| Šako Polumenta | |
|
+14AdminKa Zvezda Granda 2008 i_love_nemanja garava09 andjelaaaaa iwanche dragon_girl Ena88 DULCE :) princeza Alek-Juicy Pen DANIJEL 84 DJ MW Anci 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Anci Gušter
Broj poruka : 756 Godina : 35 Localisation : CETEREZE City a i po Svajcarske vecinom vremena...! Emploi : Plandovanje po kaficima...! Loisirs : Pice i pusenje po kaficima naravno ;-) Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:39 pm | |
| Evo ovde recite da li volite da slusate Saka. postavite muziku, slike, sta god hocete...! | |
|
| |
Anci Gušter
Broj poruka : 756 Godina : 35 Localisation : CETEREZE City a i po Svajcarske vecinom vremena...! Emploi : Plandovanje po kaficima...! Loisirs : Pice i pusenje po kaficima naravno ;-) Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:39 pm | |
| Sako Polumenta Ako vara me
Ako nocas sa njim je neka grom ih pobije njega sto je otima nju sto mi je nevjerna
Ako vara me, nek ih ne bude udri, grome, nek izgore ako nocas sa njim je neka grom ih pobije
Ako nocas sa njim je voda nek ih ponese nebo nek se zaplace u suze da se udave
Ako vara me, nek ih ne bude mutna voda nek ih ponese ako nocas sa njim je voda nek ih ponese
Ako nocas sa njim je neka led ih okuje sunce nek se pomraci da im bude ko meni
Ako vara me, nek ih ne bude u santu leda nek se pretvore ako nocas sa njim je neka led ih okuje | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:40 pm | |
| Sako Polumenta Aman, aman
Ref. Aman, aman, aman nije mi potaman nije mi potaman taj zivot tvoj aman, aman, aman tebi je potaman sto dade mi ranu i nespokoj
Samo pijem, samo psujem samo nasu ljubav kunem sto s drugim delis noci i cekas jutra
Samo pijem, samo psujem samo nasu ljubav kunem ako nastavis ovako umrecu sutra
Ref.
Samo pijem, samo psujem samo nasu ljubav trujem kad s drugim zelis srecu neka ti bude
Samo pijem, samo psujem samo nasu ljubav trujem nek ti moje tuzne oci za grehe sude
Ref.
Ref. 2x | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:40 pm | |
| Sako Polumenta Biljana
Polje ima retko cvece a bor vitu granu moje nebo ima sunce samo za Biljanu
Ref. Ona mene pogledima opija i budi moje srce poljubcima tera da poludi
Svako ima svoju radost tugu i kafanu a ja dane kada pijem samo za Biljanu
Ref.
Zlatar cuva suvo zlato vidar lek za ranu a ja cuvam prsten srece samo za Biljanu
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:41 pm | |
| Sako Polumenta Brate
Uvijek dobro cinio si svima al ti niko ne rece ni hvala tebi svjesno i dusu sam dao sad umirem, kada bi to znao
Ref. Zar ti da me izdas i uzmes mi sve zar ti ko me zivot poklonih i sne
Tugo moja, rano moja teska zivot brate bez tebe je greska (2x)
Sjecas li se nije davno bilo kleo si u djecu do groba brata zvao i najgoreg druga sad me tuga okova ko roba
Ref.
Tugo moja, rano moja teska zivot brate bez tebe je greska (2x) | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Budi tu (duet Goga Sekulic)
Jednom se voli, to sam naravno sa tobom otkrila otvaram oci, sad sam minuse na srcu pokrila
Zaboravljam kraj tebe na ponos zaboravljam na losa iskustva hocu te samo za sebe daleko od drustva
Na oci suze naviru ako ne vide oci tvoje u mome srcu stanujes druge nepostoje
Na vjernost ti se zaklinjem tu pred svima svedjoci nase ljubavi vide me na koljenima
Ref. Budi tu u svakoj fazi budi tu, od losih me pazi budi tu i kada sunce izlazi i zalazi
Budi tu, sa mnom na vrhu i na dnu u vodi i vazduh budi tu, uvijek kraj mene u vrijeme i u ne vrijeme
Jednom se ljubi, a kao tebe nisam nikog ljubila otvaram oci kao da sam se iz sna probudila
Zaboravljam kraj tebe na ponos zaboravljam na losa iskustva hocu te samo za sebe daleko od drustva
Na oci suze naviru ako ne vide oci tvoje u mome srcu stanujes druge nepostoje
Na vjernost ti se zaklinjem tu pred svima svedjoci nase ljubavi vide me na koljenima
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Crna Goro mila
Ostajem, jer ovdje imam nade, znam i za mene i za mnoge druge ostajem na pragu svoga ponosa a ti idi, srecno nek ti bude
Ref 2x Idi, idi zbogom ja odavde necu Crna Goro mila pozeli joj srecu
Ostajem, jer ovde ima srece, znam tvoje usne uzalud me ljube ostajem u zemlji svojih prebaka a ti idi, srecno nek ti bude
Ref. 2x
Idi, idi zbogom ja odavde necu meni ovdje zivot mirise na srecu | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Crna ptica
U dolini kuca mala reka pored nje Tu ja zvim tu sa neba moj drug gleda me Sve do juce u kafani bili smo nas dva Dok se nije noci jedne puska zacula
Ref. Hej, Hej ptico crna ubijo te bog Zbog te zene ti mi uze druga jedinog
U dolini kuca mala u njoj stao sat Kad je srce druga moga bio mi ko brat Sve zbog zene sto mu nikad nije dala sve Dodje ptica, crna ptica pa ga odnese
Ref. 4x | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:42 pm | |
| Sako Polumenta Daj meni gresniku
Pao sam na tvoje rame kao soko ranjeni da prebolim prosle dane da ih s tobom promenim
Ref. 2x Daj meni gresniku da te ljubim, ljubim, ljubim daj meni srecniku da se s tobom budim, budim
Doso sam na vrata kao prosjak nesrecni necu vina, necu zlata hocu da me usrecis
Ref. 2x
Pruzi meni malo nade da kraj tebe osvanem Vidi, sta mi noci rade kad bez tebe ostanem
Ref. 2x | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Daj mi malo vremena
Daj mi malo vremena da o svemu razmislim umornu glavu razbistrim da ovo sam prebrodim
Daj mi malo vremena da se od soka povratim istinu gorku prihvatim jer ja ne mogu da ti sudim
Ref. Nikad mi teze nije bilo mrtav sam iskren, moje milo nikad me ovako nisi izdala sta ostaje mi od zivota sem tvoja bez srca ljepota nikad mi ovako ne bi prijala
Daj mi malo vremena da duboko uzdahnem da saberem i oduzmem a da na dno ne potonem
Samo malo vremena da se od soka povratim istinu gorku prihvatim jer ja ne mogu da ti sudim
Ref | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Dete ulice
Novembarsko vece, hladno ko u paklu rano dodje zima, kad joj vreme nije ulicama dugim bosonogo dete samo sa zivotom tesku bitku bije
Pitam ga gde zivi, odgovora nema ulica mu majka, isto kao nekad meni uspomene zive, jos su sve na broju ja u njemu vidim proslost svoju
Srce mi se cepa i suze mi krecu jer znam da ce svako svojim putem poci molim te, zivote, podari mu srecu pomognes li njemu, meni ces pomoci | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:43 pm | |
| Sako Polumenta Disem za tebe
Disem za tebe, nikad neces znati to daljina nas dijeli sanjam i lutam, nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta
Ref. I sklapam oci, jasno vidim kao da si tu tudjim imenom me zoves, pruzas ruku i polako dan se dani, jutro sprema tudjim imenom me zoves, mene nema
Sve ti dajem, ali nikad necu bol njega ljubomorno cuvam sanjam i lutam, nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta
Ref.
Ref | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Do ludila
Grijeh ispod tvoga jastuka smijeh pomjesaj sa suzama reci mu on nema sta da ti da lud s tobom znam samo ja
Da ti pricam rukama kad padne haljina osta samo sjecanje al' malo je kamen na kamenu htjela bi zamjenu a moje sve, sve si ti a moje sve, sve si ti
Ref. Dovela do ludila eto sta si mi uradila za sebe si me sacuvala a za druge ubila dovela do ludila eto sta si to uradila evo tuga te je savila kao ja si postala
Grijeh ispod tvoga jastuka smijeh pomjesaj sa suzama bio bih, bio bih sluga i vrag drag, samo da sam ti drag
Da ti pricam nocima o tvojim ocima osta samo sjecanje al' malo je kamen na kamenu htjela bi zamjenu a moje sve, sve si ti a moje sve, sve si ti
Ref.
Evo padam kao casa, kao flasa o, zbog tebe sam tu ko sja kao ja kad vidim staru ljubav najvecu
Razbij, razbij ne zali, ne zali sve smo popili sve, sve, sve, sve
Ref.
