| Radmila Manojlović | |
|
+44bokili Dragana96 Dragana_Radin_Fan Crna Sanchy... Natasa93 DANIJEL 84 pink girl tanjasavic03 ivana94 crazy_angeL Ivanna nadja Ana_91 u_prolazu ehhh Tanja_87 AdminKa JeCa03 Kaca93 andjelaaaaa sasko_mitrevski I LOVE MILAN STANKOVIC Elena^ JECA '92 esprit emotivna luda bubamara princeza Lazar01 mima-dugajica veljdza Dragana90 shashava malena DULCE :) *KrU6IcA Mica 93/2 Ena88 Anja* SANDRA Jasmina-DG cvetic91 DJ MW LeNa_ Babs 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*KrU6IcA Sveža piletina
Broj poruka : 203 Godina : 31 Localisation : **macedonia** Emploi : nista vise... Datum upisa : 18.05.2008
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Sre Jun 18, 2008 10:25 pm | |
| - Dragana90 ::
- I mene. Prosle nedelje nisu pevali ni Nemanja ni Silvija i tako stalno.
i tako....................... | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Pet Jun 20, 2008 12:47 pm | |
| Ode Rajka na MEGATREND!! Mogla je i na Visu poslovnu da se prebaci, ali jbg nije Visa za ZVEZDE! | |
|
| |
Jasmina-DG VIP foruma
Broj poruka : 6849 Godina : 37 Localisation : **Beograd** Emploi : *..Ljubiti nije greh,ljubimo se do svitanja ... * Datum upisa : 17.01.2008
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Pet Jun 20, 2008 12:48 pm | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Pet Jun 20, 2008 12:52 pm | |
| | |
|
| |
Jasmina-DG VIP foruma
Broj poruka : 6849 Godina : 37 Localisation : **Beograd** Emploi : *..Ljubiti nije greh,ljubimo se do svitanja ... * Datum upisa : 17.01.2008
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Pet Jun 20, 2008 12:54 pm | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Pet Jun 20, 2008 8:08 pm | |
| RADMILA MANOJLOVIĆ O BIVŠEM DEČKU: DARKO ME NIJE TUKAO!!Gradska priča da se ''Zvezda Granda'' Radmila manojlović vratila bivšem dečku Darku, sa kojim je raskinula pre mesec dana, nije tačna. Rada za ''Novosti'' demantuje da se pomirila sa kolegom sa Ekonomskog fakulteta. -Nema ništa od pomirenja! Mnogo smo se voleli, ali kada se jednom prekine tako jaka veza nema šanse da se ponovo uspostavi harmoničan odnos. Zabavljali smo se dve i po godine i mislim da je moj posao negativno uticao na našu vezu. često sam na putu, u zemlji i inostranstvu, pa nemam vremena za privatni život. Retko vidjam i oca i sestru. Normalno je da sam Darka želela da vidjam svakodnevno, jer sam ga mnogo volela, ali posao mi to nije dozvoljavao - rekla je Rada. Na pitanje da li je tačno da se sa dečkom nekoliklo puta fizički obračunala, odgovara: -To su gluposti. Tabloidi su Darka predstavljali kao grubijana, što on svakako nije. Oni koji su ga upoznali znaju da je fin i kulturan dečko. Uostalom, nikad ne bih dozvolila dečku da digne ruku na mene. O novoj ljubavi ne razmišlja, jer rane su još sveže i smatra da bi trebalo da prodje odredjeni vremenski period da bi se ponovo zaljubila. - Posao mi je na prvom mestu. Snimam album prvenac i mnogo sam srećna jer polako počinjem da ostvarujem svoje snove. Snimila sam treću pesmu, koju je potpisao Braja, a u pregovorima sam i sa Sanjom Mitrović Hani, koja bi trebalo da mi uradi nekoliko pesama - otkriva Rada. Iako namerava da postane estradna umetnica, Rada ne odustaje od učenja. Uskoro bi trebalo da upiše treću godinu na ''Megatrendu'', na koji se nedavno prebacila sa kragujevačkog Ekonomskog fakulteta. - Ako Bog da, za dve godine biću diplomirani ekonomista i ispuniću tatin i svoj san - zvršava Rada. Izvoli Miljane Večernje novosti - 20.06.2008. | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Pet Jun 20, 2008 8:42 pm | |
| Hvala, Bubi... | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| |
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Čet Jul 03, 2008 3:30 am | |
| Ona nije dosla... :jeej: :jeej: | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| |
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Čet Jul 03, 2008 3:39 am | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Čet Jul 03, 2008 4:07 am | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Čet Jul 03, 2008 8:38 am | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Uto Jul 15, 2008 4:00 pm | |
| | |
|
| |
emotivna luda Hronični forumaš
Broj poruka : 3168 Godina : 39 Localisation : ...moj BEOGRADE,zagrli me... Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Uto Jul 15, 2008 8:20 pm | |
| pevala Rada u cetvrtak u Arilju , u nekoj tamo njihovoj diskoteci! sad kad sam bila za vikend i videla slike......LUDNICA kazu da dugooo tako neko nije napravio FENOMENALNU atmosveru Mislim znamo o kome pricamo.... | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| |
| |
emotivna luda Hronični forumaš
Broj poruka : 3168 Godina : 39 Localisation : ...moj BEOGRADE,zagrli me... Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Uto Jul 15, 2008 8:24 pm | |
| kazu ovi moji sto su bili da je bio SHOW PROGRAM....sa pesmama,nastupom,ekipom i slicno.... | |
|
| |
Dragana90 Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1440 Godina : 34 Emploi : Jedini o jedina citaj mi sa usana,volela bi o voleo bi da si tu... Datum upisa : 20.01.2008
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Uto Jul 15, 2008 9:49 pm | |
| A sta ste ocekivali od Rade? Zar ste sumnjali u nju? | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Sre Jul 16, 2008 10:08 pm | |
| Radmila Manojlovic - Sama i srecna... Na ljubav sam stavila tačku, nemam dečka i uživam u samoći. Trenutno me niko ne zanima, na prvom mestu su mi karijera i školovanje na trećoj godini fakulteta.
