| Novine "Trash" | |
|
+35emotivna luda Mrvica_88 plavojka confident jeca_bg Lazar01 iwanche SANDRA GM_loodak Maja93(mace) Anja* pink girl bubamara jocka Chocolate girl Zvezda Granda 2008 JeCa03 mala Kaca93 cvetic91 Mina-Neca fan Petra crazy_angeL Babs AdminKa paris_hilton Mica 93/2 mima-dugajica princeza DJ MW andjelaaaaa Ena88 LeNa_ Jasmina-DG Alek-Juicy Pen 39 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
jocka Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1169 Godina : 34 Datum upisa : 17.09.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 10:04 pm | |
| - princeza ::
- jocka ::
- Alek-Juicy Pen ::
- prethodna strana nemozes je promasiti
To je Paris?!?! Znam je,znam.... Vidim ja da mi je poznata,a nisam znala odakle..... Ne moze se pise odvojeno... Pa jocka da ti objasnim Kaci93 kupuje tange (koje je uzeo od DeNis), sad je sa Paris Hilton u vezi a ja sam mu tiha patnja Auuuuu,sada mi je lakse... Hvala na objasnjenju... Ja na putu mu bila neverna i nisam znala kako da mu kazem... Ali sada mi je lakse... Alek sreco 1:1... Zaboravi sve... Oprosticu ti... Princezice bolje dodji na msn..... Ljuuuubiiiiimmmmmm | |
|
| |
paris_hilton Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1444 Godina : 34 Localisation : Svuda negde :) Emploi : Umem da te volim k'o nijedna... Loisirs : www.myspace.com/mina_hilton Datum upisa : 17.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 10:13 pm | |
| Jocka prstice k sebi Alek........samo te gledam | |
|
| |
jocka Zavisnik u razvoju
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 10:16 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1444 Godina : 34 Localisation : Svuda negde :) Emploi : Umem da te volim k'o nijedna... Loisirs : www.myspace.com/mina_hilton Datum upisa : 17.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 10:18 pm | |
| | |
|
| |
jocka Zavisnik u razvoju
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 10:19 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 10:21 pm | |
| | |
|
| |
jocka Zavisnik u razvoju
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 10:24 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 10:30 pm | |
| Ne brini ja sam hiltonske krvi, imam ja veza svuda | |
|
| |
jocka Zavisnik u razvoju
| |
| |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 10:44 pm | |
| | |
|
| |
jocka Zavisnik u razvoju
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 10:48 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 10:51 pm | |
| Ma ja sam 100% Nosim samo periku da me ne bi prepoznali | |
|
| |
jocka Zavisnik u razvoju
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 10:55 pm | |
| - paris_hilton ::
- Ma ja sam 100% Nosim samo periku da me ne bi prepoznali
Joj sada mi je lakse.... Da znam.... Hvalaaaaaa | |
|
| |
AdminKa Admin
Broj poruka : 2141 Godina : 38 Datum upisa : 12.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Pet Maj 02, 2008 11:41 pm | |
| | |
|
| |
Alek-Juicy Pen Hronični forumaš
Broj poruka : 3154 Godina : 34 Localisation : Prestonica Emploi : Mister Grandovog, Najnarcisiodniji Clan, Najsexypilniji Clan pa vi vidite 8) Datum upisa : 22.10.2007
| |
| |
Alek-Juicy Pen Hronični forumaš
Broj poruka : 3154 Godina : 34 Localisation : Prestonica Emploi : Mister Grandovog, Najnarcisiodniji Clan, Najsexypilniji Clan pa vi vidite 8) Datum upisa : 22.10.2007
| |
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sub Maj 03, 2008 1:20 am | |
| Dok srpski tabloidi bruje o vezama novopechenih javnih lichnosti sa izvesnim silikonskim lepoticama, nashe pevachke zvezde (tj. pevachka zvezda) ne prestaje da mrsi konce svim tinejdzerkama ove zemlje. Naime, popularna pevachica Radmila M. vidjena je sa 3 godine mladjim biznismenom, M. V., i to ne od nasheg paparaca, vec od velikog broja foto-reportera na zhurci koju je dotichna napravila u svojoj vili. Nova balkanska diva je ovom prilikom priznala vezu sa pomenutim biznismenom, a pritom nije zhelela da odgovara na pitanja novinara vezana za njenu nekadashnju avanturu sa misterioznim A., pravdajuci se time da je dotichni odluchio da napusti zhivot zhigola i prepusti se maloletnicama i da joj zaista s njim nije bilo nezaboravno, za razliku od veze u kojoj je sada. Elem, na pomenutoj zabavi se pojavo i N. S., nekadashnja zvezda u usponu, a danas samo chovek koji zhivi na rachun svoje lepshe polovine, imucne naslednice bogatstva porodice Hilton. Pomenuti pevach je sve prisutne uveseljavao pesmama, dok, pod uticajem alkohola i posle svadje sa svojom, popularnom i trazhenom menadzerkom, Macom-facom, nije upao u bazen, a posle toga se, drzheci se pod ruku sa svojom nezhnijom polovinom, uputio prema automobilu. Medjutim, ovde skandalima nije kraj. Ispred vile je bio napadnut od obozhavaoca mushkog pola iz proshlosti, izvesnog Chokoladice, koji, i pored lechenja na psihijatrijskoj klinici, nije uspeo da se otarasi zhelje da izadje pred oltar sa pomenutim pevachem. Vishe detalja o zabavi godine potrazhite na www.razuzdani_smo.net | |
|
| |
Kaca93 Hronični forumaš
Broj poruka : 4856 Godina : 31 Localisation : Nish Loisirs : ...bili smo drugovi, pa ljubav probali, a sad ni jedno ni drugo... Datum upisa : 20.12.2007
| |
| |
princeza VIP foruma
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sub Maj 03, 2008 9:19 am | |
| | |
|
| |
Kaca93 Hronični forumaš
Broj poruka : 4856 Godina : 31 Localisation : Nish Loisirs : ...bili smo drugovi, pa ljubav probali, a sad ni jedno ni drugo... Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sub Maj 03, 2008 9:29 am | |
| | |
|
| |
princeza VIP foruma
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sub Maj 03, 2008 9:31 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sub Maj 03, 2008 10:19 am | |
| - DJ MW ::
- Dok srpski tabloidi bruje o vezama novopechenih javnih lichnosti sa izvesnim silikonskim lepoticama, nashe pevachke zvezde (tj. pevachka zvezda) ne prestaje da mrsi konce svim tinejdzerkama ove zemlje. Naime, popularna pevachica Radmila M. vidjena je sa 3 godine mladjim biznismenom, M. V., i to ne od nasheg paparaca, vec od velikog broja foto-reportera na zhurci koju je dotichna napravila u svojoj vili. Nova balkanska diva je ovom prilikom priznala vezu sa pomenutim biznismenom, a pritom nije zhelela da odgovara na pitanja novinara vezana za njenu nekadashnju avanturu sa misterioznim A., pravdajuci se time da je dotichni odluchio da napusti zhivot zhigola i prepusti se maloletnicama i da joj zaista s njim nije bilo nezaboravno, za razliku od veze u kojoj je sada. Elem, na pomenutoj zabavi se pojavo i N. S., nekadashnja zvezda u usponu, a danas samo chovek koji zhivi na rachun svoje lepshe polovine, imucne naslednice bogatstva porodice Hilton. Pomenuti pevach je sve prisutne uveseljavao pesmama, dok, pod uticajem alkohola i posle svadje sa svojom, popularnom i trazhenom menadzerkom, Macom-facom, nije upao u bazen, a posle toga se, drzheci se pod ruku sa svojom nezhnijom polovinom, uputio prema automobilu. Medjutim, ovde skandalima nije kraj. Ispred vile je bio napadnut od obozhavaoca mushkog pola iz proshlosti, izvesnog Chokoladice, koji, i pored lechenja na psihijatrijskoj klinici, nije uspeo da se otarasi zhelje da izadje pred oltar sa pomenutim pevachem.
Vishe detalja o zabavi godine potrazhite na www.razuzdani_smo.net Miljance lud si........k'o struja Jos ga i sponzorsem! :jeej: | |
|
| |
princeza VIP foruma
| Naslov: Re: Novine "Trash" Sub Maj 03, 2008 10:25 am | |
| - paris_hilton ::
- DJ MW ::
- Dok srpski tabloidi bruje o vezama novopechenih javnih lichnosti sa izvesnim silikonskim lepoticama, nashe pevachke zvezde (tj. pevachka zvezda) ne prestaje da mrsi konce svim tinejdzerkama ove zemlje. Naime, popularna pevachica Radmila M. vidjena je sa 3 godine mladjim biznismenom, M. V., i to ne od nasheg paparaca, vec od velikog broja foto-reportera na zhurci koju je dotichna napravila u svojoj vili. Nova balkanska diva je ovom prilikom priznala vezu sa pomenutim biznismenom, a pritom nije zhelela da odgovara na pitanja novinara vezana za njenu nekadashnju avanturu sa misterioznim A., pravdajuci se time da je dotichni odluchio da napusti zhivot zhigola i prepusti se maloletnicama i da joj zaista s njim nije bilo nezaboravno, za razliku od veze u kojoj je sada. Elem, na pomenutoj zabavi se pojavo i N. S., nekadashnja zvezda u usponu, a danas samo chovek koji zhivi na rachun svoje lepshe polovine, imucne naslednice bogatstva porodice Hilton. Pomenuti pevach je sve prisutne uveseljavao pesmama, dok, pod uticajem alkohola i posle svadje sa svojom, popularnom i trazhenom menadzerkom, Macom-facom, nije upao u bazen, a posle toga se, drzheci se pod ruku sa svojom nezhnijom polovinom, uputio prema automobilu. Medjutim, ovde skandalima nije kraj. Ispred vile je bio napadnut od obozhavaoca mushkog pola iz proshlosti, izvesnog Chokoladice, koji, i pored lechenja na psihijatrijskoj klinici, nije uspeo da se otarasi zhelje da izadje pred oltar sa pomenutim pevachem.
Vishe detalja o zabavi godine potrazhite na www.razuzdani_smo.net Miljance lud si........k'o struja Jos ga i sponzorsem! :jeej: Ima se moze se | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| |
| |
princeza VIP foruma
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novine "Trash" | |
| |
|
| |
| Novine "Trash" | |
|