| Silvija Nedeljković | |
|
+64alldy Tijana706 --natasa-- SILWIJIN NAJWECI FAN ivana94 Ana_91 sexy girl *porqe*me*faltas*tu* *KrU6IcA Dragana90 nadja Mica 93/2 Lazar01 Sweet Girl Irenaaa tanjasavic03 Mikijeva_krasiva_Tea Zvezda Granda 2008 ANE_P Chocolate girl pink girl i_love_nemanja crazy_angeL Babs Mina-Neca fan LeNa_ JOANA zvoncica SANDRA emotivna luda bubamara tanja nis Simona andjelaaaaa IwABg93 cvetic91 Kaca93 malenaaa Jasmina* veljdza Girl Zemun najFan macho_kovin John Cena AdminKa *ANDREA* Silvija Is The Best! ^^^TaCaAa^^^ Elena^ u_prolazu ~Selena_su~ Jasmina-DG DULCE :) mima-dugajica zoka mala Ena88 Anja* iwanche princeza goca DJ MW sekaitaca* DANIJEL 84 68 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pet Okt 02, 2009 11:57 am | |
| | |
|
| |
pink girl Hronični forumaš
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pon Nov 02, 2009 2:04 am | |
| Jel vi ljudi uopste znate sta znaci biti Riba???Kakva Rada i kakva Silvija.one moraju jos mnooooooooooooooooooooooooogo da uce da bi bile i R a ne jos ribe... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pon Nov 02, 2009 3:28 am | |
| Ajde objasni nam sta znaci biti riba... da nisi to ti? | |
|
| |
AdminKa Admin
Broj poruka : 2141 Godina : 38 Datum upisa : 12.06.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pon Nov 02, 2009 1:13 pm | |
| - pink girl ::
- Jel vi ljudi uopste znate sta znaci biti Riba???Kakva Rada i kakva Silvija.one moraju jos mnooooooooooooooooooooooooogo da uce da bi bile i R a ne jos ribe...
Pinki svako drugcije vidi Ribu! Npr. Meni je Emina Jahovic ribetina i po, dok moj burazer-koji je poznati ku***os u Ljubljani kaze da je nebi takao ni stapom | |
|
| |
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pon Nov 02, 2009 1:33 pm | |
| - AdminKa ::
- pink girl ::
- Jel vi ljudi uopste znate sta znaci biti Riba???Kakva Rada i kakva Silvija.one moraju jos mnooooooooooooooooooooooooogo da uce da bi bile i R a ne jos ribe...
Pinki svako drugcije vidi Ribu! Npr. Meni je Emina Jahovic ribetina i po, dok moj burazer-koji je poznati ku***os u Ljubljani kaze da je nebi takao ni stapom Tvoj brat onda mora da je nije upoznao cim tako kaze...ali ove dve mogu da budu ribe samo nekim koji ne znaju sta je lepo A da Ena..JESAM..jel si srecna????? | |
|
| |
AdminKa Admin
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pon Nov 02, 2009 1:38 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Uto Nov 03, 2009 2:22 am | |
| | |
|
| |
crazy_angeL Hronični forumaš
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Uto Nov 03, 2009 2:32 am | |
| - Citat :
- Ma mozes ti da pricas sta hoces..ali ja nikada necu skapirati budale koje se loze na ove dve ..to je olicenje ruznoce i to je to...ja ne mogu da skapiram kad mi neko kaze kao da su dobre..da se dobro oblace..kao zgodne..ja vidim dva akrepa i jbt..to je to..
aj majke ti ne pricaj gluposti...a sta njima faLi? hahahaha, kao da si ti nesto bolja od njih..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Uto Nov 03, 2009 2:50 am | |
| - crazy_angeL ::
-
- Citat :
- Ma mozes ti da pricas sta hoces..ali ja nikada necu skapirati budale koje se loze na ove dve ..to je olicenje ruznoce i to je to...ja ne mogu da skapiram kad mi neko kaze kao da su dobre..da se dobro oblace..kao zgodne..ja vidim dva akrepa i jbt..to je to..
aj majke ti ne pricaj gluposti...a sta njima faLi? hahahaha, kao da si ti nesto bolja od njih..... Pa da kucnem u drvo tim mogu da se pohvalim.. A u pravu je neko tamo gore ko je napisao..vise ni ne znam ko..nije sve u izgledu..treba imati mozga..a one su malo utanjile sa tim delom.. | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Uto Nov 03, 2009 3:39 am | |
| | |
|
| |
AdminKa Admin
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Sub Jan 16, 2010 7:11 pm | |
| Kad je ova ubacila silikone??? | |
|
| |
Jasmina-DG VIP foruma
Broj poruka : 6849 Godina : 37 Localisation : **Beograd** Emploi : *..Ljubiti nije greh,ljubimo se do svitanja ... * Datum upisa : 17.01.2008
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pon Jan 18, 2010 12:52 am | |
| - AdminKa ::
- Kad je ova ubacila silikone???
Mislim da je pre tri meseca O ukusima ne treba raspravljati...!!!!!! | |
|
| |
*marina*
Broj poruka : 6 Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pon Jan 18, 2010 11:25 pm | |
| - pink girl ::
Pa da kucnem u drvo tim mogu da se pohvalim.. A u pravu je neko tamo gore ko je napisao..vise ni ne znam ko..nije sve u izgledu..treba imati mozga..a one su malo utanjile sa tim delom.. A sta njima kao fali?! Ne skidaju se gole po nekim casopisima...To im fali.... Sto puta su bolje ribe od nekih koje se same hvale.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pet Jan 22, 2010 2:08 am | |
| - *marina* ::
- pink girl ::
Pa da kucnem u drvo tim mogu da se pohvalim.. A u pravu je neko tamo gore ko je napisao..vise ni ne znam ko..nije sve u izgledu..treba imati mozga..a one su malo utanjile sa tim delom..
A sta njima kao fali?! Ne skidaju se gole po nekim casopisima...To im fali.... Sto puta su bolje ribe od nekih koje se same hvale.... Pa i da se skidaju..???Kakve to ima veze..ali bar da imaju sta da pokazu.. | |
|
| |
Jasmina-DG VIP foruma
Broj poruka : 6849 Godina : 37 Localisation : **Beograd** Emploi : *..Ljubiti nije greh,ljubimo se do svitanja ... * Datum upisa : 17.01.2008
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pon Feb 15, 2010 4:05 pm | |
| Uopste mi nije jasno gde su ljudima bile oci a i usi... ona kresti... nezanimljiva licnost .. | |
|
| |
Jelena:** Prolaznik
Broj poruka : 26 Datum upisa : 01.04.2010
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković Pet Apr 02, 2010 3:32 am | |
| DA se ja nadovezem na ovu pricu:ljepota je u oku posmatraca | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Silvija Nedeljković | |
| |
|