NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika.

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju

Ići dole 
+55
Ruzhica
biljasd
Srnna
Brineta__
Majce
natam
Anci
goca
Jecka
de@bbrs
dragon_girl
cvetic91
Simona
nikolaBg
pink girl
karleusin_manijak
Mrvica_88
jeca
Anja*
u_prolazu
Tanja_87
Marianne
*Britney*
ZvEzDaŠiCa
plaviandjeo
mala
micka
@na
paris_hilton
Svetlana***
crazy_angeL
Mina-Neca fan
emotivna luda
smokvicaaa89
*ANDREA*
odbojkasice
Ivanna
Dushan_SD
DANIJEL 84
chardonnay
The Best Damn Thing
Ena88
SANDRA
Babs
mima-dugajica
Chocolate girl
Jocky
Mala_djavolica
Mica 93/2
Jovana
Elena^
$Jelena$
bubamara
nezamisliva
AdminKa
59 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 24  Sledeći
AutorPoruka
Chocolate girl
Hronični forumaš
Hronični forumaš
Chocolate girl

Ženski
Broj poruka : 1903
Godina : 32
Emploi : lepa a sama kazu ne ide pod ruku....lepa i luda to je moja dijagnoza....
Datum upisa : 16.08.2007

Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 Empty
PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyČet Okt 18, 2007 5:43 pm

Krv jos topla je,
ljubav spasla nije,
prebrzo si otisao.
za sobom pesme i
uspomene ostavio.

T O S E V O L I M O T E!!!!!!

Andjeli cuvajte nam ga i pazite kao sto je i on nas.
Nazad na vrh Ići dole
nezamisliva
Prolaznik
Prolaznik

Ženski
Broj poruka : 35
Datum upisa : 20.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyČet Okt 18, 2007 5:52 pm

Snimak sahrane je prekinut pre nego sto su poceli da spustaju kovceg u zemlju...Tacnije tada je samo snimano okolno drvece...I to treba ispostovati jer to je isuvise bolan (najbolniji) momenat za njegovu porodicu..Kamere su sklonjene odatle (na zalost ne i fotoreporteri koji su pravili slike izbliza)...
Dovoljno je bilo cuti glasove i osetiti njihov bol...Nema potrebe tako nesto i gledati....
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/nezamisliva
Jecka
Sveža piletina
Sveža piletina

Broj poruka : 153
Datum upisa : 09.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyČet Okt 18, 2007 8:30 pm

Chocolate girl ::
Krv jos topla je,
ljubav spasla nije,
prebrzo si otisao.
za sobom pesme i
uspomene ostavio.

T O S E V O L I M O T E!!!!!!

Andjeli cuvajte nam ga i pazite kao sto je i on nas.
slazem se sa tobom:cry: Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Anja*
VIP foruma
VIP foruma
Anja*

Ženski
Broj poruka : 6209
Godina : 34
Emploi : kao sto vidite...neee
Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?!
Datum upisa : 12.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyČet Okt 18, 2007 8:57 pm

ja evo vec drugi dan ne mogu da se oporavim od soka...
jos uvak mislim da sam sve sanjala i da je ziv...
a onda shvatim da nije... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
chardonnay
Sveža piletina
Sveža piletina
chardonnay

Broj poruka : 204
Godina : 37
Datum upisa : 24.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyČet Okt 18, 2007 9:26 pm

Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 7w7-2rnxahv

Podigni ruke, u bijeli hram uspravno
kreni

i reci tiho svima da ostat ćeš dijete među anđelima.

A ja?

Neka mi Bog otvori oči,

neka mi nebo pojača sluh

da čujem te i vidim

u svakom snu

A ti?

Neka ti Bog podari krila

neka ti nebo podari spas

da pjevaš, pjevaš svima

da zauvijek čuju tvoj glas

Ova te zemlja voli i čuva uspomene na dane kad si bio tu,

a dragi ljudi nose te ko vječnu ranu.

