| Novine "Trash" | |
|
+35emotivna luda Mrvica_88 plavojka confident jeca_bg Lazar01 iwanche SANDRA GM_loodak Maja93(mace) Anja* pink girl bubamara jocka Chocolate girl Zvezda Granda 2008 JeCa03 mala Kaca93 cvetic91 Mina-Neca fan Petra crazy_angeL Babs AdminKa paris_hilton Mica 93/2 mima-dugajica princeza DJ MW andjelaaaaa Ena88 LeNa_ Jasmina-DG Alek-Juicy Pen 39 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Kaca93 Hronični forumaš
Broj poruka : 4856 Godina : 31 Localisation : Nish Loisirs : ...bili smo drugovi, pa ljubav probali, a sad ni jedno ni drugo... Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Ned Maj 11, 2008 12:44 am | |
| - Alek-Juicy Pen ::
- khm khm ima me dovoljno za sve
sta ti radis osobama zenskog pola............. | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Ned Maj 11, 2008 12:46 am | |
- khm khm ima me dovoljno za sve
Jesi siguran?!?! Nemoj posle da te nema,kad te rastrgamo na 100 strana... Bojim se da neces sve postici... | |
|
| |
Alek-Juicy Pen Hronični forumaš
Broj poruka : 3154 Godina : 34 Localisation : Prestonica Emploi : Mister Grandovog, Najnarcisiodniji Clan, Najsexypilniji Clan pa vi vidite 8) Datum upisa : 22.10.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Ned Maj 11, 2008 12:49 am | |
| iju pa sta planirate? Ja sam mislio ima me za sve kao prijatelj | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Ned Maj 11, 2008 12:54 am | |
- iju pa sta planirate? Ja sam mislio ima me za sve kao prijatelj
Nista mi ne planiramo,sam si se ponudio! Mislim da smo malo offtopic... Bolje smisljajte neku novu pricu za ''Trash''... | |
|
| |
princeza VIP foruma
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 13, 2008 9:59 am | |
| PODSETI ME STA TO BESE....????????? Postoji jedna stara izreka koja kaze: "Uzmi sve sto ti zivot pruzi, sreca traje kratko, ona je za hrabre! Sve sto vredi traje samo tren!" Prijateljstvo, sta je to? Kolika je njegova cena? Da iskra plamena zvanog prijateljstvo traje samo jedan sekund uverili smo se pre nekoliko dana...na jednom poznatom sajtu. Pocelo je kao ljubav, preraslo u prijateljstvo a zavrsilo se ujedanjem, svadjama ili sto bi nasi stari rekli na krv i noz. Naime, dok u zivotu postoji dvoje sve bi bilo u redu ali kad se umesa treca osoba svima poznatija kao DeNis i najvece ljubavi padaju a kamoli isuvise mala prijateljstva koja su trebala da se tek grade. Akteri ove price su se upoznali bas na ovom sajtu. I dok je Princeza poznata po cestim svadjama i skandalima to dete je svima bilo poznato kao mirno i cista suprotnost bas doticnoj. U zivotu se bas suprotnosti privlace. Tako je bilo i sa njima. Prepucavanja na svakm koraku, slatki SMS-ovi, pa cak i oni koji su brisali granice pristojnosti i sve vise po sadrzini licili na bludne. Posle raspusnih i bludnih noci SMS - ova doslo im je otreznjenje. On dete, ona dosta starija i prva svadja....I onda opet SMS-ovi... shvatili su da bas oni mogu biti prijatelji...i postali su...kao gumicom izbrisali ono sto je bilo. Samo njihovo prijateljstvo je trajalo kratko...Cuvena DeNis(Dragana90) pocela je da salje isuvise nepristojne poruke Princezi. Poruke koje su prelazile sve moguce granice pristojnosti pogotovu jer ih je pisala devojka devojci. Isuvise izrevoltirana tim porukama, a i besna jer su je te poruke vracale ne tako davno vreme okrenula dobro poznat broj i osula paljbu. Da li je njena tvrdoglavost Ovna dosla do izrazaja...ili njegova vatrenost vise nije bilo vazno. Pale su teske uvrede. Cak i one koje su se ticale nekih previse osetljivih stvari. Nijedno nije slusalo ono drugo, teralo je svoje. Mozda su tada recene reci koje nisu ni trebale...mozda neke protumacene pogresne...to je nebitno. Tom detetu je