| Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
|
+55Ruzhica biljasd Srnna Brineta__ Majce natam Anci goca Jecka de@bbrs dragon_girl cvetic91 Simona nikolaBg pink girl karleusin_manijak Mrvica_88 jeca Anja* u_prolazu Tanja_87 Marianne *Britney* ZvEzDaŠiCa plaviandjeo mala micka @na paris_hilton Svetlana*** crazy_angeL Mina-Neca fan emotivna luda smokvicaaa89 *ANDREA* odbojkasice Ivanna Dushan_SD DANIJEL 84 chardonnay The Best Damn Thing Ena88 SANDRA Babs mima-dugajica Chocolate girl Jocky Mala_djavolica Mica 93/2 Jovana Elena^ $Jelena$ bubamara nezamisliva AdminKa 59 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Petra Hronični forumaš
Broj poruka : 2039 Godina : 35 Localisation : u Obenovcu,ali u snovima Datum upisa : 14.11.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 18, 2007 3:49 am | |
| | |
|
| |
skocila_sam_na_binu Gušter
Broj poruka : 630 Godina : 33 Localisation : Sabac ali palim u V.M. Datum upisa : 05.11.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 18, 2007 4:03 am | |
| | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
Broj poruka : 2039 Godina : 35 Localisation : u Obenovcu,ali u snovima Datum upisa : 14.11.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 18, 2007 4:09 am | |
| | |
|
| |
skocila_sam_na_binu Gušter
Broj poruka : 630 Godina : 33 Localisation : Sabac ali palim u V.M. Datum upisa : 05.11.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 18, 2007 4:52 am | |
| druge posebno posto smatraju da sam glupa koliko sam luda.. a ja u stvari toliko pametna... | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 18, 2007 12:55 pm | |
| ma nisu oni otkrli jos kakve ti talente cuvas u sebi | |
|
| |
Kris Gušter
Broj poruka : 703 Godina : 36 Localisation : TaMo GdE LjUbAv StAnUjE.....Beograd Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 18, 2007 8:51 pm | |
| - Petra ::
- a jel mozes da postavis negde spotove bas bi volela da ih imam
ne znam da ih postavim ali napisacu sajt odakle sam ja skinula... samo da ga nadjem... | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 18, 2007 9:00 pm | |
| | |
|
| |
Mrvica_88 Hronični forumaš
Broj poruka : 1939 Godina : 36 Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 18, 2007 10:48 pm | |
| Ja jos uvek ne mogu da poverujem....... | |
|
| |
u_prolazu Sveža piletina
Broj poruka : 309 Datum upisa : 27.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 18, 2007 10:52 pm | |
| - Petra ::
Imas dosta spotova i live nastupa na youtubu. | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 18, 2007 11:04 pm | |
| - u_prolazu ::
- Petra ::
Imas dosta spotova i live nastupa na youtubu. hvala | |
|
| |
Kris Gušter
Broj poruka : 703 Godina : 36 Localisation : TaMo GdE LjUbAv StAnUjE.....Beograd Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Nov 19, 2007 3:03 pm | |
| | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Nov 19, 2007 3:26 pm | |
| | |
|
| |
Kris Gušter
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Nov 19, 2007 5:55 pm | |
| | |
|
| |
Jocky Prolaznik
Broj poruka : 61 Godina : 29 Localisation : Podgorica Emploi : ma kakvi Datum upisa : 15.10.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Nov 20, 2007 9:38 pm | |
| Vezime za sebe usnama vezi na miliun godina vezime i tako nemam gdje u tvom srcu ja sam zarobljen.......... Izmedju vrata i prozora moj krevet zatobom dise nemogu dalje od umora ni metar manje ni vise.......... Pratim te sve u stopu svaki korak osjetim......... Krila daj zvezdom da poletim na njene prozore da sletim........... Ko ti to grize obraze ci to trag na vratu krijes kom ti to ruke odlaze ma varas me mila ma kako smijes........... | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Nov 21, 2007 10:52 am | |
| Tose Proeski - (Dan za nas, 2004) - Žena balkanska
Tražim na tom licu osmijeh Odavno ga tuga mori Saznala je šta je život Suze stale i ne govori Ubile je noci hladne Tople rijeci ne poznaje Sad u sebi sve se kaje Sad bi da joj život traje Uzalud je da se kaje Sve što kaže istina je I da život ide dalje Kako živim navikla je