Atraktivna „Zvezda Granda" Radmila Manojlović ovih dana opet se našla u žiži interesovanja. Pre nedelju dana završila je svoj novi singl „Bolje ona nego ja" koji će definitivno postati pravi letnji hit, dok mlada pevačica bude žarila i palila po klubovima na Crnogorskom primorju. U intervju za Press lepa Rada je demantovala priče da ima novog dečka i rekla da su joj karijera i školovanje koje će od jeseni nastaviti na privatnom fakultetu Megatrend u Beogradu najvažnije stvari u životu.
- Na ljubav sam trenutno stavila tačku. Definitivno sam okončala dvoipogodišnju vezu sa bivšim dečkom Darkom i sa njim nisam u kontaktu. Sada uživam u samoći. Nemam dečka i trenutno me niko ne zanima. Neki mediji su spekulisali da imam novog dečka, ali na takve priče ne reagujem, jer mi je karijera na prvom mestu.
n Šta se dešava sa tvojom pevačkom karijerom? Da li ćeš uskoro snimiti CD?
- Nažalost, za sada ne. O tome će biti reči tek od jeseni. Upravo sam snimila novi singl „Bolje ona nego ja" koji je radio provereni tim saradnika, Dragan Brajević Braja i Dejan Abadić. Svi očekujemo da će pesma biti pravi letnji hit, a naći će se na zajedničkom CD-u „Zvezda Granda".
NISAM U SVAĐI SA TANJOM SAVIĆ!
n Mnoge je iznenadila reakcija tvoje koleginice Tanje Savić koja je u nedavnom intervju odbila da jedino tebe prokomentariše. Da li ste vas dve u svađi?
- Sa Tanjom sam u odličnim odnosima i ne znam zašto je ta njena izjava izazvala toliku zbrku u javnosti. Odlično se slažemo i družimo i znam da tom izjavom nije mislila ništa loše. Jednostavno je prekinula novinara koji joj je postavljao pitanja o drugim pevačima i očekivao da ih ona prokomentariše. Zbog čega bi neko u svom intervjuu reklamirao druge pevače?
n Pre nedelju dana upisala si privatni fakultet Megatrend u Breogradu?
- Samo sam se prebacila sa Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu na Megatrend u Beogradu. Sve ispite su mi priznali tako da od jeseni krećem sa trećom godinom. Obrazovanje mi je jako važno i želim da ga u što kraćem roku završim, ali karijera mi je trenutno na prvom mestu.
n Kako ti se dopada novi album Lepe Brene?
- Oduševljena sam. Sve su pesme prelepe, posebno „Uđi slobodno". Da li verujete da sam tog jutra, kada je CD pušten u prodaju, ustala u 8 sati i tražila po trafikama da ga kupim.
n Da li ćeš ove godine naći vremena za odmor?
- Celo leto ću provesti radno, ali ne žalim se. Prvo ću samostalno nastupati na Crnogorskom primorju, a od 14. jula nastupaću zajedno sa „Zvezdama Granda". Kao i prošle godine bićemo smešteni u predivnoj vili u mestu Utjeha kod Bara i tu ćemo ostati do kraja leta. Krajem avgusta ću sa porodicom otići na mini odmor na Srebrno jezero. | |
|
| |
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Pet Jul 18, 2008 9:58 am | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Pet Jul 18, 2008 12:36 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Pet Jul 18, 2008 12:42 pm | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Pet Jul 18, 2008 12:50 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Radmila Manojlović Ned Avg 03, 2008 2:09 pm | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Radmila Manojlović | |
| |
|
| |
| Radmila Manojlović | |
|