TODOR PROESKI R.I.P.
Nazad na vrh Ići dole
bubamara
VIP foruma
VIP foruma
bubamara

Broj poruka : 7116
Godina : 36
Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise...
Loisirs : Tajni agent 08 :-)))
Datum upisa : 15.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyČet Okt 18, 2007 11:08 pm

Bas me ovo potreslo,i juce kad su pustili onaj Bravo show kad je on bio gost...bas je bilo
tesko za gledati...Prosto ne verujes da ga nema...Nikad me nista ovoliko nije pogodilo i navelo da razmisljam o smrti...Pitala sam se sta bude posel,i da l' on vidi sve sto se desava...a mislim da vidi..Cudno je to da neko odjednom nestane...Danas te ima,sutra te nema...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyČet Okt 18, 2007 11:11 pm

bubamara ::
Bas me ovo potreslo,i juce kad su pustili onaj Bravo show kad je on bio gost...bas je bilo
tesko za gledati...Prosto ne verujes da ga nema...Nikad me nista ovoliko nije pogodilo i navelo da razmisljam o smrti...Pitala sam se sta bude posel,i da l' on vidi sve sto se desava...a mislim da vidi..Cudno je to da neko odjednom nestane...Danas te ima,sutra te nema...

zivot je ne predvidiv,ne znas sta te ceka kad se probudis

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
goca
Hronični forumaš
Hronični forumaš
goca

Broj poruka : 2722
Datum upisa : 22.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyČet Okt 18, 2007 11:12 pm

i ja sam isto o tome razmisljala,kako to zivis danas,sutra te vec vise nema...i bas sam i j a gledala bravo show i rastuzilo me je to...
Nazad na vrh Ići dole
bubamara
VIP foruma
VIP foruma
bubamara

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyČet Okt 18, 2007 11:18 pm

goca ::

i ja sam isto o tome razmisljala,kako to zivis danas,sutra te vec vise nema...i bas sam i j a gledala bravo show i rastuzilo me je to...

Mislila sam da ce u ''Sve za ljubav'' da puste onaj prilog kad je on bio,ali nisu...

A kad imao koncert u Bg,rekao ''Produzili ste mi zivot za 10 godine''!!!Zamislite...E,da je znao samo...
Nazad na vrh Ići dole
Mala_djavolica
Sveža piletina
Sveža piletina
Mala_djavolica

Ženski
Broj poruka : 107
Datum upisa : 26.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyČet Okt 18, 2007 11:20 pm

Mislila sam da ce u ''Sve za ljubav'' da puste onaj prilog kad je on bio,ali nisu...

A kad imao koncert u Bg,rekao ''Produzili ste mi zivot za 10 godine''!!!Zamislite...E,da je znao samo...
kad sam to juce cula... zahvaljujući ovom produzili ste mi zivot za 10 godina...
jos uvjek ne dolazim sebi... nemogu da poverujem u nesto tako strasno... stalno samo plačem... Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyČet Okt 18, 2007 11:20 pm

eh produzili ,kao lepe srece da smo mu produzili zivot
Nazad na vrh Ići dole
goca
Hronični forumaš
Hronični forumaš
goca

Broj poruka : 2722
Datum upisa : 22.09.2007

e videla sam i to i tu sam pocela da placem Crying or Very sad ,a i u jednom manastiru je rekao kako ce on tu vecito da zivi,tako nesto...
Nazad na vrh Ići dole
Mala_djavolica
Sveža piletina
Sveža piletina
Mala_djavolica

Ženski
Broj poruka : 107
Datum upisa : 26.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyČet Okt 18, 2007 11:22 pm

e videla sam i to i tu sam pocela da placem Crying or Very sad ,a i u jednom manastiru je rekao kako ce on tu vecito da zivi,tako nesto...
...da rekao je da ce na kraju da zavrsi tamo...
kako je to samo bolno
Nazad na vrh Ići dole
SANDRA
VIP foruma
VIP foruma
SANDRA

Ženski
Broj poruka : 7367
Emploi : Najpovuceniji clan :(
Datum upisa : 09.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyČet Okt 18, 2007 11:22 pm

Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 Qow-tosepkk6

Ne zaboravljamo te nikad, na tvojoj smo strani
Volećemo te uvek, niko nam ne brani
Još minut pa ponoć, SUZA ZA K R A J
Uz tebe smo znaj!!
Srce nije kamen!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.neca-stevanovic.forumsr.com
bubamara
VIP foruma
VIP foruma
bubamara

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyČet Okt 18, 2007 11:28 pm

Mala_djavolica ::

kad sam to juce cula... zahvaljujući ovom produzili ste mi zivot za 10 godina...
jos uvjek ne dolazim sebi... nemogu da poverujem u nesto tako strasno... stalno samo plačem... Sad

Da, a i u nekom intervjuu su ga pitali kako vidi sebe za 10,15 godina,tako nesto a on je odgovorio ''Samo da sam ziv i zdrav,pa sta bude od mene,bice!''

Eto kako skroman bio...

