| Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
|
+55Ruzhica biljasd Srnna Brineta__ Majce natam Anci goca Jecka de@bbrs dragon_girl cvetic91 Simona nikolaBg pink girl karleusin_manijak Mrvica_88 jeca Anja* u_prolazu Tanja_87 Marianne *Britney* ZvEzDaiCa plaviandjeo mala micka @na paris_hilton Svetlana*** crazy_angeL Mina-Neca fan emotivna luda smokvicaaa89 *ANDREA* odbojkasice Ivanna Dushan_SD DANIJEL 84 chardonnay The Best Damn Thing Ena88 SANDRA Babs mima-dugajica Chocolate girl Jocky Mala_djavolica Mica 93/2 Jovana Elena^ $Jelena$ bubamara nezamisliva AdminKa 59 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Jovana Guter
Broj poruka : 633 Godina : 33 Localisation : Sremska Mitrovica Datum upisa : 05.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sub Nov 03, 2007 7:27 pm | |
| - Ruzhica ::
- bubamara ::
- Svakog cuda,tri dana dosta...
Vise niko nista i ne pise u ovoj temi... A ja jos uvek ne verujem kad ga vidim na Tv-u,onako nasmejanog,da ga nema.... Nije tacno da svakog cuda je tri dana dosta....zato sta nije nas Toshe nikad, ama bas nikad necu ga zaboraviti...nikad ne cu gi zaboravite njegovi dela, njegovi pjesni, njegova harizma...zato sta toj bese i uvjek ce ostati nas najgolema nacionalna zvezda...
И неговата изрека "ВЕ САКАМ СИТЕ, ВЕ ОБОЖАВАМ" засекогаш ќе одѕвонува во нас...
***ТОШЕ БЕШЕ ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН...*** Почивај во мир наш АНГЕЛУ!!! U pravu si... ...ja u ovoj temi vise ne pisem zato sto jednostavno ne mogu da se podsecam na njegovu smrt...ne mogu da poverujem da ga nema... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sub Nov 03, 2007 7:44 pm | |
| - Jovana ::
- Ruzhica ::
Vise niko nista i ne pise u ovoj temi... A ja jos uvek ne verujem kad ga vidim na Tv-u,onako nasmejanog,da ga nema.... Nije tacno da svakog cuda je tri dana dosta....zato sta nije nas Toshe nikad, ama bas nikad necu ga zaboraviti...nikad ne cu gi zaboravite njegovi dela, njegovi pjesni, njegova harizma...zato sta toj bese i uvjek ce ostati nas najgolema nacionalna zvezda...
***ТОШЕ БЕШЕ ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН...*** Почивај во мир наш АНГЕЛУ!!! U pravu si... ...ja u ovoj temi vise ne pisem zato sto jednostavno ne mogu da se podsecam na njegovu smrt...ne mogu da poverujem da ga nema... takodje...samo se jos gore osecam,cim vidim temu tuzna sam,a kamoli da procitam sve sta pise.... | |
|
| |
Ruzhica Guter
Broj poruka : 536 Godina : 38 Localisation : Veles, Macedonia Datum upisa : 15.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 04, 2007 3:17 am | |
| | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 04, 2007 6:36 am | |
| "Toe je bio i ostat će moje najveće nadahnuće!"
Glumica i kantautorica Antonija ola prisjetila se prvog susreta s Toom, njegovih riječi koje nikad neće zaboraviti i progovorila o onome po čemu će ga najvie pamtiti.
Moete li se prisjetiti prvog susreta?
Kad sam prvi put upoznala Tou, bilo je to u studiju dok je snimao album "Pratim te". Ula sam u studio, on je pjevao s takvom lakoćom, samo smo se pogledali i nasmijali jedno drugome. Na prvi susret počeo je osmijehom.
Po čemu je bio poseban?
Po svemu! Po tolikoj skromnosti, čak je i svoj pjevački dar uvijek prikazivao kao Boje djelo, a svoj ivot nazivao misijom. Isprva nisam shvaćala to to znači, danas shvaćam-Toe je bio tu da nas sve pjesmom pozove na ljubav, da nas pozove da budemo kao on, skromni, zahvalni, dareljivi i slavimo ivot koji nam je Bog dao i da vjera ivi tek u naim djelima.
O čemu ste najčeće razgovarali?
Najčeće o pjesmama. Uvijek se prema meni odnosio kao da sam mu mlađa sestra, iako sam starija dvije godine. Uz njega sam se osjećala kao djevojčica, a i zvao me "Antonijice".
Je li vas inspirirao kad ste mu pisali pjesme?
