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 8:41 pm | |
| | |
|
| |
Alek-Juicy Pen Hronični forumaš
Broj poruka : 3154 Godina : 34 Localisation : Prestonica Emploi : Mister Grandovog, Najnarcisiodniji Clan, Najsexypilniji Clan pa vi vidite 8) Datum upisa : 22.10.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 8:45 pm | |
| O, bicu. | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| |
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 10:57 pm | |
| - princeza ::
- bubamara ::
- JOS JEDAN SKANDAL
U petak,u kasnim popodnevnim casovima,ekipa naseg lista,srela je u jednom poznatom,fensi kaficu Jasminu_dg u drustvu devojke naseg poznatog tekstopisca,Stanka Babica,Bubamare.Iako smo u poslednje vreme mogli citati price o navodnom neverstvu Stanka,mladu Bubamaru ocigledno ne potresaju price koje kruze gradom.Iako se nikad do sad nije oglasavala u javnosti,i vise nego raspolozena Bubamara,tom prilikom je prvi put pristala javno da prokomentarise bilo sta vezano za svoj zivot.Ekskluzivno za nas list,Bubamare je na pitanje,kako reaguje na price o neverstvu svoje jace polovine,rekla: ''Stanko je trenutno u Subotici,gde privodi kraju studije ekonomije,i nema vremena da cita i odgovara na razne gluposti koje u poslednje vreme pune stranice zute stampe.Ja nisam javna licnost,niti telim to da postanem iskljucivo kao Babsova devojka,ali s' obzirom da Stanko trenutno nije u mogucnosti da se bavi carsijskim pricama,osecam potrebu da u njegovo i svoje ime demantujem razne price u krizi u nasoj idilicnoj vezi!!!Miljan je moj dugogodisnji prijatelj,i sa njegovom suprugom Lenom sam u korektnim odnosima,a sve te price o neverstvu Babsa i Lene su smislili zlonamerni,ljubomorni ljudi!Stanko saradjuje sa najvecim imenima nase estrade,ali sve te pevaljke,manekenkice i ostale kvazi zvezdice ne mogu da nam pokvare vezu!'' Ocigledno je da Bubamara ima poverenja u svog decka,ali da li Stanko stvarno u Subotici drzi knjigu u rukama,ili neku lepoticu iz estradnog sveta,pokazace vreme... xexex | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 11:09 pm | |
| - Mina-Neca fan ::
xexex Dobro meni ide ovo pisanje,a?!Da nastavim?! | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 11:13 pm | |
| | |
|
| |
princeza VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 11:16 pm | |
| | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 11:16 pm | |
- Mina-Neca fan ::
xexex Dobro meni ide ovo pisanje,a?!Da nastavim?! moze | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 09, 2008 11:25 pm | |
| | |
|
| |
princeza VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sub Maj 10, 2008 10:11 am | |
- JOS JEDAN SKANDAL
U petak,u kasnim popodnevnim casovima,ekipa naseg lista,srela je u jednom poznatom,fensi kaficu Jasminu_dg u drustvu devojke naseg poznatog tekstopisca,Stanka Babica,Bubamare.Iako smo u poslednje vreme mogli citati price o navodnom neverstvu Stanka,mladu Bubamaru ocigledno ne potresaju price koje kruze gradom.Iako se nikad do sad nije oglasavala u javnosti,i vise nego raspolozena Bubamara,tom prilikom je prvi put pristala javno da prokomentarise bilo sta vezano za svoj zivot.Ekskluzivno za nas list,Bubamara je na pitanje,kako reaguje na price o neverstvu svoje jace polovine,rekla: ''Stanko je trenutno u Subotici,gde privodi kraju studije ekonomije,i nema vremena da cita i odgovara na razne gluposti koje u poslednje vreme pune stranice zute stampe.Ja nisam javna licnost,niti telim to da postanem iskljucivo kao Babsova devojka,ali s' obzirom da Stanko trenutno nije u mogucnosti da se bavi carsijskim pricama,osecam potrebu da u njegovo i svoje ime demantujem razne price o krizi, u nasoj idilicnoj vezi!!!Miljan je moj dugogodisnji prijatelj,i sa njegovom suprugom Lenom sam u korektnim odnosima,a sve te price o neverstvu Babsa i Lene su smislili zlonamerni,ljubomorni ljudi!Stanko saradjuje sa najvecim imenima nase estrade,ali sve te pevaljke,manekenkice i ostale kvazi zvezdice ne mogu da nam pokvare vezu!'' Ocigledno je da Bubamara ima poverenja u svog decka,ali da li Stanko stvarno u Subotici drzi knjigu u rukama,ili neku lepoticu iz estradnog sveta,pokazace vreme... SVOJA NEVERSTVA TRBUSNA PLESACICA VESTO PRIKRIVA I dok se mnogi zlobnici pitaju zasto prelepu trbusnu plesacicu ne potresaju price o Stankovoj vezi sa njenom najboljom drugaricom odgovor smo nasli u novootvorenoj teretani "Zdravi i lepi". Posto nasa novinarka Princeza obilazi tako fensi i poznata mesta svratila je do novog vlasnika na kafu, a inace svog prijatelja Aleka kome je verenica Paris otvorila teretanu i kozmeticki salon a sve u sklopu kafica sa prelepom bastom, da moze po ceo dan da se doteruje a i da se odmori, od silnog doterivanja. Alek se zalio kako ceo dan nema posla, nervozno lomeci prste. Princezi ne bi bilo nista cudno da u jednom trenutku nije cula dobro poznatu pesmu Jedini, jedina koju je Miljan pevao. Znatizeljno je ustala i usla u teretanu i imala sta da vidi. Miljan i Bubamara su bili u strasnim zagrljajima. Tu smo videli "vernost" trbusne plesacice dok se mazno uvijala oko Miljana. Posle ovakve scene ostaje nam da se zapitamo da li je doba ukrstenih ljubavi doslo. Pre samo nekoliko dana njena najbolja prijateljica je zateknuta u strasnim zagrljajima sa Bubamarinim verenikom, a sad ona sa muzem najbolje prijateljice...Pa sad mile moje kad se udajete ne znamo dal da trazite drugarice poput Danijela84 ili zanosne lepotice...a kako god da okrenete i jedne i druge ce Vas prevariti sa vasim voljenim.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novine "Trash" | |
| |
|
| |
| Novine "Trash" | |
|