| CHAT | |
|
+32Anja* Barbara The Best Damn Thing Sara2 Alek-Juicy Pen Dushan_SD DANIJEL 84 emotivna luda $Jelena$ sekaitaca* @na Ena88 Ivana'S anastasia79 JELENA_WOLI_MIKIJA Mina-Neca fan Lazar01 Anci Chocolate girl pink girl minja Petra mala Mrvica_88 tanja nis Babs DJ MW Elena^ cvetic91 Smajlica SANDRA mima-dugajica 36 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
goca Hronični forumaš
Broj poruka : 2722 Datum upisa : 22.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:43 pm | |
| - Mina-Neca fan ::
- goca ::
- DANIJEL 84 ::
- napravi mi sinaaaaaaaaaaaaa
pod svetlima kazinaaaaaaa bice milioner bice smrt za zhene kao ti za meneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Tooooo Danijeleeeee.....
Pazi sad......
O, kakav bili bismo par kad bi pokusao bar da te srce pravo meni tjera da kazem, alal vera da kazem, alal vera ja sam pobijedila
Da nam sunce srecu zari da nam mirisu behari da u inat s tobom setam pred svima jaranima, dusmanima i mojim starima
Ref. Ti bez komada, ja tako mlada zajedno smo kao dzin i limunada hajmo, ma hajmo sada jedno drugom biti dar
Ti bez komada, ja tako mlada najbolje se mijesa dzin i limunada hajde, ma hajde sada savrseni mi smo par
O, kakva je to magija kad kraj tebe stanem ja kad bi bila makar malo hrabra da ti na uho sapnem, sapnem abraka - dabra, ja sam pobijedila
Da nam sunce srecu zari da nam mirisu behari da u inat s tobom setam pred svima jaranima, dusmanima i mojim starima
Ref.
Da kazem, alal vera (4x)
Ref. neka zurka krene!!!!!!!!! Idemo, zurka,zurka... Baci sve sa sebe igraj, igraj sve do jutra bas te briga sta ce biti sutra :jeej: | |
|
| |
@na Hronični forumaš
Broj poruka : 1628 Godina : 43 Localisation : Cacak Datum upisa : 22.06.2007
|
Poslednji izmenio dana Uto Nov 20, 2007 10:44 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
Broj poruka : 2039 Godina : 35 Localisation : u Obenovcu,ali u snovima Datum upisa : 14.11.2007
| Neko voli ono, neko voli ovo a ja i ti, mali, uvek nesto novo 2x
Refren 2x Coca Cola, Marlboro, Suzuki diskoteke, gitare, Buzuki to je zivot, to nije reklama nikom nije lepse nego nama
Kad bi ove zvezde sijalice bile i one bi svima nasu tajnu krile 2x
Refren 2x
Neko voli knjige, setnje i samocu a ja i ti, mali, mi zivimo nocu 2x | |
|
| |
goca Hronični forumaš
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:44 pm | |
| - @na ::
- U sto je vama lepo... ....
Nego sta, vidis kako se dize atmosfera..... Move to the ritam znas ga, znas ga i nemoj da stajes samo to je vazno Levo desno, gore dole radi nesto novo vristace za tobom sigurno je skoro | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
Broj poruka : 15303 Godina : 39 Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:45 pm | |
| Aca Lukas Pao sam na dno
Sada pao sam na dno zbog ljubavi svoj poraz proslavljam zato sipaj taj otrov sto leci i ne pitaj
Ref. Sada pao sam na dno o glavu mi se obilo sto u grehu s' tobom hteo sam da gorim sada pao sam na dno kostalo me mnogo to nista manje koliko te i sad volim
Drhtim kao pas i umirem zbog nas u lice pljunuo bih sebi u carstvu poroka i laznih drugova ovo bezimeno lice bez nje gde bi
Srce ukradeno, telo ranjeno placam cenu
Ref. 2x
Koliko je njih zbog tebe kao ja sa litvice zivota palo jer ti si nagrada iz ruke djavola nije ti do mene stalo cak nimalo
Srce ukradeno, telo ranjeno placam cenu
Ref. 2x
zhurkaaaaaaaaaaa opa batooooooooooooooooooooooo | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Cujem da nju zoves imenom mojim dok spavas sa njom da u tebi postojim na stubu sam srama i tudja i sama bez dodira tvoga nestajem ti
Cujem da s' njom samo kupujes vreme da spavas kraj nje, da zaboravis mene al' zna ona to, samo prikriva bol, veruj mi | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:46 pm | |
| Naocare crne u dzepu beli cvet i oprostajno pismo znam ga napamet u obe ruke svece u oku suza sja neko mi je umro taj neko sam ja
Nisam preziveo neverstvo tvoje da neko ima ono sto je moje o, zar se tvoje telo dira tudjim rukama
Nisam preziveo to sto si lepa jos lepsa nego sto si sa mnom bila o, zar se tvoje usne ljube tudjim usnama
Umro sam za tobom umro sam, ti nisi za mnom plakala
A oko mene ima hiljadu razloga da opet budem ziv i budem veseo devojke u haljinama crvenim setaju i ptice pevaju meni svi smetaju | |
|
| |
goca Hronični forumaš
- Mina-Neca fan ::
- @na ::
axaaa...pridruzi nam se Nisam talentovana za pevanje Ma sta bre nisi, cem te naucim...... Nema vise druga mog moga druga jedinog nema vise uzeo ga Bog Nikad vise ja i ti necemo se opiti lepe zene kuci voditi Ref. Pita vazduh jesenji pita vetar severni pitaju me druze, gde si ti Tu je, ja ih lazem znaj nema mome drugu kraj ova pesma moj je oprostaj S kim da tugu podelim gde si druze i sa kim kum da budes kad se ozenim Neki glas mi govori novog druga imas ti al' za mene ti si poslednji Ref. Ova pesma nije hit ova pesma moj je krik ja ti njome dizem spomenik Jer sve na tebe seca sad casa piva, Novi Sad mrzim ono ako umrem mlad Ref. | |
|
| |
@na Hronični forumaš
| | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
Broj poruka : 2039 Godina : 35 Localisation : u Obenovcu,ali u snovima Datum upisa : 14.11.2007
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:47 pm | |
| - DANIJEL 84 ::
- Naocare crne u dzepu beli cvet
i oprostajno pismo znam ga napamet u obe ruke svece u oku suza sja neko mi je umro taj neko sam ja
Nisam preziveo neverstvo tvoje da neko ima ono sto je moje o, zar se tvoje telo dira tudjim rukama
Nisam preziveo to sto si lepa jos lepsa nego sto si sa mnom bila o, zar se tvoje usne ljube tudjim usnama
A oko mene ima hiljadu razloga da opet budem ziv i budem veseo devojke u haljinama crvenim setaju i ptice pevaju meni svi smetaju imas PM | |
|
| |
@na Hronični forumaš
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:48 pm | |
| | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:49 pm | |
| petraaaaaaaaaaaaaaaaaaa careeeeeeeee puno hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
goca Hronični forumaš
- Naocare crne u dzepu beli cvet
i oprostajno pismo znam ga napamet u obe ruke svece u oku suza sja neko mi je umro taj neko sam ja
A oko mene ima hiljadu razloga da opet budem ziv i budem veseo devojke u haljinama crvenim setaju i ptice pevaju meni svi smetaju I idemo.... | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
| U ovom gradu nema ljubavi za mene ovde svi znaju da sam nekad bila tvoja i svaka stopa jos me podseca na tebe ma kuda posla ja
U ovom gradu kao nikoga da nemam svi nasi prijatelji sad su samo tvoji i kad pozelim nekom drugom da se predam za tren to znaju svi
Kad iza ledja cujem evo to je ta pola je nema od kad nije njegova
Refren Obelezena tvojim usnama na kilometar vidi se moj bol da niko posle tebe nikada vise ne pozeli dodir moj
Obelezena kao da mi je na celu tvoje ime ostalo prebolecu te pre il’ kasnije i slobodna cu biti ponovo slobodna cu biti ponovo
U ovom gradu kao nikoga da nemam svi nasi prijatelji sad su samo tvoji i kad pozelim nekom drugom da se predam za tren to znaju svi
Kad iza ledja cujem evo to je ta pola je nema od kad nije njegova
Refren
Refren | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:50 pm | |
- petraaaaaaaaaaaaaaaaaaa careeeeeeeee puno hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nema na cemuuuu | |
|
| |
goca Hronični forumaš
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:52 pm | |
- goca ::
- Mina-Neca fan ::
axaaa...pridruzi nam se Nisam talentovana za pevanje
Ma sta bre nisi, cem te naucim......
Nema vise druga mog moga druga jedinog nema vise uzeo ga Bog
Nikad vise ja i ti necemo se opiti lepe zene kuci voditi
Ref. Pita vazduh jesenji pita vetar severni pitaju me druze, gde si ti
Tu je, ja ih lazem znaj nema mome drugu kraj ova pesma moj je oprostaj
S kim da tugu podelim gde si druze i sa kim kum da budes kad se ozenim
Neki glas mi govori novog druga imas ti al' za mene ti si poslednji
Ref.
Ova pesma nije hit ova pesma moj je krik ja ti njome dizem spomenik
Jer sve na tebe seca sad casa piva, Novi Sad mrzim ono ako umrem mlad
Ref. Da me naucis i onda komotno mogu na dvd gde su oni smesni sa audicija za zvezde A ne znas ti mene, ja sve mogu....A za pevanje sam majstor Ovo je svet za pametnije ovo je put za neke hrabrije A moje srce je pile drhti od straha kada grmi nezno k'o svila na kaldrmi a moje srce je pile pokislo, zuto i malo sto je kraj orla jednom zaspalo Ref. Nijedan nije ti bio ni blizu niti ce ko a ja sam sa svakim otisla predaleko al' ne stignes nigde kada te slome i sruse ti sve leti dalje sam, dole ne gledaj, ne Moje suze prema tebi padaju moje suze prema tebi padaju moje suze padaju na gore Ovo je svet za neke vaznije ovo je put za neke snaznije | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:52 pm | |
| Voleo bi da te nocas sretnem da podelim s tobom vece ovo da te pitam dal' si s drugim srecna dal' si dobro i sta ima novo Sta su ti donele, a sta odnele bez mene ove godine dal' ce se jedan od tvojih sinova mozda zvati kao ja Ref. Pa da se napijem onako muski dok te gledam bol da ublazim ne treba mi voda, samo vino dajte suzama cu da ga razblazim Voleo bi da te nocas sretnem sigurno me prepoznala ne bih da te pitam kako li se leci tuga koju ja nosim u sebi Sta su ti donele, a sta odnele bez mene ove godine dal' ce se jedan od tvojih sinova mozda zvati kao ja idemo petra mina goco anjaaaaaaaaaaaaaa zhurkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
Sara2 Hronični forumaš
Broj poruka : 2370 Godina : 29 Datum upisa : 06.08.2007
| |
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:53 pm | |
| bravooooooooooo saroo aj s namaaaaaaaaaa | |
|
| |
@na Hronični forumaš
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:54 pm | |
| | |
|
| |
goca Hronični forumaš
| | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
| Krade mi te cesta kradu mi te ljudi svako pomalo od osmjeha tvog posudi
Iza svakog ugla stalno neko vreba da mi te ukrade kada malo srece treba
Niko nije kriv za to sto te volim toliko al’ osmjeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas
Refren Volim osmijeh tvoj bas dobro ti stoji jos ti bolje stoje poljupci moji ma kriv je meni svako kom smijes se ti, moja ljubavi
Volim osmijeh tvoj i nosi ga uvijek smij se samo, dusu mi grij’ zauvijek i krivi su mi svi, i krivo mi je sve kad sam bez tebe
Al’ nije krivo more niti sol u kosi niti nebo koje boju oka tvoga nosi
Niko nije kriv za to sto te volim toliko al’ osmijeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas
Refren
Refren
I krivi su mi svi, i krivo mi je sve kad sam bez tebe | |
|
| |
goca Hronični forumaš
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:55 pm | |
| | |
|
| |
goca Hronični forumaš