Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika. |
|
| CHAT | |
|
+32Anja* Barbara The Best Damn Thing Sara2 Alek-Juicy Pen Dushan_SD DANIJEL 84 emotivna luda $Jelena$ sekaitaca* @na Ena88 Ivana'S anastasia79 JELENA_WOLI_MIKIJA Mina-Neca fan Lazar01 Anci Chocolate girl pink girl minja Petra mala Mrvica_88 tanja nis Babs DJ MW Elena^ cvetic91 Smajlica SANDRA mima-dugajica 36 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:34 pm | |
| - Sara2 ::
- Samo jednom u zivotu volela sam ja
ali ta mi ljubav nije bila sudjena i od toga dana kao da sam prokleta...
......................... Nikada vise ni takve ljubavi ni takve izdaje posle tebe nista ne moze da traje i sve se brise sve je novo samo tuga ista je srce svima samo laznu nadu daje al zauvek ti verno ostaje.... Hajmo na sto, na sto, drugarice jer ti i ja ko nekada a svi, bas svi, svi gledaju u nama nevolju Hajmo na sto, na sto, drugarice jer ti i ja ko nekada a svi, bas svi, svi gledaju u nama nevolju veliku | |
| | | Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:35 pm | |
| - Petra ::
- Ne, ne, ne daj da te rade
biraj najbolje komade poljubi ih pa ih baci igraj se sa svima sto su tebi sad ti radi njima
Ne, ne, ne daj da te rade za ljubav uvek ima nade nemoj da te bije maler za malerom vrati mala, vrati istom merom
Zaljubila se mala, bila zavedena htela da mu bude verna, da mu bude zena pomislila nije da on ima mane da on voli pice, zene, drustvo i kafane stani mala nemoj da si luda losi momci nalaze se svuda
Refren
Poklonila mu mala prsten od dzeparca mislila je da je nasla pravoga muskarca pomislila nije da on ima mane da on voli pice, zene, drustvo i kafane stani mala nemoj da si luda losi momci nalaze se svuda
Ne, ne, ne daj da te rade biraj najbolje komade poljubi ih pa ih baci igraj se sa svima sto su tebi sad ti radi njima
Svake noci mala spavas sama ne daj nikom srce da ti slama nemoj da te bije maler za malerom vrati mala, vrati istom merom Ovde vise ne zivi Jelena na prvi pogled samo podsjecam na nju sada sam sasvim druga osoba bez tebe sijam u najboljem izdanju Ovde vise ne zivi Jelena ta devojka se opametila za tebe vise ja nemam vremena sutra me pitaj, ne bih te se sjetila Ludo sam volela te otvorila ti karte a ti me brze bolje varas do mile volje ne, to se ljubav ne zove | |
| | | Petra Hronični forumaš
Broj poruka : 2039 Godina : 35 Localisation : u Obenovcu,ali u snovima Datum upisa : 14.11.2007
| Danima ti je puna kuca linija cak i nocu vruca tacka dodira nije nam moguca
Svako cekanje kraja ima mogu poceti tu pred gostima da te ljubim odmah na vratima pasces mi u ruke, pasces stizem, a ti vidi sta ces
Refren Ohladi sokove, bokove, rokove kasno je sada za vadjenje jer posle mene ti treba veliko hladjenje
Ohladi spricere, likere, drinkere vodu pretvori u suvi led da ga na grudi stavis kad moj dodje red
Ti se brani tek reda radi al’ na jedno se uvek kladi meni ljubav nikad ne dosadi
Svako cekanje kraja ima mogu poceti tu pred gostima da te ljubim odmah na vratima pasces mi u ruke, pasces stizem, a ti vidi sta ces
Refren | |
| Kao Monte Carlo sija Montenegro brod u marini sedis sam za rulet stolom a u ruci ti suvi Martini
I moje srce na sto palo je crveni zeton to zna krupije a ja vec sada znam da znam da takvog videla nisam | |
Broj poruka : 2039 Godina : 35 Localisation : u Obenovcu,ali u snovima Datum upisa : 14.11.2007
| - Mina-Neca fan ::
- Petra ::
- Ne, ne, ne daj da te rade
biraj najbolje komade poljubi ih pa ih baci igraj se sa svima sto su tebi sad ti radi njima
