U polu finale su se uvrstile iz prve i druge grupe tri kandidatkinje sa najvise glasova, i cetiri kandidatkiinje sa najvise glasova iz trece grupe (3. grupa je bila veca). Omoguceno jje glasanje za vise devojaka odjednom.
carmen90 Ime (nick) :Carmen-carmen90
Rodjen/a: 30. jula 1990.
Mesto rodjenja:Subotica,Srbija
Bracno stanje:neudata Very Happy
Obrazovanje:ucenica 3/d razreda Gimnazije Svetozar Markovic drustveno-jezickog smera
Hobi:gluma,balet,pevanje...
Zivotna ambicija:da budem uspesna,ispunjena,srecna i okruzena ljudima koje volim. I da upisem FDU
Ubedi me da glasam za tebe: Za mene ces glasati zato sto sam:
svestrana,obrazovana(zavrsila sam cak tri skole:osnovnu,baletsku i muzicku,a sada sam odlicna ucenica gimnazije,pripremam se za akademiju,glumim u dve dramske sekcije,pevam etno pesme,sviram gitaru,igram moderan i klasican balet),ambiciozna....ako ti se svidja moj opis,moje razmisljanje i sama ja,tj. moja slika ti ces SIGURNO glasati za mene
Slika:
jasmina_dgIme (nick) :jasmina_dg
Rodjen/a: 8.06.1987
Mesto rodjenja:Beograd
Bracno stanje:jos uvek trazim zrtvu,he,he
Obrazovanje:finansiski tehnicar
Hobi:muzikaa
Zivotna ambicija:da postanem menadzer,ili sef neke banke,a i usput da postanem,poznata,vidjena ,slavna
Ubedi me da glasam za tebe:ako glasas za mene,neces se pokajati,jer ja cu se svim silama boriti da pobedim
Slika:
Mrvica_88Ime (nick) : Mrvica_88
Rodjen/a: 16. 04. 1988
Mesto rodjenja: Beograd
Bracno stanje: Smile NEUDATA
Obrazovanje:srednja i akademija...
Hobi: GLUMA.... NEMANJA.... xe xex ex lol lol lol
Zivotna ambicija: paa..... USPESNA GLUMICA
Ubedi me da glasam za tebe:hmmm.... pa ja sam jedno jako umiljato stvorenje, iii... pa ne znam..."Zelim mir u svetu...""lol lol
Slika:
ZvEzDaŠiCaIme (nick) : Sandra ( Zvezdašica Smile )
Rođena: 15.9.1987
Mesto rođenja: Ljubljana
Bračno stanje: sretno razvedena jezik
Obrazovanje: završena srednja ekonomska škola, trenutno studiram komercialu
Hobi: pošto imam mnogo malo vremena za svoje omiljene hobije zbog posla i studija, svaki minut slobodan provedem na rolerima, uz odbojku, sa svojim kučnim ljubimcem (imam psaaaa Smile ustvari kao medved je Smile ili uz TV ako ima dobar film ili utakmica i naravno uz internet Smile
Životna ambicija: hmm... imam mnogo ciljeva, trenutno mi je najbitnije da završim fakultet jer mi zbog brzog tempa kojeg nazalost imam to nece biti bas lako... a onda sve polako dalje Smile škola napred, posao koji ce me ciniti srecnom, i osoba uz koju cu ostati i ustvariti porodicu ljubav
Devojčice: koja glasa za mene dobija necin broj lol! Very Happy
... ko zeli nek glasa za mene ( tipujem na zvezdase cheers king ), ja necu nikog ubeđivati jer su razliciti ukusi pa ko mi bude dao glas ja cu mu biti zahvalna a ko nece i njemu cu biti zahvalana jer je sve ovo pročitao Smile
Slika:
AnciIme (nick) : Anci
Rodjen/a: 29/08/1989
Mesto rodjenja: Pozarevac
Bracno stanje: Nemam decka
Obrazovanje: Student
Hobi: Drustvo, muzika...
Zivotna ambicija: Uspeti u zivotu, bilo u poslovnom ili ljubavnom planu i ne kajati se zbog nicega jer to kajanje nicemu ne vodi.
Ubedi me da glasam za tebe: Pa zasto bi glasali za mene? Tacno je da nisam slala mnogo poruka ali mislim da bi trebalo da glasate za mene jer sam fina i dobra devojka iako mozda izgledam drugacije! Pozzzz
Slika:
dragon_girlIme (nick) :dragon_girl = zmaj zena
Rodjen/a: da
Mesto rodjenja: porodiliste
Bracno stanje: udovica (druze sudija, sam je odleteo niz stepenice
)
Obrazovanje: student u pokusaju
Hobi: net, fizkultura=net, svadjanje sa glupljim od mene...
Zivotna ambicija: upoznat predsednika amerike uz reci: vid' sha' si uradio stoko
Ubedi me da glasam za tebe: posto se me ljudi boje (ne nisam bas toliko strasna, ali imam od svakog golisave slike..) moraces da glasas za mene...
Slika:
Mina-Neca fan Ime (nick) :Mina
Rodjen/a: 9.01.1992
Mesto rodjenja:Vrbas
Bracno stanje:neudata
Obrazovanje:1 god. gimnazije
Hobi:
Zivotna ambicija:
Ubedi me da glasam za tebe:glasaj ako hoces..ustwari moras da glasas xexexee...
Slika:
Ena88Ime:Jelena-Ena
Rodjena:10.09.1988
Mesto rodjenja:Zajecar
Bracno stanje:Slobodna ko ptica
Obrazovanje:student vise skole na megatrendu (ZA)
Hobi:slusanje muzike i gluvarenje po forumu
Zivotna ambicija:da zavrsim fakultet i zivim mirnim zivotom.I da taj miran zivot provedem sa svojim bliznjima.
Ubedi me da glasam za tebe:Necu nikog ubedjivati,prepoznajte i prosudite za koga vredi glasati...neka pobedi najbolja...
Slika:
chardonnayIme (nick) : Sanja/ chardonnay
Rodjen/a: 14.5.1987
Mesto rodjenja: Celje
Bracno stanje: još se traži pravi:)
Obrazovanje: student
Hobi: druženje sa drugaricama, roleri, manekenstvo, avti...
Zivotna ambicija: uspeti u svemu što poželim...svemu što me čini sretnom
Ubedi me da glasam za tebe: jedostavno dodaj gas i stisni meni svoj glas!!!!
Slika:
pink girlIme (nick) :Pink girl
Rodjen/a: 02.04.1984
Mesto rodjenja:Pancevo
Bracno stanje:Zamalo...ali...ostadoh ja sama
Obrazovanje:Zavrsila SKOLU ZA NEGU LEPOTE,frizerski smer..i Make up
Hobi:Volim puno da citam,ludujem uz muziku,ne mogu da se skinem sa neta...
Zivotna ambicija:Hm...hocu da budem poznata,hocu da budem bogata,ma nego,nego sta
sanjam da vozim kadilak,da imam zamak i svoj licni mlaznjak,nego sta...
Ubedi me da glasam za tebe:Pa ovako..posto je moj buduci muz Nemanja Stevanovic[zaj* plavusu]i posto cu ja da budem,jel da,gospodja Stevanovic..ja mislim da bi bio red,da glavna ovde pobedi.Ja sam fina,slatka,kulturna,lepa..[auu..ala se nahvali]
Slika:
Glasanje neka pocne... SAD!