Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika. |
|
| Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
|
+55Ruzhica biljasd Srnna Brineta__ Majce natam Anci goca Jecka de@bbrs dragon_girl cvetic91 Simona nikolaBg pink girl karleusin_manijak Mrvica_88 jeca Anja* u_prolazu Tanja_87 Marianne *Britney* ZvEzDaŠiCa plaviandjeo mala micka @na paris_hilton Svetlana*** crazy_angeL Mina-Neca fan emotivna luda smokvicaaa89 *ANDREA* odbojkasice Ivanna Dushan_SD DANIJEL 84 chardonnay The Best Damn Thing Ena88 SANDRA Babs mima-dugajica Chocolate girl Jocky Mala_djavolica Mica 93/2 Jovana Elena^ $Jelena$ bubamara nezamisliva AdminKa 59 posters | |
Autor | Poruka |
---|
nezamisliva Prolaznik
Broj poruka : 35 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 12:55 am | |
| Nije tesko razumeti makedonski......Slobodno stavljaj slike....I daj opet te sajtove sa kojim skidas vesti | |
| | | Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 12:57 am | |
| | |
| | | Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 12:57 am | |
| | |
| | | Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| - nezamisliva ::
- Nije tesko razumeti makedonski......Slobodno stavljaj slike....I daj opet te sajtove sa kojim skidas vesti
ja sam tako napisala jer neko pise da uopste ne razume | |
| | | Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 12:58 am | |
|
Poslednji izmenio dana Čet Okt 18, 2007 1:10 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 12:59 am | |
| | |
| | | nezamisliva Prolaznik
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:02 am | |
| Црнеј горо, црнеј сестро, Двајца да црнејме, Ти за твојте лисја ле, горо, Јас за мојта младост. Твојте лисја, горо сестро, Пак ќе ти се вратат, МОЈТА МЛАДОСТ ГОРО ЛЕ, СЕСТРО, НЕМА ДА СЕ ВРАТИ. dusa me boli....... | |
| | | Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:03 am | |
- Црнеј горо, црнеј сестро,
Двајца да црнејме, Ти за твојте лисја ле, горо, Јас за мојта младост.
Твојте лисја, горо сестро, Пак ќе ти се вратат, МОЈТА МЛАДОСТ ГОРО ЛЕ, СЕСТРО, НЕМА ДА СЕ ВРАТИ.
dusa me boli....... I mene... | |
| | | Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:04 am | |
| ovaj deo je trazila Paris
Ми рече „Одам нагоре“
Тоше ми се јави завчеравечер некаде по полноќ. Кога го прашав каде ќе оди, ми рече: „Одам нагоре, другар!“. Трипати го препрашав и трипати истото ми го одговори. Само неколку часа претходно заедно ја прославувавме победата на крушевскиот одбојкарски клуб, видно потресен раскажува Михајло Ќурчиевски, школски другар на Тоше. - Тој беше радосен што победивме. Заедно го изигравме натпреварот против екипата на Пробиштип. Славевме, а никогаш го немав видено посреќен. Неколку часа потоа замина на пат. За последен пат му го слушнав гласот токму синоќа кога ми се јави - вели Ќурчиевски
Reko mi je "Idem Gore"
Tose mi se javio preksinoc negde posle ponoci.Kad sam ga pitao gde ce da ide,reko mi:"Idem gore, drugar!" .Tri puta sam ga prepitao i tri puta isto mi odgovorio.Samo nekoliko casa pre toga zajedno smo slavili pobedu obojkaskog krusevskog kluba, potreseno prica Mixajlo Kurcevski drug iz skole. -On je bio srecan sto smo pobedili.Zajedno samo izigrali natprevar protiv ekipe iz Probistipa.Slavili smo, a nikad ga nisam video srecniji.Nekoliko casa poslije otiso je na put. Za posljedni put cuo sam mu glas tacno sinoc kad mi se javio-prica Kurcevski | |
| | | Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:12 am | |
| ako vam treba jos nesto za prevod samo recite napisala sam strane gde mozete da procitate sve novine:( | |
| | | u_prolazu Sveža piletina
Broj poruka : 309 Datum upisa : 27.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:17 am | |
| Preuzeto Једном приликом Toше је говорио о својим неоствареним жељама и, уместо светске каријере, новца, места број један на топ листама, навео је нешто сасвим друго.