Ne, ne, ne daj da te rade za ljubav uvek ima nade nemoj da te bije maler za malerom vrati mala, vrati istom merom
Zaljubila se mala, bila zavedena htela da mu bude verna, da mu bude zena pomislila nije da on ima mane da on voli pice, zene, drustvo i kafane stani mala nemoj da si luda losi momci nalaze se svuda
Refren
Poklonila mu mala prsten od dzeparca mislila je da je nasla pravoga muskarca pomislila nije da on ima mane da on voli pice, zene, drustvo i kafane stani mala nemoj da si luda losi momci nalaze se svuda
Ne, ne, ne daj da te rade biraj najbolje komade poljubi ih pa ih baci igraj se sa svima sto su tebi sad ti radi njima
Svake noci mala spavas sama ne daj nikom srce da ti slama nemoj da te bije maler za malerom vrati mala, vrati istom merom Ovde vise ne zivi Jelena na prvi pogled samo podsjecam na nju sada sam sasvim druga osoba bez tebe sijam u najboljem izdanju
Ovde vise ne zivi Jelena ta devojka se opametila za tebe vise ja nemam vremena sutra me pitaj, ne bih te se sjetila
Ludo sam volela te otvorila ti karte a ti me brze bolje varas do mile volje ne, to se ljubav ne zove extra pesma obozavam jeeeeee | |
| - Petra ::
- Danima ti je puna kuca
linija cak i nocu vruca tacka dodira nije nam moguca
Refren Ohladi sokove, bokove, rokove kasno je sada za vadjenje jer posle mene ti treba veliko hladjenje
Ohladi spricere, likere, drinkere vodu pretvori u suvi led da ga na grudi stavis kad moj dodje red
Ti se brani tek reda radi al’ na jedno se uvek kladi meni ljubav nikad ne dosadi
Refren Seksipilan, i tako atraktivan i tako elegantan plave krvi, visoke strane skole sarmantan i galantan Crni smoking i like the way you're talking i like the way you're smoking neponovljiv k'o 007 pa mislim dok ga gledam Ref. Napravi mi sina pod svetlima kazina bice dete srece sve ce da mu ide svi ce da mu zavide Napravi mi sina pod svetlima kazina bice milioner bice smrt za zene kao ti za mene | |
| | | goca Hronični forumaš
Broj poruka : 2722 Datum upisa : 22.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:37 pm | |
| Svakog dana svecu zapalim andjelu cuvaru tvom da mi tebe opet vrati da me s tobom kao suncem pozlati
Ref. Kao more od ljubomore tako ti si od mene daleko kako bole usne posle tebe kad ih niko nije dotak'o
Kao more od ljubomore tako ti si od mene daleko nikad nisam za zenom zaplak'o al' sad sam kao malo pile nejako
Svake noci mesto poljubim na kojem si nekad spavala pa oci tesko, jedva zatvorim prazna dusa, prazna postelja
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:37 pm | |
| E hej, sta ti mislis ko si ti da mozes svaku za hiljadarku sve do zore gledati e hej, ljubav se ne kupuje muskarac pravi ima u glavi nikad se ne prodaje
Znam da sam lepa nisam slepa takvu me majka rodila mogu da biram kog' cu da diram i skim bih ljubav vodila | |
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:38 pm | |
| - goca ::
- Svakog dana svecu zapalim
andjelu cuvaru tvom da mi tebe opet vrati da me s tobom kao suncem pozlati
Ref. Kao more od ljubomore tako ti si od mene daleko kako bole usne posle tebe kad ih niko nije dotak'o
Kao more od ljubomore tako ti si od mene daleko nikad nisam za zenom zaplak'o al' sad sam kao malo pile nejako
Svake noci mesto poljubim na kojem si nekad spavala pa oci tesko, jedva zatvorim prazna dusa, prazna postelja
Ref. 2x Dolari, Marke, Lire ti vire ko se jos tako udvara gili, gili, gili, gili ako me volis voli me do zadnjeg Dinara E hej, sta ti mislis ko sam ja slatka mala, zdravo i hvala lutka iz izloga e hej, ljubav se ne kupuje devojka svaka, na srcu laka nikad se ne prodaje Kupi mi sunce, kupi me mesec kupi na nebu zvezde sve reci ce svako skupo je jako ali ja nisam svako, zar ne | |
