| Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
|
+55Ruzhica biljasd Srnna Brineta__ Majce natam Anci goca Jecka de@bbrs dragon_girl cvetic91 Simona nikolaBg pink girl karleusin_manijak Mrvica_88 jeca Anja* u_prolazu Tanja_87 Marianne *Britney* ZvEzDaŠiCa plaviandjeo mala micka @na paris_hilton Svetlana*** crazy_angeL Mina-Neca fan emotivna luda smokvicaaa89 *ANDREA* odbojkasice Ivanna Dushan_SD DANIJEL 84 chardonnay The Best Damn Thing Ena88 SANDRA Babs mima-dugajica Chocolate girl Jocky Mala_djavolica Mica 93/2 Jovana Elena^ $Jelena$ bubamara nezamisliva AdminKa 59 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Jovana Gušter
Broj poruka : 633 Godina : 33 Localisation : Sremska Mitrovica Datum upisa : 05.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Okt 21, 2007 7:54 pm | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Okt 21, 2007 7:56 pm | |
| - Jovana ::
- ena hvala ti za slike
Nema na cemu,to je iz upravo zavrsene emisije,to je bilo maja meseca pred koncert... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Okt 21, 2007 7:58 pm | |
| | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Okt 21, 2007 7:58 pm | |
| | |
|
| |
*ANDREA* Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1326 Godina : 38 Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Okt 21, 2007 8:08 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Okt 21, 2007 8:09 pm | |
| | |
|
| |
Jovana Gušter
Broj poruka : 633 Godina : 33 Localisation : Sremska Mitrovica Datum upisa : 05.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Okt 21, 2007 8:21 pm | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Okt 21, 2007 9:11 pm | |
| - Majce ::
- Sandra ::
- E, zamislite,sinoc Dule Svilar nije hteo da otpeva Tosinu pesmu.Pevao je on one koje je pevao i na takmicenju, al Tosinu je izostavio. posle kad je sisao dole,da deli kao autograme, ja ga povucem i kazem pevaj Tosinu pesmu, i pogleda, a oci mu bile pune suza, i otisao odmah na binu. posle smo mu vikali opet da peva,a kao pokazuje da ne moze,i kao da ce da place, i onda jos neke devojke opet pocele da mu vicu to, i on i dalje tako pokazuje. Verovatno mu je bilo tesko. jadnicak
ovo sam pronasla na jednom forumu, sinoc su nastupali u Vrscu.... Bez obzira koliko mu je tesko, mislim da je trebao da otpeva pesmu, iz postovanja prema Tosetu...Nije sramota plakati Ja mislim da je ok sto je nije pevao,jer bi se inace svi izbedacili,a i Svilaru je sigurno veoma tesko... | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Ned Okt 21, 2007 9:12 pm | |
| - bubamara ::
- Majce ::
- Sandra ::
- E, zamislite,sinoc Dule Svilar nije hteo da otpeva Tosinu pesmu.Pevao je on one koje je pevao i na takmicenju, al Tosinu je izostavio. posle kad je sisao dole,da deli kao autograme, ja ga povucem i kazem pevaj Tosinu pesmu, i pogleda, a oci mu bile pune suza, i otisao odmah na binu. posle smo mu vikali opet da peva,a kao pokazuje da ne moze,i kao da ce da place, i onda jos neke devojke opet pocele da mu vicu to, i on i dalje tako pokazuje. Verovatno mu je bilo tesko. jadnicak
ovo sam pronasla na jednom forumu, sinoc su nastupali u Vrscu.... Bez obzira koliko mu je tesko, mislim da je trebao da otpeva pesmu, iz postovanja prema Tosetu...Nije sramota plakati Ja mislim da je ok sto je nije pevao,jer bi se inace svi izbedacili,a i Svilaru je sigurno veoma tesko... da... | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Okt 22, 2007 2:06 am | |
| | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Okt 22, 2007 2:10 am | |
| | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Okt 22, 2007 2:15 am | |
| | |
|
| |
u_prolazu Sveža piletina
Broj poruka : 309 Datum upisa : 27.09.2007
| |
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Okt 22, 2007 2:27 am | |
| | |
|
| |
u_prolazu Sveža piletina
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Okt 22, 2007 2:38 am | |
| Evo iz danasnjeg(ponedeljak) pressa
21.10.2007. Izvor: PRESS TOŠETOVOG VOZAČA DANAS IZRUČUJU MAKEDONIJI?! Georgija Georgijevskog, vozača „tuarega" u kojem je poginuo pevač Toše Proeski, Hrvati će najverovatnije danas izručiti makedonskim vlastima
Georgijevski se još uvek nalazi u bolnici, a hrvatski mediji su ranije najavili da će istragom oko utvrđivanja njegove eventualne krivice kod udesa rukovoditi Makedonci.
I dok se Tošetova menadžerka Ljiljana, koja je čudom preživela udes, još uvek ne oglašava, juče je o njenom odnosu sa pokojnim pevačem, ali i Georgijevskim pričao zajednički prijatelj Miroslav Popović: - Želim da demantujem priče nekih Georgijevih drugova da je Ljiljana u svađi s Tošinim roditeljima. Ljiljana je bila na sahrani i još uvek je potpuno slomljena. Tošetu je bila prijateljica, često više i od sestre, a nekad i više od rođene majke - rekao je on.
Svi tiraži albuma Tošeta Proeskog u Makedoniji, Srbiji i Hrvatskoj gotovo su rasprodati. U muzičkim prodavnicama vlada nezapamćen interes za sva audio i video izdanja ovog pevača. (R. J
Mogu da zamislim koliki ce tiraz imati ako objave album na englesko(a mislim da hoce nekad asigurno zato sto j eostalo jso samo dev pesme da snime) | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Okt 22, 2007 2:41 am | |
| Jao boze....ja imam sve negove skorije pesme...ali snimke ne...koncerte...nista...ja mislim da ce izaci DVD koncert iz Arene | |
|
| |
u_prolazu Sveža piletina
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Okt 22, 2007 3:04 am | |
| Ovo sam nasla ne jednom forumu, mozda ce nekog nesto zanimati Toše Proeski ~ Live Toše Proeski - Live - Žao mi je (Sarajevo) Toše Proeski - Live - Vo kosi da ti spijam (Sarajevo) Toše Proeski - Live - Tajno moja (Skoplje) Toše Proeski - Live - Soba za tugu (Sarajevo) Toše Proeski - Live - Rane na usnama (Sarajevo) Toše Proeski - Live - Po tebe (Skoplje) Toše Proeski - Live - Jedina (Sarajevo) Toše Proeski - Live - Izlaži me ušte ednaš (Sarajevo) Toše Proeski - Live - Ima li dan za nas (Sarajevo) Toše Proeski - Live - Iluzija (Skoplje) Toše Proeski - Live - Ako me pogledaš u oči (Sarajevo) Toše Proeski - Live - Pratim te (Sarajevo) Toše Proeski - Live - Pogledaj u mene (Sarajevo) Toše Proeski - Live - Mala (Sarajevo) Toše Proeski - Live - Magija (Makedonija) Toše Proeski - Live - Loše ti stoji (Sarajevo) Toše Proeski - Live - Life (Sarajevo) Toše Proeski - Live - Ledena (Sarajevo) Toše Proeski - Live - Lagala nas mala feat. Igor Vukojević (Sarajevo) Toše Proeski - Live - Lady (Sarajevo) Toše Proeski - Live - Još jedan stepenik samo (Sarajevo) Toše Proeski - Live - Moj dilbere (Sarajevo, 2006.) Toše Proeski - Live - Zajdi, Zajdi (Uživo) Toše Proeski - Live - Igri bez granica (Igra bez granica) - makedonska verzija (Gradski stadion) Toše Proeski - Live - Creša (Trešnja) - makedonska verzija (Gradski stadion) Toše Proeski ~ Albumi, singlovi, remixi...Toše Proeski - LadyToše Proeski - Na mesto zločina Toše Proeski - Makedonija naviva za vas (Himna Makedonije, Tošetova poslednja pesma...) Toše Proeski - Sreco ne krivi me Toše Proeski - Igra bez granica Toše Proeski - Da l' si sretnija Toše Proeski - Mjesečina Toše Proeski - Bože brani je od zla Toše Proeski - Najlepše moje Toše Proeski - Još i danas zamiriši trešnja Toše Proeski - Pola duše, pola srca Toše Proeski - Nesanica Toše Proeski - Nesanica (remix) Toše Proeski - Ostala si uvjek ista Toše Proeski - Feeling good Toše Proeski - Ubijaš me usnama Toše Proeski - Veži me za sebe Toše Proeski - Volim osmjeh tvoj Toše Proeski - Ledena Toše Proeski - Life (Eurovision 2004.) Toše Proeski - Kad srce plati stari dug Toše Proeski - Luda mala Toše Proeski - Oprosti Toše Proeski - Krajnje vreme Toše Proeski - Srećo ne krivi me Toše Proeski - NikadaToše Proeski ~ Video (Spotovi, nastupi, promocije...) Toše Proeski - Video - Tajno moja feat. Bojan Marović (05.10.2007. - Humanitarni koncert u Skoplju) Toše Proeski - Video - Zajdi, Zajdi (TV Pink, Uživo ~ gitara) Toše Proeski - Video - Zajdi, Zajdi (MKTV, Uživo ~ klavir) Toše Proeski - Video - Nothing else matters (05.10.2007. - Humanitarni koncert u Skoplju) Toše Proeski - Video - Poslednji humanitarni koncert... (05.10.2007. - Humanitarni koncert u Skoplju) Toše Proeski - Video - Za ovoj svet (Himna UNICEF-a) Toše Proeski - Video - Koj ti to grize obrazi (Spot, odličan snimak) Toše Proeski - Video - Čija si (TV Pink, Uživo ~ gitara) Toše Proeski - Video - Po tebe (Spot, odličan snimak) Toše Proeski - Video - Lady - Kažem Lady (Spot, odličan snimak) Toše Proeski - Video - Krajnje vrijeme feat. Rupel (Spot, odličan snimak) Toše Proeski - Video - Pratim te (Spot, odličan snimak) Toše Proeski - Video - Jovano, Jovanke feat. Bilja Krstić (Koncert, Live) Toše Proeski - Video - Volim osmjeh tvoj (Spot, odličan snimak) Toše Proeski - Video - Tajno moja (14.02.2007. (Beogradska Arena), na kraju koncerta Toše kaže "Zahvaljujući ovo veče, ja ću da živim 10 godina duže") Toše Proeski - Video - Dokumentarac o životu Tošeta Proeskog (TV Pink) Toše Proeski - Video - In memoriam (Pesme i video, TV) Toše Proeski - Video - Čija si (Koncert, na početku Toše svira klavijaturu...) Toše Proeski - Video - Igri bez granica (05.10.2007. - Humanitarni koncert u Skoplju) Toše Proeski - Video - Igra bez granica (Promocija CD-a) | |
|
| |
AdminKa Admin
Broj poruka : 2141 Godina : 38 Datum upisa : 12.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Okt 22, 2007 10:46 am | |
| u_prolazu
Hvala mnogo za ovo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Okt 22, 2007 1:42 pm | |
| | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Okt 22, 2007 3:06 pm | |
| E ovo kad pise Toše Proeski - Video - Poslednji humanitarni koncert... (05.10.2007. - Humanitarni koncert u Skoplju) je kocert celi li samo pesma Igri bez granici??? | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Okt 22, 2007 4:46 pm | |
| Ja nemogu da skinem video Tajno moja i Zajdi Zajdi | |
|
| |
u_prolazu Sveža piletina
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Okt 22, 2007 7:32 pm | |
| - Elena^ ::
- Ja nemogu da skinem video Tajno moja i Zajdi Zajdi
Sada sam ja skinula, problem je sto na sendspacu cesto postoje bagovi, probaj vise puta. | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Okt 22, 2007 7:32 pm | |
| - u_prolazu ::
- Elena^ ::
- Ja nemogu da skinem video Tajno moja i Zajdi Zajdi
Sada sam ja skinula, problem je sto na sendspacu cesto postoje bagovi, probaj vise puta. probala sam 100 puta evo sad cu opet | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pon Okt 22, 2007 10:36 pm | |
| - u_prolazu ::
- Evo iz danasnjeg(ponedeljak) pressa
21.10.2007. Izvor: PRESS TOŠETOVOG VOZAČA DANAS IZRUČUJU MAKEDONIJI?! Georgija Georgijevskog, vozača „tuarega" u kojem je poginuo pevač Toše Proeski, Hrvati će najverovatnije danas izručiti makedonskim vlastima
Georgijevski se još uvek nalazi u bolnici, a hrvatski mediji su ranije najavili da će istragom oko utvrđivanja njegove eventualne krivice kod udesa rukovoditi Makedonci.
I dok se Tošetova menadžerka Ljiljana, koja je čudom preživela udes, još uvek ne oglašava, juče je o njenom odnosu sa pokojnim pevačem, ali i Georgijevskim pričao zajednički prijatelj Miroslav Popović: - Želim da demantujem priče nekih Georgijevih drugova da je Ljiljana u svađi s Tošinim roditeljima. Ljiljana je bila na sahrani i još uvek je potpuno slomljena. Tošetu je bila prijateljica, često više i od sestre, a nekad i više od rođene majke - rekao je on.
Svi tiraži albuma Tošeta Proeskog u Makedoniji, Srbiji i Hrvatskoj gotovo su rasprodati. U muzičkim prodavnicama vlada nezapamćen interes za sva audio i video izdanja ovog pevača. (R. J
Mogu da zamislim koliki ce tiraz imati ako objave album na englesko(a mislim da hoce nekad asigurno zato sto j eostalo jso samo dev pesme da snime) Cula sam u vezi ovog albuma,da se plase ko bi ga mogao uzeti i objaviti ''na svoju ruku''je l' bi se neko na taj nacin mogao obogatiti... | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 23, 2007 1:34 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
| |
|
| |
| Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
|