| VELIKI BRAT | |
|
+32Smajlica mala mima-dugajica @na shashava malena Chocolate girl sanja zr Babs *ANDREA* Beba! _^DeWoJkA_IzNaD_PrOsEkA^_ The Best Damn Thing SANDRA Anja* DJ MW carmen90 $Jelena$ micka Ivanna plaviandjeo Mina-Neca fan Girl Zemun Ana_91 Dushan_SD pink girl GM_loodak emotivna luda Muchacha Kris Mica 93/2 Ena88 Majce 36 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
DANIJEL 84 Elita foruma
Broj poruka : 15303 Godina : 39 Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:52 pm | |
| - Jasmina_dg ::
- milka cokolada ::
- pink girl ::
- Ljudi ..malo ste promasili temu,a?????????
ma chini ti se...................tu me bre prozivali a ovo je tema veliki brat
ko ti se svidja od ukucana................ meni zeka,slavisa,jelena i tanja su skroz ok uhh oni su super samo si zaboravila bukija | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
pink girl Hronični forumaš
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:54 pm | |
| - milka cokolada ::
- Ljudi ..malo ste promasili temu,a?????????
ma chini ti se...................tu me bre prozivali a ovo je tema veliki brat
ko ti se svidja od ukucana................ Ne gledam vb.nisu mi nesto zanimljivi..prvi vb mi je bio zakon
meni se ovaj drugi bash dopada........prvi nisam pratio samo znam neke ukucane
moji favoriti za pobedu zeza buki zeka i suzana mada bio je i danilo al je izasho Ja sam gledala 2 puta..i nekako mi je zao ovog Bureka..Zeka i cini mi se Jelena su mi isfolirani mnooooooogo a Tanja-to je bese igracica... | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:58 pm | |
| Ja sam gledala 2 puta..i nekako mi je zao ovog Bureka..Zeka i cini mi se Jelena su mi isfolirani mnooooooogo a Tanja-to je bese igracica... :bolestan
buki car mozda on pobedi ili zeka neznam...........nemoj da mi dirash zezu........ozenio bi je da mogu...........tannja ne ona je kelnerica a suzi je igrachica | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 1:59 pm | |
- Ja sam gledala 2 puta..i nekako mi je zao ovog Bureka..Zeka i cini mi se Jelena su mi isfolirani mnooooooogo a Tanja-to je bese igracica... :bolestan
buki car mozda on pobedi ili zeka neznam...........nemoj da mi dirash zezu........ozenio bi je da mogu...........tannja ne ona je kelnerica a suzi je igrachica letos na moru je suzy igrala u jednoj diskoteci,i ja sam bila tamo nekog dekicu je napalila,jadan dekica samo sto ga slog nije strefio |
|
| |
pink girl Hronični forumaš
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 2:01 pm | |
| | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 2:17 pm | |
| pa normalno mene je vec napalila mada u faci meni bash lepaaaaaaaaaa a ti si malo ljubomornaaaaaaa | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 2:19 pm | |
- pa normalno mene je vec napalila mada u faci meni bash lepaaaaaaaaaa a ti si malo ljubomornaaaaaaa
boze,naravnoo da nisam ljubomorna,ok mi je onaaa,ali ipak videlal sam je i uzivo nije nista specijalno lepsa je zezaa |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 2:20 pm | |
- pa normalno mene je vec napalila mada u faci meni bash lepaaaaaaaaaa a ti si malo ljubomornaaaaaaa
boze,naravnoo da nisam ljubomorna,ok mi je onaaa,ali ipak videlal sam je i uzivo nije nista specijalno
lepsa je zezaa ko to? | |
|
| |
emotivna luda Hronični forumaš
Broj poruka : 3168 Godina : 39 Localisation : ...moj BEOGRADE,zagrli me... Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 2:21 pm | |
| ma ceo VB je veliko njesra!!! Zeka veceras pici za NS! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 2:23 pm | |
| - emotivna luda ::
- ma ceo VB je veliko njesra!!! Zeka veceras pici za NS!
bolje ona iz nisaaaa da leti zeka je simpaaaaa |
|
| |
Broj poruka : 3168 Godina : 39 Localisation : ...moj BEOGRADE,zagrli me... Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 2:25 pm | |
| Zeka je debil.....i uzasn mi ide na zivce! a ni Natas nije daleko.... ma nek ide ko hoce....SRecan mu Put!!! | |
|
| |
- emotivna luda ::
bolje ona iz nisaaaa
da leti
zeka je simpaaaaa mene nervira ona sto ima 2 metra ne znam kako se zove | |
|
| |
- Zeka je debil.....i uzasn mi ide na zivce! a ni Natas nije daleko.... ma nek ide ko hoce....SRecan mu Put!!!
ni ja nesto ne volim zeku | |
|
| |
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 2:36 pm | |
| - Mina-Neca fan ::
- Zeka je debil.....i uzasn mi ide na zivce! a ni Natas nije daleko.... ma nek ide ko hoce....SRecan mu Put!!!
ni ja nesto ne volim zeku znas sta ,meni se uopste ne svidja njihovo ponasanje tJ. svi su nekako pod uticajem prosle sezone i stalno se tripuju kao JAOOOOO KO CE TO SVE DA GLEDA....bla,bla....pa sto si dosao onda?!?! taj sHow je za zezanje a ne ....i samo se medjusobno ogovaraju-kontam da nemaju sta da rade ali cini mi se da oni prosli nisu toliko tracarili!!! Jbt koliko tema ima,ni ne znaju se....a oni sve vrte KO,sTa,Gde,sKim.....i glavna tacka-SEX-a niko ne sme ustvari da se zvekne ni sa kim,samo sviraju u frulu! kao da ce drzava da nam se promeni na bolje ako se tamo neki klinac Zeka odradi glupacicu Jecu.....mislim | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 2:47 pm | |
boze,naravnoo da nisam ljubomorna,ok mi je onaaa,ali ipak videlal sam je i uzivo nije nista specijalno
lepsa je zezaa zeza je lepsha a suzi je zgodnija | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 2:48 pm | |
- Jasmina_dg ::
lepsa je zezaa
zeza je lepsha a suzi je zgodnija pa tako nekakooo |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 2:48 pm | |
| - Mina-Neca fan ::
- Jasmina_dg ::
lepsa je zezaa
ko to? suzi iz vb | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 2:49 pm | |
kako bre za novi sad dechko nece izachi iz kuce nedam ja............bash jmi je veliki favorit za pobedu..........nemoze tek tako da ode..................ima da plache moja zezaaaaaaaaaaa | |
|
| |
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 2:50 pm | |
kako bre za novi sad dechko nece izachi iz kuce nedam ja............bash jmi je veliki favorit za pobedu..........nemoze tek tako da ode..................ima da plache moja zezaaaaaaaaaaa ko puno place ,manje ce da piski | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
bolje ona iz nisaaaa
da leti
zeka je simpaaaaa potpisujem u potpunosti...............natasha mrsh iz kuce | |
|
| |
DANIJEL 84 Elita foruma
kako bre za novi sad dechko nece izachi iz kuce nedam ja............bash jmi je veliki favorit za pobedu..........nemoze tek tako da ode..................ima da plache moja zezaaaaaaaaaaa ko puno place ,manje ce da piski hahahaha | |
|
| |
Anja* VIP foruma
Broj poruka : 6209 Godina : 34 Localisation : BEOGRAD Emploi : kao sto vidite...neee Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?! Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: VELIKI BRAT Sub Okt 13, 2007 4:37 pm | |
| valjda ce burek ispasti.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: VELIKI BRAT | |
| |
|
| |
| VELIKI BRAT | |
|