Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika. |
|
| Novine "Trash" | |
|
+35emotivna luda Mrvica_88 plavojka confident jeca_bg Lazar01 iwanche SANDRA GM_loodak Maja93(mace) Anja* pink girl bubamara jocka Chocolate girl Zvezda Granda 2008 JeCa03 mala Kaca93 cvetic91 Mina-Neca fan Petra crazy_angeL Babs AdminKa paris_hilton Mica 93/2 mima-dugajica princeza DJ MW andjelaaaaa Ena88 LeNa_ Jasmina-DG Alek-Juicy Pen 39 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Babs Hronični forumaš
Broj poruka : 4750 Godina : 38 Datum upisa : 28.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 12:35 am | |
| ZAROBLJENI I NAPACENIKao shto je red i obichaj u svetskom dzet-setu, posle velikog svadbenog veselja, mladenci se uputili na svoj drugi medeni mesec. Ovog puta, da bi izbegli maler, preskochili us Pariz, ali su se uputili u Centralnu Ameriku, tachnije Mexiko!!! Da bi saznali kako se provode novopecheni mladenci, pozvali smo glavne aktere ove priche... "Sjajno se provodimo, ovde je stvarno prelepo!!! Mnogo mi je trebao odmor, jer me preko leta cheka tezak posao.." - objashnjava babs Babs. "Zbog velike popularnosti koju ima Bubamarina serija OD LJUBAVI DO MRZNJE i ovde, ponudili su joj glavnu rolu u novoj telenoveli ZAROBLJENI I NAPACENI .. Tako da ostajemo ovde do kraja meseca.. A zbog Bubamare su reshili da radnju telenovele premeste u Srbiju, ne bi podneli da se odvojimo" - zavrshava Babs.. | |
| | | bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 1:20 am | |
| PINKICA NA IVICI ZIVOTA I SMRTI PORUCILA: PLAKACETE ZA MNOM OBOJE!!!Ioako je rodjendansku zurku Jasmine_dg, provela u drustvu svog najnovijeg emotivnog partnera, Pink Girl je tesko podnela pomirenje svog dugogodisnjeg, povremenog ljubavnika Babsa, sa njegovom bivsom - sadasnjom suprugom Bubamarom. Ona je te veceri cula Bubamarina hvalisanja, da se pomirila sa Babsom, i da putuju zajedno u Mexico na drugi medeni mesec. Dotucena ovim saznanjem utehu je trazila u alkoholu i Stevanovom zagrljaju. Medjutim, na izgled obično pijanstvo, prouzrokovano ljubavnim jadima, umalo se zavrsilo tragicno! Naime, kako smo saznali Pink Girl je toga dana, u ranim jutarnjim casovima, vracajuci se sa zurke, pokusala da izvrsi samoubistvo!!!Iako joj je Pancevacki most bliži, Pinkica je, verovatno zbog publiciteta, odlučila da se baci sa Brankovog mosta, koji je ovih dana veoma popularan medju potencijalnim samoubicama. Svesna da ce ovim cinom privuci paznju i izaci u svim sutrasnjim, dnevim novinama, ona je prvo djuskala oko zastitne ograde na mostu, pevajuci DIGNI ME, PALA SAM a zatim resena da se baci u reku, preskocila drugu stranu ograde!U tom kritcnom momentu, na njenu srecu, pojavila se policija, koja je uspela da je psihicki pribere i navede da odustane od sulude ideje. Ubedjivanje je trajalo 45 minuta, a Pink Girl vidno iscrpljena i pijana, na pitanja jednog mladica iz obezbedjenja, zasto je zelela sebi da oduzme zivot, samo je uspela da izusti ''Plakace za mnom oboje''... Svi iz njenog okruzenja, bili su sokirani ovim saznanjem...No, ono sto nas je najvise zanimalo jeste Bubamarina i Babsova reakcija na ovakav Kristinin incident.Kada smo pozvali Babsa, on je vec bio u Mexicu sa Bubamarom, i kratko nam je prokomentarisao. - Prvi put cujem ovo od vas!Upravo sam doputovao u Mexico i zelim da uzivam sa svojom izabranicom.Ne zelim da mi niko i nista pokvari ove trenutke! Kristina je narcis, previse voli sebe, da bi si oduzela zivot.Tako da ne verujem u te price...A i ako jesu tacne, ona sve to radi smisljeno, da bi bila u centru paznje. Apsolutno me ne zanima! Ona je za mene davna proslost.A ko gubi, ima prava da se ljuti! - Vidite, i u Srbiji se žive prave, španske sapunice...Nije losa ideja, da predlozim reditelju svoje nove serije, da ubaci neki kadar skakanja sa mosta!Ha,ha... Šaljivo nam je prokomentarisa Bubamara, povodom ovog dogadjaja ni malo prikladnog za šalu. | |
| | | Anja* VIP foruma
Broj poruka : 6209 Godina : 34 Localisation : BEOGRAD Emploi : kao sto vidite...neee Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?! Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 1:25 am | |
| | |
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 1:26 am | |
| | |
| | | Anja* VIP foruma
Broj poruka : 6209 Godina : 34 Localisation : BEOGRAD Emploi : kao sto vidite...neee Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?! Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 2:02 am | |
| - bubamara ::
- Anja* ::
- bubamara ::
Svesna da ce ovim cinom privuci paznju i izaci u svim sutrasnjim, dnevim novinama, ona je prvo djuskala oko zastitne ograde na mostu, pevajuci DIGNI ME, PALA SAM
Bubi A ja kad nesto pisem, citam, ili slusam odmah zamisljam sliku u glavi! Zamisli samo Kristinu kako se uvija oko ograde, na sred mosta i djuska!
P.S. Ukokaće me kad procita ovo... Molim vas, trazim zastitu kao novinar! Zahtevam slobodu pisanja! Koja si ti Mogu samo da zamislim scenu...evo branim te ja,ne sme niko da te dira,dobice BAN,jeste culi??? | |
| | | Babs Hronični forumaš
Broj poruka : 4750 Godina : 38 Datum upisa : 28.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 2:07 am | |
| TRAJNO U GRANDUBubamara, chuvena srpsko-meksichka glumica, reshila je da se okusha i u pevachkoj karijeri. Iako je mnogi ne pamte, Bubamara je nekad bila jedan od glavnih aktera SHISHKA I MISHKA.. Komshinica Cuca ili ti Bubamra snimila je, pored promo singla koji je uradila za telenovelu ZAROBLJENI I NAPACENI, novi hit PREVRTLJIVCI I PERVERZNJACI... naravno autor pesme je niko drugi do njen suprug Babs.. Uskoro ochekujemo i full album za GRAND PRODUKCIJU... Jedno je jasno za Bubamaru Grand je trajno mesto prebivlishta, kud god da krene Grandu se vraca!!! Posetili smo GRAND studio i porazgovarali sa Bubamarom, Babsom i muzichkim producentom Sashom Jakshicem - Zikom.... "Da, da.. Informacija je tachna" pochinje Zika, "U nashem studiu se rade nove pesme, pored njenog supruga na albumu ce raditi i Silvija Nedeljkovic, koja je zaduzena za "kraljevske" textove, i neizostavni prateci oktet (Bora Drljacha, Era Ojdanic, Baja mali Knindza, Zorica Markovic, Zorica Brunclik, Kemish i chalnovi Jandrinog jata). Ochekujemo hit album, CD ce biti u kraljevsko-mexichkom maniru.. Tipujemo pored ova dva singla na pesme VEZ i MEXICHKI SAN, kao i na provokativnu pesmu JEDAN KREVET koju je radio njen suprug..." zavrshava Zika "Prezadovoljna sam CD-om!! Ja kao pobozna i iznad sve patrijarhalno vaspitana devojka sada zena, snimila sam krajnje konzervativne pesme, imam jednu provokativnu koja je inspirisana mojim sexualnim zivotom, al to ce ostati iznenadjenje" misteriozna je Bubamara "Ne podnosim te smor pesme, al eto podrzacu suprugu, jer me nije mnogo opteretila sa radom na ovom nezdravom albumu za danashnju omladinu!!!" zavrshava Babs.. Da li ce ova mladjana pevachica, glumica, plesachica posle rada na projektu SHISHKO I MISHKO, zanimljivih akrobacija koje je izvodila na podijumu kao chlanica GRAND BALERINA, konachno stati i na scenu kao patrijarhalno zakopchana pevachica ostaje nam da vidimo!!! | |
| | | princeza VIP foruma
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 8:38 am | |
| | |
| | | pink girl Hronični forumaš
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 12:29 pm | |
| - bubamara ::
- PINKICA NA IVICI ZIVOTA I SMRTI PORUCILA: PLAKACETE ZA MNOM OBOJE!!!
Ioako je rodjendansku zurku Jasmine_dg, provela u drustvu svog najnovijeg emotivnog partnera, Pink Girl je tesko podnela pomirenje svog dugogodisnjeg, povremenog ljubavnika Babsa, sa njegovom bivsom - sadasnjom suprugom Bubamarom. Ona je te veceri cula Bubamarina hvalisanja, da se pomirila sa Babsom, i da putuju zajedno u Mexico na drugi medeni mesec. Dotucena ovim saznanjem utehu je trazila u alkoholu i Stevanovom zagrljaju. Medjutim, na izgled obično pijanstvo, prouzrokovano ljubavnim jadima, umalo se zavrsilo tragicno! Naime, kako smo saznali Pink Girl je toga dana, u ranim jutarnjim casovima, vracajuci se sa zurke, pokusala da izvrsi samoubistvo!!!Iako joj je Pancevacki most bliži, Pinkica je, verovatno zbog publiciteta, odlučila da se baci sa Brankovog mosta, koji je ovih dana veoma popularan medju potencijalnim samoubicama. Svesna da ce ovim cinom privuci paznju i izaci u svim sutrasnjim, dnevim novinama, ona je prvo djuskala oko zastitne ograde na mostu, pevajuci DIGNI ME, PALA SAM a zatim resena da se baci u reku, preskocila drugu stranu ograde!U tom kritcnom momentu, na njenu srecu, pojavila se policija, koja je uspela da je psihicki pribere i navede da odustane od sulude ideje. Ubedjivanje je trajalo 45 minuta, a Pink Girl vidno iscrpljena i pijana, na pitanja jednog mladica iz obezbedjenja, zasto je zelela sebi da oduzme zivot, samo je uspela da izusti ''Plakace za mnom oboje''... Svi iz njenog okruzenja, bili su sokirani ovim saznanjem...No, ono sto nas je najvise zanimalo jeste Bubamarina i Babsova reakcija na ovakav Kristinin incident.Kada smo pozvali Babsa, on je vec bio u Mexicu sa Bubamarom, i kratko nam je prokomentarisao. - Prvi put cujem ovo od vas!Upravo sam doputovao u Mexico i zelim da uzivam sa svojom izabranicom.Ne zelim da mi niko i nista pokvari ove trenutke! Kristina je narcis, previse voli sebe, da bi si oduzela zivot.Tako da ne verujem u te price...A i ako jesu tacne, ona sve to radi smisljeno, da bi bila u centru paznje. Apsolutno me ne zanima! Ona je za mene davna proslost.A ko gubi, ima prava da se ljuti! - Vidite, i u Srbiji se žive prave, španske sapunice...Nije losa ideja, da predlozim reditelju svoje nove serije, da ubaci neki kadar skakanja sa mosta!Ha,ha... Šaljivo nam je prokomentarisa Bubamara, povodom ovog dogadjaja ni malo prikladnog za šalu. DIGNI ME PAAAAAAAAOOOOOO SAAAAAAAAM..tj.. DIGNI ME PALAAAAAA SAAAAAAAM..kako ubode moju omiljenu pesmu...eeeeee... Pa daaaaaa..Pinkica od muke htela da se ubije..auuuu..sta mi bi... Bubu...svaka cast.. | |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 12:49 pm | |
| | |
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 12:53 pm | |
| | |
| | | Jasmina-DG VIP foruma
Broj poruka : 6849 Godina : 37 Localisation : **Beograd** Emploi : *..Ljubiti nije greh,ljubimo se do svitanja ... * Datum upisa : 17.01.2008
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 12:54 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 1:02 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 1:04 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 1:12 pm | |
| | |
Broj poruka : 6849 Godina : 37 Localisation : **Beograd** Emploi : *..Ljubiti nije greh,ljubimo se do svitanja ... * Datum upisa : 17.01.2008
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 1:14 pm | |
| | |
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 1:15 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 1:16 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 1:18 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 1:20 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 1:22 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 1:22 pm | |
| | |
| | | Mrvica_88 Hronični forumaš
Broj poruka : 1939 Godina : 36 Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 1:28 pm | |
| Auuuu kakvi ste vi ludaci........ JAooooooo | |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 1:29 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 1:35 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 1:37 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novine "Trash" | |
| |
| | | | Novine "Trash" | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |