MuchachaIme (nick) :Nadica-Naca
Rodjen/a: 22.6.1988
Mesto rodjenja:kraljevo
Bracno stanje:slobodna
Obrazovanje:student
Hobi:izlasci slusanje muzike druzenje
Zivotna ambicija:da postanem neko
Ubedi me da glasam za tebe:ako volis prirodnu i slatku devojku iskrenu i duhovitu glasaces
Slika:
zzevitaIme (nick) :ZZEVITA
Rodjen/a:30.04.1993
Mesto rodjenja:NIS
Bracno stanje:/
Obrazovanje:os
Hobi:citanje knjiga i gledanje filmova
Zivotna ambicija: patolog i forenzicar
Ubedi me da glasam za tebe:Svi za evu ,eva za sve !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slika:
ZvEzDaŠiCaIme (nick) : Sandra ( Zvezdašica Smile )
Rođena: 15.9.1987
Mesto rođenja: Ljubljana
Bračno stanje: sretno razvedena jezik
Obrazovanje: završena srednja ekonomska škola, trenutno studiram komercialu
Hobi: pošto imam mnogo malo vremena za svoje omiljene hobije zbog posla i studija, svaki minut slobodan provedem na rolerima, uz odbojku, sa svojim kučnim ljubimcem (imam psaaaa Smile ustvari kao medved je Smile ili uz TV ako ima dobar film ili utakmica i naravno uz internet Smile
Životna ambicija: hmm... imam mnogo ciljeva, trenutno mi je najbitnije da završim fakultet jer mi zbog brzog tempa kojeg nazalost imam to nece biti bas lako... a onda sve polako dalje Smile škola napred, posao koji ce me ciniti srecnom, i osoba uz koju cu ostati i ustvariti porodicu ljubav
Devojčice: koja glasa za mene dobija necin broj lol! Very Happy
... ko zeli nek glasa za mene ( tipujem na zvezdase cheers king ), ja necu nikog ubeđivati jer su razliciti ukusi pa ko mi bude dao glas ja cu mu biti zahvalna a ko nece i njemu cu biti zahvalana jer je sve ovo pročitao Smile
Slika:
AnciIme (nick) : Anci
Rodjen/a: 29/08/1989
Mesto rodjenja: Pozarevac
Bracno stanje: Nemam decka
Obrazovanje: Student
Hobi: Drustvo, muzika...
Zivotna ambicija: Uspeti u zivotu, bilo u poslovnom ili ljubavnom planu i ne kajati se zbog nicega jer to kajanje nicemu ne vodi.
Ubedi me da glasam za tebe: Pa zasto bi glasali za mene? Tacno je da nisam slala mnogo poruka ali mislim da bi trebalo da glasate za mene jer sam fina i dobra devojka iako mozda izgledam drugacije! Pozzzz
Slika:
dragon_girlIme (nick) :dragon_girl = zmaj zena
Rodjen/a: da
Mesto rodjenja: porodiliste
Bracno stanje: udovica (druze sudija, sam je odleteo niz stepenice
)
Obrazovanje: student u pokusaju
Hobi: net, fizkultura=net, svadjanje sa glupljim od mene...
Zivotna ambicija: upoznat predsednika amerike uz reci: vid' sha' si uradio stoko
Ubedi me da glasam za tebe: posto se me ljudi boje (ne nisam bas toliko strasna, ali imam od svakog golisave slike..) moraces da glasas za mene...
Slika:
Glasanje pocinje SAD!