| Kapljicine pesme o kandidatima (devojke) | |
|
+4plaviandjeo DANIJEL 84 $Jelena$ Lazar01 8 posters |
Kapljicine pesme o kandidatima (devojke) | Jelena Marinkov | | 9% | [ 2 ] | Silvija nedeljkovic | | 57% | [ 13 ] | Katarina Zivkovic | | 4% | [ 1 ] | Sanja stojanovic | | 9% | [ 2 ] | Sladjana Djordjevic Bucka | | 0% | [ 0 ] | Radmila Manojlovic | | 21% | [ 5 ] |
| Ukupno Glasova : 23 | | Zatvoreno sondiranje |
|
Autor | Poruka |
---|
Lazar01 Hronični forumaš
Broj poruka : 2307 Godina : 29 Localisation : BEOGRAD Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Kapljicine pesme o kandidatima (devojke) Pon Okt 15, 2007 3:15 pm | |
| *Sanja* I Sanju ću da opletem Šta je ona nama dala Napalila sve frajere Opajdara jedna mala Našla .ušenje da snima Pa joj posle drugi krivi To telefon svaki ima Čuvaće je dok su živi Onaj njen i nije neki Šeprtlja je to se vidi Uslikao k..ac meki Zavek će da se stidi Severina ima srecu Što imade kuru veću Pa ispade veći znalac Jer je Sanjin još dječarac Zato momci tako žude Našoj Sanji da naude Da pokažu Sanji svoga Pa da vidi svoga boga I čudo mi više nije Što joj grlo tako škripi Nikom brate lako nije U ustima kad iskipi Al Sanjicu sad na stranu Mene brinu žene druge Što gospodje glume danju Ali su im noći duge Sablazno se Sanji keze Kao da su opatice A kad tajno vide snimak Istrljaju svoje pice Licemerju nema kraja Odavno je to u nama Gutaju ga sve do jaja Al u mraku I bez srama *BUCKA* Gledam zvezde u subotu i sama se sebe stidim Kud iznese svu sramotu Celom sveti da se vidi Obukla se ko Ameri Zadihala sve se **potrudicu se da ubuduce nadjem drugi izraz** i sve salo na kameri Umalo da binu sruši Utripala da je zvezda Fakultetskim svojim glasom Da jedina ona peva A ostale samo stasom Gradjena je kao jelka Bez kompleksa salo nosi Al priliku zlobno merka Svim zgodnima da prkosi I hvali se da je frizer A na glavi nosi metlu Zdravu hranu i parizer Nudiće po celom svetu Onom Braji da se klanja Što uopšte dovde dodje A glasove neka sanja Emocija brzo prodje S onim Sašom nek naglaba Nek njegovu binu trese Estrada je ipak slaba Tu težinu da podnese Na veselja nek je zovu Kad pretekne mnogo hrane Da za fajront „jutro“ peva Nije ona za kafane *KATARINA* Plavuša je ona prava Svaki vic joj stoji strava Al ipak je dete zdravo Katarinče samo pravo Globalno se zagrejava Nema smisla ,baš je muče Al će da nas zasmejava Leskovačko plavo luče Raspustila plavu kosu Kao da je Lepa Brena Haljinica uska kratka Turneja će biti njena Iako smo u sred leta Što vrućunom sve nas truje Fudbalerske ima noge Mora čizme da obuje Čekaju je na megdanu Bucka Silvi i Jelena I sa Sanjom ne pristaju Da pobeda bude njena Iz Leskovca autobus Za Beograd u globalu Plaskavice i ćevapi Svi bodrimo našu malu Ako dete i ne prodje Ostaće u Kaći volje Punoletnost će da dodje Dogodine biće bolje *SILVIJA* Ti si Silvi pravo čudo Opčini mi pola grada Privatno izgledaš ludo A na bini kao klada Neca ti izgleda ne da Da se vide atributi Ostavi tu santu leda Ne moj više da me ljutiš Napaljene šiparice Neće glasati za tebe Jer sa Necom u krevetu Zamišljaju samo sebe Mila sejo nemam reči Misliće da nemaš rupe Jer narodnjak kad zakmečiš Bolje da me flašom lupe Al se nemoj lako dati Pop pesmice baš ti leže To ćeš lepo odpevati A svi misle - to je teže Žiriju si simpatična Redovno se Saši smeješ Još samo ti malo fali I nas glasače da zagreješ *JELENA* Ti si Jelo ko Renato Namazana sa svih strana Al iskustvo iz kafana Pokaza se kao mana Džaba tezge i kafići I krovovi što se ruše Uzela ti dar kafana Pevaš Jelo ko bez duše Svaki pokret na svom mestu