| Silvija Nedeljković | |
|
+64alldy Tijana706 --natasa-- SILWIJIN NAJWECI FAN ivana94 Ana_91 sexy girl *porqe*me*faltas*tu* *KrU6IcA Dragana90 nadja Mica 93/2 Lazar01 Sweet Girl Irenaaa tanjasavic03 Mikijeva_krasiva_Tea Zvezda Granda 2008 ANE_P Chocolate girl pink girl i_love_nemanja crazy_angeL Babs Mina-Neca fan LeNa_ JOANA zvoncica SANDRA emotivna luda bubamara tanja nis Simona andjelaaaaa IwABg93 cvetic91 Kaca93 malenaaa Jasmina* veljdza Girl Zemun najFan macho_kovin John Cena AdminKa *ANDREA* Silvija Is The Best! ^^^TaCaAa^^^ Elena^ u_prolazu ~Selena_su~ Jasmina-DG DULCE :) mima-dugajica zoka mala Ena88 Anja* iwanche princeza goca DJ MW sekaitaca* DANIJEL 84 68 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
~Selena_su~ Sveža piletina
Broj poruka : 150 Datum upisa : 09.01.2008
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Sub Jan 26, 2008 7:37 pm | |
| swako ima prawo na swoje mishljenje.... ali ako neko ne razume to nechije mishljenje da pojasni... ja sam na najlepshi moguci nachin...zamolila dj da mi pojasni.... po chemu je on shwato da je duki glup\/ a odgowora narawno nema.... zashto? zato shto lupa.... mozhe tebi dushan da se ne swidja..... ali to nije razlog da goorish da je glup.... a dj srce ti si se owde zheshce ispalio....jer prewrcesh tudje rechi.... kad si se sa tacom i mickom rasprawljao o dukiju...ni jednog trenutka nisu rekle da se slazhu sa tobom.... tako da.... idi spawaj;) | |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
Broj poruka : 9234 Godina : 32 Datum upisa : 17.09.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Sub Jan 26, 2008 7:41 pm | |
| - ~Selena_su~ ::
- swako ima prawo na swoje mishljenje....
ali ako neko ne razume to nechije mishljenje da pojasni... ja sam na najlepshi moguci nachin...zamolila dj da mi pojasni.... po chemu je on shwato da je duki glup\/ a odgowora narawno nema.... zashto? zato shto lupa.... mozhe tebi dushan da se ne swidja..... ali to nije razlog da goorish da je glup.... a dj srce ti si se owde zheshce ispalio....jer prewrcesh tudje rechi.... kad si se sa tacom i mickom rasprawljao o dukiju...ni jednog trenutka nisu rekle da se slazhu sa tobom.... tako da.... idi spawaj;) DJ nije ni rekao da su one rekle da se su se slozile sa njim..ti prevrces reci.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Sub Jan 26, 2008 7:46 pm | |
| slozhiti ili reci da su rekle da je uprawu je istooo!!!!!! i jamislim da dj ne treba adwokat.... | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Sub Jan 26, 2008 7:48 pm | |
| E, iskreno, jedina svilena koja mi nikad nije bila smeshna je devojka chiji je nick 'u_prolazu'... Sa ostalima nema svrhe da se raspravljam... Narochito sa ovima shto vole Milkicu... Chemu onda pricha s njima...? | |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
Broj poruka : 9234 Godina : 32 Datum upisa : 17.09.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Sub Jan 26, 2008 7:55 pm | |
| ko je rekao da sam ja swilena???????? ja sam samo realna....kao i uwek.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Sub Jan 26, 2008 8:03 pm | |
| - mima-dugajica ::
- ~Selena_su~ ::
- slozhiti ili reci da su rekle da je uprawu je istooo!!!!!!