| Cicija, emotivna cicija prvo ti, pa svi, pa ja tako voli cicija cicija, sta ce meni cicija lepa ali sebicna prava muska cicija
Sve bivse ti si mucio ko te je tome ucio ta zena zivi samo da ti ugodi to je u tvojoj prirodi | |
| | | DANIJEL 84 Elita foruma
Broj poruka : 15303 Godina : 39 Datum upisa : 05.10.2007
| napravi mi sinaaaaaaaaaaaaa pod svetlima kazinaaaaaaa bice milioner bice smrt za zhene kao ti za meneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee | |
| Nikome ni rec kazes jezik za zube tvoje usne mi prete i do bola me ljube
Ljubav ce mozda promeniti sve al' tebe ne moze gde je nestala ta magija | |
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:39 pm | |
| - DANIJEL 84 ::
- napravi mi sinaaaaaaaaaaaaa
pod svetlima kazinaaaaaaa bice milioner bice smrt za zhene kao ti za meneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Naizgled fantasticna, bombasticna a ustvari klasicna, romanticna upalim svjetlo, klik, kaze da je sram sve sto je meni sik, nju je toga blam Ima svoja pravila, bravu mi je stavila svuda bi je ljubio, vrijeme bi izgubio uhvatim je na blef, kazem da sam lud nije mi cejf, ako, ako nije svud Cudna ti je moja draga hoce, nece, samo vaga, hej Refren Moj Dragane, kod mene moze moj Dragane, do gole koze drago mi je sto s’ tobom mogu sve zato sto puta bolja si od nje Moj Dragane, za djidji-midji moj Dragane, samo mi pridji drago mi je sto s tobom mogu sve zato sto puta bolja si od nje Glava me je zignula kad si mi namignula ti si moja lavica, ja sam lovokradica kad kazem kratko keks ti bi me na eks sa onom mojom je obavezno stres Cudna ti je moja draga hoce, nece, samo vaga Refren Cudna ti je moja draga hoce, nece, samo vaga Sto puta, sto puta kod mene moze sto puta, sto puta do gole koze Drago mi je sto s tobom mogu sve zato sto puta bolja si od nje Refren Bolja sam od nje | |
| - Mina-Neca fan ::
- goca ::
- Svakog dana svecu zapalim
andjelu cuvaru tvom da mi tebe opet vrati da me s tobom kao suncem pozlati
Ref. 2x Dolari, Marke, Lire ti vire ko se jos tako udvara gili, gili, gili, gili ako me volis voli me do zadnjeg Dinara
E hej, sta ti mislis ko sam ja slatka mala, zdravo i hvala lutka iz izloga e hej, ljubav se ne kupuje devojka svaka, na srcu laka nikad se ne prodaje
Kupi mi sunce, kupi me mesec kupi na nebu zvezde sve reci ce svako skupo je jako ali ja nisam svako, zar ne Daj ucuti, ne hvali se, isti si k'o svi jesi dobar, jesi zgodan ne i najbolji a ja nisam kao druge da ti verujem za takvog ne bi otkopcala dugme s kosulje Ref. Tebi su mane najbolje izdanje sve sto ti kazem u dve reci stane ma pali mali nisi ti moj tip ne, ne moraces jos da rastes pa da pridjes mi Daj ucuti, ne hvali se, dosta mi te je takvih meni barem deset dnevno prilaze a ja nisam kao druge sve vas odbijam za takve ne bih pokvarila ruz sa usana Ref. 2x Ref. 2x | |
| podseti me shta to beshe ljubavvvvv ili bar na tren biti zaljubljennnnnnn | |
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:40 pm | |
| Ko dve marionete, ti i ja sudbina plete te konce nad nama ko dve marionete, iz decijeg sna mozda nas spoji predstava nova
Nije do mene, nije do tebe nije se dalo da budes moj bili smo pravi u pogresno vreme sudjeno nije ljubavi toj | |
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:40 pm | |
| - DANIJEL 84 ::
pod svetlima kazinaaaaaaa bice milioner bice smrt za zhene kao ti za meneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Tooooo Danijeleeeee..... Pazi sad...... O, kakav bili bismo par kad bi pokusao bar da te srce pravo meni tjera da kazem, alal vera da kazem, alal vera ja sam pobijedila Da nam sunce srecu zari da nam mirisu behari da u inat s tobom setam pred svima jaranima, dusmanima i mojim starima Ref. Ti bez komada, ja tako mlada zajedno smo kao dzin i limunada hajmo, ma hajmo sada jedno drugom biti dar Ti bez komada, ja tako mlada najbolje se mijesa dzin i limunada hajde, ma hajde sada savrseni mi smo par O, kakva je to magija kad kraj tebe stanem ja kad bi bila makar malo hrabra da ti na uho sapnem, sapnem abraka - dabra, ja sam pobijedila Da nam sunce srecu zari da nam mirisu behari da u inat s tobom setam pred svima jaranima, dusmanima i mojim starima Ref. Da kazem, alal vera (4x) Ref. | |
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:41 pm | |
| Ciribu, ciriba, s glavom ti se igrala jedna mala vestica sudbinu ti krojila ciribu, ciriba, svasta bih uradila samo da bih probala ta usta medena i bila tvoja curica
Stani malo, sreco, sudbinu ti pogadjam vidim te kraj sebe, samo to je istina vidis ovu malu ovde, ona sve zna njena je igra magija | |
| - goca ::
- DANIJEL 84 ::
pod svetlima kazinaaaaaaa bice milioner bice smrt za zhene kao ti za meneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Tooooo Danijeleeeee.....
Pazi sad......
O, kakav bili bismo par kad bi pokusao bar da te srce pravo meni tjera da kazem, alal vera da kazem, alal vera ja sam pobijedila
Da nam sunce srecu zari da nam mirisu behari da u inat s tobom setam pred svima jaranima, dusmanima i mojim starima
Ref. Ti bez komada, ja tako mlada zajedno smo kao dzin i limunada hajmo, ma hajmo sada jedno drugom biti dar
Ti bez komada, ja tako mlada najbolje se mijesa dzin i limunada hajde, ma hajde sada savrseni mi smo par
O, kakva je to magija kad kraj tebe stanem ja kad bi bila makar malo hrabra da ti na uho sapnem, sapnem abraka - dabra, ja sam pobijedila
Da nam sunce srecu zari da nam mirisu behari da u inat s tobom setam pred svima jaranima, dusmanima i mojim starima
Ref.
Da kazem, alal vera (4x)
Ref. neka zurka krene!!!!!!!!! | |
| Milan Dincic Dinca Digni me pao sam
Jos me pita majka da l' nadjoh sat sto stari mi je dao da pogledam u njega da ne bih zalud Bogu dane krao a zivot ode i jos sam ovde patim, vidis li me Boze
Ref. Digni me pao sam sto imam dao sam drugi su moju popili srecu kani Boze meni zednom
Digni me pao sam sto imam dao sam drugi su moju popili srecu pogledaj i mene jednom
I jos me pita majka da l' nadjoh sat sto stari mi je dao da pogledam u njega da mi sutra ne bi bilo zao sto zivot ode ja jos sam ovde bar ti, pogledaj me Boze
Ref. | |
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:42 pm | |
| Mrgude, kad ti ljubav zafali, a ti naruci je pa kad mene ne bude preporuci me reci da sam trpela od svih najbolje da na meni lecis komplekse
Kad ti ljubav zafali, a ti naruci je pa kad mene ne bude preporuci me reci da sam umela od svih najbolje i na drugoj leci komplekse | |
| | | @na Hronični forumaš
Broj poruka : 1628 Godina : 43 Localisation : Cacak Datum upisa : 22.06.2007
| | |
| Ma, doci ce ti glave ova mala sto ti je na crtu stala poljupcima ljubav meri a pamet pomeri
Ma, doci ce te glave ova mala sto ti je za oko pala samo jedna noc bice dosta da te uveri | |
| | |
| | | crazy_angeL Hronični forumaš
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Uto Nov 20, 2007 10:43 pm | |
| poZzzz svima koliko vas ima | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: CHAT | |
| |
| | | | CHAT | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |