| CHAT | |
|
+33zlatkic Sanelaa $Jelena$ *Britney* aLLc sandra77 Anja* micka đenđika Chocolate girl Ana_91 Anci pink girl dragon_girl Kris Muchacha Ena88 LJILJA_93 DJ MW Mica 93/2 sanja zr Jovana Girl Zemun Ninakg Emily_mk Smajlica GM_loodak bubamara mala Mina-Neca fan emotivna luda Ivanna mima-dugajica 37 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
mima-dugajica VIP foruma
Broj poruka : 9234 Godina : 32 Datum upisa : 17.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 12:54 am | |
| | |
|
| |
emotivna luda Hronični forumaš
Broj poruka : 3168 Godina : 39 Localisation : ...moj BEOGRADE,zagrli me... Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 12:55 am | |
|
Poslednji izmenio dana Pon Sep 24, 2007 12:56 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Kris Gušter
Broj poruka : 703 Godina : 36 Localisation : TaMo GdE LjUbAv StAnUjE.....Beograd Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 12:55 am | |
| ni meni se Silvijna ne svidja ni malo, ali su mi Nemanjina, Radina i Cobetova extra... | |
|
| |
dragon_girl Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1063 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 12:56 am | |
| ja sam se odusevila!
bar jutar | |
|
| |
Broj poruka : 3168 Godina : 39 Localisation : ...moj BEOGRADE,zagrli me... Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 12:57 am | |
| - dragon_girl ::
- ja sam se odusevila!
bar jutar opala.....Jutro kazes?! OKet ODUSEVILA SI SE NA SILVIJU?!?!?!?! BuAhaAAaaaa ***KISS* | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 12:57 am | |
- ja sam se odusevila!
bar jutar Sta te odusevilo??? | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 12:58 am | |
| pazi..silviji mnogo stoji taj stil pevanja..zamisli da je pevala nest poput kace... tek to bi bilo katastrofa... ti nevolis te vrste muzike.. jbg ja volim | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:00 am | |
| Ma cim je cujem padnu mi roletne... trebali da se vise potrude oko njene pesme.. nisam verovala da cu ovo ikada reci ali Dule nema losu pesmu,bolja je od Mikijeve... | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:01 am | |
| meni se svaka pesma po svoje svidja..renatova mi se mLogo svidja..nekako kacina i od jelene mi nisu nest... i sanja mi je prelepa trudnica.. (pazi emocije mi izlaze) | |
|
| |
Muchacha Gušter
Broj poruka : 433 Godina : 36 Localisation : negde iznad planetaaa Datum upisa : 19.09.2007
| rada milan i nemanja | |
|
| |
| - mima-dugajica ::
- emotivna luda ::
- mima-dugajica ::
- jeste....bila je!!! To je moja drugarica sa faksa,lujka nevidjena-prica 300 na sat
a gde si ti bila? pa stojala sam pored tebe.. sa tvoje leve strane.. Stvano?!?!?!??! hmmmmmm.........MIlsim da znam-bile ste vas dve,mislim da je jedna imala fiksnu ?!?! jeste? pa to sam ja .. samo shto mi je sad skidaju.. ja sam tek danas skontala ko si ti.. i ko je jaca.. kad sam videla slike..
STWarnOoooOoo?!?!?!?! eXTRAAAAAAAAAA:lol: pa sto ne kazes breeee.... secam se tebe i drugarice-izvinjavam se ako sam vas klepila koji put posto sam sve zive izudarala oko sebe, sa svojim pokretima i okretima
iJaooo...blago tebi skidas fiksnu a ja bih trebalo da je stavim al se dvoumim....nesto me umnjaci zezaju pa...zubar me iscimava ali.....ne znam sta da radim?!?!! stavi.. kasnije cesh imati lepe zubice.. imaju sad neke nove koje se stavljaju sa unutrashnje strane pa se uopshte ne vide.. nisi me klepila nijednom.. .. koji sam ja kreten..swi zuti su stalno dovikivali NINA, JACO, PINK.. i ja nisam skontala da ste to vi.. pa dobro znas moj nik se rodio sasvim slucajno-mada i ima veze sa istinom,smisao pokusala da stavim svoje ime u milion kombinacija i nije htelo,i kao isla Cecina ta pesma ...i eto... aHa, to smo bili MI mislim da si skontala koje smo budale a za fiksnu ....pa znam ali osecam da necu ja imati zivce da to nosim bezprekidno u ustima-ne znam ,moram jos da razmislim, a napred su mi zubi Ok nego pozadi se ppravi krs i lom !!! | |
|
| |
Kris Gušter
Broj poruka : 703 Godina : 36 Localisation : TaMo GdE LjUbAv StAnUjE.....Beograd Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:02 am | |
| Mogli su Duletu i bolju da daju jednom sam je cula i nije mi se nesto posebno svidela i ako mislim da Dule super peva... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:03 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:05 am | |
| dobro veceeeeeeeee
svimaa vidim ima nas punooooo |
|
| |
- pazi..silviji mnogo stoji taj stil pevanja..zamisli da je pevala nest poput kace... tek to bi bilo katastrofa... ti nevolis te vrste muzike.. jbg ja volim
a ko kaze da ja ne volim taj fax?!?! jednostavno text je krajnje BZv,pogotovo refren,ajde strofa i nekako....a mozda i ima veze sa tim da mi je ona sva BZv i ne dozivljavam je uopste...ali pesma mi uopste nije dopadljiva!!! | |
|
| |
Gost Gost
| - emotivna luda ::
- jeste....bila je!!! To je moja drugarica sa faksa,lujka nevidjena-prica 300 na sat
a gde si ti bila? pa stojala sam pored tebe.. sa tvoje leve strane.. Stvano?!?!?!??! hmmmmmm.........MIlsim da znam-bile ste vas dve,mislim da je jedna imala fiksnu ?!?! jeste? pa to sam ja .. samo shto mi je sad skidaju.. ja sam tek danas skontala ko si ti.. i ko je jaca.. kad sam videla slike..
STWarnOoooOoo?!?!?!?! eXTRAAAAAAAAAA:lol: pa sto ne kazes breeee.... secam se tebe i drugarice-izvinjavam se ako sam vas klepila koji put posto sam sve zive izudarala oko sebe, sa svojim pokretima i okretima
iJaooo...blago tebi skidas fiksnu a ja bih trebalo da je stavim al se dvoumim....nesto me umnjaci zezaju pa...zubar me iscimava ali.....ne znam sta da radim?!?!! stavi.. kasnije cesh imati lepe zubice.. imaju sad neke nove koje se stavljaju sa unutrashnje strane pa se uopshte ne vide.. nisi me klepila nijednom.. .. koji sam ja kreten..swi zuti su stalno dovikivali NINA, JACO, PINK.. i ja nisam skontala da ste to vi.. pa dobro znas moj nik se rodio sasvim slucajno-mada i ima veze sa istinom,smisao pokusala da stavim svoje ime u milion kombinacija i nije htelo,i kao isla Cecina ta pesma ...i eto... aHa, to smo bili MI mislim da si skontala koje smo budale a za fiksnu ....pa znam ali osecam da necu ja imati zivce da to nosim bezprekidno u ustima-ne znam ,moram jos da razmislim, a napred su mi zubi Ok nego pozadi se ppravi krs i lom !!! pa kako da nas ne znas mimaa mi smo poznateeeeeeeeeee |
|
| |
Mica 93/2 Hronični forumaš
Broj poruka : 1695 Godina : 31 Localisation : Beograd Loisirs : Pravi Delija veran je ko pas uvek Zvezdo racunaj na nas Datum upisa : 22.09.2007