Uvežbana do rutine Ali fale emocije Da popune sve praznine Pametna si to se vidi Razmisli o svemu sada pa nas lepo iznenadi vidiš šta napravi Rada I zgodna si ,mož da prodje I nosiš se, nije loše Al subota kada dodje Pripremi nam levi kroše *RADA* Dje si Rado pile mlado Sa izvora bistra vodo Hrabro reče sa sela si Pa zbog toga neću mnogo Uletela lepa rada Uletela medj lavice Ogrnula neko gunjče Zapevala pesmičice Napadoše lepu Radu Te frizura ,stajling,zubi Nagrdi je Sneška,Aca Umalo se ne igubi Izabrala pesme stare Promašila ciljnu grupu Al na vreme zakočila i sela u prvu klupu Videla je sebe jasno Da će tako da se skenja Shvatila je nije kasno Mora nešto da se menja Nabacila suknjičice Vitko telo nema dalje Zapevala poskočice I krenula do medalje Veselo je poletela Dobila je navijače Počela je da treperi Umiljato kao mače Kad ispade pusta Bucka Zagorča joj lepe dane Optuži je iz zavisti Ne zna ništa sem seljane Naoštri se lepa Rada Da osvetu spremi smoru U subotu sve zaseni I razvali „so u moru” Plakala je kao kiša jer joj rekli da ispada al na kraju tunjo pade a ostade nama Rada Glasajte...
Poslednji izmenio dana Pon Okt 15, 2007 3:18 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Lazar01 Hronični forumaš
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (devojke) Pon Okt 15, 2007 3:17 pm | |
| | |
|
| |
Lazar01 Hronični forumaš
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (devojke) Pon Okt 15, 2007 3:19 pm | |
| | |
|
| |
$Jelena$ Hronični forumaš
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (devojke) Pon Okt 15, 2007 3:24 pm | |
| otvaraj ove teme u ZG 2007 | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
Broj poruka : 15303 Godina : 39 Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (devojke) Pon Okt 15, 2007 5:59 pm | |
| jao ljudi predomislio sam se glasao sam za jecu a hteo bi silviju kako da promenim....to | |
|
| |
Lazar01 Hronični forumaš
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (devojke) Pon Okt 15, 2007 8:49 pm | |
| | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
Broj poruka : 480 Godina : 44 Localisation : Valjevo Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (devojke) Pon Okt 15, 2007 10:13 pm | |
| | |
|
| |
paris_hilton Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1444 Godina : 34 Localisation : Svuda negde :) Emploi : Umem da te volim k'o nijedna... Loisirs : www.myspace.com/mina_hilton Datum upisa : 17.06.2007
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (devojke) Uto Okt 16, 2007 12:14 am | |
| Ja glasaa za Silviju... Onaj deo - jer sa Necom u krevetu zamishljaju samo sebe mi je extra | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (devojke) Uto Okt 16, 2007 12:25 am | |
| | |
|
| |
sekaitaca* Hronični forumaš
Broj poruka : 1685 Godina : 31 Datum upisa : 15.10.2007
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (devojke) Uto Okt 16, 2007 12:27 am | |
| | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (devojke) Uto Okt 16, 2007 12:30 am | |
| | |
|
| |
sekaitaca* Hronični forumaš
Broj poruka : 1685 Godina : 31 Datum upisa : 15.10.2007
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (devojke) Uto Okt 16, 2007 12:31 am | |
| | |
|
| |
crazy_angeL Hronični forumaš
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
| |
| |
Lazar01 Hronični forumaš
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (devojke) Uto Okt 16, 2007 3:14 pm | |
| Silvijina...
A kod Rade nije los kraj | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (devojke) | |
| |
|
| |
| Kapljicine pesme o kandidatima (devojke) | |
|