| Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
|
+55Ruzhica biljasd Srnna Brineta__ Majce natam Anci goca Jecka de@bbrs dragon_girl cvetic91 Simona nikolaBg pink girl karleusin_manijak Mrvica_88 jeca Anja* u_prolazu Tanja_87 Marianne *Britney* ZvEzDaŠiCa plaviandjeo mala micka @na paris_hilton Svetlana*** crazy_angeL Mina-Neca fan emotivna luda smokvicaaa89 *ANDREA* odbojkasice Ivanna Dushan_SD DANIJEL 84 chardonnay The Best Damn Thing Ena88 SANDRA Babs mima-dugajica Chocolate girl Jocky Mala_djavolica Mica 93/2 Jovana Elena^ $Jelena$ bubamara nezamisliva AdminKa 59 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
AdminKa Admin
Broj poruka : 2141 Godina : 38 Datum upisa : 12.06.2007
| Naslov: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 1:54 pm | |
| Verujem da ste culi vest. Danasnji dan, 16.10.2007 cemo pamtiti po najpoznatijem i najpopularnijem makedonskom pevacu Tose Proeski. Mnogima idol, mlad pevac je danas napustio ovaj svet i otisao po putu ka Gospodu Bogu. Ovim topicom zelim saucesce svima njegovim bliznjim i onim koji su ga voleli, pamtit cemo te po tvojim pesmama, tvom osmehu i tvojim carobnim ocima. Laku noc
Poslednji put izmenio Admin dana Uto Mar 18, 2008 11:32 am, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
nezamisliva Prolaznik
Broj poruka : 35 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 1:57 pm | |
| Neka mu je laka zemlja...Neka ga andjeli cuvaju.... | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 2:19 pm | |
| Dajte molim vas obrisite ovu temu...Nekako mi nije za forum tema ovakvog sadrzaja... Nisam mogla da verujem kad sam cula...i jos uvek ne mogu da poverujem... | |
|
| |
$Jelena$ Hronični forumaš
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 2:21 pm | |
| ja sam se slogirala kad sam cula......... i ne vjerujem jos uvijek......... | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 2:28 pm | |
| | |
|
| |
Jovana Gušter
Broj poruka : 633 Godina : 33 Localisation : Sremska Mitrovica Datum upisa : 05.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 2:33 pm | |
| ...javili su mi danas kad sam bila u skoli...zamislite kako mi je bilo...obozavam tog decka...u skoli sam plakala i odveli su me kuci...
...TOSE VOLIM TE I VOLECU TE UVEK... ...tebe ce uvek andjeli cuvati...a za onog sto it je presudio pobrinuce se BOG...
TE SAKAM TOSE | |
|
| |
Mica 93/2 Hronični forumaš
Broj poruka : 1695 Godina : 31 Localisation : Beograd Loisirs : Pravi Delija veran je ko pas uvek Zvezdo racunaj na nas Datum upisa : 22.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 2:44 pm | |
| Nama su danas u skoli javili niko nije mogo da veruje. Ja sam bas volela da ga slusam | |
|
| |
AdminKa Admin
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 2:48 pm | |
| Tose Proeski Angel si ti
Od utro do mrak vo mislive na pocetokot nas se sekjavam koga od son me razbudi so pogledot dusa mi otvori
Posakav mig da te imam i vecno kraj mene da si ti a koga ljubov mi podari na dusa belig mi ostavi
Angel si ti jas peam za tebe angel si ti te cuvam vo sebe angel si ti koj samo za mene moze da zapre i vreme
Patot po koj sega cekoram so rozi e poslan i nema kraj a koga jas ke te pregrnam senkite dve ko edna se znaj
A ljubovta obicna ja smeni vo posebna ti si mojot blagoslov komu davam se vo zivotot moj | |
|
| |
Mala_djavolica Sveža piletina
Broj poruka : 107 Godina : 34 Localisation : Lj Datum upisa : 26.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 2:50 pm | |
| ja sam to cula vec jutros...ali i sad nemogu da verujem...sve se nadam da cu na tv-ju da ugledam kako su pogresili...i da je on jos uvjek ziv... jer meni je bio on bas super a i pesme su mu bile odlične... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 2:50 pm | |
| Momak koji je imao predivan glas,koji je imao blistavu karijeru,napustio nas je,ali9 mi njega necemo napustiti,i dalje cemo slusati njegove pesme,i secati se njega Njegov prvi nastup u Sava Centru,Oskar Popularnosti,prisle smo mu ja i drugarica,tada je pevao svoj prvu pesmu Tajno moja,sada vec veliki hit zao mi je sto je tako mlad otisao od nas......... |
|
| |
Jocky Prolaznik
Broj poruka : 61 Godina : 29 Localisation : Podgorica Emploi : ma kakvi Datum upisa : 15.10.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 2:51 pm | |
| | |
|
| |
Chocolate girl Hronični forumaš
Broj poruka : 1903 Godina : 32 Localisation : Be0gRad Emploi : lepa a sama kazu ne ide pod ruku....lepa i luda to je moja dijagnoza.... Datum upisa : 16.08.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 2:52 pm | |
| ovo je strasno.................nemogu da verujem...............
malopre sam saznala i evo neprestajem da placem..................nemogu da poverujem da se to dogodilo...............
Moj prvi koncert na kome sam bila bio je njegov,prva autogram koji sam dobila od neke poznate licnosti bio je njegov on je on je bio decko andjelskog glasa.........
Moje saucesce celoj Makedoniji i naravno njegovoj porodici!
T O S E Z A U V E K C E S O S T A T I U N A S I S R C I M A!!!!!! | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 2:55 pm | |
| - Chocolate girl ::
- ovo je strasno.................nemogu da verujem...............
malopre sam saznala i evo neprestajem da placem..................nemogu da poverujem da se to dogodilo...............
Moj prvi koncert na kome sam bila bio je njegov,prva autogram koji sam dobila od neke poznate licnosti bio je njegov on je on je bio decko andjelskog glasa.........
Moje saucesce celoj Makedoniji i naravno njegovoj porodici!
T O S E Z A U V E K C E S O S T A T I U N A S I S R C I M A!!!!!! hvala na saucesce | |
|
| |
AdminKa Admin
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 2:55 pm | |
|
Poslednji put izmenio dana Uto Okt 16, 2007 3:34 pm, izmenio ukupno 7 puta | |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
Broj poruka : 9234 Godina : 32 Datum upisa : 17.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 2:57 pm | |
| Jako mi je zao..i dalje ne mogu da verujem shta se desilo... Moje iskreno sauceshce svima koji su ga voleli.. | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 2:58 pm | |
| evo kola u kojoj je nastradao nasi Tose:( | |
|
| |
Babs Hronični forumaš
Broj poruka : 4750 Godina : 38 Datum upisa : 28.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 2:59 pm | |
| Ne mogu opisati koliko mi je zao... Jako zao... Bar je uradio neshto u zivotu i zauvek ce ziveti kroz svoje pesme.... | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 3:00 pm | |
| Sutra je dan zalosti u MK danas ce to proglasiti vlada na R.MK | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 3:00 pm | |
| Ni ja ne mogu da verujem....... Bio je fanstastican pevac..... Nikada ga necu zaboraviti...... Moje saucesce svima onima koji su ga voleli.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 3:01 pm | |
| |
|
| |
Chocolate girl Hronični forumaš
Broj poruka : 1903 Godina : 32 Localisation : Be0gRad Emploi : lepa a sama kazu ne ide pod ruku....lepa i luda to je moja dijagnoza.... Datum upisa : 16.08.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 3:01 pm | |
| - Elena^ ::
- evo kola u kojoj je nastradao nasi Tose:(
molim te obrisi ovu sliku........... | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 3:04 pm | |
| - Chocolate girl ::
- Elena^ ::
- evo kola u kojoj je nastradao nasi Tose:(
molim te obrisi ovu sliku........... jer ste sigurni da zelim da obrisim sliku sad ima veste kod nas samo za Tose i kazu da bas sa te strane je kola usla ispod velikog kamiona a on je spavao i bilo mu je sediste spusteno | |
|
| |
AdminKa Admin
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 3:07 pm | |
| Ko ne prati, na prvoj stranici vam uplodujem njegove pesme. | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 3:31 pm | |
| Ja ne mogu da veruijem...uzas... | |
|
| |
The Best Damn Thing Hronični forumaš
Broj poruka : 1931 Godina : 32 Localisation : Macedonia Skopje Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 3:36 pm | |
| ne mogu da verujem imirem od pla4a...ne ne on je ziv celo skoplje tuguje i pla4e ne mogu da verujem neeeeeeeeeeeeeeeee | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
| |
|
| |
| Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
|