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:06 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:07 am | |
| - Jasmina_dg ::
- dobro veceeeeeeeee
svimaa vidim ima nas punooooo Jacojka....dje si ba ej bre ova mimi-dugajica bila svo vreme do nas na finalu | |
|
| |
Muchacha Gušter
Broj poruka : 433 Godina : 36 Localisation : negde iznad planetaaa Datum upisa : 19.09.2007
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:08 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:08 am | |
- Jasmina_dg ::
- dobro veceeeeeeeee
svimaa vidim ima nas punooooo Jacojka....dje si ba ej bre ova mimi-dugajica bila svo vreme do nas na finalu ja se drzala ruke nanjenim ramenima joj danas je pricala kako sam se nerviralasto neki nisu hteli da navijaju enaaaaaaa pozziccccccc |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:09 am | |
iJaooo...blago tebi skidas fiksnu a ja bih trebalo da je stavim al se dvoumim....nesto me umnjaci zezaju pa...zubar me iscimava ali.....ne znam sta da radim?!?!! stavi.. kasnije cesh imati lepe zubice.. imaju sad neke nove koje se stavljaju sa unutrashnje strane pa se uopshte ne vide.. nisi me klepila nijednom.. .. koji sam ja kreten..swi zuti su stalno dovikivali NINA, JACO, PINK.. i ja nisam skontala da ste to vi.. pa dobro znas moj nik se rodio sasvim slucajno-mada i ima veze sa istinom,smisao pokusala da stavim svoje ime u milion kombinacija i nije htelo,i kao isla Cecina ta pesma ...i eto... aHa, to smo bili MI mislim da si skontala koje smo budale a za fiksnu ....pa znam ali osecam da necu ja imati zivce da to nosim bezprekidno u ustima-ne znam ,moram jos da razmislim, a napred su mi zubi Ok nego pozadi se ppravi krs i lom !!! e tako sam se ja zeznula kad sam pokushavala 100 puta da stavim nik pa sam bila zaboravila i njega i shifru pa sam sad morala ponovo da se registrujem.. da ti nedajem ja sad savete kao zubar.. najbolje ti je da ti on kaze shta da radish.. ali sagurno mogu da ti stave samo nazad a da napred nemash nishta.. ko je ona crna devojka shto je stojala sa tvoje desne strane :?: :?: jel i ona sa foruma :?: :?: | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:09 am | |
- dragon_girl ::
- pazi..silviji mnogo stoji taj stil pevanja..zamisli da je pevala nest poput kace... tek to bi bilo katastrofa... ti nevolis te vrste muzike.. jbg ja volim
a ko kaze da ja ne volim taj fax?!?! jednostavno text je krajnje BZv,pogotovo refren,ajde strofa i nekako....a mozda i ima veze sa tim da mi je ona sva BZv i ne dozivljavam je uopste...ali pesma mi uopste nije dopadljiva!!! mozda se nisi ubacila u tekst... | |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:11 am | |
| - Jasmina_dg ::
iJaooo...blago tebi skidas fiksnu a ja bih trebalo da je stavim al se dvoumim....nesto me umnjaci zezaju pa...zubar me iscimava ali.....ne znam sta da radim?!?!! stavi.. kasnije cesh imati lepe zubice.. imaju sad neke nove koje se stavljaju sa unutrashnje strane pa se uopshte ne vide.. nisi me klepila nijednom.. .. koji sam ja kreten..swi zuti su stalno dovikivali NINA, JACO, PINK.. i ja nisam skontala da ste to vi.. pa dobro znas moj nik se rodio sasvim slucajno-mada i ima veze sa istinom,smisao pokusala da stavim svoje ime u milion kombinacija i nije htelo,i kao isla Cecina ta pesma ...i eto... aHa, to smo bili MI mislim da si skontala koje smo budale a za fiksnu ....pa znam ali osecam da necu ja imati zivce da to nosim bezprekidno u ustima-ne znam ,moram jos da razmislim, a napred su mi zubi Ok nego pozadi se ppravi krs i lom !!!
pa kako da nas ne znas mimaa
mi smo poznateeeeeeeeeee | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Pon Sep 24, 2007 1:11 am | |
| - Mica 93/2 ::
- Pozzzzz Jaco.
micoooooooo |
|
| |
Sponsored content