uspelo ono sto nikome do tada nije. Uvredio je do te mere da je sada vidjamo po kozmetickim salonima, u drustvu mladih "direktora" u pokusaju. Ponekad baci pogled i na piletinu onu mladu sto se lepi za prste tek toliko da se seti kako to izgleda. A sto se tice DeNis ona sada besane noci provodi u drustvu Danijela84 i verovatno smislja kako da posvadja Princezu i LeNu jer od njih nema vecu konkurenciju. LeNa, pametnica nasa uspela je da je procita pre nego iko, sreca nasa. A vi drage moje, pazite kome pruzate ruku u zivotu, jer nisu sva prijateljstva iskrena. Podsetite me sta to bese....?????????? U sledecem broju DeNis uzvraca udarac. Ja sam bolja riba od tebe!!! | |
|
| |
Zvezda Granda 2008 Hronični forumaš
Broj poruka : 1984 Godina : 31 Localisation : NOVI SAD Emploi : Reci gde je sve ...zar nije palo dovoljno suza...dal je bolja sad ....NEKA DRUGA,..:( Datum upisa : 01.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 13, 2008 11:13 am | |
| U sledecem broju DeNis uzvraca udarac. Ja sam bolja riba od tebe!!! hehe...luuujko | |
|
| |
pink girl Hronični forumaš
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 13, 2008 11:49 am | |
| hahahahahahaha...svaka cast princezo | |
|
| |
Maja93(mace) Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1281 Localisation : Svugde... Datum upisa : 09.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 13, 2008 12:11 pm | |
| hahah,bravo for Princess | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 13, 2008 1:30 pm | |
| Auuuuu.....brawooo Ma znala sam da je ta mala opasnica....xaxaxaxxa | |
|
| |
princeza VIP foruma
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 13, 2008 1:32 pm | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 13, 2008 1:33 pm | |
| | |
|
| |
princeza VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 13, 2008 1:35 pm | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 13, 2008 1:52 pm | |
| hahahahahha,...hvalla na tom delu | |
|
| |
princeza VIP foruma
| |
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 13, 2008 2:05 pm | |
| | |
|
| |
Kaca93 Hronični forumaš
Broj poruka : 4856 Godina : 31 Localisation : Nish Loisirs : ...bili smo drugovi, pa ljubav probali, a sad ni jedno ni drugo... Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 13, 2008 2:52 pm | |
| ej,princezo? loooooooooooooooooooooooooooda siiiiiiiiii | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 13, 2008 3:01 pm | |
| BRAVOOOO | |
|
| |
Mica 93/2 Hronični forumaš
Broj poruka : 1695 Godina : 31 Localisation : Beograd Loisirs : Pravi Delija veran je ko pas uvek Zvezdo racunaj na nas Datum upisa : 22.09.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Uto Maj 13, 2008 11:20 pm | |
| | |
|
| |
AdminKa Admin
Broj poruka : 2141 Godina : 38 Datum upisa : 12.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 14, 2008 10:01 am | |
| Na molbu brojnih fanova i obozevatelja pozznate srpske manekenke poznate kao JBG - jeca_bg, nasa redakcija je uspela da si izbori koji sekund njezinog poluprazno-zauzetog vremena. Kada si znala da ces postati manekenka?Pa znate kako, ja sam uvek volela lepo da se obucem, i cak kao mala nisam htela da nosim pelene, posto su se mnogo ocrtavale na moje pamucne lacice, pa sam tako sa 2 godine vec poznavala pojam tuta, kaki i piski. Dobro ali kad si odlucila da postanes manekenka?Ah, to. Pa jednom prilikom sam odlucila da postanem manekenka. Kojom to prilikom?Kad sam bila mala, imala sam 15 godina. Da, i?Pa nista odlucila sam da budem manekenka. (ovde nema vajde, idemo dalje)A sta najvise volis da obuces? Pa ja inace volim da sam lepo obucena, moj idol je JK sto se odece tice. A ti volis da obuces...?Pa, znam da ce me sada pljuvati svi sto