Svaki korak okus gorak U cetiri zida osmijeh skriva Nekom da bi sluga bila Slomila je svoja krila Pobjegla bi ali strah je Sav svoj život njemu dade Uzalud joj mahom dane Sve cetiri svijeta strane Mislila je sutra da ce Vrijeme reci možda stace Sad u sebi sve se kaje Sad bi da joj život traje
SINTEZIS: Eden život tajna e Ova Balkan Balkan e Edna žena tažna e Ova Balkan Balkan e Edna žena tažna e Edna silna žena. | |
|
| |
Kris Gušter
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Nov 21, 2007 1:20 pm | |
| Ovo je post na jednom forumu jedne devojke! Posto se potpuno slazem sa njenom idejom, smatrala sam da trba da ga prosirim sto vise! Ucinite tako i vi! Dragi moji, Unaprijed se izvinjavam ako ponavljam ovu temu. Mislim da sam u jednom od postova procitala da je neko od forumasa pisao na adresu Oprah Show-a. Sinoc sam gledala emisiju koja je nosila naziv "Ljudske Legende". Ukratko, pricali su o ljudima koji su na neki nacin uticali na zivote drugih, uciteljima, socijalnim radnicima, medicinarima. Ljudi o kojim su pricali su zaista ucinili par divnih stvari, ali nisu nasem Andjelu ni do koljena Na samom uvodu Oprah je pomenula nesto sto mi je upalilo malu onu lampicu u mozgu. Naime, pricala je kako primaju na hiljade i hiljade zahtjeva sa svih krajeva svijeta sa idejama za emisiju. Kaze da su im ne samo kancelarije, nego i hodnici popunjeni postom. Pricala je da je jako tesko iz te mase poruka izabrati onu koja ce inspirisati nju ili njene producente da naprave jednu od emisija. Istorija nas uci da je ljubav najjace oruzje. A kolicina ljubavi prema nasem Andjelu samo na ovom forumu moze planine pokrenuti. give_heart Svi znamo da je Tosetova zelja bila da se probije na sjetsku scenu. Ja kazem, hajmo se organizovati, i naci nacina da naseg Andjela priblizimo svijetu da vide koliko je srce on imao za sve ljude oko sebe i kako divan umjetnik je bio. Sta mislite o ideji da preplavimo email od producena Oprah Show-a nasim molbama da naprave emisiju o nasem Andjelu. Ali zaista preplavimo nasim porukama u tolikoj mjeri da nas ne mogu ignorisati. Na netu smo svaki dan, neki od nas i cijeli dan . Mozemo jednom dnevno slati mail na dole naznacene adrese, i cekati da im dosadimo i da nam se jave clapping . Kontaktirajmo sve druge forume, sve nama drage ljude i proslijedimo im ovu ideju. Pokrenimo lavinu ljubavi kojoj niko nece moci odoljeti. Adrese sam skinula sam njihovog oficijelnom Web Site-a, i na moju veliku zalost broj rijeci koje mozemo poslati su limitirane, svega 2000 girl_haha . Neka svako napise svoju poruku kako osjeca da treba, ali mislim da bi svi poruku trebali poceti sa Tose Todor Proeski. Mislim da oni sve te silne mailove ne citaju u detalje, ali ako im nase poruke pocinju sa istom recenicom, mozda ce razumjeti koliko nas ima http://www.oprah.com/email/reach/email_showideas.jhtml http://www.oprah.com/email/reach/email_reach_fromu.jhtml | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Nov 21, 2007 9:03 pm | |
| meni se bas svidja ideja..slazem se sa ovim | |
|
| |
Kris Gušter
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Nov 21, 2007 9:10 pm | |
| | |
|
| |
emotivna luda Hronični forumaš
Broj poruka : 3168 Godina : 39 Localisation : ...moj BEOGRADE,zagrli me... Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sub Nov 24, 2007 3:17 am | |
| jaoooo BOze UZas....ja jos ne verujem, i svaki put kad ga vidim na tv,najezim se....koji bedak....prekosutra 40 dana...vec | |
|
| |
Kris Gušter
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 25, 2007 1:51 am | |
| Danas je 40 dana od kako je poginuo, po pravoslavnom verovanju njegova dusa odlazi u raj, ali to nece biti moguce ako mu mi ne dopustimo, ucinomo svi dobro delo i pustimo ga da pociva u miru, a secanje na njega podsticace nas da cinimo dobra dela... | |
|
| |
goca Hronični forumaš
Broj poruka : 2722 Datum upisa : 22.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 25, 2007 1:58 am | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 25, 2007 8:29 pm | |
| Ne mogu da verujem da je vec proslo 40 dana...Tuzno...
