| Šako Polumenta | |
|
+14AdminKa Zvezda Granda 2008 i_love_nemanja garava09 andjelaaaaa iwanche dragon_girl Ena88 DULCE :) princeza Alek-Juicy Pen DANIJEL 84 DJ MW Anci 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Anci Gušter
Broj poruka : 756 Godina : 35 Localisation : CETEREZE City a i po Svajcarske vecinom vremena...! Emploi : Plandovanje po kaficima...! Loisirs : Pice i pusenje po kaficima naravno ;-) Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:26 pm | |
| Sako Polumenta Svidjas mi se svidjas
Vec dugo se znamo skoro od detinstva i sve si mi lepsa a u dusi ista
Vec dugo se znamo dosta je drugarstva jer ja bih te zvao zenom svoga carstva
Ref. 2x Svidjas mi se svidjas to ne mogu kriti lepoj zeni ne znam prijatelj ja biti
Vec dugo se znamo skoro od rodjenja ti ostajes ista sve se drugo menja
Ref. 2x
Vec dugo se znamo jos od malih nogu a ja bih zbog tebe u vatru i vodu
Ref. 4x | |
|
| |
Anci Gušter
Broj poruka : 756 Godina : 35 Localisation : CETEREZE City a i po Svajcarske vecinom vremena...! Emploi : Plandovanje po kaficima...! Loisirs : Pice i pusenje po kaficima naravno ;-) Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:26 pm | |
| Sako Polumenta Te oci
Te oci, tvoje oci vjesto grijeh iz srca kriju Te oci, tvoje oci lazni sjaj za mene liju
Lazu me, lazu tvoje crne oci da jos u njima zivim To sto sam prosjak s blagom u dzepu samo njih za to krivim
Te oci, tvoje oci izdale me ko nijedne Te oci, tvoje oci samo mojih suza zedne
Lazu me, lazu tvoje crne oci da jos u njima zivim To sto sam prosjak s blagom u dzepu samo njih za to krivim | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:27 pm | |
| Sako Polumenta Tebi za rodjendan
Podignimo case sada svi pozelimo zdravlja, srece tebi ljubavi
Neka ti se zelje ispune nek ti moja ljubav bude sunce sudbine (2x)
Ref. Slavimo, slavimo ovaj divan dan neka ti je ljubavi srecan rodjendan
Slavimo, slavimo case dizemo i od srca sve najbolje mi ti zelimo
Nek veselo bude svaki dan ko sto danas slavimo mi ovaj rodjendan
Nek se za nju nebo otvori i milion sjajnih zvjezda padne ljubavi (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Ti si razlog moje srece
Kada mi na pamet padnes moja ljubavi srce mi se istog trena suncem ozari
Jer si ti u njemu mlada ruza bez trna sto mi je zauvek procvala (2x)
Ref. 2x Ti si razlog moje lude srece otkad si me poljubila zato s tobom ja u zivot krecem da ti budem sudbina (da ti budem sudbina)
Gde god moje crno oko sreco, pogleda samo tvoje lepo lice uvek ugleda
Jer si ti za mene radost kao prolece car zivota sto me pokrece (2x)
Ref. 2x
Kada mi u glavi dodje da te poljubim ja ne zalim sve na svetu i da izgubim
Samo da si ove noci moja ljubav sva sto mi je u dusi zaspala (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta U ljubavi svi su gresni
Gresio sam, o mladosti sad placam za sve
Htela je da sa mnom zivi da li me zbog toga krivi mladost sam joj ukrao
Polako je uzimala vise nego sto je dala zbog nje sam poludeo
Glumio sam njenog Boga volela me je zbog toga dok je nisam pustio
Radila je sta je htela dovela me do pepela gde sam je izgubio
Ref. 2x U ljubavi svi su gresni prezivece samo srecni hej drugari, kako stoje stvari vise nisam onaj stari
Glumio sam njenog Boga volela me je zbog toga dok je nisam pustio
Polako je uzimala vise nego sto je dala zbog nje sam poludeo
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Uz mene godinama
Kad sva se svjetla pogase kad svi me redom napuste ko s neba dobri andjeo uvijek mi dodjes ti
Da moje snove pozlatis umornu dusu odmoris buru u mome srcu umiris
I sve sto imam dugujem samo tebi da nije tebe ni mene bilo nebi
Ti koja ostanes kad svi odu samnom na ovom pustom brodu usred uzburkanog okeana uz mene godinama
Zasluzujes svu ljubav svijeta, i sto put nek je sudbina kleta sto razdvaja nas svakog dana
Srce ti i dusu poklanjam
Kada mi tuga pokuca kada mi srce zajeca ko s neba dobri andjeo uvijek si samnom ti
Da moje snove pozlatis umornu dusu odmoris buru u mome srcu umiris
I sve sto imam dugujem samo tebi da nije tebe ni mene bilo nebi | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:28 pm | |
| Sako Polumenta Video te nisam dugo
sedeo sam u kafani ja sa casom, a ti s njim nisi moja, al dozvoli da ti pesmom nazdravim
video te nisam dugo jedva sam te poznao vidis da sam bez ikoga veran sam ti ostao
ne placu to oci moje kafanski me pece dim dozvoli mi da se pesmom ja od tebe oprostim | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:28 pm | |
| Sako Polumenta Vino i ljubav
Njezno tijelo kao violina od mora so na usnama ma kad ti kazem necu da te lazem ona mi pamet pomjera
Kosu dira, okom vatru pali iz grudi strast joj izvire ma kad ti kazem necu da te lazem ona do kosti prodire
Samo mi fali korak mali da srecu dotaknem da se o kamen moga srca napokon spotakne
Ref. 2x Vino i ljubav, suze i smijeh razloga trista da desi se grijeh kap je casu prelila ma bice moja ili nicija
Glas od svile, muzika za dusu ko sapat nocnih vjetrova ma kad ti kazem necu da te lazem ona mi pamet pomjera
Meka koza, usne od vanile kad ljubi dah oduzima ma kad ti kazem necu da te lazem ona mi razum uzima
Samo mi fali korak mali da srecu dotaknem da se o kamen moga srca napokon spotakne
Ref. 4x | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:29 pm | |
| Sako Polumenta Za oprostaj ne molim
Pao sam na njene vrele poljupce znala je da smiri moje nemire bilo je slucajno, al' tebe puno boljece nosit ces oziljke moje nevjere
Slab sam bio ja na njene dodire gorio od zelje da me dotakne eto proslo je, al' ti ne zaboravljas lako se ne brise tudjih usana trag
Ref. Za oprostaj ne molim o, ne kaju se nevjerni sto bih se kajao ja o, bila je tako vatrena al' jedno zelim da znas da samo tebi pripadam al' svati, opet bih ja
Slab sam bio ja na njene uzdahe znala je da strast u meni pokrene u zamke pozude srce svjesno upada i uvijek vraca se istim stopama
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
Pao sam na njene vrele poljupce znala je da smiri moje nemire bilo je slucajno, al' tebe puno boljece nosit ces oziljke moje nevjere
Slab sam bio ja na njene dodire gorio od zelje da me dotakne eto proslo je, al' ti ne zaboravljas lako se ne brise tudjih usana trag
Ref. Za oprostaj ne molim o, ne kaju se nevjerni sto bih se kajao ja o, bila je tako vatrena al' jedno zelim da znas da samo tebi pripadam al' svati, opet bih ja
Slab sam bio ja na njene uzdahe znala je da strast u meni pokrene u zamke pozude srce svjesno upada i uvijek vraca se istim stopama
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Zamka
Otkud da opet mi ti padnes na pamet kad tebi sam davno rek'o zbogom zauvijek sto mi te opet pred oci dovodi da svaka na tebe podsjeti
Ref. 2x Dva puta u istu zamku upadam za jedno zlo, za dva puta da znam da me lijeci ono sto me ubilo da stare rane bole ponovo
Otkud da opet mi ti u snove dolutas kad sam se zakleo, sto ti dopustam da uvijek kad oci otvorim sve me na tebe podsjeti
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:31 pm | |
| | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:31 pm | |
| Evoooo.... | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
Broj poruka : 15303 Godina : 39 Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 8:39 pm | |
| najbolja pesma s ovog albuma je dochekajmo jutro zajedno.........chesto pevam nekim ribama hahhahahha | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Sre Dec 19, 2007 1:57 pm | |
| - DANIJEL 84 ::
- najbolja pesma s ovog albuma je
dochekajmo jutro zajedno.........chesto pevam nekim ribama hahhahahha tacno ali svidja mi se mnogo Nisi nisi ti i kida me!!! | |
|
| |
Alek-Juicy Pen Hronični forumaš
Broj poruka : 3154 Godina : 34 Localisation : Prestonica Emploi : Mister Grandovog, Najnarcisiodniji Clan, Najsexypilniji Clan pa vi vidite 8) Datum upisa : 22.10.2007
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Jan 01, 2008 9:04 pm | |
| ima super pesme nisi nisi ti pod sjajem ruzicastih zvezda disem za tebe....sve u svemu svidjaju mi se njegove pesme | |
|
| |
princeza VIP foruma
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Šako Polumenta Sre Jan 02, 2008 3:16 pm | |
| ne svidja mi se ni malo, mozda solidno izgleda ali kad zapeva menjam stanicu | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: Šako Polumenta Čet Jan 03, 2008 8:38 pm | |
| | |
|
| |
DULCE :) Hronični forumaš
Broj poruka : 3102 Godina : 31 Datum upisa : 07.12.2007
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Šako Polumenta Pet Jan 04, 2008 9:57 pm | |
| |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Šako Polumenta Sub Jan 05, 2008 6:30 am | |
| Kida me.... najjaca..ali pod sjajem ruzicastih zvezda...aaa...otkidam na to...Jaco pa ti si najpopularnija..i bez milkicine kifle | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Šako Polumenta Sub Jan 05, 2008 1:46 pm | |
| | |
|
| |
dragon_girl Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1063 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Šako Polumenta Sub Jan 05, 2008 3:45 pm | |
| razbila bi svet samo da je slucajno od stakla... kaze djordje...ali to samo kad cujem pesmu: "nikad mi teze nije bilo, mrtav sam iskren moje milo, nikad me ovako nisi izdala, sta ostaje mi od zivota, ta tvoja beskrajna lepota..." | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: Šako Polumenta Sre Jan 09, 2008 10:13 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Šako Polumenta | |
| |
|