| Kapljicine pesme o kandidatima (momci) | |
|
+9Anja* Mina-Neca fan crazy_angeL emotivna luda plaviandjeo AdminKa The Best Damn Thing DANIJEL 84 Lazar01 13 posters |
|
Kapljicine pesme o kandidatima (momci) | Nemanja Stevanovic | | 56% | [ 15 ] | Dusan Svilar | | 7% | [ 2 ] | Renato Henc | | 0% | [ 0 ] | Milan Dincic Dinca | | 0% | [ 0 ] | Milan Stankovic | | 26% | [ 7 ] | Slobodan Batjarevic Cobe | | 11% | [ 3 ] |
| Ukupno Glasova : 27 | | Zatvoreno sondiranje |
|
Autor | Poruka |
---|
Lazar01 Hronični forumaš
Broj poruka : 2307 Godina : 29 Localisation : BEOGRAD Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Pon Okt 15, 2007 3:23 pm | |
| *DINCA*
Dečko poslušan za primer Kad ga zovnu on odpeva A kad drugi nastupaju U Mikija samo zeva
Sluša dete sve savete a na glavi krestu nosi Položio sve zavete Panjković se tim ponosi
Ceo tim o Dinči brine Štipkaju ga a i maze Dobri Dinča pripazi se Jer oni se pronalaze
Za utehu ostaje mi što je Dinča bistro dete pa na vreme shvatio je Opasnosti kakve prete
Promenio i frizuru Otkazao vernost timu Sad će muški na maturu Devojkama u blizinu
*COBE*
Evo nama našeg kralja Jes ciganski al neka je Komičan je kao Čkalja I nizašta taj ne haje
Cobe peva to što voli Nikad nije u dilemu A predsednik kada bude Joj muzike,blago njemu
I asvalt će da im pravi vodovod će da dovede Ciganski će kralj da bude Da ih spasi sve od bede
A keba će da mu peva Na slavama i veselju Obavezno će da zove i Vučića a i Velju
Kum će Ljuba da mu bude A Mileta za starojka Evo nama svadbe lude Naći će se i devojka
Pevači se dvaput žene Pa što bi i Cobe stao Ajmo napred u promene Kada nam je život dao
Prodje Cobe , može može Inače bi bila tuga Pomrlo bi, ne daj Bože Bar dvadeset dva mu druga
I cigani jesu složni pa glasaju tako vredno tako da u Zvezde Granda plasira se bar po jedno
*MILANCE*
Oj Milanče narcisiću Ne ostadoh tebi dužan Dva tri stiha napisaću Nemoj zato biti tužan
Farbaš kosu samo žuto da sakriješ svoje lice svoje lice devojčice I sve one bubuljice
Pevanje ti jača strana Možda nekad I bez mana Mogao bi na kraj sveta S fanovima s dvanes leta
Možda nekad i porasteš Kad prorade muški geni A do tada farbaj kosu Pa će Sale da te ženi
Preporuka evo jedna Nadam se da umeš vešto Potrudi se oko Sanje Naučićeš možda nešto
*RENATO*
Svakog dana na DM sat-u Zaradjuje svoju platu Vodi program i talasa da za njega svako glasa
Malo peva malo pjeva a po nešto i odzeva taj zna dobro da naplati i na priču da uhvati
Ispričao tužnu temu da od mame ima tremu sve na neke sitne cake prevari nas kao djake
Al ne beše igra duga ispade kod trećeg kruga odpevao pesmičicu Ogijevu fensi cicu
Iz prikrajka samo gleda I prliku zadnju vreba Drtina se stara ne da Gori je no Kojić Keba
Standardno taj mudro ćuti neće nikog da naljuti za subotu on se čuva niz Moravu vetar duva
Ej Renato pravi daso Zapevaj nam punim glasom Neće proći sitne cake Nagazi na narodnjake
*NEMANJA*
Oj Nemanja šta si snio pa si pare potrošio na kartice sve si dao a na kraju još ispao
Oj Nemanjo Moštanice skupio si drugarice transparente navijače al ode u ponavljače
Na forumu sve se ori fan klub se za tebe bori plaču mole i preklinju da dobiju milostinju
Složno mole ovih dana Radu ,Dinču i Milana da glasove svoje daju i za tebe i za snaju
A snajica ko sa strane neće nikoga da dira mudro ćuti i smeje se da na kraju profitira
Oj Nemanjo laborantu ne gine ti apoteka jer za tebe i debelu ljubomori nema leka
Oj Nemanjo Nemanjice daleko si od finala ne pomažu ni kartice a ni fan klub bez morala
*Svileni*
Oj Svileni svilo moja Pioniru za štafetu Ispadaš iz ovog boja Al dobićeš bar plaketu
Zastupniče retro mode I dedinih košuljica Ovo su ti mutne vode Za čistunca takvog lica
Malo si mi zaljubiška Tošetom se ti opijaš Makedonski sa njim pričaš I vo kosi kad mu spijaš
U školi te slabo uče Da muzika samo to je Traži da ti vrate pare I poslušaj reči moje
Kad postaneš sutra zvezda Štipaće te sve za dupe Tržiće od tebe mnogo A ne komentare glupe
Pevaćeš im sve u devet I narodne pesme mnoge Kad te obale na krevet I rašire tanke noge | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
Broj poruka : 15303 Godina : 39 Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Pon Okt 15, 2007 6:01 pm | |
| zanimljivo zvuche devojka ima dara za sastavljanje pesama | |
|
| |
The Best Damn Thing Hronični forumaš
Broj poruka : 1931 Godina : 32 Localisation : Macedonia Skopje Datum upisa : 03.09.2007
| |
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| |
| |
AdminKa Admin
Broj poruka : 2141 Godina : 38 Datum upisa : 12.06.2007
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Pon Okt 15, 2007 7:50 pm | |
| musko.. da.. jos kad bi vam rekla ko je to | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Pon Okt 15, 2007 7:51 pm | |
| - Admin ::
- musko.. da.. jos kad bi vam rekla ko je to
ajde odgovori....please zanima me | |
|
| |
Broj poruka : 1931 Godina : 32 Localisation : Macedonia Skopje Datum upisa : 03.09.2007
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Pon Okt 15, 2007 8:05 pm | |
| | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Pon Okt 15, 2007 8:06 pm | |
| | |
|
| |
AdminKa Admin
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Pon Okt 15, 2007 8:08 pm | |
| Necu. Podatak sam dobila iz poverenja. Nezelim da to iskoriscavam. Ali sad vise nije ni bitno | |
|
| |
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Pon Okt 15, 2007 8:11 pm | |
| samo reci je l ga znamo t.j. 4iji je fan ja sam mislila da je novinar... | |
|
| |
AdminKa Admin
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Pon Okt 15, 2007 8:13 pm | |
| nije fan, jest forumas a to dal je novinar | |
|
| |
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Pon Okt 15, 2007 8:23 pm | |
| ahaaaaaaaaaaaa hm......hva;a | |
|
| |
Lazar01 Hronični forumaš
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Pon Okt 15, 2007 8:49 pm | |
| Nije novinar,bar ja tako mislim. | |
|
| |
AdminKa Admin
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Pon Okt 15, 2007 8:49 pm | |
| ej a sta se glasuje koja je najgora ili koja je najbolja | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Pon Okt 15, 2007 8:54 pm | |
| - Lazar01 ::
- Nije novinar,bar ja tako mislim.
laki shta mislish ko je....odg na pm ako znash | |
|
| |
Lazar01 Hronični forumaš
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Pon Okt 15, 2007 9:37 pm | |
| | |
|
| |
plaviandjeo Gušter
Broj poruka : 480 Godina : 44 Localisation : Valjevo Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Pon Okt 15, 2007 10:11 pm | |
| | |
|
| |
emotivna luda Hronični forumaš
Broj poruka : 3168 Godina : 39 Localisation : ...moj BEOGRADE,zagrli me... Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Pon Okt 15, 2007 10:26 pm | |
| sta je pisac hteo reci ?!?!?! | |
|
| |
Lazar01 Hronični forumaš
| |
| |
crazy_angeL Hronični forumaš
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Sub Okt 20, 2007 8:06 pm | |
| pa ima puno novinara forumasa... | |
|
| |
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Sub Okt 20, 2007 8:07 pm | |
| 99%sam sigurna da je to onaj novinar iz press-a li odakle bese...onaj koji im je dao pesmice | |
|
| |
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Sub Okt 20, 2007 8:37 pm | |
| - Monika ::
- 99%sam sigurna da je to onaj novinar iz press-a li odakle bese...onaj koji im je dao pesmice
da, na njega sam i ja mislila ili onaj drugi koji je napisao pesmu za marka i enu, zaboravila sam iz kojih novina je on bese | |
|
| |
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Sub Okt 20, 2007 8:39 pm | |
| - crazy_angeL ::
- Monika ::
- 99%sam sigurna da je to onaj novinar iz press-a li odakle bese...onaj koji im je dao pesmice
da, na njega sam i ja mislila ili onaj drugi koji je napisao pesmu za marka i enu, zaboravila sam iz kojih novina je on bese onaj djuro mornar.. ne verujem | |
|
| |
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) Sub Okt 20, 2007 8:40 pm | |
| - Monika ::
- crazy_angeL ::
- Monika ::
da, na njega sam i ja mislila ili onaj drugi koji je napisao pesmu za marka i enu, zaboravila sam iz kojih novina je on bese onaj djuro mornar.. ne verujem e da, bas on ili on ili iz press-a....ali necemo ni saznati :box: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kapljicine pesme o kandidatima (momci) | |
| |
|
| |
| Kapljicine pesme o kandidatima (momci) | |
|