Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika.
 
PrijemČesto Postavljana PitanjaTražiRegistruj seLista članovaKorisničke grupePristupi
NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB

NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB - Uslovi registracije


Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narusiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju neprimene ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se držati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.
Dobrodosli dragi nasi forumasi!U ovoj temi cemo vas upoznati sa pravilima ovog foruma, i nadamo se da cete ih se pridrzavati. Ukoliko ih se nebudete pridrzavali, uzimam si pravo da vam postavim zabranu dostupa na forum.1. Svaki posetilac mora biti upoznat sa pravilima i mora se jih pridrzavati2. Od svakog novog forumasa se ocekuje, da ce napisati nesta o sebi u temi "Dobrodosli forumasi" u podforumu Svastara3. Zabranjeno je koristenje CAPS LOCKA tj. velikih slova i BOJA u celom tekstu. Koristite jih samo kad zelite neku rec naglasiti!4. Postove koje ostavljate moraju imati veze sa temom u kojoj pisete - offtopic zabranjen5. Zabranjeno vredjanje6. Zaobidjite psovanje7. Zabranjeno je postavljanje bezsmiselnih i tema koje vec postoje8. Zabranjeno je reklamiranje drugih foruma