- Донатор сам манастира Свето преображење Христово који се налази седам километара од Крушева. Ја сам верник. Сви ми грешимо и жеља ми је и, на неки начин, моја мисија, да видим да је тај манастир завршен. Да буде пун људи из свих крајева земље који верују у Бога зато што је врло специфично место. Верујте ми, то једино зна онај ко је био тамо.
Такође једном приликом је рекао на питање новинара како се осећа као звезда да "нема звезда у овоме... Звезде су на небу. Ми можемо да будемо бољи или лошији певачи. Ништа више од тога..."
Ето такав је човек био Тоше. | |
| | | u_prolazu Sveža piletina
Broj poruka : 309 Datum upisa : 27.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:19 am | |
| 17.10.2007. Izvor: PRESS Tragična nesreća SUROVO prekinula veliku ljubav Tošeta Proeskog i Andrijane Budimir OSTAO JE SAMO BOL Veza pevača i rukometašice koja je posle duge pauze nastavljena pre nekoliko meseci, uskoro je trebalo da bude krunisana venčanjem Andrijana Budimir nije ni u najvećim noćnim morama mogla da sanja da će poljubac koji je sa Tošetom Proeskim podelila neposredno pred njegov put u Zagreb biti i njihov oproštajni. Poznata rukometašica, bivša reprezentativka Srbije i Crne Gore, i Toše živeli su u zajedničkom stanu u Skoplju, a samo dva dana pre tragične nesreće bili su u poseti njegovim roditeljima u Kruševu. Šokantnu vest iz Hrvatske Andrijana je, kako kažu njene bliske prijateljice, podnela veoma teško, jer je sa Tošetom planirala zajedničku budućnost.
- Andrijana već dva dana ne prestaje da plače, potpuno je očajna - rekla je zajednička prijateljica Indira Kastratović, rukometašica skopskog Kometala, kluba u kojem sada Andrijana igra.
- Njih dvoje su se ponovo sreli posle dosta godina i shvatili da su jedno za drugo. U planu je bilo i venčanje, čekalo se samo da se završi crkva u Kruševu, kojoj je Toše bio donator. Tu bi bilo obavljeno venčanje, a Toše je, napola u šali, govorio da će Andrijana morati da sačeka da on napuni 30 godina - kroz suze je ispričala Kastratovićka.
Toše i Andrijana bili su u ljubavnoj vezi pre tri godine, koja je trajala kratko, kako kažu upućeni, zbog čestih nesuglasica izazvanih obostranom ljubomorom.
Njih dvoje su u tom periodu poslednji put javno viđeni pre tri godine u Makedoniji u letnjem turističkom centru Struga, na obali Ohridskog jezera, gde je Toše pevao na poznatoj međunarodnoj manifestaciji „Trinaestica za najuspešnije".
Ipak, posle duže pauze, njih dvoje su se sreli u Španiji, gde je Toše otišao na kratak odmor posle turneje, tokom koje je pevao i u „Beogradskoj areni". Sudbonosni susret koji im je pružio drugu, nažalost lažnu šansu, odigrao se u Valensiji, gde je Andrijana igrala za španski rukometni klub Astrog Seagunto.
Zaljubljena devojka, koja u suštini nikada i nije prekidala komunikaciju (putem SMS-a) sa Tošetom, uskoro se sa Tošetom našla i na „njegovom terenu", u njegovoj kući u skopskom naselju Zlokucani.
Odnedavno gotovo da se nisu razdvajali, i nekoliko puta su zajedno posećivali Tošetove roditelje u Kruševu.
Kako kažu njihovi prijatelji, Tošetovi mama i tata bili su oduševljeni budućom snajom. Nažalost, svadbe u Kruševu neće biti.
Ljiljana Petrović: Sećam se samo strašnog praska Menadžerka Ljiljana Petrović, koja je prilikom udesa bila na zadnjem sedištu „tuarega", seća se samo stravičnog praska, udarca, loma stakla i lima, kao i svog i vozačevog očajničkog i bezuspešnog pokušaja da izvuku Tošeta, prignječenog ispod hrpe lima i u ogromnoj lokvi krvi.
Inače, posle višesatnih pokušaja sletanja, makedonski vojni helikopter u utorak je u 19.10 sati konačno uspeo da sleti u Novu Gradišku, a pri dramatičnom unošenju Tošetovog tela, menadžerki Petrovićki je pozlilo, pa je na rukama Nenada Ninčevića prenesena u novogradišku Hitnu pomoć.
TV intervju uoči kobnog puta
Vesna Petruševska, TV voditeljka i prijateljica pokojnog Tošeta, u ponedeljak uveče u svojoj emisiji na Kanalu 5 ugostila je Proeskog, koji je posle gostovanja seo u automobil i krenuo za Zagreb. Voditeljka je, vidno potresena, ukratko prepričala Tošetov poslednji intervju.
- Krajem 90-ih uručila sam mu nagradu za najpopularniju osobu Makedonije, a on se od tada uopšte nije promenio, ostao je skroman. U intervjuu se pohvalio da odlazi u Hrvatsku da snimi dva spota i da nekoliko intervjua. Često je sebe nazivao „buntovnikom bez razloga" - ispričala je prijateljica pokojnog Tošeta | |
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:28 am | |
| Elena ako ja dobro razumem ovo....Njegovi rodiitelji nisu zeleli da vide Ljiljanu Petrovic? | |
| | | Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:28 am | |
- Elena ako ja dobro razumem ovo....Njegovi rodiitelji nisu zeleli da vide Ljiljanu Petrovic?
pa tako nekako | |
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:29 am | |
| | |
| | | Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:30 am | |
| - Elena^ ::
- nezamisliva ::
- Elena ako ja dobro razumem ovo....Njegovi rodiitelji nisu zeleli da vide Ljiljanu Petrovic?
pa tako nekako pa nije ona nista kriva... | |
| | | crazy_angeL Hronični forumaš
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:31 am | |
| strasno je ovo, suze mi opet krenule... | |
| | | Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:31 am | |
| - Ena88 ::
- Elena^ ::
pa tako nekako pa nije ona nista kriva... pa da ali u tugu sve se pomisli i sve doge do mozga ipak oni su mu roditelji pa moze da pomisle da je ona kriva jer ga ona nosila i zakazivala tremine za tamo | |
| | | Ena88 Elita foruma
| | | | crazy_angeL Hronični forumaš
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:35 am | |
- Ena88 ::
pa tako nekako pa nije ona nista kriva... pa da ali u tugu sve se pomisli i sve doge do mozga ipak oni su mu roditelji pa moze da pomisle da je ona kriva jer ga ona nosila i zakazivala tremine za tamo ma to je glupost, tako nesto da pomisle... nije ona napravila taj sudar, nije ona vozila auto, a vozac, e njega mi je tek posebno zao, jer svi njega krive, a njemu je mozda cak i najteze i bice mu najteze... procitala sam, neznam dal ovde, ili na nekoj drugoj strani da ni sa kim nece da prica, samo cuti, zao me je njega ... | |
| | | Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:36 am | |
| - crazy_angeL ::
pa tako nekako pa nije ona nista kriva... pa da ali u tugu sve se pomisli i sve doge do mozga ipak oni su mu roditelji pa moze da pomisle da je ona kriva jer ga ona nosila i zakazivala tremine za tamo ma to je glupost, tako nesto da pomisle... nije ona napravila taj sudar, nije ona vozila auto, a vozac, e njega mi je tek posebno zao, jer svi njega krive, a njemu je mozda cak i najteze i bice mu najteze... procitala sam, neznam dal ovde, ili na nekoj drugoj strani da ni sa kim nece da prica, samo cuti, zao me je njega ... pa rekli su i na veste da on ne zeli nikoga da vidi ni svoje najblize | |
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:37 am | |
- crazy_angeL ::
