| Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
|
+55Ruzhica biljasd Srnna Brineta__ Majce natam Anci goca Jecka de@bbrs dragon_girl cvetic91 Simona nikolaBg pink girl karleusin_manijak Mrvica_88 jeca Anja* u_prolazu Tanja_87 Marianne *Britney* ZvEzDaŠiCa plaviandjeo mala micka @na paris_hilton Svetlana*** crazy_angeL Mina-Neca fan emotivna luda smokvicaaa89 *ANDREA* odbojkasice Ivanna Dushan_SD DANIJEL 84 chardonnay The Best Damn Thing Ena88 SANDRA Babs mima-dugajica Chocolate girl Jocky Mala_djavolica Mica 93/2 Jovana Elena^ $Jelena$ bubamara nezamisliva AdminKa 59 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:44 am | |
| - crazy_angeL ::
- dragon_girl ::
- Elena^ ::
- crazy_angeL ::
- Ena88 ::
- nezamisliva ::
- Elena ako ja dobro razumem ovo....Njegovi rodiitelji nisu zeleli da vide Ljiljanu Petrovic?
pa tako nekako pa nije ona nista kriva... pa da ali u tugu sve se pomisli i sve doge do mozga ipak oni su mu roditelji pa moze da pomisle da je ona kriva jer ga ona nosila i zakazivala tremine za tamo ma to je glupost, tako nesto da pomisle... nije ona napravila taj sudar, nije ona vozila auto, a vozac, e njega mi je tek posebno zao, jer svi njega krive, a njemu je mozda cak i najteze i bice mu najteze... procitala sam, neznam dal ovde, ili na nekoj drugoj strani da ni sa kim nece da prica, samo cuti, zao me je njega ... pa rekli su i na veste da on ne zeli nikoga da vidi ni svoje najblize Pre par godina u sloveniji je poginuo decko, koji je pobedio na nekoj manifestaciji slicnoj zvezde granda... nakon nekoliko meseci.. podletio nekome pod avto.. taj neko se je nakon 4 nedelje obesio strasno ali njemu je sada najteze, svi su protiv njega, tesko je ziveti stim,a i on je mlad kolko znam, nesto malo preko 30god ima, zar ne? tesko ce mu biti proziveti zivot, a na dusi nositi toseta, i imati mnogo ljude protiv sebe...zamislite kako mu je uff....da ne pozelis nikome... Samo da se covek obesi...nadam se da nece..mada je tesko nakon svega ostati citav i normalan... | |
|
| |
dragon_girl Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1063 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:46 am | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:49 am | |
| | |
|
| |
nezamisliva Prolaznik
Broj poruka : 35 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:50 am | |
| | |
|
| |
crazy_angeL Hronični forumaš
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:52 am | |
| - dragon_girl ::
znam to jedna cura sa jednog foruma uradila..barem koliko ja znam... | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:53 am | |
| da vam kazem ovo Tose posljedno je snimio navijacke pesme za Makedoniju i bice objavljeno CD vamo u subotu i bice besplatno sa neke novine | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:53 am | |
| | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:54 am | |
| i Tose je trebao da pretstavljuje Makedoniju ove godine na evroviziju:( | |
|
| |
nezamisliva Prolaznik
Broj poruka : 35 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:55 am | |
| Nije tesko raumeti makedonski....Ja sam iscitala sve one novine ....Ako neku rec i ne shvatis razume se u kom je kontekstu stavljena pa se shvati celina.... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:59 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 2:00 am | |
| ...ako umrem mlad, posadi mi na grobu samo ruzmarin, ne dozvoli da naprave od toga tužni treći čin.... ako umrem mlad, zaustavljen u koraku i snu... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 2:00 am | |
- ...ako umrem mlad, posadi mi na grobu samo ruzmarin,
ne dozvoli da naprave od toga tužni treći čin.... ako umrem mlad, zaustavljen u koraku i snu... Odakle je to...njegova pesma ili... | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 2:03 am | |
| Pesma Toneta Cetinskog za Tosu
Ostavi svjetlo na putu kojim želiš poći, pomozi mi kad snivam, sretan i nasmijan da mogu ti doći
Podigni ruke, u bijeli hram uspravno kreni i reci tiho svima da ostat ćeš dijete među anđelima.
A ja? Neka mi Bog otvori oči, neka mi nebo pojača sluh da čujem te i vidim u svakom snu
A ti? Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas
Ova te zemlja voli i čuva uspomene na dane kad si bio tu, a dragi ljudi nose te ko vječnu ranu.
A ona? Na jastuku leži. U nebo gleda, sklapa ruke i suze skriva što nisi s njom dok letiš s anđelima | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 2:04 am | |
| - nezamisliva ::
- Nije tesko raumeti makedonski....Ja sam iscitala sve one novine ....Ako neku rec i ne shvatis razume se u kom je kontekstu stavljena pa se shvati celina....
pa da ali neko ne zeli ni da se potrudi | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 2:04 am | |
- Pesma Toneta Cetinskog za Tosu
Ostavi svjetlo na putu kojim želiš poći, pomozi mi kad snivam, sretan i nasmijan da mogu ti doći
Podigni ruke, u bijeli hram uspravno kreni i reci tiho svima da ostat ćeš dijete među anđelima.
A ja? Neka mi Bog otvori oči, neka mi nebo pojača sluh da čujem te i vidim u svakom snu
A ti? Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas
Ova te zemlja voli i čuva uspomene na dane kad si bio tu, a dragi ljudi nose te ko vječnu ranu.
A ona? Na jastuku leži. U nebo gleda, sklapa ruke i suze skriva što nisi s njom dok letiš s anđelima Tony je jako potresen, Tose mu je bio kao rodjeni brat...... I Antonija je jako utucena..... | |
|
| |
crazy_angeL Hronični forumaš
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 2:05 am | |
- Pesma Toneta Cetinskog za Tosu
A ona? Na jastuku leži. U nebo gleda, sklapa ruke i suze skriva što nisi s njom dok letiš s anđelima ovo je stvarno pretuzno za njegovu devojku me je mnogo zao, nebi htela u njenoj kozi da budem sada.... | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 2:11 am | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 2:12 am | |
| | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 2:13 am | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 2:14 am | |
| | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 2:14 am | |
| | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 2:16 am | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 2:16 am | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 2:17 am | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 2:18 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
| |
|
| |
| Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
|