Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika. |
|
| Turneja Zvezda Granda 2007. | |
|
+41Babs cvetic91 andjelaaaaa Smajlica @na JeCa03 IwABg93 Alek-Juicy Pen bubamara Kaca93 plaviandjeo u_prolazu Jasmina-DG princeza Anja* ^^^TaCaAa^^^ Daca94 Ana_91 Petra mrva-car mala wanjica sekaitaca* Lazar01 DANIJEL 84 crazy_angeL mawa emotivna luda SANDRA carmen90 micka Ena88 Elena^ *ANDREA* mima-dugajica pink girl Muchacha DJ MW _^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_ Mina-Neca fan $Jelena$ 45 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Kaca93 Hronični forumaš
Broj poruka : 4856 Godina : 31 Localisation : Nish Loisirs : ...bili smo drugovi, pa ljubav probali, a sad ni jedno ni drugo... Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Pet Feb 15, 2008 11:18 am | |
| | |
| | | DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Pet Feb 15, 2008 1:40 pm | |
| Stvarno je bilo E-X-T-R-A... Mozhda chak bolje i od finala, a kamoli od 'Arene'... Rada je, kao i uvek, bila najbolja i najludja... I Nemanja je isto bio super, bio je prilichno inspirativan sa svojim odvalama, poshto je opet pevao back-vokale... Kad je Stankovic pevao '100 puta', kazhe Nemanja: 'Ala je dugachka pesma... Ima josh?!'... Onda je rekao Radi: 'Jaooo, Radooo'... I tako neke izvale, tipa: 'Ou yeah'... Bilo mi malo glupo shto nije bio Cobe, da je bio on umesto Renata - e to bi bila odlichna kombinacija... Renato je pevao vecinu pesama koje inache pevaju Cobe i Dincha, i dosta je greshio text... I svaki put kad pochne neka od tih pesama, on pita Nemanju hoce li on da peva, kazhe Nemanja: 'Pevaj ti'... Ne znam shta mu je to trebalo... Jelena je isto super, i Silvija je bila extra, samo shto je najmanje pevala... Dushan se, kao, opustio, chak toliko da je pocheo da se gubi po sceni... Najludje mi je bilo, zavrshava Rada pesmu, i pochinje druga, kazhe ona: 'Ajde, Dule... Dule, Dule...' A Dule daje autograme... Kazhe Rada, onako glasno: 'AMAN, DUSHANE!!!'... I tako... Sve u svemu, Rada i Nemanja su mi bili najbolji i najludji, i bash sam zadovoljan zbog toga, vidi se da imam ukusa kad su pevachi i pevachice u pitanju... E, da - moram da naponem da sam pre nastupa poslao Radi SMS sa pitanjem da li ce ostati malo posle nastupa ili odma' pale za BG, i nije mi odg., a posle nastupa sam joj poslao da su bili xtra, narochito ona i Nemanja, i na to mi je odg., tj. zahvalila mi se i pozz me... | |
| | | Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Pet Feb 15, 2008 1:47 pm | |
| mogu da zamislim sad koliko si srecan i bas mi je drago sto je bilo tako super a to za Silvija zna se ko najmanje peva uvek | |
| | | Kaca93 Hronični forumaš
Broj poruka : 4856 Godina : 31 Localisation : Nish Loisirs : ...bili smo drugovi, pa ljubav probali, a sad ni jedno ni drugo... Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Pet Feb 15, 2008 1:54 pm | |
| - DJ MW ::
- Stvarno je bilo E-X-T-R-A... Mozhda chak bolje i od finala, a kamoli od 'Arene'... Rada je, kao i uvek, bila najbolja i najludja... I Nemanja je isto bio super, bio je prilichno inspirativan sa svojim odvalama, poshto je opet pevao back-vokale... Kad je Stankovic pevao '100 puta', kazhe Nemanja: 'Ala je dugachka pesma... Ima josh?!'... Onda je rekao Radi: 'Jaooo, Radooo'... I tako neke izvale, tipa: 'Ou yeah'...
Bilo mi malo glupo shto nije bio Cobe, da je bio on umesto Renata - e to bi bila odlichna kombinacija... Renato je pevao vecinu pesama koje inache pevaju Cobe i Dincha, i dosta je greshio text... I svaki put kad pochne neka od tih pesama, on pita Nemanju hoce li on da peva, kazhe Nemanja: 'Pevaj ti'... Ne znam shta mu je to trebalo...
Jelena je isto super, i Silvija je bila extra, samo shto je najmanje pevala... Dushan se, kao, opustio, chak toliko da je pocheo da se gubi po sceni... Najludje mi je bilo, zavrshava Rada pesmu, i pochinje druga, kazhe ona: 'Ajde, Dule... Dule, Dule...' A Dule daje autograme... Kazhe Rada, onako glasno: 'AMAN, DUSHANE!!!'...
I tako... Sve u svemu, Rada i Nemanja su mi bili najbolji i najludji, i bash sam zadovoljan zbog toga, vidi se da imam ukusa kad su pevachi i pevachice u pitanju...
E, da - moram da naponem da sam pre nastupa poslao Radi SMS sa pitanjem da li ce ostati malo posle nastupa ili odma' pale za BG, i nije mi odg., a posle nastupa sam joj poslao da su bili xtra, narochito ona i Nemanja, i na to mi je odg., tj. zahvalila mi se i pozz me... bas super sto je bilo tako lepo | |
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Pet Feb 15, 2008 2:03 pm | |
| | |
| | | Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Pet Feb 15, 2008 2:16 pm | |
| | |
| | | SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Pet Feb 15, 2008 3:45 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Pet Feb 15, 2008 5:30 pm | |
| | |
| | | bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Pet Feb 22, 2008 12:38 pm | |
| - Kaca93 ::
- DJ MW ::
- Stvarno je bilo E-X-T-R-A... Mozhda chak bolje i od finala, a kamoli od 'Arene'... Rada je, kao i uvek, bila najbolja i najludja... I Nemanja je isto bio super, bio je prilichno inspirativan sa svojim odvalama, poshto je opet pevao back-vokale... Kad je Stankovic pevao '100 puta', kazhe Nemanja: 'Ala je dugachka pesma... Ima josh?!'... Onda je rekao Radi: 'Jaooo, Radooo'... I tako neke izvale, tipa: 'Ou yeah'...
Bilo mi malo glupo shto nije bio Cobe, da je bio on umesto Renata - e to bi bila odlichna kombinacija... Renato je pevao vecinu pesama koje inache pevaju Cobe i Dincha, i dosta je greshio text... I svaki put kad pochne neka od tih pesama, on pita Nemanju hoce li on da peva, kazhe Nemanja: 'Pevaj ti'... Ne znam shta mu je to trebalo...
Jelena je isto super, i Silvija je bila extra, samo shto je najmanje pevala... Dushan se, kao, opustio, chak toliko da je pocheo da se gubi po sceni... Najludje mi je bilo, zavrshava Rada pesmu, i pochinje druga, kazhe ona: 'Ajde, Dule... Dule, Dule...' A Dule daje autograme... Kazhe Rada, onako glasno: 'AMAN, DUSHANE!!!'...
I tako... Sve u svemu, Rada i Nemanja su mi bili najbolji i najludji, i bash sam zadovoljan zbog toga, vidi se da imam ukusa kad su pevachi i pevachice u pitanju...
E, da - moram da naponem da sam pre nastupa poslao Radi SMS sa pitanjem da li ce ostati malo posle nastupa ili odma' pale za BG, i nije mi odg., a posle nastupa sam joj poslao da su bili xtra, narochito ona i Nemanja, i na to mi je odg., tj. zahvalila mi se i pozz me... bas super sto je bilo tako lepo Posalji sms,hitno expres.... | |
| | | Alek-Juicy Pen Hronični forumaš
Broj poruka : 3154 Godina : 34 Localisation : Prestonica Emploi : Mister Grandovog, Najnarcisiodniji Clan, Najsexypilniji Clan pa vi vidite 8) Datum upisa : 22.10.2007
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Pet Feb 22, 2008 3:18 pm | |
| - DJ MW ::
E, da - moram da naponem da sam pre nastupa poslao Radi SMS sa pitanjem da li ce ostati malo posle nastupa ili odma' pale za BG, i nije mi odg., a posle nastupa sam joj poslao da su bili xtra, narochito ona i Nemanja, i na to mi je odg., tj. zahvalila mi se i pozz me... | |
| | | IwABg93 Gušter
Broj poruka : 659 Godina : 31 Localisation : United States Of Belgrade ^^ Datum upisa : 18.02.2008
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Pet Feb 22, 2008 6:03 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Pet Feb 22, 2008 8:45 pm | |
| @Alek, i ja sam se cepao... BTW, danas mi na faxu prilazi jedna koleginica sa kojom nikad nisam prichao i pita me da li sam bio na nastupu poshto misli da me je videla... Elem, trazhila mi je da joj prebacim slike na USB... | |
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Pet Feb 22, 2008 9:03 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Sub Feb 23, 2008 12:20 am | |
| | |
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Ned Mar 02, 2008 1:14 am | |
| | |
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Ned Mar 02, 2008 1:18 am | |
| | |
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Ned Mar 02, 2008 1:44 am | |
| | |
| | | JeCa03 Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1082 Godina : 30 Localisation : NOVI SAD. . . . najlepsi grad..... Emploi : Ove su oci tebe gladne i ove ruke samo tebi veruju, telom sto gori i dusom svom ja sam luda za tobom Datum upisa : 14.02.2008
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Pon Mar 03, 2008 11:34 pm | |
| Meni je u NS-u na koncertu bilo extra ,a za ovo u Rumi ko zna sta ih je sprecilo . . . | |
| | | Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| | | | bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Sre Mar 19, 2008 1:34 am | |
| | |
| | | mima-dugajica VIP foruma
Broj poruka : 9234 Godina : 32 Datum upisa : 17.09.2007
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Sre Mar 19, 2008 1:35 am | |
| | |
| | | Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Sre Mar 19, 2008 1:36 am | |
| Koja slava,da vas pozovem ja sa mesta okrsaja da vam cestitam | |
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Sre Mar 19, 2008 1:45 am | |
| | |
| | | Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. Sre Mar 19, 2008 1:47 am | |
| | |
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Turneja Zvezda Granda 2007. | |
| |
| | | | Turneja Zvezda Granda 2007. | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|