i jamislim da dj ne treba adwokat.... nisam ja niciji advokat...samo sam realna..ja ni u jednom trenutku nisam rekla da je Dule glup..ali cinjenica je da on uopste ne prica u emisijama...ali...sloziti se..i reci..nikako ne moze biti isto.. to je njegowa lichnost.... to shto on cuti..to je njegowa stwar.... a on je dokazao da je weoma zreo.... time shto se pored swih komentara o oblachenju i swemu... ostao isti.... to je chowek.... a ne da se obazire na nechije komentare.... pogotowo..... aj cao;) | |
|
| |
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Sub Jan 26, 2008 8:21 pm | |
| | |
|
| |
^^^TaCaAa^^^ Prolaznik
Broj poruka : 92 Datum upisa : 11.11.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Sub Jan 26, 2008 10:23 pm | |
| - DJ MW ::
- u_prolazu ::
- DJ MW ::
- Vec sam se raspravljao zbog Dushana sa drugima, i na kraju su i oni shvatili da sam u pravu... Ne pada mi na pamet da opet objashnjavam... Vratite se nekoliko stranica unazad, pa mi onda recite da li nisam u pravu, i ako nisam - zashto nisam...
P. S. Ne kazhem da je Silvija pametnija zato shto vishe pricha... Ne secam se ovoga, Taca i ja smo bile te koje su Dusanovu stranu drzali, i ne secam se da sam u nekom trenutku rekla da si u pravu zato sto mislis o Dusanu ono sto mislis. Bile ste ostale bez argumenata... Ne kazhem da ste rekle da sam u pravu, ali se videlo da ste razumele o chemu pricham, bar Taca jeste...
@Zoko, da, sad sam bash dobio kompleks kad si mi rekla da sam glup i pocheo sam jako da se nerviram... Prochitaj josh jednom svoje postove na ovoj strani, pa pogledaj shta si rekla... Malo si se ispalila...
@Elena, pa ja sam samo hvalio Silviju i uporedio je s Dushanom, bash sam joj ulepshao temu... Ma ti si napacen.. Daj smiri strasti..sto ti smeta Dusan? JA NIKADA nisam rekla da si u pravu! Niti cu ikada reci! Nemas pojma... | |
|
| |
^^^TaCaAa^^^ Prolaznik
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Sub Jan 26, 2008 10:25 pm | |
| Dusan je dosta pricao u emisiji. Za razliku od vecine ovde na forumu, veoma je inteligentan za svoje godine. Ne mozete da poredite inteligenciju Dusana - koji ide u skolu, i Silvije. Dusan je pametan, i uvek zna sta da kaze. Pogledajte jedan njegov intervju pa cete shvatiti. | |
|
| |
^^^TaCaAa^^^ Prolaznik
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Sub Jan 26, 2008 10:30 pm | |
| Previse si glup da shvatis neke stvari . Za 19 godina si trebao da naucis nesto barem, a ne da procenjujes neciju pamet na osnovu toga koliko pricaju u nekoj emisiji. | |
|
| |
Silvija Is The Best!
Broj poruka : 2 Datum upisa : 26.01.2008
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Sub Jan 26, 2008 11:09 pm | |
| Cao swima! Ja sam njen najweci fan,a to mogu da potwrde swi oni koji me poznaju...sw moguce i nemoguce sam uradila da bih dobila njen broj,da bi je upoznala,medjutim nisam uspela da je upoznam...dopisiwala sam se sa njom,i bila sam prepresrecna swaki put kad mi pusti poruku,ali to je nazalost prestalo onog dana kada je neka mala pocela da je smara,i preti Duletu...e pa samo da znate da sam joj najnajnajweci fan koga moze da ima i da mi je mnogo mnogo drago sto imate tako extra misljenje o njoj...Pozz od Silvija1s biggest fan Ana!!! | |
|
| |
Silvija Is The Best!
Broj poruka : 2 Datum upisa : 26.01.2008
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Sub Jan 26, 2008 11:15 pm | |
| E da,ko hoce da mi pise,a obozawa Silwi,ne ko je woli,nego ko je obozawa,neka pise na cupavica_nbg@hotmail.com-moj msn...Pozzzz JEl ste gledali juce Petkom u 2? bila je prelepa....... i preslatka...snimila sam swe pesme koje je pewala...zar nije sawrsena? | |
|
| |
DULCE :) Hronični forumaš
Broj poruka : 3102 Godina : 31 Datum upisa : 07.12.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Sub Jan 26, 2008 11:37 pm | |
| | |
|
| |
DULCE :) Hronični forumaš
Broj poruka : 3102 Godina : 31 Datum upisa : 07.12.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Ned Jan 27, 2008 12:29 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Ned Jan 27, 2008 7:26 pm | |
| dj prewrcesh tudje rechi....a i nemash argumenata za swoju izjawu...jer je wrlo,wrlo glupa.... ja sam te miloin puta zamolila da mi pojasnish swoje mishljenje... al ti nisi.... zashto? jer ne znash.... wrlo nezrelo sa dechka koji ima 19 god..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Ned Jan 27, 2008 7:41 pm | |
| Aman vishe, smorili ste... To shto vi ne mozhete da shvatite ne znachi da sam ja glup... Bolje se zapitajte za svoj IQ jer ja za svoj znam da je iznad proseka... Rekao sam da Dushana ne smatram pametnom osobom kao vecina ljudi i shta sad, vi pokushavate da me ubedite da je pametan...? Vec sam rekao da mi je ono shto neko pricha osnovni, ali ne i jedini kriterijum za procenu njegove pameti, bar kad je u pitanju osoba koju ne poznajem lichno, nego vidjam samo na televiziji... Ako vi mislite da je Dushan pametan, onda dobro, shta sad...? Ne pokushavam ja vas ni u shta da ubedim, shta se odma' lozhite... Kao shto sam rekao, on sa Silvijom ne mozhe da se poredi, svaka njemu chast shto je vaspitan i religiozan, ja to veoma poshtujem, ali vam ne pricham o tome...
I josh neshto - nemoj meni da prichash o nezrelosti... | |
|
| |
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pon Jan 28, 2008 11:22 pm | |
| ok ti si moderator na nemanjinom forumu.... isto ti on pricha kao i dushan...samo shto je dushan dete od 17 god.... a owaj ima 25.... pa ti widi.... i to za iQ...ne primecujem.... pogreshio si u pisanju nije iznad proseka,nego ispod.... werowatno si zhurio...pa si pogreshio.... lol.... i da dushana bar zowu u emisije... xxaxaa....ajd dj prewishe ti rade hormoni...idi spawaj;) | |
|
| |
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pon Jan 28, 2008 11:41 pm | |
| P.S.kakwe weze ima kakaw dani ima awatar... to njegowa stwar.... i shta pishesh tu po pm...da je on gej wamo tamo.... shta i da jeste...ljudi se ne gledaju po tome.... ako ti po tome ocenjujesh ljude... swaka ti chast..... nisko padash.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pon Jan 28, 2008 11:47 pm | |
| E, smorila si... Shto bih se ja nekome pravdao...? Ako nisi razumela sve shto sam do sada pisao, to je tvoja stvar... | |
|
| |
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pon Jan 28, 2008 11:53 pm | |
| smorila...jer goworim istinu.... aj na spawanjac;))))))))) | |
|
| |
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pon Jan 28, 2008 11:54 pm | |
| | |
|
| |
Anja* VIP foruma
Broj poruka : 6209 Godina : 34 Localisation : BEOGRAD Emploi : kao sto vidite...neee Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?! Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Uto Jan 29, 2008 1:29 am | |
| ajde ljudi,ne kvarite temu! | |
|
| |
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Uto Jan 29, 2008 9:22 am | |
| prwo ja nisam subotichanka.... drugo da te pitam imash kuci ogledalo? pogledaj se..... bljak..... trece....izjawa i fora 'smarash' je za decu..... koliko znam imash 19 godina! chetwrto josh jednom uwredish danija.... to shto si moderator....nemasgh prwa da wredjash druge.... ne brini mene nisi uwredio..... i da za iQ.....welika greshka.....lol...... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković | |
| |
|
| |
| Silvija Nedeljković | |
|