Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika. |
|
| Džej | |
| | Autor | Poruka |
---|
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Džej Pet Jul 25, 2008 2:15 pm | |
| Zar je moguce da ovaj covek nema svoju temu?! Volim njegove stare pesme, posebno ima prelepe balade...''Sunce ljubavi'', ''Od ljubavi do mrznje'', ''Dunav'', ''Nocas mi se ne spava''...to su samo neke koje najvise volim, a kad izadjem volim i one brze -> Ja glasam za ljubav, reskiram zbog nje sve sto imam u zivotu, a to sto si meni ucinila ti, visoka je cena za lepotu... RADJAJ SINOVE, IDI DRUGOME, SAMO PUSTI ME NA MIRU... NECU UMRETI, JOS CU VOLETI, MAKAR NEGDE U SIBIRU... | |
| | | princeza VIP foruma
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Džej Pet Jul 25, 2008 2:20 pm | |
| ...trezan shvatih iz prve da su sve sem tebe bile kurve kojih sam se stideo.... | |
| | | bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Džej Pet Jul 25, 2008 2:25 pm | |
| - princeza ::
- ...trezan shvatih iz prve da su sve sem tebe bile kurve kojih sam se stideo....
Ne budes li dosla u najkrace vreme, slobodno posalji ludake po mene, neka me odvedu s' njima da poludim, ne mogu bez tebe uzalud se trudim... Ako do ljubavi do mrznje ima tako malo, ja bih hteo da me mrzis najvise na svetu, ali bojim se da te tebi do meni nije stalo, da sam ti bio parna ruza u buketu... Sta me je to prevarilo u pogledu tvom, skitnicom me napravilo, rasturilo dom...sta me je to prevarilo u pogledu tvom... | |
| | | veljdza Gušter
Broj poruka : 460 Godina : 33 Localisation : somewhere...:) Emploi : srcolomac Datum upisa : 13.08.2007
| Naslov: Re: Džej Pet Jul 25, 2008 3:07 pm | |
| AAAAAAAAAAA kraljina! Obozavam njegove stare pesme...naravno 'Sunce ljubavi',ondaN 'Nedelja', 'Gde cu sad moja tugo' (moja omiljena) ,'Nikom nije zao kao meni','Od ljubavi do mrznje'! Svidja mi se pesma i sa Grand festivala 'Imati pa nemati',ali i njegove brze pesme 'Radjaj sinove','Mrak' i jooooos mnogeee Gde cu sad moja ruzo kad na srcu lezi trn na polju mrak ko djavo ja u dusi vise crn nikome nece ni na ciji ne smem prag gde cu sad moja ruzo nigde nikom nisam drag ni na istok ni na zapad na sever ni jug nigde nigde bez tebe se vrtim jos u krug ni na istok ni na zapad na sever ni jug nigde nigde bez tebe se vrtim jos u krug
Gde cu sad moja zvezdo svud me prati oblak siv kise mi ruse gnezdo a ja nisam nista kriv niko me nece ni na ciji ne smem prag gde cu sad moja ruzo nigde nikom nisam drag ni na istok ni na zapad na sever ni jug nigde nigde bez tebe se vrtim jos u krug ni na istok ni na zapad na sever ni jug nigde nigde bez tebe se vrtim jos u krug ni na istok ni na zapad na sever ni jug nigde nigde bez tebe se vrtim jos u krug | |
| Naslov: Re: Džej Pet Okt 31, 2008 11:22 am | |
| DZEKIJEVA TEMA NA DNU! Ko li je i otvori uopste?!? | |
| | | crazy_angeL Hronični forumaš
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Džej Sub Nov 01, 2008 5:34 am | |
| uh ja obozavam njegove stare pesme, najpre "Nedelja" & "Sunce ljubavi" i naravno "radjaj sinove, idi drugome, samo pusti me na miru...." | |
| Naslov: Re: Džej Pet Sep 25, 2009 11:14 pm | |
| Ludak! Vidjala sam ga letos stalno u CG i bila na njegovom nastupu! Covek bas ume ume da napravi atmosveru... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Džej | |
| |
| | | | Džej | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|