Gledam ga na TV-u,i jos ne verujem... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Nov 25, 2007 8:32 pm | |
| - Kris ::
- Danas je 40 dana od kako je poginuo, po pravoslavnom verovanju njegova dusa odlazi u raj, ali to nece biti moguce ako mu mi ne dopustimo, ucinomo svi dobro delo i pustimo ga da pociva u miru, a secanje na njega podsticace nas da cinimo dobra dela...
Ja ga pustam,neka ide u Raj gde mu je i mesto | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Nov 26, 2007 1:52 am | |
| «NE PRODJE NI JEDAN SAT U DANU DA SE NE SJETIM TOŠE»
Antonija Šola pjevacica, tekstopisateljica stalno radi. Za nekoliko joj dana- 16. studenog izlazi novi album «ANĐELE». Set «Zabranjene ljubavi» radi punom parom. A Antonija se nedavno morala oprostiti od svog suradnika i velikog prijatelja Toše Proeskog, koji ce, kaze biti njena vjecna glazbena i zivotna inspiracija.
Za koji dan ti izlazi album. Bravo! Koliko si zuljeva, suza, znoja, vremena ulozila u njega?
-Pa nekoliko litara suza, par kapi znoja, cijelo svoje vrijeme. Hvala svima koji me vole na razumijevanju jer nisam imala dovoljno vremena za njih.Ulozila sam sve svoje emocije, al uz mene je bilo jos nekoliko bliskih ljudi koji su ulozili jako puno ljubavi i truda... Hvala vam, moji ljudi!
Bila si u studiju od jutra do mraka, tezak je to posao? -Ne bih to nazvala poslom. Glazba je moja ljubav, pokretac zivota. Jedino je tempo u «Zabranjenoj ljubavi» trenutno naporan, ali mogu ja to sve... Odavno nosis naocale.Wooooooooooooooow!Dobro ti stoje. To je radi mode ili si postala ozbiljna?
-Nisam postala ozbiljnija, ja sam jos uvijek dijete u dusi. U biti bih trebala nositi naocale, ali ih izbjegavam nositi stalno.Nosim ih samo kad sam jako iscrpljena i kad vozim. Dok jos mogu necu ih nositi stalno.
Sto ces sad, kad imas slobodnog vremena?
-Pisat cu jos pjesama, a namjeravam i putovati.
Kako si nazvala album, ima li naziv neki tebi posebno znacenje?
-Album nosi naziv «ANDJELE» po isto imenoj pjesmi koju vjerujem slusatelji pamte s HRF-a, a album posvecujem svim moji andelima...
Rekla si mi da dugo vremena nisi ni stigla pogledati TV. To te najvise odmara?
-Ne stignem gledati TV, ali nije bas da me to bas najvise odmara.To je vise kao neka losa navika koje se ne mogu rijesiti. Ipak me vise odmara vruca kupka i masaza.
Hoce li sada tvoj decko Luka odahnuti? -Mislis zato sto je gotov album? Pa hoce neko vrijeme, jer mi je on najvise pomogao oko albuma i bez Lukine pomoci ne bih uspjela. Za sada moze malo predahnuti, ali ne zadugo. Ha ha... Ima i on svoj posao.
Jeste li se uspijeli vidjeti uopce?
-Naravno. Nekad vise, nekad manje, ali ipak je ljubav najvaznija i najljepsa stvar u zivotu, bez nje nista nema smisla.
Sretnes li katkad Tinu Bauer?
-Jako cesto. Cak cesce nego sto vidam Antoniju Šolu, ha ha...
Ona isto snima album, to je slucajno?
-Tina snima prvu pjesmu, album ne zasada, vidjet cete zasto, ali i Tinina pjesma «Zabranjena pjemsa» (volim te) bit ce na mom CD-u koji izlazi 16. studenog!
Jesan si od najtrazenijih tekstopisaca, hoces li napisati neku pjesmu za Stras?
-Ah, nisam bas sada najtrazenija, ali nadam se da cu biti! «Niti Snickers, Niti Mars, Nisu slatki kao Stars!» Jeli OK pjesmica? Ha ha ha...
Bravo, bravo, bravo!!! A koja ti je najdraza poza za pisanje pjesama, mislim...