''Meni tako malo treba,ispod ovog svetlog neba,topla postelja i njena oka dva..''
Nazad na vrh Ići dole
Jovana
Gušter
Gušter
Jovana

Broj poruka : 633
Godina : 33
Datum upisa : 05.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyČet Okt 18, 2007 11:47 pm

OVO sam ja napisala za TOSETA.....

T esko mi je kad pomislim da te nema
nekad mi se cina da samo snevam,
volela sam te i volecu te uvek
zaboraviti te nikad necu,ostaces u meni zauvek

O ,kako mi je tesko jer tebe nema
ti si bi moja nada i moja zelja
a taj 26. nikada necu zaboraviti
i uvek ce mi kao rana u srcu stajati.

S ta mi vredi svet bez tebe
imao si dusu i lice bebe,
bio si moj mezimac,a ja tvoj fan
i nikada necu zaboraviti taj utorak,kobni dan!!!

E vo sada cela Evropa za tobom place
jer nema tebe,onog koga je volela najjace
i uvek ces nam biti u srcu da znas
TE SAKAM TOSE,ANGELU NAS!!!

P onekad mi se sve cini kao ruzan san
mislim na tebe i noc i dan,
slusam tvoje pesme i divim ti se
jer odkad tebe nema,nema ni mene,cini mi se

R ekao si u Sreni "zivecu jos deset godina duze",
a sada sve su to price tuzne,
sudbina mi je tebe surovo otela
i na moj bol nije gledala

O d kad znam da te nema
u meni suza nikad ne drema,
placem zbog tebe jer te volim
i za tebe se Bogu molim.

E vo i sad mi suza iz oka sja
jer mi je tesko,a volim te ja,
ti ne brini,nikad te necu zaboraviti
u srcu mom ces uvek ostati...

S vakim danom mi je sve teze
jer mislim na tebe,srce mi se steze,
volela sam te kao starijeg brata,
a uze mi te nesto gore od rata.

K oliko god plakala,znam da te necu vratiti
i uvek ce mi ta bol u srcu stajati,
ali ja znam da i Bog bira,
ma nije trebao tebe da dira!!!

I ako vise nisi sa nama
ta bol me uzasno slama,
uvek cu sa sobom nositi lik tvoj
POCIVAJ VO MIR,ANGELU MOJ!!!!!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
emotivna luda
Hronični forumaš
Hronični forumaš

Ženski
Broj poruka : 3168
Godina : 39
Datum upisa : 21.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyPet Okt 19, 2007 1:24 am

paris_hilton ::
R.I.P. Toshe Crying or Very sad

Poslednji pozdrav Tosheu, najboljem pevachu ex Yu, i svakako velikom choveku.... Crying or Very sad

[url=http://www.sendspace.com/file/uzncbl
http://www.sendspace.com/file/uzncbl[/quote[/url]]

jaoooooooooo.....OBOZAVAM OVU PESMU***OMILjENA NjEGOVA* Sad
tada sam ga i upoznala na Suncanim Skalama...Sad
STRASNO!!!!! MISLIM DA JE OVO OGROMAN STRES......Tajno Moja....Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Anci
Gušter
Gušter
Anci

Ženski
Broj poruka : 756
Godina : 35
Localisation : CETEREZE City a i po Svajcarske vecinom vremena...!
Emploi : Plandovanje po kaficima...!
Loisirs : Pice i pusenje po kaficima naravno ;-)
Datum upisa : 12.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyPet Okt 19, 2007 12:42 pm

E ja jos uvek ne mogu da verujem, samo placem po ceo dan kad pomislim na cega! Uzas! Ja ne znam zasto se to najboljima desava!!! VOLIM TE TOSE I POCIVAJ U MIRU!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://myspace.com/balkanska_cura
Ena88
Elita foruma
Elita foruma
Ena88

Ženski
Broj poruka : 17137
Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje
Datum upisa : 27.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyPet Okt 19, 2007 7:58 pm

Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 2003925712629867114_rs
Nazad na vrh Ići dole
http://jbserbia.justgoo.com/forum.htm
Elena^
VIP foruma
VIP foruma
Elena^

Ženski
Broj poruka : 8794
Datum upisa : 26.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyPet Okt 19, 2007 8:00 pm

Ena88 ::
Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 2003925712629867114_rs
e od gde ti je ova slika???
Nazad na vrh Ići dole
http://www.milenaceranic.niceboard.net
natam

Broj poruka : 4
Datum upisa : 16.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyPet Okt 19, 2007 8:25 pm

BAS MI GA JE ZAO PRVO NISAM MOGLA DA POVERUJEM
[/u]
Nazad na vrh Ići dole
SANDRA
VIP foruma
VIP foruma
SANDRA

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyPet Okt 19, 2007 8:46 pm

Ovo je TAJNA MOJA, neki kazu ILUZIJA, ali nisam mogla da ne osetim NEMIR, kada vidim SONCE VO TVOJTE RUSI KOSI, svi su govorili da si ti SINOT BOZIJI, a ja , LUDA MALA, da VOLIM OSMJEH TVOJ... Zelela sam VO KOSI DA TI SPIJAM...
OPROSTI to je ipak samo SAN EGZOTICAN, zato sto si ti NJALEPSE MOJE. Bez obzira na to uvek sam se pitala IMA LI DAN ZA NAS? Zelela sam da nam se spoje USNE NA USNE, zelela sam da UBIJAS ME USNAMA, da ti kazem VEZI ME ZA SEBE...
Kada bi me neko pitao:"MALA, DAL SI SRETNIJA dok slusas njegove pesme?" Ja bih odgovarala:"POGLEDAJ U MENE, zar se ne vidi da njegove pesme oplemenjuju dusu" ili samo "PUSTI ME"...
JOS I DANAS ZAMIRISE TRESNJA, pod kojom sam posmatrala ZVEZDU SEVERNICU i pitala se KO TI TO GRIZE OBRAZE... Ne zameri mi, jer SRCE NIJE KAMEN...
Zelela sam da mi kazes:"ČUJES LI? JEDINA, ZENO BALKANSKA... PRATIM TE"...
Ili:"HEJ PLAVOOKA, HEJ BOSONOGA" i poklonis mi POLJSKO CVECE na MJESECINI...
Za ljubav koju sam osecala nisam ocekivala HVALA NIJEDNO...
Zatim je dosao taj prokleti dan, 16.oktobar, probudila me je rano ujutru nocna mora... Sanjala sam krv... Uznemirena, sedela sam na fakultetu, kada mi je jedna devojka rekla:"Jelena, zans TOSE je poginuo". Prosla me je jezea,ali ipak nisam poveroval i rekla sam drugaricama:"LAGALA NAS MALA". One su odgovorile:"ZAO MI JE, ali to je istina"...
Zelela sam da odem NA MESTO ZLOCINA, htela sam da bacim CINI i vratim te...
Nije uspelo, ti se sada nalazis na JOS JEDAN STEPENIKA SAMO od Boga, i mozes mu reci:"BOZE BRANI JE OD ZLA"...
KAD SRCE PLATI STARI DUG, i kada vise ne budem mislila da KAZNA MOJA SI TI, bice KRAJNJE VREME, da sebi KAZEM LADY, zivot je IGRA BEZ GRANICA...
Sada, AKO ME POGLEDAS U OCI, u ovoj SOBI ZA TUGU, videces da sam LEDENA sa POLA DUSE, POLA SRCA, je r je druga polovina otisla sa tobom...
SRECO NE KRIVI ME, VRATI SE I OZIVI ME...
STO SI OTISAO?
Necu te zaboraviti NIKAD...
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Neca fan
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
Mina-Neca fan

Ženski
Broj poruka : 11913
Datum upisa : 25.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyPet Okt 19, 2007 8:55 pm

natam ::
BAS MI GA JE ZAO PRVO NISAM MOGLA DA POVERUJEM
[/u]
isto Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
SANDRA
VIP foruma
VIP foruma
SANDRA

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyPet Okt 19, 2007 9:04 pm

Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 Efb-3619121mo8
Nazad na vrh Ići dole
paris_hilton
Zavisnik u razvoju
Zavisnik u razvoju
paris_hilton

Ženski
Broj poruka : 1444
Emploi : Umem da te volim k'o nijedna...
Loisirs : www.myspace.com/mina_hilton
Datum upisa : 17.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 EmptyPet Okt 19, 2007 9:12 pm

Rodjen 25.01.... 25+1=26
Umro 16.10...... 16+10=26
U 6:20.... 6+20=26
Sa 26 godina...

Broj 26 na starohebrejskom predstavlja Boga, gospoda. Ne zaboravite da je na ovom svetom jeziku pisana Biblija... Sada sam sve vishe sigurna da je Bog njega zeleo Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju   Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju - Page 15 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju
Nazad na vrh 
Strana 15 od 24Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 24  Sledeći
 Similar topics
-
» 24 NOEMVRI,40 DENA OD SMRTTA NA TOSE PROESKI

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB :: Arhiv-
Skoči na: