| Kako vam se svidja new look foruma? | |
|
+32Anci shashava malena Beba! de@bbrs Ruzhica SANJICKA_MAK odbojkasice GM_loodak pink girl Ana_91 SANDRA Ivanna Anja* Ninakg Majce .::Little~Nicky::. *ANDREA* mala Jecka veljdza Pahulja pajica Chocolate girl Brineta__ emotivna luda *Britney* Mina-Neca fan DJ MW Girl Zemun Ena88 $Jelena$ AdminKa 36 posters |
|
Kako vam se svidja new look foruma? | Odlican je | | 80% | [ 24 ] | Nije nest' | | 7% | [ 2 ] | Pre je bio bolji | | 10% | [ 3 ] | Grozan je | | 3% | [ 1 ] |
| Ukupno Glasova : 30 | | Zatvoreno sondiranje |
|
Autor | Poruka |
---|
Pahulja Prolaznik
Broj poruka : 75 Datum upisa : 10.07.2007
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Čet Sep 13, 2007 11:56 pm | |
| BAJ je SUUper! | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Čet Sep 13, 2007 11:59 pm | |
| - $Jelena$ ::
- bilo je ovo i prije nego se dj-u nije svidjelo pa su vratili na staro.....
Nije sigurno vraceno na staro zbog mene, nego je Zmajche experimentisala i promenila sve stilove... A ja sam vec predlozhio silver style, ako nisi videla... Potpis cu josh menjati, tek sam pocheo... Jelena, jesi ti neshto ljuta na mene...? | |
|
| |
veljdza Gušter
Broj poruka : 460 Godina : 33 Localisation : somewhere...:) Emploi : srcolomac Datum upisa : 13.08.2007
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Pet Sep 14, 2007 12:49 pm | |
| svaka promena prija... | |
|
| |
$Jelena$ Hronični forumaš
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Pet Sep 14, 2007 2:37 pm | |
| - DJ MW ::
- $Jelena$ ::
Nije sigurno vraceno na staro zbog mene, nego je Zmajche experimentisala i promenila sve stilove... A ja sam vec predlozhio silver style, ako nisi videla... Potpis cu josh menjati, tek sam pocheo... Jelena, jesi ti neshto ljuta na mene...? JA?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!!??!?!?!?!?!?! pobogu sta ti je......!?!?!??!?!?!?Boze sacuvaj,sta pricas....... na osnovu cega si to zakljucio?!?!?!?!?!?! ako je zbog proslog komentara-pa prvi si rekao da ti se nije svidjelo,pa Mina......pa tako........pa ti si moderator,mora da se uvazava tvoje misljenje..... a ako je zbog pileceg mozka ( ),nisam,nisam........ svasta....... | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Pet Sep 14, 2007 3:34 pm | |
| | |
|
| |
Jecka Sveža piletina
Broj poruka : 153 Godina : 32 Localisation : novi sad Datum upisa : 09.09.2007
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Pet Sep 14, 2007 4:18 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Pet Sep 14, 2007 5:21 pm | |
| mijenja se iz sekunda u sekund..... | |
|
| |
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Pet Sep 14, 2007 6:43 pm | |
| Ne znam za vas, ali meni ovde dole stalno pishe 'error on page' i ne rade mi smajliji... | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Pet Sep 14, 2007 6:45 pm | |
- DJ MW ::
Nije sigurno vraceno na staro zbog mene, nego je Zmajche experimentisala i promenila sve stilove... A ja sam vec predlozhio silver style, ako nisi videla... Potpis cu josh menjati, tek sam pocheo... Jelena, jesi ti neshto ljuta na mene...?
JA?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!!??!?!?!?!?!?!
pobogu sta ti je......!?!?!??!?!?!?Boze sacuvaj,sta pricas.......
na osnovu cega si to zakljucio?!?!?!?!?!?! ako je zbog proslog komentara-pa prvi si rekao da ti se nije svidjelo,pa Mina......pa tako........pa ti si moderator,mora da se uvazava tvoje misljenje..... a ako je zbog pileceg mozka ( ),nisam,nisam........
svasta....... ovo je za DJ-a,ako slucajno nije vidio.... meni je sve u redu.... dragon stalno nesto mijenja...mozda zbog toga..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Pet Sep 14, 2007 6:49 pm | |
- DJ MW ::
Nije sigurno vraceno na staro zbog mene, nego je Zmajche experimentisala i promenila sve stilove... A ja sam vec predlozhio silver style, ako nisi videla... Potpis cu josh menjati, tek sam pocheo... Jelena, jesi ti neshto ljuta na mene...?
