Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika.
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
Naslov: Re: Radmila Manojlović Ned Avg 03, 2008 5:42 pm
Ena88 ::
Ma gledaj ti,mi imamo drugo da gledamo
Nemojte sad da se pravite nevine, mogu da nabrojim bar 5 forumashica koje chesto istichu Radin seksipil.
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
Naslov: Re: Radmila Manojlović Ned Avg 03, 2008 5:51 pm
DJ MW ::
Pogledajte samo te noge!
Jaojjj... Prezzzgoddna je ozb...i one fotke u kupacem...ufff...eXtra!
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
Naslov: Re: Radmila Manojlović Ned Avg 03, 2008 7:41 pm
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
Naslov: Re: Radmila Manojlović Ned Avg 03, 2008 8:57 pm
LeNa_ ::
Dragana90 Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1440 Godina : 34 Emploi : Jedini o jedina citaj mi sa usana,volela bi o voleo bi da si tu... Datum upisa : 20.01.2008
Ja uopste ne iskljucujem tu mogucnost da su oni zajedno, cula mnogo ranije da su oni u nekoj semi...
Iako već drugo leto provodi radno na moru, zvezda „Granda“ Radmila - Rada Manojlović još nije naučila da pliva. - Jednostavno, plašim se vode i brčkam se samo u plićaku. Kao mala nisam imala prilike da odlazim na more, pa zato nisam naučila da plivam - kaže Rada.
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
e ovako jedno obavestenje, naime pre samo nekoliko minuta sam se cuo sa tecom i zapoceli razgovor oko zvezda granda, i verovaliili ne nisam ni ja znao, on je radio za kompom gde su stizali glasovi za zvezde granda i na finalu, i verovali ili ne, po glasovima koji su stigli rada je bila ubedljivi pobednik, ali kako i na koji nacin pobedio je svilar, ja u ovo nisam mogao d apoverujem, ali covek mi se zakleo u svoju decu.
LeNa_ VIP foruma
e ovako jedno obavestenje, naime pre samo nekoliko minuta sam se cuo sa tecom i zapoceli razgovor oko zvezda granda, i verovaliili ne nisam ni ja znao, on je radio za kompom gde su stizali glasovi za zvezde granda i na finalu, i verovali ili ne, po glasovima koji su stigli rada je bila ubedljivi pobednik, ali kako i na koji nacin pobedio je svilar, ja u ovo nisam mogao d apoverujem, ali covek mi se zakleo u svoju decu.
Chisto sumnjam! Mada nemam nishta protiv
Naslov: Re: Radmila Manojlović Pon Sep 08, 2008 12:14 am
Jaaaaao, kakva je bila danas!
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007