| Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
|
+55Ruzhica biljasd Srnna Brineta__ Majce natam Anci goca Jecka de@bbrs dragon_girl cvetic91 Simona nikolaBg pink girl karleusin_manijak Mrvica_88 jeca Anja* u_prolazu Tanja_87 Marianne *Britney* ZvEzDaŠiCa plaviandjeo mala micka @na paris_hilton Svetlana*** crazy_angeL Mina-Neca fan emotivna luda smokvicaaa89 *ANDREA* odbojkasice Ivanna Dushan_SD DANIJEL 84 chardonnay The Best Damn Thing Ena88 SANDRA Babs mima-dugajica Chocolate girl Jocky Mala_djavolica Mica 93/2 Jovana Elena^ $Jelena$ bubamara nezamisliva AdminKa 59 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
paris_hilton Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1444 Godina : 34 Localisation : Svuda negde :) Emploi : Umem da te volim k'o nijedna... Loisirs : www.myspace.com/mina_hilton Datum upisa : 17.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 11:55 pm | |
| | |
|
| |
nezamisliva Prolaznik
Broj poruka : 35 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Uto Okt 16, 2007 11:59 pm | |
| samo kliknite na prvu slobodnu svecu i dalje pratite sta pise | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 12:00 am | |
| | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 12:13 am | |
| | |
|
| |
Anja* VIP foruma
Broj poruka : 6209 Godina : 34 Localisation : BEOGRAD Emploi : kao sto vidite...neee Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?! Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 12:16 am | |
| znaci ceo dan placem...jutros kad sam cula samo sto se nisam slogirala....jako mi je zao,nije da sam ga bas gotivila,ali decko je extra pevao,a svaka pesma mu je bila hit... uvek cu ga pamtiti i slusati njegove hitove...... | |
|
| |
Broj poruka : 1444 Godina : 34 Localisation : Svuda negde :) Emploi : Umem da te volim k'o nijedna... Loisirs : www.myspace.com/mina_hilton Datum upisa : 17.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 12:20 am | |
| Jao onaj deo iz manastira........... | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 12:23 am | |
| - paris_hilton ::
- Jao onaj deo iz manastira...........
bio je ovo vamo dok je jos bio ziv to je bio film zvao se 5 godini balkan | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 12:24 am | |
| | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 12:28 am | |
| | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 12:33 am | |
| nasla sam na netu tekst jedne devojke koja je ovo posvetila Tosi
Stavila je mršavu, hladnu ruku na lice. Oči joj se nisu vidjele koliko si ih zaklopili otekli kapci. Usta je nesvjesno držala otvorenima iz kojih je kapala pljuvačka. Ni to nije primijetila. Ko zna koliko dugo je bila u tom položaju. Crvena majica u kojoj je spavala je još uvijek bila topla i mokra od njenih suza i pljuvačke. Nije to mogla da podnese. Bol je bila prevelika, srce joj se raspalo i iščezlo. Šaptala je sama sebi njišući se u nekom nedefinisanom ritmu : «To nije istina, nije, nije». Čak se sebi učinila kad umno bolesna osoba kada je primijetila da uz sve to odmahuje glavom. Malo se sabrala. Mokru ruku sklonila sa lica i otišla do kupatila. Pogledala se u ogledalo. Ona više nije bila ista, daleko od toga. Oči su joj se ugasile, bila je blijeda, crvenih očiju i usana. Nakon što je ispustila bolan krik, čučnula je i gotovo, kao da je to očekivala, riješila se mučnine koja joj je otežavala to što je osjećala, uzimajući u ruke plastičnu posudu. U njoj nije bilo ništa. Iz želuca je vratila tabletu za smirenje koju je popila nekoliko trenutaka prije. Pustila je hladnu vodu i silovito se umila, isprala usta, a svoju kovrdžavu kosu nezainteresovano sklonila sa lica i zavezala je u neki rep. Ipak, jedna lokna joj je ispala iz skupine ostalih i ona opet briznu u plač. Sjedila je, sada tu, na keramičkim pločicama, i njišući se u nekom ritmu kao i maloprije, počela je kroz suze pjevati neku baladu. Bol je bila nepodnošljiva. Tresla se i pitala gdje je on, šta mu se desilo, da li to ona sanja… Promrzla i nanovo mokra, otišla je u sobu ljutitim koracima, a potom je stala pred veliku sliku nasmijanog momka, crne sjajne kose i anđeoskog osmijeha, te je počela da viče na tu istu nepomičnu sliku. «Zašto si me ostavio? Vrati se!!! Naređujem da se vratiš, budi uz mene… Zašto si se predao…Zašto?» Izgovarajući posljednju riječ, pala je na pod, rukama udarajući o isti i bolno jecajući. Nije viša mogla da izdrži bol u glavi. Nije više mogla da izdrži slike koje su joj prolazile istom, nije mogla da zadrži glasove koji su joj govorili samo jedno :»Njega više nema. On je mrtav. Njegovo tijelo negdje nepomično leži i on ne može da pleše i da pjeva kao što je to radio samo prije nekoliko sati sav nasmijan i sretan, najsretniji što je mogao biti.» Nije mogla da podnese da po prvi put u životu nije u pravu i da njena rečenica :»On je živ i zdrav» nije istinita. Morala je biti istinita, morala je, inače njen život više nema smisla. Zašto se to moralo desiti. Odjednom je čula nečiji korake. Kao da joj se srce ozarilo, jer su joj neracionalne stvari prolazile glavom, pomislila je :»Možda je to on», ali naravno, umjesto njega, vidjela je pojavu uplakane djevojke koja se na koljenima spustila do nje, podigla joj uplakanu glavu sa poda i stavila je sebi na grudi. «Žao mi je, mnogo mije žao…» Ne, nikada se neće oporaviti, to su obje shvatile. Ovo će je zauvijek obilježiti, jer je on ostavio dubok trag u njenom životu. Bio je i ostaće njen vodič kroz sve, i nikada nije i nikada neće uraditi ništa, a da se ne upita :»Kako bi to on uradio?». Jedina je razlika ta što je postojala mogućnost da ga pita kako bi on nešto uradio i da odgovor dobije, a sada je to bilo nemoguće, nemoguće…
zauvijek ćeš biti dio mene... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 12:48 am | |
| | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 12:50 am | |
| | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 12:51 am | |
| ako zelite da vidite posljedni intervju koji je dao sinoc idite na www.dnevnik.hr | |
|
| |
jeca Prolaznik
Broj poruka : 31 Godina : 39 Datum upisa : 22.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 1:10 am | |
| Boze ja i dalje ne mogu da vevujem. Izgubili smo divnog coveka i dobrog pevaca. Neka ga andjeli cuvaju!!! Neka pociva u miru .... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 1:27 am | |
| | |
|
| |
crazy_angeL Hronični forumaš
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 1:49 am | |
| ja se upisala | |
|
| |
Mrvica_88 Hronični forumaš
Broj poruka : 1939 Godina : 36 Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 2:04 am | |
| POSVECENO TOSETU PROESKOM od MRVICE
Odlazi sreca za njom dolazi tuga, zajednicko jutro vise nece doci, nestala je nasa zvezda, sve ce sa tobom na nebo poci....
Svaki osecaj sada se gubi i svaka suza postaje ledna, svako jutro samo secanje budi jer samo ono ostaje od svega..
Puno je ljudi oko mene, cujem tisinu dok nebo place, zelim cuti tvoj mio glas, al' nema te vise tose tu kraj nas....
Pocivaj u miru.........
| |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 2:16 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 2:21 am | |
| Ena ja ne znam kako je vama... ali meni je jako lose... ne znam zasto.... ali mnoooggooo mi je tesko........... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 2:24 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 2:30 am | |
| | |
|
| |
karleusin_manijak Gušter
Broj poruka : 442 Godina : 35 Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 3:09 am | |
| Danas je tragican dan za ceo Balkan... Bog k sebi samo divne ljude uzima..imao sam prilike da upoznam ovog divnog decka i... Ne znam sta da kazem... Zapanjen sam... On je sada legenda... R.I.P. | |
|
| |
ZvEzDaŠiCa Prolaznik
Broj poruka : 96 Godina : 37 Localisation : trenutno Ljubljana, inače Novi sad :) Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 10:08 am | |
| ... e dragi moji takav vam je život, sad te ima - pa te nema ... ... nažalost uvek pre odu oni najbolji ... pamtičemo ga po njegovim pesmicama, po predivnom glasu i osmehu ... on je osoba koja ŽIVI VEČNO ... | |
|
| |
pink girl Hronični forumaš
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 10:18 am | |
| Kad sam saznala,ko kisa sam plakala... Decko je imao glas andjela... Dusa mi se cepa zbog njega.... | |
|
| |
nikolaBg Gušter
Broj poruka : 623 Godina : 36 Datum upisa : 19.06.2007
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju Sre Okt 17, 2007 11:21 am | |
| Ostao sam bez texta... I ja sam zaplakao kad sam cuo Mnogo sam ga gotivio i voleo da slusam njegove pesme... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
| |
|
| |
| Tose Proeski - neka te andjeli cuvaju | |
|