su protiv tj. za zivotinje, ali dali vi znate kako se nosi kaput od cincile? Fantasticno! (uh...predopostavka: voli da obuce kaput od cincile)Zapazili smo u medijima, da si imala probleme sa Sekom Aleksic. Dali ste se sad pomirile?Pa ja sam imala probleme sa jednom devojkom sa kojom sam sad u super odnosima. Nebih da izjavljujem ime u javnosti. Ali ona ce se pronaci pa je ovom prilikom i pozdravljam. A sta je bilo sa Sekom?Kojom Sekom? (grrrrrrrrr) Pa Aleksic.A sa njom, pa nemam pojma, nasla se je malo uvredjenom kad sam rekla da nije zvezda i da je debela, sto i jeste naravno. Ali Seka je to podnela kao iskusena javna licnost, i na tvoj komentar se samo nasmejala. Sta imas da kazes na to?Ma kazem ja vama, glupaca. Meni to da je neko rekao ja bi bila u stanju da se potucem. (na moj pogled, koji je licio ovome , lepotica mi uzvraca ovim ) I za kraj, sta zelite da porucite svim damama sto citaju ovaj intrevju?Budite lepe i zgodne, jer muskarci mnogo bolje vide nego slusaju. | |
|
| |
princeza VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 14, 2008 10:09 am | |
| | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 14, 2008 11:57 am | |
| | |
|
| |
Maja93(mace) Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1281 Localisation : Svugde... Datum upisa : 09.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 14, 2008 12:25 pm | |
| | |
|
| |
iwanche Gušter
Broj poruka : 468 Datum upisa : 18.01.2008
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 14, 2008 12:56 pm | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 14, 2008 1:05 pm | |
| | |
|
| |
Kaca93 Hronični forumaš
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sre Maj 14, 2008 2:01 pm | |
| - AdminKa ::
- Na molbu brojnih fanova i obozevatelja pozznate srpske manekenke poznate kao JBG - jeca_bg, nasa redakcija je uspela da si izbori koji sekund njezinog poluprazno-zauzetog vremena.
Kada si znala da ces postati manekenka? Pa znate kako, ja sam uvek volela lepo da se obucem, i cak kao mala nisam htela da nosim pelene, posto su se mnogo ocrtavale na moje pamucne lacice, pa sam tako sa 2 godine vec poznavala pojam tuta, kaki i piski.
Dobro ali kad si odlucila da postanes manekenka? Ah, to. Pa jednom prilikom sam odlucila da postanem manekenka.
Kojom to prilikom? Kad sam bila mala, imala sam 15 godina.
Da, i? Pa nista odlucila sam da budem manekenka.
(ovde nema vajde, idemo dalje)
A sta najvise volis da obuces? Pa ja inace volim da sam lepo obucena, moj idol je JK sto se odece tice.
A ti volis da obuces...? Pa, znam da ce me sada pljuvati svi sto su protiv tj. za zivotinje, ali dali vi znate kako se nosi kaput od cincile? Fantasticno!
(uh...predopostavka: voli da obuce kaput od cincile)
Zapazili smo u medijima, da si imala probleme sa Sekom Aleksic. Dali ste se sad pomirile? Pa ja sam imala probleme sa jednom devojkom sa kojom sam sad u super odnosima. Nebih da izjavljujem ime u javnosti. Ali ona ce se pronaci pa je ovom prilikom i pozdravljam.
A sta je bilo sa Sekom? Kojom Sekom?
(grrrrrrrrr)
Pa Aleksic. A sa njom, pa nemam pojma, nasla se je malo uvredjenom kad sam rekla da nije zvezda i da je debela, sto i jeste naravno.
Ali Seka je to podnela kao iskusena javna licnost, i na tvoj komentar se samo nasmejala. Sta imas da kazes na to? Ma kazem ja vama, glupaca. Meni to da je neko rekao ja bi bila u stanju da se potucem.
(na moj pogled, koji je licio ovome , lepotica mi uzvraca ovim )
I za kraj, sta zelite da porucite svim damama sto citaju ovaj intrevju? Budite lepe i zgodne, jer muskarci mnogo bolje vide nego slusaju. Adminka -kraljica siiiiiiiiiiiiii | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novine "Trash" | |
| |
|
| |
| Novine "Trash" | |
|