-Stoj na glavi. Salim se! Dosta cesto pisem i u kadi zavaljena u kupku. Tada sve smocim, ali najbolje ispadne. Obicno prepisujem pet puta jednu te istu pjesmu pa uvijek nesto dodam, oduzmem...Uh, sto to volim, a kad skuzim da je to to, sresem se i copi me neka cudna euforija.
Pjevusis li pjesme dok setas ulicom?
-Da!!! Stalno se zaboravljam pa me ljudi cudno gledaju.
Koliko ti treba da napises pjesmu?
-Kako kad. Neke pjesme doradujem tjednima, a neke nastanu u deset minuta.
Ispises li cijelu biljeznicu, pobacas sve papire u smece dok ne dobijes inspiraciju?
-S tihove ispisem po svemu na sto se da pisat, sve cuvam. Sve varijatne svake pjemse cuvam. Ima ih na salvetama, stolnjacima, casopisima, fasciklima...
Jedva cekas turneju?
-Da, puno ljudi mi pise i stalno pita kad cu doci u njhov grad. Nadam se jao brzo.
Odakle kreces?
-Iz Zagreba. A mozda zavrsim u Makedoniji.
Znam da ti je bilo jako tesko kad je Tose poginuo.Sad je od toga proslo neko vrijeme...
Sjetim ga se svaki sat u danu. On je moja vjecna inspiracija, ne samo za glazbu nego i za zivot!
U zadnje vrijeme se puno pise o Tosinoj menadzerici Ljiljani Petrovic i o tome da je manipulirala Tosom, sto ti mislis?
-Nije lijepo da novine iskoristavaju tude tragedije da bi povecale svoju nakladu.Ljiljana je napravila sve za Tosu po njegovoj zelji. Uvijek ga je stitila. Ne osvrcem se na price koje se sada plasiraju samo zato da bi se novine sto bolje prodale. Ruzno je kada netko zeli zaraditi na tudoj nevolji. Svi koji to rade moraju znati da ce im se sve lose namjere vratiti u zivotu kao bumerang. To je neizbjezno.
Rekla si da si tih dana intenzivno citala Novi zavjet i molila se...
-Jesam, Citam ga i inace jer mi je to vodilja u zivotu. Svi smo mi ljudi i grijesimo, ali moramo nastojati biti bolji i oprastati jedni drugima. Nasla sam veliku utjehu u Novom zavjeru. ZELIM SVOJE PJESME POSVETITI BOGU!
Tose je trebao sudjelovatu u tvom novom albumu, o kojoj je pjesmi rijec?
-I sudjelovao je na duetu «Volim osmihe tvoj». Trebali smo napisati jos jednu pjesmu ali nismo stigli. Dovrsit cu je jednom, nadam se, uz pomoc naseg zajednickog prijatelja Miroslava Rusa, kad budemo spremni za to.
Zadnji koncert s njim si odrzala u Makedoniji, na neki nacin si se oprostila od njega? -Bila sam njegova gosca na humanitarnom koncertu u Skoplju. Bila je posebna antmosfera. Toše je koncert otvorio pjesmom «Igra bez granica». Bio je sjajan kao i uvijnek, s divljenjem sam ga slusala. Otpjevali smo nas duet i morala sam mu obecati pred 25.000 gledatelja da cu napisati pjesmu o sjajnoj atmosferi na koncertu.Sad mi dosta njih pise iz Makedonije kako moram ispuniti dano obecanje. I ispunit cu ga. Tu vecer se Ljiljana nije dobro osijecala i Tose se jako brinuo za nju. Kada su ga zvali na bis, cula sam kako mu govore : « Idi, otpjevaj jos jednom Srce nije kamen, a on je odgovorio: «Radije bih jos jednom otpjevao «Igru bez granica», na kraju koncerta sam ga zagrlila, a on me primio za ruke i zadnje sto me pitao je bilo: «Antonijice, jesi li sretna?» Rekla sam: «Da.»
Sto si naucila od njega?
-Da trebam biti skromna, znati oprostiti, imati puno ljubavi, vjerovati i biti odgovorna!!!
Stars | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Nov 26, 2007 2:03 pm | |
| Mislim da bismo mogli i ovu temu da zatvorimo... U delu MUZIKA ce biti otvorena Toshetova tema, pa cete tamo moci da pishete shta zhelite u vezi sa njim... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
| |
|
| |
| Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
|