| Kakve devojke Nemanja voli? | |
|
+42Kaca93 zvoncica usamljena Jasmina-DG karleusin_manijak Damjana iwanche goca olvanj princeza Guinea_Pig_Happy_Pig mima-dugajica Petra skocila_sam_na_binu SANDRA Kris cvetic91 wanjica Smajlica DANIJEL 84 de@bbrs crazy_angeL DJ MW dkoc bubamara _^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_ *Britney* dragon_girl Miss coco Anja* Jovana Klincheta micka Ena88 Nemanjaa pink girl plaviandjeo awronowa Mina-Neca fan *Comi* $Jelena$ gagulina 46 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Uto Sep 18, 2007 7:31 pm | |
| | |
|
| |
Jovana Gušter
Broj poruka : 633 Godina : 33 Localisation : Sremska Mitrovica Datum upisa : 05.07.2007
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Uto Sep 18, 2007 7:32 pm | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Uto Sep 18, 2007 7:34 pm | |
| | |
|
| |
Klincheta Prolaznik
Broj poruka : 27 Datum upisa : 17.09.2007
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Čet Sep 20, 2007 5:40 pm | |
| - Jovana ::
- nije bitno kakve devojke voli kad on moze da ima svaku............
Da li bih mogla da dobijem objasnjenje ovog komentara? | |
|
| |
Jovana Gušter
Broj poruka : 633 Godina : 33 Localisation : Sremska Mitrovica Datum upisa : 05.07.2007
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Čet Sep 20, 2007 5:49 pm | |
| - Klincheta ::
- Jovana ::
Da li bih mogla da dobijem objasnjenje ovog komentara? Naravno decko je presladak...on je taj koji bira... | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Čet Sep 20, 2007 5:55 pm | |
- Klincheta ::
Da li bih mogla da dobijem objasnjenje ovog komentara? Naravno decko je presladak...on je taj koji bira... da xexe | |
|
| |
Jovana Gušter
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Čet Sep 20, 2007 5:58 pm | |
| - Mina-Neca fan ::
Da li bih mogla da dobijem objasnjenje ovog komentara? Naravno decko je presladak...on je taj koji bira... da xexe Pa naravno...nas Neca je najbolji ... i ... najlepsi... | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Čet Sep 20, 2007 5:59 pm | |
| | |
|
| |
Klincheta Prolaznik
Broj poruka : 27 Datum upisa : 17.09.2007
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Čet Sep 20, 2007 6:08 pm | |
Da li bih mogla da dobijem objasnjenje ovog komentara? Naravno decko je presladak...on je taj koji bira... Bez uvrede... Nemanja jeste sladak i ovde se zaista govori iskljucivo o njemu. Medjutim, pretpostavljam da ces vremenom, odnosno tokom odrastanja promeniti stav "da su preslatki momci ti koji biraju". Momci su ti koji moraju da se pomuce da "osvoje" odredjenu zensku personu, a ne da jednostavno bace pogled, upere prstom i kazu "ej ti, tebe sam izabrao!". Pa i ukoliko neki pripadnik muskog pola tako nesto uradi, a poklope se kockice da se i (nekoj) njoj dopao, ne treba ga pustiti da zivi u ubedjenju da je on taj koji je izabrao Iskreno... to "on je taj koji bira"... zvuci kao da je otisao da kupi patike, koje ce mozda izakati nakon treceg malog fudbala sa ortacima, ukoliko ne bude vodio racuna Ali dobro... ne bih da zvucim kao Majka Tereza Tema ipak nije vezana za musko/zenske odnose, vec govori o momku koji sjajno peva. | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Čet Sep 20, 2007 8:30 pm | |
| Slusajte starije... | |
|
| |
pink girl Hronični forumaš
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Čet Sep 20, 2007 8:38 pm | |
Da li bih mogla da dobijem objasnjenje ovog komentara? Naravno decko je presladak...on je taj koji bira...
Bez uvrede... Nemanja jeste sladak i ovde se zaista govori iskljucivo o njemu. Medjutim, pretpostavljam da ces vremenom, odnosno tokom odrastanja promeniti stav "da su preslatki momci ti koji biraju". Momci su ti koji moraju da se pomuce da "osvoje" odredjenu zensku personu, a ne da jednostavno bace pogled, upere prstom i kazu "ej ti, tebe sam izabrao!". Pa i ukoliko neki pripadnik muskog pola tako nesto uradi, a poklope se kockice da se i (nekoj) njoj dopao, ne treba ga pustiti da zivi u ubedjenju da je on taj koji je izabrao Iskreno... to "on je taj koji bira"... zvuci kao da je otisao da kupi patike, koje ce mozda izakati nakon treceg malog fudbala sa ortacima, ukoliko ne bude vodio racuna Ali dobro... ne bih da zvucim kao Majka Tereza Tema ipak nije vezana za musko/zenske odnose, vec govori o momku koji sjajno peva. Svaka cast!!!!!!! Ali,Nemanja...uh......Ja ga izabrala... | |
|
| |
$Jelena$ Hronični forumaš
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| |
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Čet Sep 20, 2007 8:41 pm | |
| | |
|
| |
Miss coco Prolaznik
Broj poruka : 70 Datum upisa : 17.09.2007
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Čet Sep 20, 2007 10:35 pm | |
| Posalji ti njega da mi zavrne sijalicu a ja cu se dalje snaci. | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Pet Sep 21, 2007 12:30 am | |
| | |
|
| |
dragon_girl Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1063 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Pet Sep 21, 2007 12:59 am | |
| | |
|
| |
*Britney* Gušter
Broj poruka : 693 Godina : 34 Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Pet Sep 28, 2007 7:54 pm | |
| stevanovicu,pa ti si bre moja srodna dusa!cista,pedantna,mirisjava....znaci,mene su pre zezali kako sam previse pedantna,veruj mi! | |
|
| |
_^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_ Prolaznik
Broj poruka : 60 Godina : 29 Localisation : U Duletovom srcu i mislima ;) Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Pet Sep 28, 2007 11:30 pm | |
| Hhahaah | |
|
| |
pink girl Hronični forumaš
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| |
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Uto Okt 02, 2007 8:39 pm | |
Da li bih mogla da dobijem objasnjenje ovog komentara? Naravno decko je presladak...on je taj koji bira...
Bez uvrede... Nemanja jeste sladak i ovde se zaista govori iskljucivo o njemu. Medjutim, pretpostavljam da ces vremenom, odnosno tokom odrastanja promeniti stav "da su preslatki momci ti koji biraju". Momci su ti koji moraju da se pomuce da "osvoje" odredjenu zensku personu, a ne da jednostavno bace pogled, upere prstom i kazu "ej ti, tebe sam izabrao!". Pa i ukoliko neki pripadnik muskog pola tako nesto uradi, a poklope se kockice da se i (nekoj) njoj dopao, ne treba ga pustiti da zivi u ubedjenju da je on taj koji je izabrao Iskreno... to "on je taj koji bira"... zvuci kao da je otisao da kupi patike, koje ce mozda izakati nakon treceg malog fudbala sa ortacima, ukoliko ne bude vodio racuna Ali dobro... ne bih da zvucim kao Majka Tereza Tema ipak nije vezana za musko/zenske odnose, vec govori o momku koji sjajno peva. Mnogo mi se svidja kako si ovo srocila..i slazem se u potpunosti!!! | |
|
| |
dkoc
Broj poruka : 3 Godina : 36 Localisation : zrenjanin Emploi : student hemije Loisirs : volim da gledam nemanju stevanovica :-) Datum upisa : 06.10.2007
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Ned Okt 07, 2007 1:17 am | |
| Znate sta,bilo bi lepo da nekeko dodjemo do broja naseg slatkog miljenika,pa da ga pitamo kakve devojke voli... | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Ned Okt 07, 2007 1:31 am | |
| - dkoc ::
- Znate sta,bilo bi lepo da nekeko dodjemo do broja naseg slatkog miljenika,pa da ga pitamo kakve devojke voli...
Pa rekao je chovek... | |
|
| |
crazy_angeL Hronični forumaš
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Ned Okt 07, 2007 1:40 am | |
| | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Ned Okt 07, 2007 1:46 am | |
| Pa nije rekao broj, nego kakve ribe voli... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? Ned Okt 07, 2007 2:00 am | |
| - DJ MW ::
- Pa nije rekao broj, nego kakve ribe voli...
svi bi odmah broj idite listaj te stranice unazadddddddddddd |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kakve devojke Nemanja voli? | |
| |
|
| |
| Kakve devojke Nemanja voli? | |
|