Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika.
Poskidajte sve delove, raspakujte WinRar-om i uzivajte.
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
Naslov: Re: Zvezde Granda 2007 - Novogodisnji koncert Arena TVRip Sre Jan 23, 2008 4:08 am
Ja skinem i nece da mi se odzipuje pojavi se ovo...
ako neko zna kako da ovo resim neka mi pusti pm, a moze i ovde da napise, svasta sam pokusavala i nece
mister x
Broj poruka : 2 Datum upisa : 23.01.2008
Naslov: Re: Zvezde Granda 2007 - Novogodisnji koncert Arena TVRip Sre Jan 23, 2008 12:35 pm
Ne mozes nista da vidis, tj. nista ti ne vredi ako skines 1 ili 2 ili 7 delova. Moras da skines SVIH 8 DELOVA, pa da zatim raspakujes bilo koji od delova. On ce sam spojiti sve delove u celinu i dobices film, tj. avi fajl.
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
Naslov: Re: Zvezde Granda 2007 - Novogodisnji koncert Arena TVRip Sre Jan 23, 2008 12:36 pm
aha.. ajoooj hvala..OK skinucu sve, nadam se da ce tada sve biti u redu
Sponsored content
Naslov: Re: Zvezde Granda 2007 - Novogodisnji koncert Arena TVRip
Zvezde Granda 2007 - Novogodisnji koncert Arena TVRip