JA?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!!??!?!?!?!?!?!
pobogu sta ti je......!?!?!??!?!?!?Boze sacuvaj,sta pricas.......
na osnovu cega si to zakljucio?!?!?!?!?!?! ako je zbog proslog komentara-pa prvi si rekao da ti se nije svidjelo,pa Mina......pa tako........pa ti si moderator,mora da se uvazava tvoje misljenje..... a ako je zbog pileceg mozka ( ),nisam,nisam........
svasta....... ovo je za DJ-a,ako slucajno nije vidio....
meni je sve u redu....
dragon stalno nesto mijenja...mozda zbog toga..... Ma OK... Ja sam mislio da si me neshto pogreshno razumela... Sad mi rade smajliji, he, he... | |
|
| |
mala Hronični forumaš
Broj poruka : 2173 Godina : 33 Localisation : Necino srce Datum upisa : 19.07.2007
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Pet Sep 14, 2007 11:10 pm | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Sub Sep 15, 2007 1:08 am | |
| E sad kad sam se navikla na ovo crveno moze da prodje... veselija ova crvena od plave... | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Sub Sep 15, 2007 11:40 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Sub Sep 15, 2007 12:15 pm | |
| | |
|
| |
*ANDREA* Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1326 Godina : 38 Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Sub Sep 15, 2007 3:21 pm | |
| | |
|
| |
.::Little~Nicky::.
Broj poruka : 5 Godina : 35 Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Ned Sep 16, 2007 7:13 pm | |
| Ne znam kakav je bio proshli, ali ovaj je super | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Ned Sep 16, 2007 8:54 pm | |
| prosli je bio plav........meni je ovaj super,ali je onaj bio nekako......boja mu je bila opustajuca..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Ned Sep 16, 2007 11:22 pm | |
| | |
|
| |
Majce Gušter
Broj poruka : 650 Godina : 36 Localisation : Valjevo Datum upisa : 25.06.2007
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Ned Sep 16, 2007 11:35 pm | |
| Ma super je, sad je sve lepo pregledno....Svaka cast | |
|
| |
Ninakg Gušter
Broj poruka : 618 Godina : 38 Localisation : Kragujevac Datum upisa : 04.07.2007
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Pon Sep 17, 2007 9:54 pm | |
| defitivno je bolji i lepsi svaka cast | |
|
| |
Anja* VIP foruma
Broj poruka : 6209 Godina : 34 Localisation : BEOGRAD Emploi : kao sto vidite...neee Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?! Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Uto Sep 18, 2007 1:51 pm | |
| ok je,mada mi je prosli bio lepsi | |
|
| |
Girl Zemun Hronični forumaš
Broj poruka : 1833 Localisation : Zemun Datum upisa : 26.07.2007
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Uto Sep 18, 2007 4:03 pm | |
| - Anja* ::
- ok je,mada mi je prosli bio lepsi
mmm...ja se proslog ni ne secam....boze....tako sam ga brzo zaboravila.....a inace dobar ti je signature...... | |
|
| |
Ivanna Gušter
Broj poruka : 384 Godina : 37 Datum upisa : 06.09.2007
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Uto Sep 18, 2007 11:31 pm | |
| moze to i bolje mislim,ipak je Nemanja u pitanju | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Uto Sep 18, 2007 11:57 pm | |
| Vise mi se svidjao prosli.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? Pet Sep 21, 2007 9:47 pm | |
| dragonka,moooooolim te da sve vratis na staro..... mislim,ovako mi se mnooooooooooooogo svidja,ali ja sam na dial up i jaaaaaaaako sporo mi se otvara sajt,forum,kako god........ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako vam se svidja new look foruma? | |
| |
|
| |
| Kako vam se svidja new look foruma? | |
|