pa tako nekako pa nije ona nista kriva... pa da ali u tugu sve se pomisli i sve doge do mozga ipak oni su mu roditelji pa moze da pomisle da je ona kriva jer ga ona nosila i zakazivala tremine za tamo ma to je glupost, tako nesto da pomisle... nije ona napravila taj sudar, nije ona vozila auto, a vozac, e njega mi je tek posebno zao, jer svi njega krive, a njemu je mozda cak i najteze i bice mu najteze... procitala sam, neznam dal ovde, ili na nekoj drugoj strani da ni sa kim nece da prica, samo cuti, zao me je njega ... pa rekli su i na veste da on ne zeli nikoga da vidi ni svoje najblize da, zbog toga jer je on kriv za smrt, a znamo svi ili barem vecina nas da to nije hteo da se desi... | |
| | | dragon_girl Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1063 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:37 am | |
pa tako nekako pa nije ona nista kriva... pa da ali u tugu sve se pomisli i sve doge do mozga ipak oni su mu roditelji pa moze da pomisle da je ona kriva jer ga ona nosila i zakazivala tremine za tamo ma to je glupost, tako nesto da pomisle... nije ona napravila taj sudar, nije ona vozila auto, a vozac, e njega mi je tek posebno zao, jer svi njega krive, a njemu je mozda cak i najteze i bice mu najteze... procitala sam, neznam dal ovde, ili na nekoj drugoj strani da ni sa kim nece da prica, samo cuti, zao me je njega ... pa rekli su i na veste da on ne zeli nikoga da vidi ni svoje najblize Pre par godina u sloveniji je poginuo decko, koji je pobedio na nekoj manifestaciji slicnoj zvezde granda... nakon nekoliko meseci.. podletio nekome pod avto.. taj neko se je nakon 4 nedelje obesio | |
| | | Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:39 am | |
| - dragon_girl ::
pa tako nekako pa nije ona nista kriva... pa da ali u tugu sve se pomisli i sve doge do mozga ipak oni su mu roditelji pa moze da pomisle da je ona kriva jer ga ona nosila i zakazivala tremine za tamo ma to je glupost, tako nesto da pomisle... nije ona napravila taj sudar, nije ona vozila auto, a vozac, e njega mi je tek posebno zao, jer svi njega krive, a njemu je mozda cak i najteze i bice mu najteze... procitala sam, neznam dal ovde, ili na nekoj drugoj strani da ni sa kim nece da prica, samo cuti, zao me je njega ... pa rekli su i na veste da on ne zeli nikoga da vidi ni svoje najblize Pre par godina u sloveniji je poginuo decko, koji je pobedio na nekoj manifestaciji slicnoj zvezde granda... nakon nekoliko meseci.. podletio nekome pod avto.. taj neko se je nakon 4 nedelje obesio joj kakav uzas | |
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 1:41 am | |
| - dragon_girl ::
pa tako nekako pa nije ona nista kriva... pa da ali u tugu sve se pomisli i sve doge do mozga ipak oni su mu roditelji pa moze da pomisle da je ona kriva jer ga ona nosila i zakazivala tremine za tamo ma to je glupost, tako nesto da pomisle... nije ona napravila taj sudar, nije ona vozila auto, a vozac, e njega mi je tek posebno zao, jer svi njega krive, a njemu je mozda cak i najteze i bice mu najteze... procitala sam, neznam dal ovde, ili na nekoj drugoj strani da ni sa kim nece da prica, samo cuti, zao me je njega ... pa rekli su i na veste da on ne zeli nikoga da vidi ni svoje najblize Pre par godina u sloveniji je poginuo decko, koji je pobedio na nekoj manifestaciji slicnoj zvezde granda... nakon nekoliko meseci.. podletio nekome pod avto.. taj neko se je nakon 4 nedelje obesio strasno ali njemu je sada najteze, svi su protiv njega, tesko je ziveti stim,a i on je mlad kolko znam, nesto malo preko 30god ima, zar ne? tesko ce mu biti proziveti zivot, a na dusi nositi toseta, i imati mnogo ljude protiv sebe...zamislite kako mu je uff....da ne pozelis nikome... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
| |
| | | | Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|