| CHAT | |
|
+33zlatkic Sanelaa $Jelena$ *Britney* aLLc sandra77 Anja* micka đenđika Chocolate girl Ana_91 Anci pink girl dragon_girl Kris Muchacha Ena88 LJILJA_93 DJ MW Mica 93/2 sanja zr Jovana Girl Zemun Ninakg Emily_mk Smajlica GM_loodak bubamara mala Mina-Neca fan emotivna luda Ivanna mima-dugajica 37 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:10 pm | |
| - mima-dugajica ::
- pink girl ::
- Jasmina_dg ::
- dobar jutarrrrrrrrrrr
ah koliko vasss jeeeeeeee
marakanu mozete da napuniteeee Opet pametujes,a??? uvekkkk,
znas da ja volim da pametujem
krasivice mojaaaaa Joj bre...krasiva,a?? A sta je sa onim "DULE VOLIM TEEEEEEEEE,TRUDNA SAM!!!!! i tako to",a???? PINK DAJ NE LOZI SE
JA SAM SE ZEZALA,A TI SI ZA KIRASIVKA BILA MRTVA OZBILJNAAAAAAAAA Ti si LOOOOOOOOOOODA.. Ja sam zakleta NEMANJICKAAAAAAAA
KOGA LAZES,STVARNO TE NE RAZUMEM? Pa ja cu te zadaviti bre... sta si radila,pre ulaska na tas,zasto si skidala milanovu majcu,videla si d aidem ja pa si odmah skinula Pa ti si carica...zivota mi...looda si 100%... samo se vas dve zezajte.. ja stvarno pomislila.. ja sam mrtva ozbiljnaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
Broj poruka : 9234 Godina : 32 Datum upisa : 17.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:11 pm | |
| - Jasmina_dg ::
- mima-dugajica ::
- dobar jutarrrrrrrrrrr
krasivice mojaaaaa Joj bre...krasiva,a?? A sta je sa onim "DULE VOLIM TEEEEEEEEE,TRUDNA SAM!!!!! i tako to",a???? PINK DAJ NE LOZI SE
JA SAM SE ZEZALA,A TI SI ZA KIRASIVKA BILA MRTVA OZBILJNAAAAAAAAA Ti si LOOOOOOOOOOOOOOOOODA.. Ja sam zakleta NEMANJICKAAAAAAAAAAAAAA
KOGA LAZES,STVARNO TE NE RAZUMEM? Pa ja cu te zadaviti bre... sta si radila,pre ulaska na tas,zasto si skidala milanovu majcu,videla si d aidem ja pa si odmah skinula Pa ti si carica...zivota mi...looda si 100%... samo se vas dve zezajte.. ja stvarno pomislila.. ja sam mrtva ozbiljnaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
pink girl Hronični forumaš
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:11 pm | |
| Jaaaaaaaaaaaaaaaaaacoooooooooooooooooooooooooo...lujkooooooooo | |
|
| |
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:12 pm | |
| - mima-dugajica ::
- dobar jutarrrrrrrrrrr
JA SAM SE ZEZALA,A TI SI ZA KIRASIVKA BILA MRTVA OZBILJNAAAAAAAAA Ti si LOOOOOOOOOOOODA.. Ja sam zakleta NEMANJICKAAAAAAAA
KOGA LAZES,STVARNO TE NE RAZUMEM? Pa ja cu te zadaviti bre... sta si radila,pre ulaska na tas,zasto si skidala milanovu majcu,videla si d aidem ja pa si odmah skinula Pa ti si carica...zivota mi...looda si 100%... samo se vas dve zezajte.. ja stvarno pomislila.. ja sam mrtva ozbiljnaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Sali se Jaca... | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:13 pm | |
| - pink girl ::
- dobar jutarrrrrrrrrrr
JA SAM SE ZEZALA,A TI SI ZA KIRASIVKA BILA MRTVA OZBILJNAAAAAAAAA Ti si LOOOOOOOOOOOODA.. Ja sam zakleta NEMANJICKAAAAAAAAA
KOGA LAZES,STVARNO TE NE RAZUMEM? Pa ja cu te zadaviti bre... sta si radila,pre ulaska na tas,zasto si skidala milanovu majcu,videla si d aidem ja pa si odmah skinula Pa ti si carica...zivota mi...looda si 100%... samo se vas dve zezajte.. ja stvarno pomislila.. ja sam mrtva ozbiljnaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Sali se Jaca... ne,ne salim se,svi su te videli u plavoj majciiiii ja sam htela da se slogiram i odmah sam te pocela prozivati nisi ti nemanjicaaaaaaaaaaaaaaa ,ne,ne,neeeeeeeeee |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:14 pm | |
| ma,san je bio...BRUKA!
Ljubim vas sve,moram da idem...
Pinkić...kiss...
Kuckamo se... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:15 pm | |
| - bubamara ::
- ma,san je bio...BRUKA!
Ljubim vas sve,moram da idem...
Pinkić...kiss...
Kuckamo se... idem i jaaaaaaaaa smorih se zivaaaaaaaa idem da se spremam palim u graddd |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:16 pm | |
| Ja odustajem..stvarno..ovo vise nema smislaaaaaaaaa..... A gde mi je onda sad ta majica????Ja vidim samo zutu...gde pise NEMANJA | |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
Broj poruka : 9234 Godina : 32 Datum upisa : 17.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:17 pm | |
| e jbg.. ja moram da idem.. moram u shkolu.. pink,jaco..samo se vi meni zajebavajte..pozdravite necu punoooo ako dodje... veeelikiiii kissic za sweee... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:18 pm | |
- Ja odustajem..stvarno..ovo vise nema smislaaaaaaaaa.....
A gde mi je onda sad ta majica????Ja vidim samo zutu...gde pise NEMANJA pa sad se i ne secas ko ti je pocepao plavu majcu c c c cc c ajde opusti se pinkiceeee-krasiviceeeeeeee evo saljem ti veliki cmok,cmok,cmoooooooooooooookkkkkkkkk palim kucamo seeeeeeeeeeeeeeeeeee |
|
| |
Chocolate girl Hronični forumaš
Broj poruka : 1903 Godina : 32 Localisation : Be0gRad Emploi : lepa a sama kazu ne ide pod ruku....lepa i luda to je moja dijagnoza.... Datum upisa : 16.08.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:18 pm | |
| e moram da vas pitam da li vidite moj potpis ili kako se vec ovo zove ispod teksta ja ga ne vidim,a tamo mi kaze da je postavlje?????????? | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:19 pm | |
| - Chocolate girl ::
- e moram da vas pitam da li vidite moj potpis ili kako se vec ovo zove ispod teksta ja ga ne vidim,a tamo mi kaze da je postavlje??????????
Nema nicijeg potpisa..Sto??Ne znam.. Kiss Jacko.. Kiss Bubice.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:24 pm | |
- Chocolate girl ::
- e moram da vas pitam da li vidite moj potpis ili kako se vec ovo zove ispod teksta ja ga ne vidim,a tamo mi kaze da je postavlje??????????
Nema nicijeg potpisa..Sto??Ne znam.. Kiss Jacko.. Kiss Bubice.. dragon je izbrisala potpiseeeeeee bili su velikiiiiiii tj slike,tekstoviiiiii odohhhh kucamooo seeeee |
|
| |
Broj poruka : 1903 Godina : 32 Localisation : Be0gRad Emploi : lepa a sama kazu ne ide pod ruku....lepa i luda to je moja dijagnoza.... Datum upisa : 16.08.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:26 pm | |
Nema nicijeg potpisa..Sto??Ne znam.. Kiss Jacko.. Kiss Bubice.. ma nek se nosi ja sam to juce ceo dan stavljala ono nece da stoji bas me briga ljubim vas sve moram sada u skolu drzite mi palceve imam danas kontrolni iz odvratnog francuskog ovi moji ce me se uskoro oderci koliko ih samram sa necinom pesmom ako neca bude svratio pozdravite ga | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:28 pm | |
Nema nicijeg potpisa..Sto??Ne znam.. Kiss Jacko.. Kiss Bubice.. ma nek se nosi ja sam to juce ceo dan stavljala ono nece da stoji bas me briga
ljubim vas sve moram sada u skolu drzite mi palceve imam danas kontrolni iz odvratnog francuskog
ovi moji ce me se uskoro oderci koliko ih samram sa necinom pesmom
ako neca bude svratio pozdravite ga Mene ce izbaciti iz stana zbog pesme..preterala sam malcice... Kiss.. | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:29 pm | |
| ne mislim na dragon da se nosi mislila sam da je moj komp opet nesto zajb.pa sam zato to napisala | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:31 pm | |
| eee sta ce tek biti kada dodje cd | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:33 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:35 pm | |
- eee sta ce tek biti kada dodje cd
Pa ja cu morati da trazim stan...Mozda me Nemanja primi kod sebe.. | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:35 pm | |
| | |
|
| |
đenđika Sveža piletina
Broj poruka : 127 Godina : 40 Datum upisa : 10.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:49 pm | |
| | |
|
| |
GM_loodak VIP foruma
Broj poruka : 5017 Godina : 33 Datum upisa : 28.08.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:50 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:50 pm | |
| - đenđika ::
- gde ste svi nestali?
Ja sam tuuuuuuuuuuu.. slusam muziku..pa sam se malcice zanela... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: CHAT | |
| |
|
| |
| CHAT | |