| Šako Polumenta | |
|
+14AdminKa Zvezda Granda 2008 i_love_nemanja garava09 andjelaaaaa iwanche dragon_girl Ena88 DULCE :) princeza Alek-Juicy Pen DANIJEL 84 DJ MW Anci 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Anci Gušter
Broj poruka : 756 Godina : 35 Localisation : CETEREZE City a i po Svajcarske vecinom vremena...! Emploi : Plandovanje po kaficima...! Loisirs : Pice i pusenje po kaficima naravno ;-) Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:51 pm | |
| Sako Polumenta Ja sam srecan i nesrecan
Preklinjem te, ne javljaj se vise jasno mi je sve sta nam se pise ali nemoj zaboraviti, mila u mom srcu lom si ostavila
Ref. 2x Ja sam srecan i nesrecan covek dusa boli i nije mi zao nesrecan sam sto te vise nemam srecan sto sam ljubav tebi dao
Ja te molim, novim putem kreni lakse ce ti biti nego meni ali nemoj zaboraviti, mila u mom srcu lom si ostavila
Ref. 2x
Zbog grehova ti ne pale svecu ja te nikad proklinjati necu ali nemoj zaboraviti, mila u mom srcu lom si ostavila
Ref. 2x | |
|
| |
Anci Gušter
Broj poruka : 756 Godina : 35 Localisation : CETEREZE City a i po Svajcarske vecinom vremena...! Emploi : Plandovanje po kaficima...! Loisirs : Pice i pusenje po kaficima naravno ;-) Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:52 pm | |
| Sako Polumenta Karta za buducnost
Jos mi srce tuga ledi jos bez tebe ne znam gdje bi mir pod ovim suncem nasao i smirio dusu
Sto u svakoj tebe trazim tu na korak sam do dna ni da jedne poslje tebe ja necu pronaci sebe
Ref. Jos si moja bolna proslost moja karta za buducnost koju jednom sam izgubio jos je nasao nisam
Sve si moje sto mi je jos ostalo da te volim nikad nisam prestao zivim za to da te sebi vratim ja drugog razloga nemam
Sve si moje sto sam ikad imao i tek sada to sam sebi priznao da sam ja ustvari tebe izdao
Sve si moje, sve si moje sve si moje, ti (2x)
Sad se kajem svakog trena sto me u tvom srcu nema tek sad vidim sta sam imao pa suza mi krene
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:53 pm | |
| Sako Polumenta Kazite mi
Sto mi oko sada u suzama pliva hej ljubavi prva ti si svemu kriva
Nikada ti dusa oprostiti nece hej ljubavi prva ne ubrano cvece
Ref. Kazite mi, ostavljeni cim se meri tuga kazite mi, zaljubljeni cim se meri sreca
Kako da se srce moje vise njene ljubavi ne seca (2x)
Ja te voleh ludo to si dobro znala sto si onda drugom svoje srce dala
Ref.
Jedinim si suncem nekad mene zvala sto si niti srece lako pokidala
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:53 pm | |
| Sako Polumenta Kida me
Ref. Kida me ova bol na dijelove al' u svakom od srca nesto tvoje ostaje da ozive me, da mi dusu sastave u jedno sam siguran, opet bi mi bila sve
Proci ce, svi mi kazu budi jak, digni glavu ne daj da u tebi tuga zri preboljecu, znam da lazu zivota trag na mom dlanu nestaje jer ga brises ti
Ref.
Kazu mi, moras dalje ne daj se, skupi snage vrijeme ce da svoje ucini lazu me, ja bez tebe isto ko bez krvi vene ledim se, nema tu pomoci
Ref. 2x
Kida me ova bol na djelove | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:54 pm | |
| Kida me neverovatna pesma!!! | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:55 pm | |
| Sako Polumenta Ko si ti
nije to nacin da tugu u srecu pretvoris ne mozes godine bola za dan da zaboravis
taj talog dugo na dnu je srca crn kao katran istine postoje mjesta gdje nema sunca u hodnicima sudbine
i ko si ti, da mislis da si Bogom dana da srecna budes, gresni smo svi moja sirota ljubavi
i ko sam ja, da mislim da bas je meni najteze kad mimo Bozije volje nista ne moze
nikada ljubav i mrznja nisu bili par sto si bez cilja i puta to slabosti je stvar
skini taj kaput gneva i stida jer posle noci svane dan nedaj krivici da srce kida jer niko nije bezgrijesan | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:55 pm | |
| Sako Polumenta Kraljica
Skinicu sa tvoje glave krunu ponosa jer je ona uzrok krize naseg odnosa procvetace pusto polje nase ljubavi hranicu te poljupcima samo ostani
Ref. Kraljica si zelja, strasti i lepote i zato te volim jedini zivote pre bih oci svoje isplakao tugom nego mucen bolom pustio te drugom
Zapalicu plamen strasti u tvom srcu ja bice vatra koja tece tvojim venama bice opet nase nebo boje ljubavi hranicu te poljupcima samo ostani
Ref. 2x | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:56 pm | |
| Sako Polumenta Kriza
Ako je u tvom srce led i ljubav ne topi ga to nije dobro ma iz kog bilo razloga
Ako su tvoje usne zar zar bez plamena novi je pozar srcu tvom preko potreban
Ako te ljubavi sve iznevjere na pola koplja ti padnu zastave na mome ramenu znaj da uvijek je rezervisano mjesto za tebe
Ref. Kad ljubav padne ti u krizu pozovi halo tu sam blizu da ti u ljubav vjeru dam put do srece nacrtam da te ne razocaram
Kad ljubav padne ti u krizu zovi, tu sam blizu da ti u ljubav vjeru dam put do srece nacrtam da te ne razocaram
Ako je u tvom srcu mrak i zelja ne budi ga to nije dobro ma iz kog bilo razloga
Ako je mladost tvoja cvijet cvijet bez mirisa minut do dvanaest je da svoj instinkt poslusas
Ako te ljubavi sve iznevjere na pola koplja ti padnu zastave na mome ramenu znaj da uvijek je rezervisano mjesto za tebe
Ref.
Kad ljubav padne ti u krizu | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:58 pm | |
| Sako Polumenta Kud me ovaj zivot vodi
Tamo gdje je bila vatra ostao je samo dim da l' cu ikad ikom moci to da oprostim
U toj kuci od pepela stanuje dijetinjstvo moje tamo necu nikad vise jer sve moje uvelo je
Ref. 2x Kud me ovaj zivot vodi kojom stranom sudbine kako laste vracaju se uvijek crne godine
Kud me ovaj zivot vodi Boze, da li cujes li da li cu te ikad vise rodni pragu vidjeti
Samo crno bijele slike svjedoci mog stradanja sve su moje misli bez zivota i nadanja
Daleko od rodne grude svoj svijet gradim u tudjini zivim zivot lutalice robujem sudbini
Ref. 2x | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Lazu pesme i kafane
Gledam oko sebe al' ne vidim tebe gasim vatre koje gore placam cigane do zore
Ref. 2x Lazu pesme i kafane lazu moji drugovi nek pevaju, nek me rane ostavljas me ti
Ostavljas me opet kao da sam proklet ne znam sta je to u meni sto me zove takvoj zeni
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Ljubio bi zemlju za te
prolazis pored mene, glavu okreces, ja stojim sam na uglu ne znam dokle ces.
da me mucis, sta mi radis, duse imas li, ja ne mogu i ne zelim da te ostavim. 2x
ljubio bi zemlju za te, kisu popijo skinuo i sunce s´neba da bi te ljubio.
prodao bi sve sto imam, dusu najprije, al mi osta samo jedno da se napijem. 2x
odlazis iz zivota moga zauvjek, u svakoj praznoj noci tvoj lik ostaje.
sto me kunes moja tugo sam da ostarim, s´tim ne mogu i ne zelim da se pomirim. 2x
ljubio bi zemlju za te, kisu popijo skinuo i sunce s´neba da bi te ljubio.
prodao bih sve sto imam dusu najprije, al mi osta samo jedno da se napijem. 2x | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Medena
U mojim venama jos tinja sumnje trag da l' sam ti, medena jos kao nekad drag da l' su mi sanse makar u pola ko prije il' su me iz tvog srca kise isprale
Da li je ljubav jos za tebe strana rijec il' te samoca voljeti naucila tvoja ljepota hladna plavog glecera kad se na korak taj odlucila
Ref. Kad zabole usne i dusa i tijelo kad srce ni sekund pamet ne slusa eto bas to, upravo to tu slabost prema tebi osjecam
Kad zabole usne i dusa i tijelo i zamagli ti se u pogledu sve eto to bas to, to je taj tren zbog kojeg dusa zivi ili mre
Vrijeme je lopov krade sjecanja od nas u sefu srca mog tvoj osmijeh, stas i glas da l' jos me sretnes barem u ponekom snu il' sam ti samo prazan ram u sjecanju
Da li je ljubav jos za tebe strana rijec il' te samoca voljeti naucila tvoja ljepota hladna plavog glecera kad se na korak taj odlucila
Ref.
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:59 pm | |
| Sako Polumenta Miris dunja (duet Vesna Zmijanac)
Sa mnom ni sudbina ko majka nece suzu pustiti kad krenem prugom poslednjeg voza odavde do vecnosti sa neba nece zvezda pasti u tvoje secanje i reka suza u meni raste kao kajanje
Ref. Prodje zivot, a ja ostah sam sta posle tebe drugom ja da dam miris dunja zrelih ko godine koje brojim ja bez tvoje blizine
Sa mnom ni Bog nije htio nasu ljubav slaviti svaki trenutak srece sam znao bolom platiti ka nebu jednom krenuce i moje kocije i bez zivota zivio sam, moje najmilije
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:59 pm | |
| Sako Polumenta Moje ruke tvoje traze
jos pamtim noc kada si otisla i odnela sve sa sobom jos pamtim suze, u tvojim ocima i tvoje zadnje zbogom
moje ruke sada tvoje traze ludo srce opet laze me zasto sada kada nisi moja za tebe, za mene kasno je
te noci sam lutao dugo i prokleo sve prosle dane kako si samo znacila meni jos uvek su sveze rane | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:00 pm | |
| Sako Polumenta Muci jado (duet Vesna Rivas)
Moj djeticu dal' si pio il' si mozda poludio sto ostavi mene mladu zbog druge u Beogradu
Sokolice rijec da biras sto me jadna provociras ne budali lijepa zeno sve je ovo privremeno
Muci jado, moja bijedo u sta si se to zagled'o ostavio si Cetinje i pobijego na Dedinje
Dao bih i desnu ruku da operem ovu bruku ti mi zivot zagorcavas sto me stalno provjeravas
Moj sokole ptico bijela majka ti se razboljela grdja je n' kukavica cuje je i Podgorica
A dje nadje tu nesrecu nijesi mog'a naci vecu u crno me svu zavila prokleta joj dusa bila
Sokolice jezik skrati tvoj ce djetic da se vrati nemoj da mu brojis dane vratice se prije no svane
Nijesam otiso za stalno docu tebi pa normalno to me neki djavo kusa osta dusa zeljna krsa
Cude ti se crnogorci i brdjani i primorci iz Bijelog Polja i Niksica Kolasina, Baosica
Vidji, vidji varalice ukaljao svoje lice pa jos prica da ce doci e Boga mi nece moci
E Boga mi bas ce moci | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:01 pm | |
| Sako Polumenta Na ivici ponora
Na korak od pakla nocas stojim raskid s tobom danak uzima jos samo na slikama postojim cak ni u odrazu ogledala (2x)
I sve tako dan za danom vrtim se u krug iz tog lavirinta tuge nemam izlaza bolje da sam gas do daske pritisnuo ja pre nego sto stadoh na ivicu ponora
Ref. Svaka prazna casa nadje put do moje glave i lazem kad kazem boli kad se razbija dal' to tvoje cini moju tragediju slave il' to kusur od ljubavi mene ubija svaka prazna casa nadje put do moje vene a ni nebo a i zemlju gresnom okrene sta sve covek spreman je da ucini zbog zene, kad ga ljubav pokrene
Srce zadnjim dahom nocas dise svakom putu nade vec je kraj svaki trag o nama tu se brise al' meni ranu ostavlja
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:02 pm | |
| Sako Polumenta Ne dozvoli
Ja mogu pesmom da dozovem sunce ja mogu pesmom da oteram noci
Ali dusi, ja bez tebe ne mogu pomoci ne mogu pomoci (2x)
Ref. 2x Ne dozvoli nikad ne dozvoli sudbinu da krivim
Ne dozvoli, duso ne dozvoli bez tebe da zivim
Ja mogu s pesmom kroz sve vatre proci i gorkoj suzi na oprostaj doci
Ali dusi, ja bez tebe ne mogu pomoci ne mogu pomoci (2x)
Ref. 4x | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:02 pm | |
| Sako Polumenta Ne lazi da me volis
Zbog tebe se voli zbog tebe me boli zbog tebe se pije i kad dobro nije 2x
Ref. 2x Ne lazi da me volis ne lazi me vise zar se ni malo ne bojis rastanka sto stize
Zbog tebe se zivi zbog tebe se gine zbog tebe se peva i kad srece nema 2x
Ref. 2x | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:05 pm | |
| Sako Polumenta Ne moze on da te ima
Hej, znam da to si ti kraj njega sama si kasno si shvatila on ti je robija ja sam ti sudbina
Dah, prepoznajem ti dah izdao te glas, skupi hrabrosti reci mu odlazi a meni jedini
Neka mu zastane rijec kad kaze volim te on to ne umije nek se ne pomakne, kad god te dotakne on te ne zasluzuje
Ref. Ne moze on da ti bude nikad kao ja za tebe bih zivot dao on nebi nikada
Ne moze on da te ima nikad kao ja jer sve tvoje vec odavno meni pripada
Hej, znam da to si ti sa njim ne postojis kasno si shvatila on ti je uvreda ja sam ti potreba
Dah, sve govori mi dah kraj njega sanjas nas budi iskrena njega si gorjela a mene si voljela
Neka mu zastane rijec kad kaze volim te on to ne umije nek se ne pomakne, kad god te dotakne on te ne zasluzuje
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Ne zaboravi ko si i sta si
Za lepse sutra, bolji zivot, o po belom svetu trazis sebe, o i tako godinama, sve redje nam se javljas nemoj, druze, da zaboravljas 2x
Ref. 2x Ne zaboravi ko si i sta si gde su ti koreni, krv i poreklo obidji ognjiste koje se gasi dzaba bez svojih ljudi sve sto si stek'o
Zbog vecne srece u tudjini, o rodnom si pragu rek'o zbogom, o ima li toga zlata, zar ima takvog sjaja da zameni miris rodnog kraja 2x
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Ne zaboravi me
Ref. Ne zaboravi me, ne zaboravi me sreco moja mila nikada jer pamticu te, jer ja voljecu te i sa srcem ostarelog melanholika
Sad smo i ti i ja lijepi i mladi i ljubav medju nama plamti al' sve je prolazno od zivota kradi najljepse treba da se pamti
Ref. 2x
Nek barem u tvom snu zauvijek zivi nalicje ove nase ljubavi to sto si moje sve mene ne krivi sa njom si dio moje vjecnosti
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:10 pm | |
| Sako Polumenta Nekad si ljubav nekad greh
zbog tebe tugujem, kao da ti dugujem da moja ljubav bude tebi dar nekad me radujes, a nekad ratujes ali je uvek isti zar
nekad si tuga, nekad smeh nekad si ljubav, a nekad greh ali svejedno, volim te ja za vremena sva
nekad si tuga, nekad smeh nekad si ljubav, a nekad greh ali svejedno, zelim te ja za vremena sva
kada te ne cujem, tri dana bolujem i svakog trena pomislim na nas i na sve pristacu, sve grehe platicu samo u tebi vidim spas | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Nekad si moja bila
Ponekad bude mi tesko ne drzi me mesto ni dan ponekad ponovo dodjes i venama prodjes ko san
Sad lazi sipas po meni a nekad si moja bila taj otrov pijem da zivim a njime si sebe ubila
Ref. 2x Moja tuga sad u tebi je moje suze stigle su te sve nije onom kom' ti zelis zlo vec je onom kom' je sudjeno
Drugi su ljubav sahranili al' nikad niko ko ti jer mnoge ljubavi proci ce a mene jos ces voleti
Sad lazi sipas po meni a nekad si moja bila taj otrov pijem da zivim a njime si sebe ubila
Ref. 4x | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Neko se rodi da bude srecan
Ref. 2x Neko se rodi da bude srecan a ja siroce bozije vecito tuzan kol'ko i tezak od goreg uvek losije
Ref. 2x
Rodjena braca dobar i lud jedno i drugo to sam ja sudbini bezim uzalud jer tuga nadje tuznoga
Vodi me srce ponosno uvek do novog poraza znam da me ceka crno dno jer zivot nema obraza
Ref. 4x | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:13 pm | |
| Sako Polumenta Ni na nebu, ni na zemlji
Jednom dajes, drugom uzimas srce nudis, dusu otimas sve mi uzmi kad te nije ram samo idi da te ne gledam
Ref. Ni na nebu, ni na zemlju necemo se vise sresti ja ne zelim da ti cujem glas
Ni na nebu, ni na zemlji da ti prastam necu reci ko da nikad nije bilo nas
Sada drugom srce osvajas na sve zivo ti zaboravljas mucili te zeno nevrna makar ova pesma ranjena
Ref. 2x | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Šako Polumenta | |
| |
|
| |
| Šako Polumenta | |
|