NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika.

PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Radmila Manojlović

Ići dole 
+44
bokili
Dragana96
Dragana_Radin_Fan
Crna Sanchy...
Natasa93
DANIJEL 84
pink girl
tanjasavic03
ivana94
crazy_angeL
Ivanna
nadja
Ana_91
u_prolazu
ehhh
Tanja_87
AdminKa
JeCa03
Kaca93
andjelaaaaa
sasko_mitrevski
I LOVE MILAN STANKOVIC
Elena^
JECA '92
esprit
emotivna luda
bubamara
princeza
Lazar01
mima-dugajica
veljdza
Dragana90
shashava malena
DULCE :)
*KrU6IcA
Mica 93/2
Ena88
Anja*
SANDRA
Jasmina-DG
cvetic91
DJ MW
LeNa_
Babs
48 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28  Sledeći
AutorPoruka
esprit
Prolaznik
Prolaznik
esprit

Broj poruka : 76
Datum upisa : 25.09.2007

Radmila Manojlović - Page 13 Empty
PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptyUto Dec 23, 2008 11:47 am

postavih juce ovu sliku ali sad videh da je nema...pitam se gde li je nestala scratch

Radmila Manojlović - Page 13 Q2d-pxt-n7
Nazad na vrh Ići dole
Jasmina-DG
VIP foruma
VIP foruma
Jasmina-DG

Ženski
Broj poruka : 6849
Godina : 37
Emploi : *..Ljubiti nije greh,ljubimo se do svitanja ... *
Datum upisa : 17.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptyUto Dec 23, 2008 3:35 pm

ja sam obrisala zato sto ta slika vec postoji kod Milana !! Wink
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ceca-online.com/cms/
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški
Broj poruka : 13192
Godina : 36
Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8)
Datum upisa : 20.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptyČet Dec 25, 2008 7:44 pm

Shocked :hot: :hot: :hot:

Radmila Manojlović - Page 13 Radmilamanojlovic19mm0
Nazad na vrh Ići dole
http://www.escforum.net/forum/index.php
andjelaaaaa
VIP foruma
VIP foruma
andjelaaaaa

Ženski
Broj poruka : 5025
Godina : 31
Datum upisa : 05.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptyPet Dec 26, 2008 12:48 am

Hm.. Tu mi djeluje nekako... Jeftino cutanje
Nazad na vrh Ići dole
Ena88
Elita foruma
Elita foruma
Ena88

Ženski
Broj poruka : 17137
Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje
Datum upisa : 27.06.2007

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptyPet Dec 26, 2008 2:34 am

andjelaaaaa ::
Hm.. Tu mi djeluje nekako... Jeftino cutanje
Cini ti se.. zbog kvaliteta slike lol Wink
Nazad na vrh Ići dole
http://jbserbia.justgoo.com/forum.htm
nadja
Prolaznik
Prolaznik

Ženski
Broj poruka : 55
Godina : 40
Datum upisa : 01.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptyPet Dec 26, 2008 8:02 pm

Milan mi bas stoji!

Zvezde Grand produkcije Radmila Manojlović i Milan Stanković je bez premca estradni par o kojem se proteklih nedelja najviše pričalo i pisalo u domaćoj štampi i u čiju su iskrenost neki posumnjali.
Lepši par tog ljubavnog dueta, Radmila, u intervjuu za magazin "Glorija", tvrdi da je pored plavokosog Milana "pronašla sreću" i time otklonila sve dileme, pa i sumnje da li su oni zaista zajedno.
"Milan je čudo! Žao mi je što ga mnogi pogrešno shvataju i pomalo mi je krivo kada me pitaju zašto sam sa njim, što sugeriše kako on ne ide uz mene. Govore kako je meni potreban pravi 'baja'. A meni nije bitno da pored sebe imam markantnog muškarca. Milan je za mene savršen i itekako ide uz mene. Nas dvoje se odlično slažemo, trudimo se da naš odnos negujemo i zaštitimo od spoljnih uticaja" kaže 23-godišnja Radmila.
Za Milana ima samo najlepše reči, a kaže da je osvojio "prirodnošću i duhovitošću na njegov način".
"Nežan je i brižan, a prema meni se odnosi sa puno ljubavi. Pored njega se osećam sigurno i zaštićeno, s njim nikad nije dosadno. Mi smo pre veze, godinu i po dana bili najbolji drugovi. Na taj način smo se zbližili, upoznali i onda se spontano desilo nešto", rekla je devojka iz Velike Plane, koja je preko noći postala jedna od najtraženijih pevačica folk muzike.
Radmila Manojlović je imala težak život. Pre četiri godine joj je umrla majka, a porodicu je nekoliko godina izdržavala porodicu pevajući po svadbama i slavljima. Od tog novca finansirala je svoje, ali i školovanje mlađe sestre Marije.
A čak je i maturski ispit spemala u pauzama nastupa, sa sve knjigama Dostojevskog u krilu.
Nazad na vrh Ići dole
andjelaaaaa
VIP foruma
VIP foruma
andjelaaaaa

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptySub Dec 27, 2008 1:56 am

Cekaj, nije da me nesto pretjerano zanima, ali... Oni su zajedno ili nisu..? Suspect
Nazad na vrh Ići dole
LeNa_
VIP foruma
VIP foruma
LeNa_

Broj poruka : 5988
Loisirs : L E N A
Datum upisa : 12.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptySub Dec 27, 2008 2:53 am

andjelaaaaa ::
Cekaj, nije da me nesto pretjerano zanima, ali... Oni su zajedno ili nisu..? Suspect
A kazu da jesu,ako im je za verovati :hihi:
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptySub Dec 27, 2008 12:45 pm

Ma, jok. :ruka: junki
Nazad na vrh Ići dole
Ena88
Elita foruma
Elita foruma
Ena88

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptyNed Dec 28, 2008 2:49 am

Nazad na vrh Ići dole
andjelaaaaa
VIP foruma
VIP foruma
andjelaaaaa

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptyNed Dec 28, 2008 2:51 am

U, kako joj je svijetla kosa Shocked
Nazad na vrh Ići dole
Natasa93
Gušter
Gušter
Natasa93

Ženski
Broj poruka : 612
Datum upisa : 23.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptySre Dec 31, 2008 3:10 pm

Radmila Manojlović - Page 13 29vlyzk

Radmila Manojlović - Page 13 K0naro
Nazad na vrh Ići dole
Natasa93
Gušter
Gušter
Natasa93

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptySre Dec 31, 2008 3:10 pm

GRANDIOZNA NOVA

Najseksepilnije „Grandove" folkerke Rada, Silvija i Dajana poželele čitaocima Pressa srećnu novu 2009. godinu!
Radmila Manojlović - Page 13 16lzip0
Silvija Nedeljković, pevačica i voditeljka

Bajka se nastavlja!
Proteklu godinu ću pamtiti po velikom uspehu u „Zvezdama Granda", po prvim venčanjima na kojima sam kumovala i neopisivom zadovoljstvu koje sam osećala tokom cele godine. Imam utisak da je svih 366 dana proteklo kao jedna lepa bajka. Čitaocima Pressa želim što i sebi, a to je na prvom mestu puno zdravlja i ljubavi, a sve ostalo mogu da kupim kod Kineza!

Dajana Paunović, pevačica i voditeljka

Još više ljubavi!
Godinu za nama smatram vrlo uspešnom, jer sam 2008. započela karijeru voditelja, i to u velikoj kući kakva je „Grand", ali se i zaljubila se u Sašu Jakšića, čoveka koji je zaista divan i koji mi je podrška u svemu što radim.
U narednoj godini očekujem da ću se dokazati i na estradnoj sceni, kao pevačica, i nastaviti uspešnu saradnju sa „Grandom". Naravno, i sebi, kao i svim ljudima, priželjkujem još više ljubavi, zdravlja i sreće nego do sada.

Radmila Manojlović, pevačica

Sreća uz mog Milana!
Ova 2008. godina je predstavljala prekretnicu u mom životu. Ušla sam u finale takmičenja za „Zvezde Granda" i time ispunila svoj veliki san. Takođe sam se ostvarila i na emotivnom polju, jer sam pored Milana našla svu sreću i ljubav koju mi jedno tako divno biće pruža. Želim da mi u 2009. godini, ako ništa drugo, bude makar kao u 2008. Ja ću nastaviti da se trudim da svoju karijeru podignem na najviši nivo i pokušam da se više posvetim fakultetu. Svim čitaocima Pressa želim pre svega puno zdravlja, ljubavi, vere i razumevanja, jer će jedino uz to uspeti da ostvare sve svoje snove i ciljeve!
Nazad na vrh Ići dole
Natasa93
Gušter
Gušter
Natasa93

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptySre Dec 31, 2008 3:11 pm

www.pressonline.rs
Lavice ubedljivo pobedile Tigrice

Televizija Svet plus, uz podršku opštine Zemun, organizovala je sinoć u Hali „Pinki" humanitarnu utakmicu u malom ženskom fudbalu
Radmila Manojlović - Page 13 Imageyn1
Svi pobedili... Lavice trijumfovale u davanju autograma

Svoje fudbalske sposobnosti pokazale su poznate dame, a ubedljivu pobedu odnela je ekipa Lavica, koja je Tigricama dala čak sedam golova. Tim Lavica, čiji je selektor bio Ivan Marinković, muž Goce Tržan, činili su: Margit Savović, Nela Bijanić i drugi, dok su se u poraženom taboru Tigrica, između ostalih, našle Mika Kostić, Radmila Manojlović, Neda Ukraden i Biljana Petrović, a njih je predvodio pevač Nemanja Nikolić.
Radmila Manojlović - Page 13 Image
Sva prikupljena sredstva od prodatih ulaznica i donacija sponzora namenjena su dečjem odeljenju Onkološkog instituta u Beogradu. Osim utakmice, za prisutne u dvorani priređen je zabavni spektakl, pa su publiku pesmom zabavljali Darko Radovanović i Ivana Jordan.
Radmila Manojlović - Page 13 Imageuw7
Iako su Lavice bile bolje kada su golovi u pitanju, Tigrice su bile moralne pobednice, jer su Rada Manojlović i Mika Kostić ubedljivo dale najveći broj autograma.
Nazad na vrh Ići dole
Natasa93
Gušter
Gušter
Natasa93

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptySre Dec 31, 2008 3:11 pm

Radmila Manojlović - Page 13 35n0ety
Milan Stanković kreirao haljinu za Radu!

Ukoliko mu, daleko bilo, loše krene u pevačkoj karijeri, Milan Stanković komotno može da se prešaltuje u dizajnersko-kreatorske vode! Ovaj talenat otkrio je nedavno, i to baš na koži svoje devojke, pevačice Radmile Manojlović. Naime, na snimanju novogodišnjeg „Granda“ Rada se pojavila u uskoj beloj satenskoj haljini i zasenila mnoge prisutne pevačice koje su na sebi imale skupocene toalete poznatih svetskih kreatora. Da iznenađenje bude veće, Milan Stanković nam se u bekstejdžu poverio da je baš on nacrtao model ove haljine, koju je prema crtežu kasnije krojačica sašila.
Nazad na vrh Ići dole
Natasa93
Gušter
Gušter
Natasa93

Ženski

Radmila Manojlović - Page 13 295xz54

Radmila Manojlović - Page 13 1h9eyp

Radmila Manojlović - Page 13 142e9as

Radmila Manojlović - Page 13 77ed
Nazad na vrh Ići dole
Natasa93
Gušter
Gušter
Natasa93

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptySre Dec 31, 2008 3:12 pm

Rada i Milan u seksi pozama
Radmila Manojlović - Page 13 2mi3r0p

Da bi izbegli dosadu, odgovorni za serijal „Vila Grande“ su odlučili da ubace i nove likove.
Uz Priti Obreniju, Don Sraleta i Pelenu Centarhalfeušu, sada će zaigrati i Prada Manola (Rada Manojlović), Milano Ne Se Šišao (Milan Stanković), Mirkana Tabadžić (Mira Škorić), Katanja Saviola (Tanja Savić), Gasolina (Severina), ali će se i prvi put pojaviti lutka koja prikazuje nekog novinara.
Pisci serijala ovim obećavaju mnogo življi i bolji humor, a za tekstove pesama koje su obradili za potrebe „Vile Grande“ kažu da su fenomenal
Lutke su urađene samo u glini, tako da ne mogu da vam izađem u susret i dam vam slike novih likova. Mogu vam samo otkriti da će u seriji Prada i Milano sve vreme da „vode ljubav“. Posle dugog razmišljanja, odlučili smo se da ubacimo i jednog novinara jer nema estrade bez medija, pa je naš izbor bio Goran Čomor. To će serijalu dati novu dimenziju kaže za „Alo!“ Borislav Lakić, jedan od autora emisije.
Podsećanja radi, već je autorima pala i prva pretnja tužbom od Seke Aleksić, a da li će novopridošli biti srećni zbog načina na koji su prikazani, ostaje da se vidi.
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptyPet Jan 02, 2009 6:55 pm

Rolling Eyes

Radmila Manojlović - Page 13 L740af4ffe2e54b7eb2da9flv1

Radmila Manojlović - Page 13 Lb9666ce1527a4b3e8dabebur5

:kez:
Nazad na vrh Ići dole
Anja*
VIP foruma
VIP foruma
Anja*

Ženski
Broj poruka : 6209
Godina : 34
Emploi : kao sto vidite...neee
Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?!
Datum upisa : 12.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptyPet Jan 02, 2009 9:28 pm

Ovako je pocela,ko zna kako ce da zavrsi Rolling Eyes :hihi:
Nazad na vrh Ići dole
Ena88
Elita foruma
Elita foruma
Ena88

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptyPet Jan 02, 2009 10:01 pm

Sta rolate tu nista se ne vidi :slap:
Nazad na vrh Ići dole
SANDRA
VIP foruma
VIP foruma
SANDRA

Ženski
Broj poruka : 7367
Emploi : Najpovuceniji clan :(
Datum upisa : 09.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptyPet Jan 02, 2009 10:05 pm

Anja* ::

lol lol lol
Nazad na vrh Ići dole
http://www.neca-stevanovic.forumsr.com
Anja*
VIP foruma
VIP foruma
Anja*

Ženski
Broj poruka : 6209
Emploi : kao sto vidite...neee
Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?!
Datum upisa : 12.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptyPet Jan 02, 2009 10:13 pm

Ena88 ::

Videcemo uskoro dal' ce nesto da se vidi... Rolling Eyes :lol3:
Nazad na vrh Ići dole
Ena88
Elita foruma
Elita foruma
Ena88

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptyPet Jan 02, 2009 10:16 pm

Videcemo uskoro dal' ce nesto da se vidi... Rolling Eyes :lol3:
Nema sanse da se skine ako se skine onda ... cutanje
Nazad na vrh Ići dole
DJ MW
Poznata ličnost foruma
Poznata ličnost foruma
DJ MW

Muški

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptyPet Jan 02, 2009 10:36 pm

Pa, vec se slikala u kupacem, te slike su super, i ja nemam nishta protiv njih. Cool Dok ne ugradi silikone (ako ih ugradi), ne verujem da ce raditi neshto shokantnije... Wink

Ja zato i rolam. sakrijem se :lol4: Zezam se... Ne znam, i nisu mi neke slike, zato rolam. Mislim, ono - OK su, al' nishta narochito...
Nazad na vrh Ići dole
Natasa93
Gušter
Gušter
Natasa93

Ženski

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 EmptySub Jan 03, 2009 5:25 pm

Po meni se Rada toliko promenila...Sve se vise svlaci...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Radmila Manojlović   Radmila Manojlović - Page 13 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Radmila Manojlović
Nazad na vrh 
Strana 13 od 28Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
NEMANJA STEVANOVIC - FAN KLUB :: Zvezde Granda 2007.-
Skoči na: