| Novine "Trash" | |
|
+35emotivna luda Mrvica_88 plavojka confident jeca_bg Lazar01 iwanche SANDRA GM_loodak Maja93(mace) Anja* pink girl bubamara jocka Chocolate girl Zvezda Granda 2008 JeCa03 mala Kaca93 cvetic91 Mina-Neca fan Petra crazy_angeL Babs AdminKa paris_hilton Mica 93/2 mima-dugajica princeza DJ MW andjelaaaaa Ena88 LeNa_ Jasmina-DG Alek-Juicy Pen 39 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 1:07 am | |
| - DJ MW ::
- bubamara ::
- ŽURAJA DO JAJA!!!
Na rodjendanskoj žurci poznate menadzerke, Jasmine_dg, koja je održana u prestižnom beogradskom klubu ''Do jaja'', biznismen, Miljan Valjarević, pojavio se, na iznenadjenje prisutnih, u društvu Evrovizijske predstavnice, Ani Lorak. To je prisutnima odmah dalo povoda za špekulisanje o tome da je nova romansa na pomolu, s' obzirom da je baš Miljan bio najveća podrška Ani, na nedavnom nastupu na Evroviziji. Do kraja veceri, Miljan i Ani, ostali su sudržani u pokazivanju bilo kakvog prisnijeg odnosa, tako da je ostalo da se nagadja, da li je ljubav tajna ili je ovaj zajednicki izlazak bio ipak prijateljski. Imash pivo od mene kad se sledeci put vidimo... Pivo?!?!?!?Bljaaaak!!! Btw, kad pre pročita?! | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 1:09 am | |
| - bubamara ::
- DJ MW ::
- ŽURAJA DO JAJA!!!
Na rodjendanskoj žurci poznate menadzerke, Jasmine_dg, koja je održana u prestižnom beogradskom klubu ''Do jaja'', biznismen, Miljan Valjarević, pojavio se, na iznenadjenje prisutnih, u društvu Evrovizijske predstavnice, Ani Lorak. To je prisutnima odmah dalo povoda za špekulisanje o tome da je nova romansa na pomolu, s' obzirom da je baš Miljan bio najveća podrška Ani, na nedavnom nastupu na Evroviziji. Do kraja veceri, Miljan i Ani, ostali su sudržani u pokazivanju bilo kakvog prisnijeg odnosa, tako da je ostalo da se nagadja, da li je ljubav tajna ili je ovaj zajednicki izlazak bio ipak prijateljski. Imash pivo od mene kad se sledeci put vidimo... Pivo?!?!?!?Bljaaaak!!!
Btw, kad pre pročita?! Dobro, onda kafu... Eh, kad uchish za 8 ispita, brzina chitanja ti je veca od brzine svetlosti... | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 1:10 am | |
| Bubiliiiii majstoreee ne znam shta bih pre izdvojila....extra | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 1:11 am | |
| - DJ MW ::
- DJ MW ::
- ŽURAJA DO JAJA!!!
Na rodjendanskoj žurci poznate menadzerke, Jasmine_dg, koja je održana u prestižnom beogradskom klubu ''Do jaja'', biznismen, Miljan Valjarević, pojavio se, na iznenadjenje prisutnih, u društvu Evrovizijske predstavnice, Ani Lorak. To je prisutnima odmah dalo povoda za špekulisanje o tome da je nova romansa na pomolu, s' obzirom da je baš Miljan bio najveća podrška Ani, na nedavnom nastupu na Evroviziji. Do kraja veceri, Miljan i Ani, ostali su sudržani u pokazivanju bilo kakvog prisnijeg odnosa, tako da je ostalo da se nagadja, da li je ljubav tajna ili je ovaj zajednicki izlazak bio ipak prijateljski. Imash pivo od mene kad se sledeci put vidimo... Pivo?!?!?!?Bljaaaak!!!
Btw, kad pre pročita?! Dobro, onda kafu...
Eh, kad uchish za 8 ispita, brzina chitanja ti je veca od brzine svetlosti... Hvala,Lena,hvala... | |
|
| |
Mica 93/2 Hronični forumaš
Broj poruka : 1695 Godina : 31 Localisation : Beograd Loisirs : Pravi Delija veran je ko pas uvek Zvezdo racunaj na nas Datum upisa : 22.09.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 1:15 am | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 1:22 am | |
| | |
|
| |
Anja* VIP foruma
Broj poruka : 6209 Godina : 34 Localisation : BEOGRAD Emploi : kao sto vidite...neee Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?! Datum upisa : 12.07.2007
| |
| |
Jasmina-DG VIP foruma
Broj poruka : 6849 Godina : 37 Localisation : **Beograd** Emploi : *..Ljubiti nije greh,ljubimo se do svitanja ... * Datum upisa : 17.01.2008
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 9:24 am | |
| | |
|
| |
pink girl Hronični forumaš
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 11:51 am | |
| | |
|
| |
Kaca93 Hronični forumaš
Broj poruka : 4856 Godina : 31 Localisation : Nish Loisirs : ...bili smo drugovi, pa ljubav probali, a sad ni jedno ni drugo... Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 11:59 am | |
| | |
|
| |
Anja* VIP foruma
Broj poruka : 6209 Godina : 34 Localisation : BEOGRAD Emploi : kao sto vidite...neee Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?! Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 12:55 pm | |
| SVADBA,SVADBA... Poznati,mladi teskstopisac i veliki zavodnik Stanko i njegova verenica,popularna beogradska manekenka(poznata po burnim aferama) Bubamara,resili su da nakon spekulacija o njihovom razlazu,po drugi put,stanu na ludi kamen.Kako saznaje nasa redakcija,kum ce im biti(ni vise ni manje)biznismen Miljan,nekadasnji decko mlade manekenke ?!Naime,pokusali smo da stupimo u kontakt sa,sada vec bivsom devojkom mladog tekstopisca,Kristinom,koja nije bila raspolozena za razgovor sa nama,jer se nalazila na odmoru u Crnoj Gori.Ali smo iz izvora,bliskih Kristini,saznali da se nece pojaviti na vencanju,jer trenutno uziva u novoj romansi sa mladim pevacem u usponu,Stevanom Andjelkovicem.Na sve to zeleli smo da cujemo komentar biznismena Miljana,koji je nazalost bio nedotupan za javnost... Vise o ovom sokantnom dogadjaju,citajte u novom broju... | |
|
| |
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 1:08 pm | |
| Bozeeeeeeeeee..pitam se sta cu ja u Crnoj Gori..i to sa Stevanom ??? | |
|
| |
princeza VIP foruma
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| |
| |
Anja* VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 1:25 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 1:40 pm | |
| | |
|
| |
Anja* VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 1:47 pm | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| |
| |
emotivna luda Hronični forumaš
Broj poruka : 3168 Godina : 39 Localisation : ...moj BEOGRADE,zagrli me... Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 8:54 pm | |
| ccccccccccccccccccccccc......... | |
|
| |
Jasmina-DG VIP foruma
Broj poruka : 6849 Godina : 37 Localisation : **Beograd** Emploi : *..Ljubiti nije greh,ljubimo se do svitanja ... * Datum upisa : 17.01.2008
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 11:19 pm | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 11:44 pm | |
| | |
|
| |
Jasmina-DG VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 11:46 pm | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 11:49 pm | |
| - Jasmina-DG ::
Paaaaa ja cu se truditi ..... mislim pokusacu ......mene ce Jocka na pink....ti u Svet..a ekonomiju ...zaboravljamo .... Ekonomija nije za nas...tu ne moze da dodje do izrazaja nasa kreativnost...(ne mozemo da izmisljamo ) P.S.Mislim da smo offtopic... | |
|
| |
Jasmina-DG VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 11:52 pm | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pon Jun 09, 2008 11:59 pm | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Čet Jun 12, 2008 12:21 am | |
| NASA GAY, PRAVOSLAVNA SVADBA!!!
Jedna od imunucnijih zena iz javnog zivota, Dragon girl, vlasnica foruma najvece srpske zvede, Nemanje Stevanovica, pojavila se na proslavi rodjendana menadzerke, Jasmine , medju poslednjima.I to iz opravdanih razloga. Naime, ona je te subote doputovala iz Slovenije, svojim privatnim avionom, kako bi prisustvovala prvoj srpskoj GAY svadbi. Posto smo culi da je cak kumovala ovom sklapanju braka, iskoristili smo priliku da na Jasmininoj zurci, proverimo ove informacije iz prave ruke. Dragon nam je tom prilikom rekla : - Tacno je...Moji dugogodisnji prijatelji Živorad i Radojica, odlucili su da svoju ljubav krunisu brakom. Izabrali su mene da im budem kuma na vencanju, sto sam ja rado prihvatila. Poznata sam po tome, sto nisam konzervativna...Od rane mladosti sam okruzena homoseksualcima, i imam mnogo prijatelja medju njima. Podrzavam ih u njihovom nacinu zivota, s ' toga i ne treba da cudi sto sam i kumovala takvoj jednoj vezi. Mada,ovo je Srbija, Balkan...tako da me i cude razna negodovanja povodom gay veza. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novine "Trash" | |
| |
|
| |
| Novine "Trash" | |
|