Naravno da me inspirirao, bio je i ostat će moje najveće nadahnuće. Kad sam prije gotovo pet godina ostala bez oca, pisanje za Tou vratilo mi je nadu i motiv za ivot, pomoglo mi je da preivim. Pisanje i glazba doista su sutina moga ivota, a on mi je pruio neizmjernu radost pjevajući moje pjesme.
Kako je izgledao va posljednji susret?
Bila sam u Skoplju goća na njegovu humanitarnom koncertu, bilo je nezaboravno iskustvo pjevati predpred 25.000 ljudi. Otpjevali smo na duet "Volim osmijeh tvoj" i pjevala sam svoju pjesmu "Zovem da ti čujem glas". Dola sam poslijepodne na tonsku probu na stadion. Toe je nosio bijelu trenirku, zagrlili smo se, pitao me kako mi se sviđa u Skoplju, kako sam putovala, jesam li uzbuđena i rekao: "Velika je to odgovornost, Antonijice." Na kraju koncerta dobili smo statue Majke Tereze za humanost, on je svoju dao majci i ocu i rekao: "Vi ste usadili humanost u mene, nagrada je vaa."
Mislite li puno na njega?
Da, stalno. Sjećam se svih susreta, svih njegovih riječi. Posebno pamtim kad sam ga posljednji put zagrlila, doista snano, i poljubila u obraz, sjećam se da sam se zadrala u zagrljaju kao da elim zaustaviti vrijeme, a on je pitao: "Antonijice, jesi li srećna?" Rekla sam: "Da." | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 04, 2007 2:28 pm | |
| - Ena88 ::
- Jovana ::
- Ruzhica ::
***ТОШЕ БЕШЕ ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН...*** Почивај во мир наш АНГЕЛУ!!! U pravu si... ...ja u ovoj temi vise ne pisem zato sto jednostavno ne mogu da se podsecam na njegovu smrt...ne mogu da poverujem da ga nema... takodje...samo se jos gore osecam,cim vidim temu tuzna sam,a kamoli da procitam sve sta pise.... isto tako... | |
|
| |
Kris Guter
Broj poruka : 703 Godina : 36 Localisation : TaMo GdE LjUbAv StAnUjE.....Beograd Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Nov 05, 2007 8:16 pm | |
| NIJE MJESECINA TO STO SJA U NOCI TO SU TVOJE OCI PUNE LJUBAVI Nikada te necu zaboraviti, bio si i ostaces moj uzor, moj andjeo... Secanje na tebe nikada nece izbledeti, bol ce uvek ostati isti... Pocivaj u miru i znaj da dokle god postoje tvoje pesme i ja ti neces biti zaboravljen... Volim te... A OVO SAM JA NAPISALA ZA NJEGA: Ovo je TAJNA MOJA, neki kazu ILUZIJA, ali nisam mogla da ne osetim NEMIR, kada vidim SONCE VO TVOJTE RUSI KOSI, svi su govorili da si ti SINOT BOZIJI, a ja , LUDA MALA, da VOLIM OSMJEH TVOJ... Zelela sam VO KOSI DA TI SPIJAM... OPROSTI to je ipak samo SAN EGZOTICAN, zato sto si ti NJALEPSE MOJE. Bez obzira na to uvek sam se pitala IMA LI DAN ZA NAS? Zelela sam da nam se spoje USNE NA USNE, zelela sam da UBIJAS ME USNAMA, da ti kazem VEZI ME ZA SEBE... Kada bi me neko pitao:" MALA, DAL SI SRETNIJA dok slusas njegove pesme?" Ja bih odgovarala:" POGLEDAJ U MENE, zar se ne vidi da njegove pesme oplemenjuju dusu" ili samo " PUSTI ME"... JOS I DANAS ZAMIRISE TRESNJA, pod kojom sam posmatrala ZVEZDU SEVERNICU i pitala se KO TI TO GRIZE OBRAZE... Ne zameri mi, jer SRCE NIJE KAMEN... Zelela sam da mi kazes:" ČUJES LI? JEDINA, ZENO BALKANSKA... PRATIM TE"... Ili:" HEJ PLAVOOKA, HEJ BOSONOGA" i poklonis mi POLJSKO CVECE na MJESECINI... Za ljubav koju sam osecala nisam ocekivala HVALA NIJEDNO... Zatim je dosao taj prokleti dan, 16.oktobar, probudila me je rano ujutru nocna mora... Sanjala sam krv... Uznemirena, sedela sam na fakultetu, kada mi je jedna devojka rekla:"Znas, TOSE je poginuo". Prosla me je jezea,ali ipak nisam poveroval i rekla sam drugaricama:" LAGALA NAS MALA". One su odgovorile:" ZAO MI JE, ali to je istina"... Zelela sam da odem NA MESTO ZLOCINA, htela sam da bacim CINI i vratim te... Nije uspelo, ti se sada nalazis na JOS JEDAN STEPENIKA SAMO od Boga, i mozes mu reci:" BOZE BRANI JE OD ZLA"... KAD SRCE PLATI STARI DUG, i kada vise ne budem mislila da KAZNA MOJA SI TI, bice KRAJNJE VREME, da sebi KAZEM LADY, zivot je IGRA BEZ GRANICA... Sada, AKO ME POGLEDAS U OCI, u ovoj SOBI ZA TUGU, videces da sam LEDENA sa POLA DUSE, POLA SRCA, je r je druga polovina otisla sa tobom... SRECO NE KRIVI ME, VRATI SE I OZIVI ME... STO SI OTISAO? Necu te zaboraviti NIKAD... | |
|
| |
AdminKa Admin
Broj poruka : 2141 Godina : 38 Datum upisa : 12.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Nov 06, 2007 1:19 pm | |
| Kris ako si to ti napisala onda nemam pojma sta to radi na slovenackom forumu vec 15 dana | |
|
| |
dragon_girl Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1063 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Nov 06, 2007 3:08 pm | |
| el neko cuo da ce da snime film o tosetu i hoce cecu za glumicu ?? | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Nov 06, 2007 3:11 pm | |
| - dragon_girl ::
- el neko cuo da ce da snime film o tosetu i hoce cecu za glumicu ??
\ ja sam cula za to.... | |
|
| |
Srnna Prolaznik
Broj poruka : 98 Godina : 55 Localisation : Vrsac(U Milanovom srcu)... Datum upisa : 22.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Nov 06, 2007 3:54 pm | |
| Ne znam da li sam vec postavljala ali zelim da podelim sa vama... **Reklamiranje zabranjeno** Ljubim vas | |
|
| |
Kris Guter
Broj poruka : 703 Godina : 36 Localisation : TaMo GdE LjUbAv StAnUjE.....Beograd Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Nov 06, 2007 5:29 pm | |
| - Admin ::
- Kris ako si to ti napisala onda nemam pojma sta to radi na slovenackom forumu vec 15 dana
Ja sam ga postavila na nekoliko njegovih foruma... Pod svojim pravim imenom... Ako mi neverujes pogledaj pre kolko se dana to naslo na forumu Bojana Marovica... Izmedju ostalog nije ni bitno, meni je vazno da ja znam da sam to napisala.... Najnovija vest je da makedonske vlasti smunjaju da je hrvatska policija sakrila prave uzroke nesrece i da nije Georgie kriv za nesrecu niti da je on udario u kamion nego kamion u njih... Da li je ovo istina ne znam... Tako je pisalo u makedonskim novinama... | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Nov 06, 2007 5:37 pm | |
| - Srnna ::
- Ne znam da li sam vec postavljala ali zelim da podelim sa vama...
**Reklamiranje zabranjeno** Ljubim vas ostavila si vec.... nema veze, u svakom slucaju hvala....... | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Nov 06, 2007 5:43 pm | |
| Tose Proeski Jos i danas zamirise tresnja
Jos i danas zamirise tresnja u proljece kao davno prije jedna tresnja danima daleko tamo gdje me vec odavno nije
Rekao sam kad poci sam mor'o uzmite mi i kucu i njivu samo tresnju ostavite staru kad navratim da je vidim zivu
Ref. Sta to ima u ljudima tuzno da ulaze u tudje zivote ko to zivi u proslosti mojoj a jos nije umro od sramote
Rekao sam u vjetar sam pric'o nikog nije bilo da me cuje lijepu pjesmu ne voli bas svako neko baca kamen na slavuje
Ref.
Nije nebo ovo sto vam nude nije sunce od zlata i moci kad bi mogli prodali bi Boga njima niko ne moze pomoci
Ref. 2x | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Nov 06, 2007 6:11 pm | |
| | |
|
| |
Jovana Guter
Broj poruka : 633 Godina : 33 Localisation : Sremska Mitrovica Datum upisa : 05.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Nov 06, 2007 11:35 pm | |
| | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Nov 07, 2007 12:45 am | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Nov 07, 2007 2:40 pm | |
| - Sandra ::
- Tose Proeski
Jos i danas zamirise tresnja
Jos i danas zamirise tresnja u proljece kao davno prije jedna tresnja danima daleko tamo gdje me vec odavno nije
Rekao sam kad poci sam mor'o uzmite mi i kucu i njivu samo tresnju ostavite staru kad navratim da je vidim zivu
Ref. Sta to ima u ljudima tuzno da ulaze u tudje zivote ko to zivi u proslosti mojoj a jos nije umro od sramote
Rekao sam u vjetar sam pric'o nikog nije bilo da me cuje lijepu pjesmu ne voli bas svako neko baca kamen na slavuje
Ref.
