| Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
|
+55Ruzhica biljasd Srnna Brineta__ Majce natam Anci goca Jecka de@bbrs dragon_girl cvetic91 Simona nikolaBg pink girl karleusin_manijak Mrvica_88 jeca Anja* u_prolazu Tanja_87 Marianne *Britney* ZvEzDaŠiCa plaviandjeo mala micka @na paris_hilton Svetlana*** crazy_angeL Mina-Neca fan emotivna luda smokvicaaa89 *ANDREA* odbojkasice Ivanna Dushan_SD DANIJEL 84 chardonnay The Best Damn Thing Ena88 SANDRA Babs mima-dugajica Chocolate girl Jocky Mala_djavolica Mica 93/2 Jovana Elena^ $Jelena$ bubamara nezamisliva AdminKa 59 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Chocolate girl Hronični forumaš
Broj poruka : 1903 Godina : 32 Localisation : Be0gRad Emploi : lepa a sama kazu ne ide pod ruku....lepa i luda to je moja dijagnoza.... Datum upisa : 16.08.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 5:43 pm | |
| Krv jos topla je, ljubav spasla nije, prebrzo si otisao. za sobom pesme i uspomene ostavio.
T O S E V O L I M O T E!!!!!!
Andjeli cuvajte nam ga i pazite kao sto je i on nas. | |
|
| |
nezamisliva Prolaznik
Broj poruka : 35 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 5:52 pm | |
| Snimak sahrane je prekinut pre nego sto su poceli da spustaju kovceg u zemlju...Tacnije tada je samo snimano okolno drvece...I to treba ispostovati jer to je isuvise bolan (najbolniji) momenat za njegovu porodicu..Kamere su sklonjene odatle (na zalost ne i fotoreporteri koji su pravili slike izbliza)... Dovoljno je bilo cuti glasove i osetiti njihov bol...Nema potrebe tako nesto i gledati.... | |
|
| |
Jecka Sveža piletina
Broj poruka : 153 Godina : 32 Localisation : novi sad Datum upisa : 09.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 8:30 pm | |
| | |
|
| |
Anja* VIP foruma
Broj poruka : 6209 Godina : 34 Localisation : BEOGRAD Emploi : kao sto vidite...neee Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?! Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 8:57 pm | |
| ja evo vec drugi dan ne mogu da se oporavim od soka... jos uvak mislim da sam sve sanjala i da je ziv... a onda shvatim da nije... | |
|
| |
chardonnay Sveža piletina
Broj poruka : 204 Godina : 37 Localisation : Celje-Slovenija Datum upisa : 24.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 9:26 pm | |
| Podigni ruke, u bijeli hram uspravno kreni i reci tiho svima da ostat ćeš dijete među anđelima. A ja? Neka mi Bog otvori oči, neka mi nebo pojača sluh da čujem te i vidim u svakom snu A ti? Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas Ova te zemlja voli i čuva uspomene na dane kad si bio tu, a dragi ljudi nose te ko vječnu ranu. TODOR PROESKI R.I.P. | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 11:08 pm | |
| Bas me ovo potreslo,i juce kad su pustili onaj Bravo show kad je on bio gost...bas je bilo tesko za gledati...Prosto ne verujes da ga nema...Nikad me nista ovoliko nije pogodilo i navelo da razmisljam o smrti...Pitala sam se sta bude posel,i da l' on vidi sve sto se desava...a mislim da vidi..Cudno je to da neko odjednom nestane...Danas te ima,sutra te nema... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 11:11 pm | |
| |
|
| |
goca Hronični forumaš
Broj poruka : 2722 Datum upisa : 22.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 11:12 pm | |
| - bubamara ::
- Bas me ovo potreslo,i juce kad su pustili onaj Bravo show kad je on bio gost...bas je bilo
tesko za gledati...Prosto ne verujes da ga nema...Nikad me nista ovoliko nije pogodilo i navelo da razmisljam o smrti...Pitala sam se sta bude posel,i da l' on vidi sve sto se desava...a mislim da vidi..Cudno je to da neko odjednom nestane...Danas te ima,sutra te nema... i ja sam isto o tome razmisljala,kako to zivis danas,sutra te vec vise nema...i bas sam i j a gledala bravo show i rastuzilo me je to... | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 11:18 pm | |
| - goca ::
- bubamara ::
- Bas me ovo potreslo,i juce kad su pustili onaj Bravo show kad je on bio gost...bas je bilo
tesko za gledati...Prosto ne verujes da ga nema...Nikad me nista ovoliko nije pogodilo i navelo da razmisljam o smrti...Pitala sam se sta bude posel,i da l' on vidi sve sto se desava...a mislim da vidi..Cudno je to da neko odjednom nestane...Danas te ima,sutra te nema... i ja sam isto o tome razmisljala,kako to zivis danas,sutra te vec vise nema...i bas sam i j a gledala bravo show i rastuzilo me je to... Mislila sam da ce u ''Sve za ljubav'' da puste onaj prilog kad je on bio,ali nisu... A kad imao koncert u Bg,rekao ''Produzili ste mi zivot za 10 godine''!!!Zamislite...E,da je znao samo... | |
|
| |
Mala_djavolica Sveža piletina
Broj poruka : 107 Godina : 34 Localisation : Lj Datum upisa : 26.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 11:20 pm | |
- goca ::
tesko za gledati...Prosto ne verujes da ga nema...Nikad me nista ovoliko nije pogodilo i navelo da razmisljam o smrti...Pitala sam se sta bude posel,i da l' on vidi sve sto se desava...a mislim da vidi..Cudno je to da neko odjednom nestane...Danas te ima,sutra te nema... i ja sam isto o tome razmisljala,kako to zivis danas,sutra te vec vise nema...i bas sam i j a gledala bravo show i rastuzilo me je to... Mislila sam da ce u ''Sve za ljubav'' da puste onaj prilog kad je on bio,ali nisu...
A kad imao koncert u Bg,rekao ''Produzili ste mi zivot za 10 godine''!!!Zamislite...E,da je znao samo... kad sam to juce cula... zahvaljujući ovom produzili ste mi zivot za 10 godina... jos uvjek ne dolazim sebi... nemogu da poverujem u nesto tako strasno... stalno samo plačem... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 11:20 pm | |
tesko za gledati...Prosto ne verujes da ga nema...Nikad me nista ovoliko nije pogodilo i navelo da razmisljam o smrti...Pitala sam se sta bude posel,i da l' on vidi sve sto se desava...a mislim da vidi..Cudno je to da neko odjednom nestane...Danas te ima,sutra te nema... i ja sam isto o tome razmisljala,kako to zivis danas,sutra te vec vise nema...i bas sam i j a gledala bravo show i rastuzilo me je to... Mislila sam da ce u ''Sve za ljubav'' da puste onaj prilog kad je on bio,ali nisu...
A kad imao koncert u Bg,rekao ''Produzili ste mi zivot za 10 godine''!!!Zamislite...E,da je znao samo... eh produzili ,kao lepe srece da smo mu produzili zivot |
|
| |
goca Hronični forumaš
Broj poruka : 2722 Datum upisa : 22.09.2007
A kad imao koncert u Bg,rekao ''Produzili ste mi zivot za 10 godine''!!!Zamislite...E,da je znao samo... e videla sam i to i tu sam pocela da placem ,a i u jednom manastiru je rekao kako ce on tu vecito da zivi,tako nesto... | |
|
| |
Mala_djavolica Sveža piletina
Broj poruka : 107 Godina : 34 Localisation : Lj Datum upisa : 26.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 11:22 pm | |
| - goca ::
A kad imao koncert u Bg,rekao ''Produzili ste mi zivot za 10 godine''!!!Zamislite...E,da je znao samo... e videla sam i to i tu sam pocela da placem ,a i u jednom manastiru je rekao kako ce on tu vecito da zivi,tako nesto... ...da rekao je da ce na kraju da zavrsi tamo... kako je to samo bolno | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 11:22 pm | |
| Ne zaboravljamo te nikad, na tvojoj smo strani Volećemo te uvek, niko nam ne brani Još minut pa ponoć, SUZA ZA K R A J Uz tebe smo znaj!! Srce nije kamen!!!!!!!!!!! | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 11:28 pm | |
| - Mala_djavolica ::
A kad imao koncert u Bg,rekao ''Produzili ste mi zivot za 10 godine''!!!Zamislite...E,da je znao samo... kad sam to juce cula... zahvaljujući ovom produzili ste mi zivot za 10 godina... jos uvjek ne dolazim sebi... nemogu da poverujem u nesto tako strasno... stalno samo plačem... Da, a i u nekom intervjuu su ga pitali kako vidi sebe za 10,15 godina,tako nesto a on je odgovorio ''Samo da sam ziv i zdrav,pa sta bude od mene,bice!'' Eto kako skroman bio... ''Meni tako malo treba,ispod ovog svetlog neba,topla postelja i njena oka dva..'' | |
|
| |
Jovana Gušter
Broj poruka : 633 Godina : 33 Localisation : Sremska Mitrovica Datum upisa : 05.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Čet Okt 18, 2007 11:47 pm | |
| OVO sam ja napisala za TOSETA..... T esko mi je kad pomislim da te nema nekad mi se cina da samo snevam, volela sam te i volecu te uvek zaboraviti te nikad necu,ostaces u meni zauvek O ,kako mi je tesko jer tebe nema ti si bi moja nada i moja zelja a taj 26. nikada necu zaboraviti i uvek ce mi kao rana u srcu stajati. S ta mi vredi svet bez tebe imao si dusu i lice bebe, bio si moj mezimac,a ja tvoj fan i nikada necu zaboraviti taj utorak,kobni dan!!! E vo sada cela Evropa za tobom place jer nema tebe,onog koga je volela najjace i uvek ces nam biti u srcu da znas TE SAKAM TOSE,ANGELU NAS!!! P onekad mi se sve cini kao ruzan san mislim na tebe i noc i dan, slusam tvoje pesme i divim ti se jer odkad tebe nema,nema ni mene,cini mi se R ekao si u Sreni "zivecu jos deset godina duze", a sada sve su to price tuzne, sudbina mi je tebe surovo otela i na moj bol nije gledala O d kad znam da te nema u meni suza nikad ne drema, placem zbog tebe jer te volim i za tebe se Bogu molim. E vo i sad mi suza iz oka sja jer mi je tesko,a volim te ja, ti ne brini,nikad te necu zaboraviti u srcu mom ces uvek ostati... S vakim danom mi je sve teze jer mislim na tebe,srce mi se steze, volela sam te kao starijeg brata, a uze mi te nesto gore od rata. K oliko god plakala,znam da te necu vratiti i uvek ce mi ta bol u srcu stajati, ali ja znam da i Bog bira, ma nije trebao tebe da dira!!! I ako vise nisi sa nama ta bol me uzasno slama, uvek cu sa sobom nositi lik tvoj POCIVAJ VO MIR,ANGELU MOJ!!!!!!!!! | |
|
| |
emotivna luda Hronični forumaš
Broj poruka : 3168 Godina : 39 Localisation : ...moj BEOGRADE,zagrli me... Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pet Okt 19, 2007 1:24 am | |
| | |
|
| |
Anci Gušter
Broj poruka : 756 Godina : 35 Localisation : CETEREZE City a i po Svajcarske vecinom vremena...! Emploi : Plandovanje po kaficima...! Loisirs : Pice i pusenje po kaficima naravno ;-) Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pet Okt 19, 2007 12:42 pm | |
| E ja jos uvek ne mogu da verujem, samo placem po ceo dan kad pomislim na cega! Uzas! Ja ne znam zasto se to najboljima desava!!! VOLIM TE TOSE I POCIVAJ U MIRU!!! | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pet Okt 19, 2007 7:58 pm | |
| | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pet Okt 19, 2007 8:00 pm | |
| - Ena88 ::
e od gde ti je ova slika??? | |
|
| |
natam
Broj poruka : 4 Datum upisa : 16.10.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pet Okt 19, 2007 8:25 pm | |
| BAS MI GA JE ZAO PRVO NISAM MOGLA DA POVERUJEM [/u] | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pet Okt 19, 2007 8:46 pm | |
| Ovo je TAJNA MOJA, neki kazu ILUZIJA, ali nisam mogla da ne osetim NEMIR, kada vidim SONCE VO TVOJTE RUSI KOSI, svi su govorili da si ti SINOT BOZIJI, a ja , LUDA MALA, da VOLIM OSMJEH TVOJ... Zelela sam VO KOSI DA TI SPIJAM... OPROSTI to je ipak samo SAN EGZOTICAN, zato sto si ti NJALEPSE MOJE. Bez obzira na to uvek sam se pitala IMA LI DAN ZA NAS? Zelela sam da nam se spoje USNE NA USNE, zelela sam da UBIJAS ME USNAMA, da ti kazem VEZI ME ZA SEBE... Kada bi me neko pitao:"MALA, DAL SI SRETNIJA dok slusas njegove pesme?" Ja bih odgovarala:"POGLEDAJ U MENE, zar se ne vidi da njegove pesme oplemenjuju dusu" ili samo "PUSTI ME"... JOS I DANAS ZAMIRISE TRESNJA, pod kojom sam posmatrala ZVEZDU SEVERNICU i pitala se KO TI TO GRIZE OBRAZE... Ne zameri mi, jer SRCE NIJE KAMEN... Zelela sam da mi kazes:"ČUJES LI? JEDINA, ZENO BALKANSKA... PRATIM TE"... Ili:"HEJ PLAVOOKA, HEJ BOSONOGA" i poklonis mi POLJSKO CVECE na MJESECINI... Za ljubav koju sam osecala nisam ocekivala HVALA NIJEDNO... Zatim je dosao taj prokleti dan, 16.oktobar, probudila me je rano ujutru nocna mora... Sanjala sam krv... Uznemirena, sedela sam na fakultetu, kada mi je jedna devojka rekla:"Jelena, zans TOSE je poginuo". Prosla me je jezea,ali ipak nisam poveroval i rekla sam drugaricama:"LAGALA NAS MALA". One su odgovorile:"ZAO MI JE, ali to je istina"... Zelela sam da odem NA MESTO ZLOCINA, htela sam da bacim CINI i vratim te... Nije uspelo, ti se sada nalazis na JOS JEDAN STEPENIKA SAMO od Boga, i mozes mu reci:"BOZE BRANI JE OD ZLA"... KAD SRCE PLATI STARI DUG, i kada vise ne budem mislila da KAZNA MOJA SI TI, bice KRAJNJE VREME, da sebi KAZEM LADY, zivot je IGRA BEZ GRANICA... Sada, AKO ME POGLEDAS U OCI, u ovoj SOBI ZA TUGU, videces da sam LEDENA sa POLA DUSE, POLA SRCA, je r je druga polovina otisla sa tobom... SRECO NE KRIVI ME, VRATI SE I OZIVI ME... STO SI OTISAO? Necu te zaboraviti NIKAD... | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pet Okt 19, 2007 8:55 pm | |
| - natam ::
- BAS MI GA JE ZAO PRVO NISAM MOGLA DA POVERUJEM
[/u] isto | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pet Okt 19, 2007 9:04 pm | |
| | |
|
| |
paris_hilton Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1444 Godina : 34 Localisation : Svuda negde :) Emploi : Umem da te volim k'o nijedna... Loisirs : www.myspace.com/mina_hilton Datum upisa : 17.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Pet Okt 19, 2007 9:12 pm | |
| Rodjen 25.01.... 25+1=26 Umro 16.10...... 16+10=26 U 6:20.... 6+20=26 Sa 26 godina... Broj 26 na starohebrejskom predstavlja Boga, gospoda. Ne zaboravite da je na ovom svetom jeziku pisana Biblija... Sada sam sve vishe sigurna da je Bog njega zeleo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
| |
|
| |
| Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
|