| CHAT | |
|
+24Babs Natasha_88 Mala_djavolica *Britney* sanja zr Sara2 Jecka epetar AdminKa brankich ika Mrvica_88 Girl Zemun Mina-Neca fan $Jelena$ *ANDREA* micka dragon_girl DJ MW Ena88 pink girl zzevita Chocolate girl emotivna luda 28 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:13 am | |
| |
|
| |
dragon_girl Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1063 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:14 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:14 am | |
| |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:15 am | |
| | |
|
| |
Chocolate girl Hronični forumaš
Broj poruka : 1903 Godina : 32 Localisation : Be0gRad Emploi : lepa a sama kazu ne ide pod ruku....lepa i luda to je moja dijagnoza.... Datum upisa : 16.08.2007
| sta lupas gluposti dj ako je ti ne volis to neznaci da je ceo svet ne voli .........
ja te volim jasmina | |
|
| |
Gost Gost
| |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:16 am | |
| Evo vam tema
Milan peva OHLADI!?!?!?!?! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:16 am | |
| |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:17 am | |
| DJ secas se sta sam ti rekla... bices pecen!!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:17 am | |
| - Chocolate girl ::
- sta lupas gluposti dj ako je ti ne volis to neznaci da je ceo svet ne voli .........
ja te volim jasmina cokoladna evo za tebe odmah ide jedna bombonjericaaaaaaa |
|
| |
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:18 am | |
| - Jasmina_dg ::
- DJ MW ::
- Jasmina_dg ::
- Chocolate girl ::
- eeee sto me nervirate........sto nista ne pisete....postacu Radin fan koliko puta kazem "Zivo,Zivo jutro je jutro je........"
cokoladna,ja pisem ali me vi kulirate
ajde daj neku temu
pa da pisemooooooooo Jesmina, ne volimo te, pa te cooliramo...
pa kuliraj te me boli me uvo Pa shto se onda zhalish... Jesmina...
jesminino,kaze cokoladna,sto ne pisete,ja joj odgovaram a ti mixser oladi od meneeeeeeeeeeeeeee,ako neces da se dopisujessssssss ,egegegegeg EGEGEGEGEGEGEGEGEGEG!!! Znachi, Jesmina, sad se toliko cepam da je2 kucam... Egegegeg... | |
|
| |
pink girl Hronični forumaš
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:18 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:19 am | |
| - DJ MW ::
- Chocolate girl ::
- eeee sto me nervirate........sto nista ne pisete....postacu Radin fan koliko puta kazem "Zivo,Zivo jutro je jutro je........"
cokoladna,ja pisem ali me vi kulirate
ajde daj neku temu
pa da pisemooooooooo Jesmina, ne volimo te, pa te cooliramo...
pa kuliraj te me boli me uvo Pa shto se onda zhalish... Jesmina...
jesminino,kaze cokoladna,sto ne pisete,ja joj odgovaram a ti mixser oladi od meneeeeeeeeeeeeeee,ako neces da se dopisujessssssss ,egegegegeg EGEGEGEGEGEGEGEGEGEG!!! Znachi, Jesmina, sad se toliko cepam da je2 kucam... Egegegeg... dobro mixser ne moraju svi da znaju eh egegeegegeegegegeg |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:21 am | |
| - Ena88 ::
- DJ secas se sta sam ti rekla... bices pecen!!!!
'Ocesh me o5 ti peci...? Kad vec spominjesh 'Ohladi', ja sam poludeo shto je Steva dao tu pesmu Stankovicu... Chokoladna, ja malo zjb Jacu zbog nechega sa MSN-a... | |
|
| |
Broj poruka : 1903 Godina : 32 Localisation : Be0gRad Emploi : lepa a sama kazu ne ide pod ruku....lepa i luda to je moja dijagnoza.... Datum upisa : 16.08.2007
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:21 am | |
| ko hoce neka prica sta hoce o milanu ali ja mislim da nije fer uopste
video je da je ohladi hit i da se to svima svidja kako peva NECA pa ajde da i on to proba .............. samo li krene da peva ja cu ga motkom terati ide mi na zivce svakoga kopira slava ga udarila u glavu nezna gde se nalazi on vam je kao "cardak ni na nebu ni na zemlji"vidi se da je plavusa | |
|
| |
micka Hronični forumaš
Broj poruka : 1833 Godina : 30 Localisation : Nish Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:23 am | |
| | |
|
| |
| e..ovo je mozda offtopic ovog offtopica ali meni se cini da dinca oce da kopira milana... jos sad kad oce da pusti siske.. | |
|
| |
Gost Gost
- ko hoce neka prica sta hoce o milanu ali ja mislim da nije fer uopste
video je da je ohladi hit i da se to svima svidja kako peva NECA pa ajde da i on to proba .............. samo li krene da peva ja cu ga motkom terati ide mi na zivce svakoga kopira slava ga udarila u glavu nezna gde se nalazi on vam je kao "cardak ni na nebu ni na zemlji"vidi se da je plavusa milance je plavusa u dusi,odavnooo nego decko je uobrazenn,i iritita meeeeeeeeee |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:24 am | |
| - dragon_girl ::
- e..ovo je mozda offtopic ovog offtopica ali meni se cini da dinca oce da kopira milana... jos sad kad oce da pusti siske..
dragon,dobro zapazanjeeeeee, dinic je malo zalutao u stiloveeeeeee sve vise lici na krasivkaaaaaaaaaaa |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:26 am | |
| - Jasmina_dg ::
- dragon_girl ::
- e..ovo je mozda offtopic ovog offtopica ali meni se cini da dinca oce da kopira milana... jos sad kad oce da pusti siske..
dragon,dobro zapazanjeeeeee,
dinic je malo zalutao u stiloveeeeeee
sve vise lici na krasivkaaaaaaaaaaa ja verovat nisam mogla kad sam citala njegov intervju..bacio me je iz tira sa onim izjavama i maximalno razocarao..znaci maximalno..recite vi sta ocete ali ja mislim da je bas dinca onaj koji se je najvise uobrazio (iako izigrava neku opusteno facu) i ponajvise promenio radi toga jer je "slavan". ovo nije osoba koja je bila u pocetku takmicenja..ovo je sasvim neko drugi | |
|
| |
pink girl Hronični forumaš
Broj poruka : 3991 Godina : 40 Localisation : ..uvek tamo gde je najbolje :)) Datum upisa : 02.07.2007
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:27 am | |
- ko hoce neka prica sta hoce o milanu ali ja mislim da nije fer uopste
video je da je ohladi hit i da se to svima svidja kako peva NECA pa ajde da i on to proba .............. samo li krene da peva ja cu ga motkom terati ide mi na zivce svakoga kopira slava ga udarila u glavu nezna gde se nalazi on vam je kao "cardak ni na nebu ni na zemlji"vidi se da je plavusa Ja cu ga gadjati sa fotoaparatom sutra...bude li pevao ohladi.... :twisted: | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:28 am | |
| joj boze sto me oboje nerviraju dinca kopira plavusana a plavusan necu i sve vam se svodi da svi kopiraju necu
nec o njim da raspravljam jer sam super srecna a od njih dvojice cu samo da se iznerviram | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:29 am | |
| - dragon_girl ::
- dragon_girl ::
dragon,dobro zapazanjeeeeee,
dinic je malo zalutao u stiloveeeeeee
sve vise lici na krasivkaaaaaaaaaaa
ja verovat nisam mogla kad sam citala njegov intervju..bacio me je iz tira sa onim izjavama i maximalno razocarao..znaci maximalno..recite vi sta ocete ali ja mislim da je bas dinca onaj koji se je najvise uobrazio (iako izigrava neku opusteno facu) i ponajvise promenio radi toga jer je "slavan". ovo nije osoba koja je bila u pocetku takmicenja..ovo je sasvim neko drugi dinca se totalno promenio,malo je poceo da se dize u nebesa,glumi da je faca,eh a tek je na pocetku karijere |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:30 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Sub Sep 15, 2007 1:30 am | |
| ajmo neku veselu temu................ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: CHAT | |
| |
|
| |
| CHAT | |
|