Nije nebo ovo sto vam nude nije sunce od zlata i moci kad bi mogli prodali bi Boga njima niko ne moze pomoci
Ref. 2x E,taman htedoh da napisem ovu pesmu,zato sam i dosla...kad vidim pesma je vec tu... Bas je lepa... | |
|
| |
Ruzhica Guter
Broj poruka : 536 Godina : 38 Localisation : Veles, Macedonia Datum upisa : 15.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pet Nov 09, 2007 1:54 am | |
| ako nekoj saka nekoja pesna od Tose, slobodno neka kaze...gi imam jas site | |
|
| |
Ruzhica Guter
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 11, 2007 3:29 am | |
| ďĺńíŕ çŕ Ňîřĺ Ďđîĺńęč íŕďčřŕíŕ îä îđč Ęđńňĺâńęč
Âî íĺďîâđŕň
Ňč íŕďčřŕâ âĺäđŕ ďĺńíŕ çŕ ňŕęîâ âĺ÷íî äŕ ňĺ ďŕěĺňŕě âĺäŕđ č íŕńěĺŕí. Ďđîńňč ěč řňî ňĺęńňîâ ńĺďŕę ĺ ňŕćĺí, çŕńĺęîăŕř ĺ áčäĺř äĺë îä íŕřčňĺ ńđöŕ
Íîâ äĺí îä ëóĺ ńî ěŕńęč óěîđĺí Łŕń âî ńâîźîň ńâĺň ńî ňŕăŕ ďîęđčĺí Ňč ńč âĺĺ ńŕěî çëŕňíŕ ďđŕřčíŕ Č ęŕäĺ č äŕ ńóě âĺňđîň çŕ ěĺíĺ ňĺ çŕëĺďóâŕ
Đĺô.1 Ňŕćíî ĺ ńĺ ňĺ íĺěŕ ňĺáĺ Âĺ÷íîńňŕ ňĺ çĺäĺ Çŕ ăđĺâ âî ăđĺříî âđĺěĺ Âî ńňčőîâč ĺ ńęđčźŕě Ëîř äĺí ďëŕ÷ íŕ ăčňŕđŕ Î ďđîęëĺňî ĺ ňŕćíî Řňîě íĺáîňî ňĺ áŕđŕ, âî íĺďîâđŕň
Âĺ÷íî íŕř äŕ ńčíîň áîćźč äŕ ńč ňîź Îä áĺëč îáëŕöč ăî ńëóřŕř ďëŕ÷îň ěîź ĺ íîńŕě ňđŕă âđĺćŕí âî äóřŕ ňîëęó źŕę Č âĺđíî ĺ ňĺ ńëĺäŕě ňđŕă Çŕ íĺăäĺ ăîđĺ äŕ ňĺ âčäŕě ďŕę
Đĺô.2 Ňŕćíî ĺ ńĺ ňĺ íĺěŕ ňĺáĺ Âĺ÷íîńňŕ ňĺ çĺäĺ Çŕ ăđĺâ âî ăđĺříî âđĺěĺ Âî ńňčőîâč ĺ ńęđčźŕě Ëîř äĺí ďëŕ÷ íŕ ăčňŕđŕ Î ďđîęëĺňî ĺ ňŕćíî Řňîě íĺáîňî ňĺ áŕđŕ âî íĺďîâđŕň
Poslednji izmenio dana Uto Nov 13, 2007 12:22 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Ruzhica Guter
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 11, 2007 3:45 am | |
| | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 11, 2007 2:25 pm | |
| | |
|
| |
Kris Guter
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 11, 2007 11:14 pm | |
| Hvala... Ja imam sve njegove pesme od prvog do poslednjeg albuma, pa ako nekom treba... | |
|
| |
Ruzhica Guter
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Nov 12, 2007 2:59 am | |
| | |
|
| |
Ruzhica Guter
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Nov 13, 2007 12:22 am | |
| eve jos jedna pjesna napisena za toseta...Ova ja pjesna je uste pred Tose da zagine, tako da i taj ta pjesna ja znaese (ovaja pjesna je rap) mozete da skinete od http://www.sendspace.com/file/rxnmle | |
|
| |
Ruzhica Guter
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Nov 13, 2007 12:25 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
| |
|
| |
| Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
|