| Šako Polumenta | |
|
+14AdminKa Zvezda Granda 2008 i_love_nemanja garava09 andjelaaaaa iwanche dragon_girl Ena88 DULCE :) princeza Alek-Juicy Pen DANIJEL 84 DJ MW Anci 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Anci Gušter
Broj poruka : 756 Godina : 35 Localisation : CETEREZE City a i po Svajcarske vecinom vremena...! Emploi : Plandovanje po kaficima...! Loisirs : Pice i pusenje po kaficima naravno ;-) Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:13 pm | |
| Sako Polumenta Nije muski, ali moram
Svaki dan o tebi nova laz kazu da nisi ti za mene i da nikom dobra nisi donijela a znaju da ne mogu bez tebe
Ref. Neka gradom prica krene da prodao sam cast zbog zene kako moja mladost vene sve da je tako ja to moram
Jer ja sam stvarno srecan sa njom za sebe znam kada je sa mnom da dusu trazi njoj bih dao nije muski, ali moram
Svaki dan o tebi nova laz kazu ne donosis srecu a znaju da nikad nikoga kao tebe ja voljeti necu
Ref.
Ref. 2x | |
|
| |
Anci Gušter
Broj poruka : 756 Godina : 35 Localisation : CETEREZE City a i po Svajcarske vecinom vremena...! Emploi : Plandovanje po kaficima...! Loisirs : Pice i pusenje po kaficima naravno ;-) Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:13 pm | |
| Sako Polumenta Nisi nisi ti
Kad si mi u zivot usla, mislio sam ja proci ces me poput vina za dan ili dva ali si na moje srce mrezu bacila sve mi snove u nju zaplela
Ref. 2x Nisi, nisi, nisi ti kao sto su druge sve u mom srcu zauvijek pustila si korjene uzalud se opijam i od tvoga srca otimam (cijeli zivot cekam te sad ja)
Dok te nisam sreo sve je bilo sivilo i u sebe srce nikog nije primilo al' kad si u moje oci ti uplovila ljubavi me je promijenila
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:14 pm | |
| Sako Polumenta Nizu se pjesme
Jedna po jedna pjesme se nizu i svako srce na noge dizu vazduh je lepljiv od ljubavi samo sto se ne zapali 2x
Mjesec kao dukat sija ja za tobom lud sad je kasno da se stane sve je uzalud
Ref. 2x Nizu se pjesme kao djerdani srce mi krila dobija svaki tvoj pogled na grijeh me mami dok ritam lagano ubija
Opasno blizu moga si srca cujes li kako za tebe kuca od zelje za tobom puci cu od strasti eksplodiracu 2x | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:14 pm | |
| Sako Polumenta Nosi joj, sudbino
Vetrovi su i oluje gde je draga, da l' me cuje 2x
Ref. 2x Nosi joj, sudbino, pozdrav od mene pozlati joj usne kad me spomene
Eh da moze da me cuje i da vise ne tuguje 2x
Ref. 2x
Hej zivote izdajice dizem casu, pozdravljam te nema dana gde god krenem da joj ime ne spomenem
Ref. 2x | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:16 pm | |
| Sako Polumenta Od ljubavi oslepeo
Rekla si minut, ja dao sam ti godine rekla si zivot, ja rek'o sam ti ubij me rekla si nebo, ja postadoh andjeo da me od blata pravis sam zasluzio
A malo dalje u kafani stanuju moji losi dani padaju stotke, srca je do kolena pevaju, piju, luduju case od pod razbijaju i pesmom tvoga imena dusu mi kidaju
Ref. Od ljubavi oslepeo od saveta ogluveo od cekanja pregoreo al' samo tebe voleo
Za mene najsladja si laz i od svih najskuplji moj hir samo za tebe srce zna ti mojoj dusi krades mir
Da si bar jedan posto ljubavi vratila koliko si od moga srca uzela moja bi dusa ko ruza procvetala ne bi mi tuga na srcu ko trn zasmetala | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Od srece sam daleko
Samo sa njom ja vrijedim nesto samo kraj nje sam bio neko sad kad mi nije blizu, sve porazi u nizu od srece sam daleko
Ref. 2x Vrijedim kol'ko mi zvone telefoni ko neki bivsi sampioni ko jucerasnje novine toliko vrijedim kad ona ne voli me (kad ona ne voli me)
Samo sa njom covjek sam bio samo zbog nje sam suze lio sad kad mi nije blizu, sve porazi u nizu zivot mi nije mio
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| WOW... Uspori malo, ne morash bash sve njegove textove da kopirash... | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Otkud ti pravo
Otkud ti pravo da me bolom nagradis po mome srcu ruze tuge sadis po kojem zakonu to meni sudis kad sve uzimas, a nista ne nudis
Nemas ti prava da mi snove unistis na mome nebu zvijezde nade gasis nisi mi ti ni zrno srece donijela da bi planinu od mene ponijela
A priznajem, bio sam kod ociju slijep i nije mi padalo to na pamet da sa mnom si samo iz koristi bio sam lud od ljubavi
Ref. 2x Nisi ti neko zbog kog mi vrijedi umrijeti niti poslednju suzu u bolu pustiti nisi ti zena ta sto bi ruku pruzila kad bi me ranjenog na svom pragu vidjela
Nemas ti prava da mi snove unistis na mome nebu zvijezde nade gasis po kojem zakonu to meni sudis kad sve uzimas, a nista ne nudis | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:17 pm | |
| Sako Polumenta Overa
Ni zakletva da te volim tebi nije dovoljna uvijek trazis novi dokaz u sebe nisi sigurna
Ne znam vise put ni nacin ljubav da ti dokazem a ni kako svoju vjernost da ti pokazem
Ref. 2x Stavi mi ljubav ti na provjeru dace ti moje srce ovjeru ali ne pristajem na ucjenu jer s tobom imam ozbiljnu namjeru
S kim sam bio gdje sam sada kakav je to zenski glas samo sumnjom bez pokrica pravis slucaj ti od nas
Dokle da se tebi pravdam i racune polazem ko da ne znas da te volim i da te ne lazem
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Pesma o sinu
Pokraj reke sto je nasa bila spazih iz daljine, gledas moga sina prisla mu polako kosu milovala on pobjeze meni, ti si zaplakala
Ref. Ne secaj na dane kad si moja bila i mene i sina kad si ostavila pusti da me zivot svojim putem nosi nemoj da mi sina milujes po kosi
Cutao sam misleci na tebe nisam mogo nista svome sinu reci ko je ona zena sto te milovala da li je poznajes, sto je zaplakala
Ref.
Sve smo mogli samo da si htela al' ti nikad nisi iskreno volela voleo sam tebe a kraj mene druga u zivotu mome sad je bol i tuga
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Pitam se gde si sad
Jedna casa sad je prazna suze su na dnu jedna mladost sad je kazna ona nije tu
Jedna casa sad je prazna suze su na dnu jedna mladost sad je kazna ona vise nije tu
Ref. 2x I pitam se gde je sad da je ljubim dok sam mlad ako umrem da ne zalim kad je samu ostavim
Jedna ljubav sada vene tuga mi je dom ona nije pored mene ni ja nisam s njom
Jedna ljubav sada vene tuga mi je dom ona nije pored mene ni ja vise nisam s njom
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:18 pm | |
| Sako Polumenta Pod sjajem ruzicastih zvezda
Tamo negde iza duge gde su vecna proleca ova nasa ljubav stanuje
Tamo gde su bistre reke neba plavetna zivecemo u pesmi ti i ja
Ref. I pod sjajem ruzicastih zvezda zelim vecno da te ljubim ja ko toplina sokolovog gnezda moja dusa da ti bude spas
Moje srce zaljubljeno tajni zamak ljubavi sakrice te za vremena sva
Od oluja i od kise od snegova i od zime jer te duso volim najvise
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:19 pm | |
| Sako Polumenta Posle kraja kraj
Dva iza ponoci je lagano otkucao sat sa usana tisina govori na srcu jos sirov je trag
Sto me na tebe samoca sjeca kako nema milosti gorkih te sjecanja donosi rijeka da me jos jednom potopi
Ref. I posle kraja kraj i sa dna opet pad zasto lomis slomljeno venes davno uvelo zar da umrem ponovo
I posle kraja kraj i sa dna opet pad ne rani se ranjeno, ne ustade ponovo kog je i Bog izdao
Dva iza ponoci je lagano otkucao sat ova noc mi u inat donosi tvoju sliku kao sjene zla
Sto mi te nocas samoca vraca o kako nema milosti da samo bolu otvorim vrata da me jos jednom porazi
Ref.
I posle kraja kraj i sa dna opet pad ne rani se ranjeno, ne ustade ponovo kog je i Bog izdao | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Poslije tebe
Koliko je samo suza tama sakrila otkad nisi pored mene bol mi svetinja eh, da mi je sto mi nije, lakse bilo bi sad bez tebe jedno zelim, da se ne budim
Ref. Poslije tebe koju da volim da srce ne zaboli znas da jutra vidio ne bih u san da ne dolazis
Sta nekoj drugoj imam da nudim kad tebi dadoh sve jedan je zivot vremena malo da srce prezali te
Skinula mi druga nije led sa usana sto u ponoc lazno tijesi jutro ne doceka da ne boli ko sto boli, srecan bio bih sad bez tebe jedno zelim, da se ne budim
Ref.
Poslije tebe koga da volim da srce ne zaboli
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Punomoc
Ti si imala kraj mene sve, a tebi i to bilo malo je, ti si htjela za sebe uvijek vise, najvise
A ja zaljubljen u tebe, lud skidao zvijezde s neba uzalud zbog tebe obraz i cast ko bez duse gubio svud
U mnostvu smrtnika, obicnih gresnika ja glumio sam srecnika, al dobro znao sam da na dno pao sam, da si do pakla moja precica aaaaaa!
*Jos uvjek se vadim iz temelja gradim snove srusene, u zivot se vracam, i dugove placam, tvoje nevjere
opet pripadam sebi a nekad sam tebi dao novac, zlato, moc ti si nad mojim tjelom i dusom imala punomoc! | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:21 pm | |
| Sako Polumenta Rodi mi sinove
Zao mi je, zao moj zumbule beli sto se negde nismo mi ranije sreli
Ne bi mladost moja bila knjiga tuge ni ja glavni junak u njoj bez uloge druge 2x
Ref. Zumbuli cvetaju sred dalekih gora ljubav nam mirise sve do sinjeg mora
Rodi mi sinove tri sokola zlatna lozu da produze tri junaka brata 2x
Zao mi je, zao moja srecna zvezdo sto ranije s tobom ne sagradih gnezdo
Ne bi pesme moje bila ptice bola ni kruzile svake noci oko moga stola 2x
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:21 pm | |
| Sako Polumenta San moje mladosti
lako bih ja da nisam umoran i da svanuce zora bez tebe lako bih ja da nemam razloga i da ne kleknem kad te spomenem
bila si san moje mladosti prejaka za moje slabosti a znala si gdje da prekines i da predas se a svoja ostanes
lako bih ja da suzu sakrijem za srce ranjeno oci govore lako bih ja da nemam razloga i da ne kleknem kad te spomenem | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:22 pm | |
| Sako Polumenta Sin poroka
Kad ugledam svijetlost dana bole mutne oci izgleda da ja sam covjek podzemlja i noci
Navik'o sam na zle duse i na mutne vode takvi kao ja se stoput iz pepela rode (2x)
Ref. Nekad sam ja polubrate moj volio i zivot slavio al' ubila me ta kocke magija zivot me u crno zavio
Da to sam ja, sin poroka u zalog nudio sam dusu grijesio sam, pa covjek sam sad oko sebe vidim samo susu
Jos i danas plivam na dnu virova zivota kostala me skupo laznog' sjaja ta ljepota
Moja braca svi odreda stekli svoja blaga samo posle mene nece ostati ni traga (2x)
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:22 pm | |
| Sako Polumenta Sine moj
Ti si moja snaga ponos moj i radost sunce mog zivota i najveca slabost to je lice tvoje preslikano moje kada gledam tebe ko da vidim sebe
Ref. 4x Sine moj sine moj
S koljena na koljeno nek ponos ide nek te uvijek samo oci srece vide to je lice tvoje preslikano moje kada gledam tebe ko da vidim sebe
Ref. 8x | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:23 pm | |
| Sako Polumenta Skitnica
Prolaze dani, godine stizu a tebe nema jos pijane misli s kreveta me dizu dan je svanuo los
Ref. 2x Bez tebe sam ja samo skitnica kafana mi majka, sestra ulica bez tebe sam ja kao brod bez luke a gde si ti da mi pruzis ruke
Drumovi moji idu sve dalje a tebe nema tu i ko zna kuda sudbina me salje al' sve sam blize dnu
Ref. 2x
Protice zivot brzo ko reka a ja i dalje sam da li me negde jos tvoja ljubav ceka o, kako to da znam
Ref. 2x | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:23 pm | |
| Sako Polumenta Slab sam na tebe ja
Za mene, ti si ona bez mane i sve bih dao da podjes za mene a svi mi kazu nisi za mene u tebi kuca srce od stene
Ref. Ne vidim, ne cujem ljubavi se predajem slab sam na tebe ja za zemlju si me vezala sad si i najcrnja sve jedno meni si najbolja
Za mene ti si ona iz snova nijedna ljubav nije ko ova a svi mi kazu nisi ti prava jedno su snovi, drugo su java | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:25 pm | |
| Sako Polumenta Sta mi to treba
Godine mlade, godine bola niti zivim, niti mrem ona mi uze zivota pola ime joj ne spominjem
Ref. 2x Sta mi sta mi to treba da je volim do neba u inat sebi u inat svima zali boze godina
Nije me sreca htela za brata osta dusa zeljna nje a obecanja uzalud data lazi su mi donele
Ref. 4x | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Sta sam Bogu zgresio
I ova je noc pri kraju kuca zora polagano pevajte mi pesmu bolnu sta cu kuci tako rano
Ref. 2x Sta sam Bogu zgresio pa mi uze sve sto dade moj zivot je sada staza bez povratka i bez nade
Ko sto behu njene oci jutarnje se nebo plavi pevajte mi onu tuznu nemam srece u ljubavi
Ref. 2x
Svanulo je, a ja pijan u dno gledam kletoj casi pevajte mi oprostajnu pesmu o njoj, tamburasi
Ref. 2x | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Sto se zena
Sto se zena mojom stazom krece samo jedna bas nikako nece (2x)
Ref. Samo jedna lepa k'o iz snova kao ruza iz rajskih vrtova kao vetar kad zamrsi bor vezala je moj zivot u cvor vezala je moj zivot u cvor vezala je moj zivot u cvor
Sto mi zena vecnu ljubav nudi samo jedna truje moje grudi (2x)
Ref.
Sto mi zena sapuce o sreci samo jedna u grob ce me leci (2x)
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 7:26 pm | |
| Sako Polumenta Sve je laz
Poslednju nadu ja kradem jer prija mi, prija tako pomislim mozda ces doci od srece ja bi plak'o
Poslednju zvezdu ja kradem jer prija mi, prija tama pomislim mozda ces doci jer noc dvoje ljudi spaja
Ref. 2x I lazem kad kazem da sam samo tvoj i lazem da imam neki kutak svoj i laz je laz cijeli zivot tvoj sve je laz u lazi toj
Poslednji susret ja pamtim i sve one rijeci tvoje pomislim mozda ces doci iz dana u dan je gore
Poslednju nadu ja budim jer prija mi, prija tako pomislim mozda ces doci od srece ja bi plako
Ref. 2x
Laze laz, laze laz
I lazem laz cijeli zivot tvoj sve je laz u lazi toj
I lazem kad kazem da sam samo tvoj i lazem da imam neki kutak svoj i laz je laz cijeli zivot tvoj sve je laz u lazi toj | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Šako Polumenta | |
| |
|
| |
| Šako Polumenta | |
|