Ljubila i ljubila dovela do ludila dovela do ludila ljubila do ludila | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Docekajmo jutro zajedno
O kako je dobro sto sreli smo se nakon toliko vremena sad razloga imam da vjerujem da postoji sudbina
Jer tu na zgaristu mojih osjecanja tinja zar koji si u trenu ti jednim pogledom razgorela
Jos uvijek si lijepa i mila od svih bivsih najljepsa ona kojoj se uvijek vracam ja u svojim snovima
Jer ti s neba si znak svijetlo sto iz srca tijera mrak ko da jos postojimo mome licu vratila si sjaj
Ref. Docekajmo jutro zajedno bar toliko dugujes mi ti neka ova nas noc na nesto lijepo podsjeti sto jednom je bilo
Jos smo jedno drugom isti zar cuti ne govori jer sve znam da me nikada stvarno nisi preboljela i da si zauvijek u srcu mome samo ostala
Jos uvijek si lijepa i mila od svih bivsih najljepsa ona kojoj se uvijek vracam ja u svojim snovima
Jer ti s neba si znak svijetlo sto iz srca tijera mrak ko da jos postojimo mome licu vratila si sjaj
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:45 pm | |
| Sako Polumenta Eh da mogu majko
daleko sam majko stara od ognjista svog a dali cu ikad nazad to ne zna ni bog
svake noci san me budi bol mi dusu truje vidim tebe, oca, brata sestru sto tuguje
eh da mogu majko da vas vidim samo za to malo srece zivim da sa sam s vama tamo
da dozivim majko da ti vidim lice da sa srca kamen sklone suze radosnice
ja sam majko u tudjini novo gnezdo svio ali ovo nase nisam znaj zaboravio | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:45 pm | |
| Sako Polumenta Eh kad bi ti
Ref. Eh kad bi ti, zelje moje popila kap po kap zedna bi me ostala eh kad bi ti, moje usne dotakla zauvijek, drugog bi se odrekla
Kada ti usne zamislim zelje u strasti prosto mi polude poletim i osecam da vatra tiho juri u venama vec dobro znam u tvoju zamku upadam
Ti jednostavno osvajas k'o otrov mojim venama se siris umijes bas da me razneses, da me smiris najbolje znas da uzmes i das kamen u svilu pretvaras
Ref.
Ja dacu sve zivot i sne samo da kraj sebe imam te ja dacu sve zivot i sne samo da kraj sebe imas me
Ti jednostavno osvajas k'o otrov mojim venama se siris umijes bas da me razneses, da me smiris najbolje znas da uzmes i das kamen u svilu pretvaras
Ref. 3x | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:46 pm | |
| Sako Polumenta Eh sto nisam sunce
Neda mi se da ti nocas pjesmu odpjevam da ti pruzim ruke svoje da ti sebe dam (2x)
Ref. 2x Eh sto nisam sunce da ti grijem lice da te jutrom snenu pokrivam
Eh sto nisam mjesec da te nocu cuvam da ti zvijezde s neba poskidam
Neda mi se da ti bijelo lice poljubim da ti pruzim sve sto nisam pa da poludim (2x)
Ref. 4x | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:46 pm | |
| Sako Polumenta Ej sudbino
Moje su staze srece znam, pogresne moji me putevi majko nece da usrece
Ref. 2x Ej sudbino moje gorko vino ej, caso prazna bolna istino
Nesrecnog rodi, majko sina jedinog dusa me boli, majko ne kuni sina svog
Ref. 2x
Suze mi smeh vino mi greh sve mi je odnela ne placi, majko kad placem ja takva je sudbina
Ref. 2x | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:47 pm | |
| Sako Polumenta Gde si ti, gde sam ja
Jednom stranci i zauvijek stranci svako je na svoju stranu posao nosicu prazninu sto na tebe lici gde god budem posao
Ref. 2x Gde si ti, gde sam ja sad zivimo u proslom zivotu djavo je prokleo moju ljubav i tvoju lepotu
Jednom tuzni i zauvijek tuzni svako je u sebi bol preziveo a ja sam u dusi zakljucao suze kojih sam se stideo
Ref. 2x | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Hej gde si ti
hej hej gde si ti zeljo i radosti umire srce sto ne dolazis
jer ja samo tebe imam samo tebi pripadam ovo ljubavi i srca samo tebi cu da dam
hej hej gde si ti ceznjo i mladosti u vatri gorim ne zaboravi
hej hej gde si ti nado i ljubavi ne zalim sebe da ti poklonim | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Hej, zeno
Koliko sam samo puta umro zbog tebe duso a ti, ti si davno otisla
Voleo tebe ja sam strasno sa puno zara a ti, ti si s drugim nestala
Ref. 2x Hej, zeno, ljubavi prokleta tebi dajem ovo malo srca sto si ga zauvek ranila
Znam da ce mladost proc teski ce dani doci bez tebe, bez zivota voljena
I znam da ce nove bore cekati s tobom zore kakve zore, nocne more, jedina
Ref. 2x | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:48 pm | |
| Sako Polumenta Igraj
za moje oci ti si raj tobom ja sam opcinjen i od prvog pogleda u tebe smrtno zaljubljen
sve sa sebe, dacu sve jer na tebe palim se znam da bices moja kasnije ili pr'je
ovaj me ples sa tobom podsjeca na san koji sam jednom davno sanjao
i zato igraj ko da smo na svijetu sami nocas mi nek u nama ovo vino sad jos vise poludi
neka tijelo je uz tijelo odgovor ce doci sam bicemo kao novi kada svane dan
u trenu bih se odrek'o svega zbog tebe vjeruj mi kad tvojim crnim ocima u srce ti mi ulazis
i bez kljuca lako sva vrata znaj u srcu mom otvaras samo jednim slatkim osmijehom | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Ispovest
Budi dobra, daj mi bijelu kosulju necu niko to da vidi umro sam za tobom oba ti lica znam i prava imam da nadjem sebi neku drugu da nadjem je za tugu
Nisam sto sam bio od pica se ubio da budem jak i slab kad zovem te ponekad
Zivot je tebi majka a meni maceha zla i uvijek kad sam s njom ti javis pobjedu da slavis
Ref. Evo muski gubim te i, vjeruj, bicu kao pre, zar ne mi tuzni smijemo se najljepse evo zovem drugove jer stizu neke nove djevojke ko prije sta vrijedi, bolja si od najbolje
Ti si na srcu kvar, stari gori zar sta vrijedi, bez tebe sam tako obican i kome takav ja trebam kome sta da dam jer ti si moje svjetlo grada i moja nada
I nikad nemoj priznati da neces moja biti vec sjedi tu i gledaj kako topim se od jada
Ref.
A ti i ja, ti vatra, a ja led a ti i ja, ti lijepa, a ja blijed kraj tebe je mjesto sada prazno eto zar, a ti i ja smo par
A ti i ja, ti lijepa, a ja blijed i secem ruku, ne znam da l' sam ziv na krvi pise nisi prvi, idi sad od nje ko je voli, zbog nje umire | |
|
| |
Anci Gušter
| Sako Polumenta Iza brave
Kada si na vrhu, prijatelju dragi svi te hvale i svi su uz tebe tesio sam strance, treznio pijance i slepom bih oci dao prodali me, a da nisam znao
Ref. Iza brave svi te zaborave prijatelji, sankeri i zene kao da me nikad tamo nije bilo zivot ide dalje, al' bez mene
Voleo sam zenu i vise od sebe cuvao je ko vodu na dlanu svetica je bila, a krv mi je pila treb'o sam joj dok sam neko sad od njenog srca sam daleko
Ref.
Ostalo mi samo ovo malo duse i u bolu srce kao kamen ako ima pravde, pa odem odavde znacu koga da se klonim a za koga vredi da se borim
Ref. | |
|
| |
Anci Gušter
| Naslov: Re: Šako Polumenta Uto Dec 18, 2007 6:50 pm | |
| Sako Polumenta Ja nemam s kim
Sta ti to kroz vene tece, a nije krv obuzela ti si mene kao zao duh tvoj me osmijeh bez radosti svuda progoni ljepota ti daje pravo da me dokrajcis
Ref. Ja nemam s kim da te prebolim i takva bolja si i ljepsa od svih neka pricaju da sam za tobom lud ti si mi sudbina, bez tebe nemam kud
Ja nemam s kim da te prevarim i nemam nacina da tebe ostavim neka pricaju, neka ih bude sram pored ostalih ja bih bio sam
Od krvi i mesa nisi, od cega si ko dobar razlog da prezivim, tako trebas mi ti si virus zbog kojeg tijelo moje slabo je imun ja sam na sve lazi, ne i na tebe
Ref. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Šako Polumenta | |
| |
|
| |
| Šako Polumenta | |
|