| Silvija Nedeljković | |
|
+64alldy Tijana706 --natasa-- SILWIJIN NAJWECI FAN ivana94 Ana_91 sexy girl *porqe*me*faltas*tu* *KrU6IcA Dragana90 nadja Mica 93/2 Lazar01 Sweet Girl Irenaaa tanjasavic03 Mikijeva_krasiva_Tea Zvezda Granda 2008 ANE_P Chocolate girl pink girl i_love_nemanja crazy_angeL Babs Mina-Neca fan LeNa_ JOANA zvoncica SANDRA emotivna luda bubamara tanja nis Simona andjelaaaaa IwABg93 cvetic91 Kaca93 malenaaa Jasmina* veljdza Girl Zemun najFan macho_kovin John Cena AdminKa *ANDREA* Silvija Is The Best! ^^^TaCaAa^^^ Elena^ u_prolazu ~Selena_su~ Jasmina-DG DULCE :) mima-dugajica zoka mala Ena88 Anja* iwanche princeza goca DJ MW sekaitaca* DANIJEL 84 68 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Čet Apr 10, 2008 11:57 am | |
| | |
|
| |
emotivna luda Hronični forumaš
Broj poruka : 3168 Godina : 39 Localisation : ...moj BEOGRADE,zagrli me... Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Čet Apr 10, 2008 12:04 pm | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| |
| |
pink girl Hronični forumaš
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Čet Apr 10, 2008 1:50 pm | |
| uzas...ja kad sam videla sta je obukla..samo sam zadrzala smeh.. ja sam 100000 puta rekla..devojka je preeeeeeleeeeeepaaaaaa...ali tako se grozno i jeftino oblaci..da je to strasno..a ona Rada..ninasta ne lici..i deluje tako dobro u toj garderobi koju nosi.. podhitno ovoj devojci neko treba da pokaze kako treba da se obuce..ili ce non stop ovako da je zajebavaju.. | |
|
| |
malenaaa
Broj poruka : 19 Datum upisa : 29.01.2008
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Čet Apr 10, 2008 2:14 pm | |
| U sustini vazno je da znas kako da nosis neke stvari! Neko moze da izgleda extra a da nema pojma da iznese to sto obuce! A Silvija nema pojma da se obuce i nije mi jasno zasto ne plati stilistu, jer je ovo uzas!!! | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Čet Apr 10, 2008 3:44 pm | |
| 'Ajd sad malo smirela... | |
|
| |
Broj poruka : 3168 Godina : 39 Localisation : ...moj BEOGRADE,zagrli me... Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Čet Apr 10, 2008 7:03 pm | |
| Mislim stvarno! Nema vise smisla!!!! | |
|
| |
Jasmina-DG VIP foruma
Broj poruka : 6849 Godina : 37 Localisation : **Beograd** Emploi : *..Ljubiti nije greh,ljubimo se do svitanja ... * Datum upisa : 17.01.2008
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Čet Apr 10, 2008 7:27 pm | |
| Da se i ja oglasim u mojoj najomiljenijoj temi ..znate kako ja volim Silviju i postujem... ali moram da priznam da je blistala na Danima estrade u Cacku... Svaka cast sto se upristojila i obukla kako dolikuje...nemam ni jednu zamerku.. P.S Imam oko snimanja cd-ea ali to sad nije vazno P.S U novom broju casopisa folk club imate intervju pa uzivajte | |
|
| |
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| |
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Čet Apr 10, 2008 8:32 pm | |
| | |
|
| |
Jasmina-DG VIP foruma
Broj poruka : 6849 Godina : 37 Localisation : **Beograd** Emploi : *..Ljubiti nije greh,ljubimo se do svitanja ... * Datum upisa : 17.01.2008
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Čet Apr 10, 2008 9:40 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Čet Apr 10, 2008 10:16 pm | |
| | |
|
| |
malenaaa
Broj poruka : 19 Datum upisa : 29.01.2008
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pet Apr 11, 2008 10:05 am | |
| Pa lakse im je da ubiju dve muve jednim udarcem, a i onako se ne razdvajaju! Aj skenirajte taj intervju i postavite! | |
|
| |
Jasmina-DG VIP foruma
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pet Apr 11, 2008 10:49 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
pink girl Hronični forumaš
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pet Apr 11, 2008 1:35 pm | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pet Apr 11, 2008 1:37 pm | |
| | |
|
| |
Kaca93 Hronični forumaš
Broj poruka : 4856 Godina : 31 Localisation : Nish Loisirs : ...bili smo drugovi, pa ljubav probali, a sad ni jedno ni drugo... Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pet Apr 11, 2008 2:09 pm | |
| | |
|
| |
Anja* VIP foruma
Broj poruka : 6209 Godina : 34 Localisation : BEOGRAD Emploi : kao sto vidite...neee Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?! Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Sub Apr 12, 2008 5:39 pm | |
| `Folk Club` SILVIJA Nemanja i ja snimamo zajednicki album!
Pevacki tandem Silvija i Nemanja postigao je izvanredan uspeh na 'Grand festivalu' sa duetskom pesmom ;;Jedini,jedina''.Nakon povratka sa velike turneje,porazgovarali smo sa Silvijom,pitavsi je najpre kako ova numera prolazi na nastupima.
''Prezadovoljna sam jer je pesma odlicno prihvacena'',kaze Silvija ushiceno i nastavlja: ''Predivan je osecaj kada na nastupu dve hiljade ljudi uglas peva pesmu sa vama.To je neopisiv dozivljaj!''
FC: Delis li mislenje nekih tvojih kolega koji tvrde da ti i Nemanja ne biste postigli toliki uspeh da niste nastupali zajedno na 'Grand festivalu''?
Mislim da smo ljudima simpaticni bas ovako,zajedno,i zato je odlicno sto smo se pojavili sa duetskom pesmom na festivalu.Verovatno bismo se slabije plasirali da smo nastupali odvojeno,ali ni to ne mora da znaci,sve zavisi od numere i od toga kako je ljudi prihvate.
FC: Postoji li mogucnost da Nemanja i ti snimite jos neki duet ili mozda zajednicki cd?
U najavi je nas zajednicki CD.Na njemu ce se naci nekoliko solo pesama i nekoliko dueta i tome se veoma radujem.Naravno da ce na album biti uvrstena i festivalska pesma ''Jedini,jedina''.
FC: Sa kojim jos kolegom bi volela da zapevas u duetu?
Sa Dusanom Svilarom,Darkom Filipovicem i Acom Lukasom.
FC: Kada se odvoje 'Zvezde Granda',da li bi volela da radis u paru sa Nemanjom?
Volela bih,zato sto se nas dvoje odlicno dopunjujemo,a i dobri smo prijatelji.Mislim da bismo zbog svega toga mogli fino da funkcionisemo u daljem radu.
"Pretresli smo Silviju od A do Š!
Avion.Poslednji let za Cirih: nevreme,strah,iskustvo...
Brza hrana.Na nastupima po inostanstvu redovno nas docekuju sa pljeskavicama s kupusom i pavlakom.Bilo bi mi proste cudno da to nekad izostane!
Vaga.Pokusavam da se ugojim bar 2 kilograma ali mi ne ide,smrc...
Golubovi.''Obraduju me svakog jutra kad pogledam svoj auto.
Deca. Obozavam ih!
Djurdja,najbolja mama na svetu!!! Volim je!!!
EPP.Zaboravim desavanja u filmu koji gledam jer ga non-stop prekidaju reklamama!
Zivot.Vrlo,vrlo zanimljiva skola...
Zubar.Mrzim zubare,ustvari,nemam nista licno protiv njih vec samo imam strah od njihovih ''intervencija''.
Ivica i Marica.Volela sam tu pricu kad sam bila mala a nedavno sam sa uzivanjem pogledala i film.Super je.
Jabuka.E Adame,Adame...
Konji.Najlepse,najpametnije i najgracioznije zivotinje.Obozavam ih.
Loto.Volela bih da dobijem na lotou ali da ga nikad ne uplatim tako da su mi sanse nikakve.
Ljubav.Ne mogu bez nje.Uvek je prisutna.Ona je deo mene.Ljubav prema ljudima,muzici,zivotu...
Majmuni.Ubedljivo su mi najzanimljivije zivotinje.Postoji jedan posebno smesan majmun u nasem zooloskom vrtu-ne znam mu ime ali potpuni je egzibicionista!
Noc.Mmm,pa najlepse doba dana...
''Njujork,Njujork''...Odlicna pesma.
Obicaji.Imamo ih i previse u nasem narodu tako da me nervira kada treba sve da ispostujem.
Poklon.Volim da,s vremena na vreme i bez ikakvog povoda,poklonim ponesto meni dragim ljudima.o me cini srecnom.Ispunjava me njihov osmeh i zadovoljstvo u tom momentu.
Rat.Bojim ga se...
Serija.Volela bih da glumim u nekoj komicnoj seriji.
Tata.Velika podrska i primer svim muskarcima u mom zivotu.Volim ga!
Cosak.Volim da sedim u udobnoj fotelji u cosku mog omiljenog kafica,pijem cedjenu pomorandzu i uzivam.
Uspeh.Tezim ka njemu.
Festival.Uspeh na 'Grand festivalu' je za Nemanju i mene oznacio jedan ogroman korak unapred u nasim karijerama.Nadam se da ce ih biti sve vise!
Hrkanje.Mrzim kada neko ko spava u mojoj blizini hrce.Nema sanse da zaspim uz te zvukove!
Cvece.Volim da poklonim ali i da dobijam cvece a kada su ruze u pitanju obavezno ih sacuvam,osusim i napravim aranzman.Cuvam svaku ruzu od svoje 18-te godine.
''Cetvrti covek''.Film koji me je ostavio bez teksta!
Dzungla.Volela bih da mi se ukaze prilika da posetim neku dzunglu i da je istrazujem.
Sest.Moj srecan broj. | |
|
| |
Chocolate girl Hronični forumaš
Broj poruka : 1903 Godina : 32 Localisation : Be0gRad Emploi : lepa a sama kazu ne ide pod ruku....lepa i luda to je moja dijagnoza.... Datum upisa : 16.08.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Sub Apr 12, 2008 7:34 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Sub Apr 12, 2008 11:28 pm | |
| | |
|
| |
ANE_P Prolaznik
Broj poruka : 62 Godina : 34 Localisation : Makedonija Datum upisa : 05.03.2008
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Ned Apr 13, 2008 9:56 pm | |
| | |
|
| |
Zvezda Granda 2008 Hronični forumaš
Broj poruka : 1984 Godina : 31 Localisation : NOVI SAD Emploi : Reci gde je sve ...zar nije palo dovoljno suza...dal je bolja sad ....NEKA DRUGA,..:( Datum upisa : 01.07.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Ned Apr 13, 2008 10:14 pm | |
| | |
|
| |
ANE_P Prolaznik
Broj poruka : 62 Godina : 34 Localisation : Makedonija Datum upisa : 05.03.2008
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Ned Apr 13, 2008 10:14 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Ned Apr 13, 2008 10:40 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković | |
| |
|
| |
| Silvija Nedeljković | |
|