Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dobrodosli na forum Nemanje Stevanovica! Kod nas moci cete da diskutujete o njegovom pevanju, imidzu i dogadjajima vezanim za njega, a cak i da popricate sa njim i druzite se sa forumasima. U okviru ovog sajta bice i dosta slika.
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
Naslov: Re: Funky G Čet Dec 18, 2008 10:24 pm
Funky G je oduvek bila jedna od mojih omiljenih grupa, ali ovaj mi se album uopshte ne svidja, bar za sada. Na stranu to shto su "Veshtica iz Srbije" i "Ako zhelish me" jedine dve pesme koje nisu obrade/plagijati (vec smo svi navikli na chemu oni grade svoju karijeru). Ove obrade su toliko loshe da je to postalo zabrinjavajuce... Aranzhmani su uzhasni. Anabela (ili ko je vec otpevao pesme) ubacuje toliko trilera da slobodno mogu da predju u "Grand". Elem, za sada mi se jedino ove dve pesme koje sam spomenuo bash svidjaju. I nedostaje mi onaj njihov pop dance stil, pesme koje su slichne ovoj "Ako zhelish me".
Elem... "Leti, leti" je obrada jedne od najboljih pesama koje sam chuo ove godine (koju prati spot svetskog kvaliteta ; narochito mi je dobar deo kada su zalepljeni za plafon ), na koju sam navuchen josh od septembra.
Murat Boz - Uçurum
Funky G je bukvalno ubio ovu pesmu. Neprijatno je slushati njihovu obradu ako ste ranije chuli original.
BTW, shteta shto se u Srbiji slushaju samo domace i americhke pesme - Evropa nudi toliko dobre muzike...
"Kafana na Balkanu" je obrada jednog od ovogodishnjih najvecih grchkih hitova:
Xristina Koletsa - 6i aisthisi
Josh jedna "ubijena" pesma...
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
Naslov: Re: Funky G Pet Dec 19, 2008 1:35 am
BTW, je l' "Ako zhelish me" sigurno iz 2006. godine?
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
Naslov: Re: Funky G Sre Dec 24, 2008 4:19 pm
Kako su im glupe pesme!
crazy_angeL Hronični forumaš
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
Naslov: Re: Funky G Sre Dec 24, 2008 4:31 pm
DJ MW ::
100% je iz 2006 sad sam pogledala i na netu, pise da je sa Suncanih Skala
DJ MW Poznata ličnost foruma
Naslov: Re: Funky G Sre Dec 24, 2008 7:44 pm
crazy_angeL ::
Garant su bili na "Skalama"... Kako ja ne znam za to?
crazy_angeL Hronični forumaš
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
Naslov: Re: Funky G Sre Dec 24, 2008 8:17 pm
crazy_angeL ::
Garant su bili na "Skalama"... Kako ja ne znam za to?