| VELIKI BRAT | |
|
+32Smajlica mala mima-dugajica @na shashava malena Chocolate girl sanja zr Babs *ANDREA* Beba! _^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_ The Best Damn Thing SANDRA Anja* DJ MW carmen90 $Jelena$ micka Ivanna plaviandjeo Mina-Neca fan Girl Zemun Ana_91 Dushan_SD pink girl GM_loodak emotivna luda Muchacha Kris Mica 93/2 Ena88 Majce 36 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
DANIJEL 84 Elita foruma
Broj poruka : 15303 Godina : 39 Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:04 am | |
| | |
|
| |
Babs Hronični forumaš
Broj poruka : 4750 Godina : 38 Datum upisa : 28.06.2007
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:05 am | |
| - milka cokolada ::
- Majce ::
- Ovaj Slavisa je ''draga saveta''... Super je lik...prema Jeleni se ponasa kao stariji brat...
da u pravu si majche........... Pa kad je iz Prijedora... | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:06 am | |
| - Majce ::
- Veceras ce se smuvati Micko i Natasa
i ja bi voleo vidi se da se pale jedan na drugog kad che to biti..................videchemo mozda bash danas na zezinom rodjusu..............i suzi i elmir bilo bi extra | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:06 am | |
| - Babs ::
- milka cokolada ::
- Ovaj Slavisa je ''draga saveta''... Super je lik...prema Jeleni se ponasa kao stariji brat...
da u pravu si majche........... Pa kad je iz Prijedora... babs pozzzzzzzzz nije te dugo bilo | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:07 am | |
| | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:08 am | |
| - Jasmina_dg ::
- Jasmina_dg ::
- ma breeeeeee kad sam reko to za nemanju dao sam mu komplimente samo kao fora dobar frajer.............a shto se tiche ovog kao fora NASTRAN..........jer si normalana kako mozesh neshto tako da kazesh
shta bi mi rekla devojka kad bi videla ovo.............uzas nisam nikad pomislio da cu doci u ovakvu situaciju...................ja sam opushten lik nikad mi nije bilo ovako..................steva je ok eto i sama si rekla mada UZASSSSSSSSSSSSSSS shto si pomislila za mene nisam gay.........................uostalom ovo je tema o velikom bratu a ne o meni............tako da zaobidji me Decko opusti se,samo sam htela da pitam,jer nisam znala kod si rodaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uhhhhhhhhh brate izmuchi idem da gledam zeku i zezu aj zdravo ja nisam brat
ja sam zenskoooooooooo dobro zensko oladi malo..................navikao sam da govorim svima brate i ne mozesh da se izdvojish | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:09 am | |
| | |
|
| |
Babs Hronični forumaš
| |
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:10 am | |
| | |
|
| |
Majce Gušter
Broj poruka : 650 Godina : 36 Localisation : Valjevo Datum upisa : 25.06.2007
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:10 am | |
- ma breeeeeee kad sam reko to za nemanju dao sam mu komplimente samo kao fora dobar frajer.............a shto se tiche ovog kao fora NASTRAN..........jer si normalana kako mozesh neshto tako da kazesh
shta bi mi rekla devojka kad bi videla ovo.............uzas nisam nikad pomislio da cu doci u ovakvu situaciju...................ja sam opushten lik nikad mi nije bilo ovako..................steva je ok eto i sama si rekla mada UZASSSSSSSSSSSSSSS shto si pomislila za mene nisam gay.........................uostalom ovo je tema o velikom bratu a ne o meni............tako da zaobidji me Decko opusti se,samo sam htela da pitam,jer nisam znala kod si rodaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja sam zenskoooooooooo
dobro zensko oladi malo..................navikao sam da govorim svima brate i ne mozesh da se izdvojish ti kao i Suzana ''brate'' . . .ma svi imamo uzrecice | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:12 am | |
ja sam zenskoooooooooo
dobro zensko oladi malo..................navikao sam da govorim svima brate i ne mozesh da se izdvojish DA TEBI NIJE NIK NA GRANDOVOM COKO 011 OPUSTI SE DECKO,UZIVAJ U ZIVOTU |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:13 am | |
| - Babs ::
- Babs ::
da u pravu si majche........... Pa kad je iz Prijedora...
babs pozzzzzzzzz nije te dugo bilo Al opet sam tu... a kako ti znash ko sam.. msm nije te bilo dok sam ja bio... pa eto chitao sam poruke i zapamtio sam te da si onaj lik shto daje extra snimke hvala puno care odlichni su kad chesh ponovo da postavljash | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:14 am | |
| DA TEBI NIJE NIK NA GRANDOVOM COKO 011
nisam registrovan na tom forumu stvarno neznam ko ti je to........neznam brate da se registrujem tamo.......aj mi ti reci
Poslednji izmenio dana Sub Okt 13, 2007 1:17 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Babs Hronični forumaš
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:17 am | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:19 am | |
| | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:19 am | |
| E taj sam.... Postavljacu kad proradi nemanjin sajt... imam vec spremnog materijala... al treba Jaca i ja da se vidimo sa nemanjom radi nekih profi fotki.. da se sajt zavrshi... opa bato koja jaca.....ti se druzish sa stevom | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:20 am | |
- DA TEBI NIJE NIK NA GRANDOVOM COKO 011
nisam registrovan na tom forumu stvarno neznam ko ti je to........neznam brate da se registrujem tamo.......aj mi ti reci kao ne znas da se registrujes tamo ma daj,ne lozi me jer si ti na slici sa promocije,sa radom i milanom? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:21 am | |
- E taj sam.... Postavljacu kad proradi nemanjin sajt... imam vec spremnog materijala... al treba Jaca i ja da se vidimo sa nemanjom radi nekih profi fotki.. da se sajt zavrshi...
opa bato koja jaca.....ti se druzish sa stevom ja sam ta jacaaaaaaaaaaaa drago mi je da mi se druzimo sa stevom |
|
| |
Babs Hronični forumaš
| |
| |
micka Hronični forumaš
Broj poruka : 1833 Godina : 30 Localisation : Nish Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:26 am | |
| - Ena88 ::
- BABS IDEM I JA....
gde ides? | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:27 am | |
| - Jasmina_dg ::
nisam registrovan na tom forumu stvarno neznam ko ti je to........neznam brate da se registrujem tamo.......aj mi ti reci kao ne znas da se registrujes tamo ma daj,ne lozi me jer si ti na slici sa promocije,sa radom i milanom? a nisam taj decko nego sam uzeo sliku.a mislim da je bash dobar i voli sve iz zvezda granda tamo bre neznam da se registrujem a u ostalim necu tamo ovde imam vishe shanse da dodje steva.ako hocesh da ti kazem priajvljen sam na forum vb kao milka cokolada nebi da menjam svoj nik svidja mi se mnoooogo. | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:28 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:30 am | |
| |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:31 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:31 am | |
nisam registrovan na tom forumu stvarno neznam ko ti je to........neznam brate da se registrujem tamo.......aj mi ti reci kao ne znas da se registrujes tamo ma daj,ne lozi me jer si ti na slici sa promocije,sa radom i milanom?
a nisam taj decko nego sam uzeo sliku.a mislim da je bash dobar i voli sve iz zvezda granda tamo bre neznam da se registrujem a u ostalim necu tamo ovde imam vishe shanse da dodje steva.ako hocesh da ti kazem priajvljen sam na forum vb kao milka cokolada nebi da menjam svoj nik svidja mi se mnoooogo. ok,jeste u pravu si ovde stalno dolazi nemanjaaaa |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: VELIKI BRAT | |
| |
|
| |
| VELIKI BRAT | |
|