| Milan Stanković | |
|
+49ivana94 veljdza Natasa93 *--t i n a -* pink girl Ivanna Zvezda Granda 2008 Marijana94 esprit tanjasavic03 Elena^ i_love_nemanja JECA '92 *KrU6IcA Alek-Juicy Pen Lazar01 Mica 93/2 Babs Chocolate girl Ana_91 u_prolazu zoka Irenaaa Maja93(mace) Mikijeva_krasiva_Tea cvetic91 nadja I LOVE MILAN STANKOVIC sekaitaca* Tanja_87 mima-dugajica Anja* bubamara andjelaaaaa ANE_P SANDRA Ena88 Kaca93 Petra emotivna luda crazy_angeL DJ MW Jasmina* Jasmina-DG AdminKa LeNa_ princeza DULCE :) Dragana90 53 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Jasmina-DG VIP foruma
Broj poruka : 6849 Godina : 37 Localisation : **Beograd** Emploi : *..Ljubiti nije greh,ljubimo se do svitanja ... * Datum upisa : 17.01.2008
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 12:45 am | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 12:48 am | |
| | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 12:50 am | |
| Ta pesma uopshte nije ostavila utisak kao 'Josh uvek'... Ne kazhem da je nezapazhena, ali nije ni neki veliki hit... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| |
| |
Jasmina-DG VIP foruma
Broj poruka : 6849 Godina : 37 Localisation : **Beograd** Emploi : *..Ljubiti nije greh,ljubimo se do svitanja ... * Datum upisa : 17.01.2008
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 12:53 am | |
| - DJ MW ::
Ta pesma uopshte nije ostavila utisak kao 'Josh uvek'... Ne kazhem da je nezapazhena, ali nije ni neki veliki hit... Ok....postujem tovje misljenje.... ali moje je da je ova pesma nepopravivo .....veci hit..... uostalom vreme ce pokazati ... | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| |
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 12:54 am | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 12:55 am | |
| | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 1:08 am | |
| Jovana Milic,Beograd ...o Milanu
JEDNA BOLNA,NEUZVRACENA I NIKAD PREZALJENA LJUBAV
Osvanulo je jos jedno,ne manje razlicito od ostalih martovsko jutro. Hladno,tek se ponegde video neki zrak sunca. Dan - -12. mart. Dan koji u isto vreme zelim da u secanjima ponesem sa sobom u grob,a isto tako zeljno zelim da ga zaboravim. Sa sobom je nosio nesto sveto,nesto cudesno... Osecala sam da ce mi taj dan nesto znaciti u zivotu
Kao grom iz vedra neba,pozvala me je drugarica da zajedno idemo na snimanje neke emisije ne bi li ona videla decka sa estrade koga dugo,dugo voli. Naravno da sam prihvatila poziv. Time nista nisam mogla da izgubim,sem sto bih skratila dosadno vreme koje sam uvek provodila dangubeci...
Te veceri skupilo se puno sveta. Nije mi ni najmanje prijala ta guzva. Moja drugarica razmenjivala je poglede i reci sa deckom koji joj je vec dugo idol. Drhtala je kao srna dok se slikala sa njim. Ja sam je iz prikrajka gledala i smejala toj ljubavi koju je nosila i cuvala u sebi. Za desetak minuta nasli smo se u studiju,i to na prvim sedistima. Ni sama ne znam kako,ali eto.. Postava "Zvezda Granda" se redjala,smenjivali su se pevaci. Bilo mi je mnogo dosadno. Ipak to nije bilo za mene. Nisam slusala tu vrstu muzike,sve do tada. Tada sam osetila nesavladivu bujicu osecanja. Bila je to prava ljubav. Pojavi se na sceni decko mojih snova... Onaj koji se svake veceri pojavljivao u mojim snovima,u mojim mislilma. Na prvi pogled,osetila sam da je onaj pravi. Pratila sam njegove pokrete,njegove usne. Glas mu je bio neverovatan. Snazan,a u isto vreme tako nezan,da sam pozelelala mi zauvek peva. Da bude moj jedini andjeo. Nakon njegovog nastupa izgledala sam kao izgubljena. Cak mi se drugarica smejala. Ona! Pa,zar je moguce? Ona koja bi zivot dala za svog "princa na belom konju"? Gledala sam izbezumljeno,ne bih li opet videla taj sjaj u ocima koji niko nije posedovao sem njega. Zelela sam da ugledam to najsladje stvorenje koje je bolje pevalo pesme i od samog Zeljka Samardzica.
PRVI SUSRET
Priblizio se zavrsetak snimanja. Izasle smo napolje. Pola sata sam stajala ispred studija ne bih li ga videla. I kad sam pocela da gubim posledju nadu,pojavila se osoba za kojom zudim vec citav sat vremena. Mozete li da zamislite? Proslo je sat vremena a osecam kao da ga volim citav svoj zivot! Licio je na andjela koji hoda. Svojom pojavom probudio je u meni ono sto je vec odavno bilo uspavano. Ni sama ne znamkako,ali secam se da sam trcala ka njemu i da sam se napokon nekoliko sekundi nasla u njegovom narucju. Moje ruke su bile sklopljene oko njegovog vrata. Osecala sam njegov miris koji me je cinio podatnom. Cinio me je njegovom. Celom njegovom. Osetila sam njegove hladne ruke na mojim ledjima. Da,osetila sam po prvi put njegov dodir. Tamnilo noci i uzarene zvezde docaravali su prizor. Pozelela sam da zauvek ostanem tu. U njegovom zagrljaju. Dani su prolazili. Svakog petka i subote bila sam uz njega. Bodrila ga kao nikad nikoga dosad. Svaki put kad bi stao pred mene,osetila bih neki unutrasnji nemir,nesavladiva osecanja. Rekla bih da sam svaki put ponovo osecala tu dozu prijatnog ludila. Koja je bila tu negde. U meni. Nikako nije bilo smisla da spavam posle njegovih osmeha i reci... Ponavljala sam u sebi sve sto je preslo preko njegovih usana,i opet me obuzelo osecanje da ga nisam dostojna. Svaki put sam zastajala obuzeta zeljom da mu bar pokazem,kad se nisam usudjivala da mu kazem,da mi je toliko mnogo stalo do njega. Pitala sam se da li sam zasluzila toliku srecu i da li sve to moze da potraje... Nisam umela da objasnim sve ono sto se u meni desavalo i nisam htela da mu priznam da je sve to upravo zbog njega. Ne,nisam zelela da me vidi kako drhtim kada me dodiruje,da vapim za njegovim mirisom,i osmehom.. Za onim poljupcima koji su ostali utisnuti na mojim obrazima. Zelela sam da ga bolje upoznam. Da shvatim njegova razmisljanja i prodrem u njegovu dusu. Jer,prvog trena kad sam ga ugledala,znala sam da nesto posebnoo cuva u sebi.
BEZ NJEGA TRUJE ME BOL SVE OVO VREME
Nazalost,to vreme je proslo,a ja ga vidjam na svaka tri meseca. Za to vreme,osecam prazninu koja gusi i vrele suze koje iz dana u dan ne prestaju da peku. Moja ljubav je toliko jaka da se plasim sopstvenih osecanja. Ali ja cu nastaviti da se borim za ovu jaku,bolnu i neuzvracenu ljubav,koja ce mozda jednog dana prestati da ostavlja miris gorcine posle svakog odlaska osobe za koju ziwim.
Svaki put sve teze podnosim to i osecam da tonem na dno. Zivot moj brzo prolazi, Svaki osmeh pretvara se u suze na kraju, A cemu sveto kada sam te volela iskreno, Kao nikoga do sada i cemu onda treba da se divim, Kada ovako treba da ziwim?!
Poslednji put izmenio Ena88 dana Pet Apr 25, 2008 1:09 am, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 1:08 am | |
| Ne znam sta da kazem mislim da devojci treba :help: | |
|
| |
Jasmina-DG VIP foruma
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 1:13 am | |
| - Ena88 ::
- Ne znam sta da kazem mislim da devojci treba :help:
ja tu devojku poznajem ..licno..srele smo se zadnji put na grand festivalu..jbga.....nista lose nije napisala u toj prici vec je opisala svoj prvi susret sa Milanom..pa pola krasiva je tako reagovalo U pocetku mi je bilo smesno..ali shvatam je....znam da devojka mnogo voli milana..cesto mi je slala i poruke da pit akad su snimanja. Normalna je....nije poremecena(ko mala Miljana iz Nisa) Jbga..to je bila ljubav na prvi pogled | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
Broj poruka : 2039 Godina : 35 Localisation : u Obenovcu,ali u snovima Datum upisa : 14.11.2007
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 1:28 am | |
| meni je stvarno bilo smesno ali i lepo nekako..jbg svi mi nekoga volimo vi necu mi mikija..mada ja ovo ne bi nikad uradila | |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
Broj poruka : 9234 Godina : 32 Datum upisa : 17.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 1:32 am | |
| Mi ne volimo Nemanju na takav nacin.. bar ja ne.. | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
Broj poruka : 2039 Godina : 35 Localisation : u Obenovcu,ali u snovima Datum upisa : 14.11.2007
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 1:34 am | |
| pa dobro ne kazem ni ja da mi volimo mikija na takav nacin nisam luda za njim..nego volimo ih na neki nacin..ne znaci da so zaljubljene u njih | |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
Broj poruka : 9234 Godina : 32 Datum upisa : 17.09.2007
| |
| |
cvetic91 Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1384 Godina : 33 Localisation : Pozarevac Datum upisa : 24.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 1:54 am | |
| khm... lepo je to... svi mi imamo neke svoje bubice... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 2:16 am | |
| Ma jeste lepo,ali sta ja znam,nije to bas dobro,ne znam kakva je devojka samo se nadam da nece prerasti u neku opsesiju | |
|
| |
Broj poruka : 1384 Godina : 33 Localisation : Pozarevac Datum upisa : 24.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 2:37 am | |
| ma sta te briga, nece tebe da spopada nego Mikija | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 2:43 am | |
| jao majko nadam se da nece ni njega | |
|
| |
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 2:54 am | |
| e bas hoce! njanjanjanjanja | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 4:01 am | |
| - Petra ::
- jao majko nadam se da nece ni njega
Ma nece mada ko zna | |
|
| |
AdminKa Admin
Broj poruka : 2141 Godina : 38 Datum upisa : 12.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 11:36 am | |
| Prosto smesno i bez smisla je da se poredjuje pesma Ace Lukasa i Stankovica. Acina pesma je mnogo kvalitetnija, reci obaraju sa nogu ali je BALADA. Kad su se jos balade pustale po diskotekama i koliko njih ima snimitu baladu za cd u kolima (osim mene). I radio stanice ce pre pustati neku vrckavu pesmu nego baladu. I kad ste si vi pevali poslednji put neku sporu pesmu? Ja volim Neizlecivo ali ni u snu nemogu tu pesmu da poredim sa umetnickim delom kao sto je Upali svetlo ili Imati pa nemati. A i u sustini vi pravite sad poredak, koja se vise slusa, obicno medju omladinom. Ne zaboravite da je starija populacija mnogo brojnija od mladje i oni koji ostaju kuci i ne idu po diskotekama vole drugi tip muzike (tu ja i vidim razlog zasto je Dule pobedio, mi smo se oslonjavali na Grandov forum.. ali mi smo bili samo mali deo fanova tih mladih pevaca). I jos nesto, obicno balade mnogo duze zive od vrckavih pesama. Evo ja licno nisam sigurno vec dva meseca pustila sebi pesmu Jos uvek. Zato sto sam se je preslusala. A jos sinoc sam slusala pesmu "Voljena" koja je iz Acinog albuma j a mislim da 2003 godine. Da ne spominjem Balasevica, Samardzica, Colica... Cije balade zive i dan danas.. nakon toliko godina | |
|
| |
crazy_angeL Hronični forumaš
Broj poruka : 2486 Godina : 36 Localisation : Vienna / Pozarevac Datum upisa : 20.09.2007
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 5:15 pm | |
| - AdminKa ::
- Prosto smesno i bez smisla je da se poredjuje pesma Ace Lukasa i Stankovica. Acina pesma je mnogo kvalitetnija, reci obaraju sa nogu ali je BALADA. Kad su se jos balade pustale po diskotekama i koliko njih ima snimitu baladu za cd u kolima (osim mene). I radio stanice ce pre pustati neku vrckavu pesmu nego baladu. I kad ste si vi pevali poslednji put neku sporu pesmu? Ja volim Neizlecivo ali ni u snu nemogu tu pesmu da poredim sa umetnickim delom kao sto je Upali svetlo ili Imati pa nemati. A i u sustini vi pravite sad poredak, koja se vise slusa, obicno medju omladinom. Ne zaboravite da je starija populacija mnogo brojnija od mladje i oni koji ostaju kuci i ne idu po diskotekama vole drugi tip muzike (tu ja i vidim razlog zasto je Dule pobedio, mi smo se oslonjavali na Grandov forum.. ali mi smo bili samo mali deo fanova tih mladih pevaca). I jos nesto, obicno balade mnogo duze zive od vrckavih pesama. Evo ja licno nisam sigurno vec dva meseca pustila sebi pesmu Jos uvek. Zato sto sam se je preslusala. A jos sinoc sam slusala pesmu "Voljena" koja je iz Acinog albuma j a mislim da 2003 godine. Da ne spominjem Balasevica, Samardzica, Colica... Cije balade zive i dan danas.. nakon toliko godina
slazem se potpuno sa tobom, u vezi celog teksta... ne mogu se uporoditi pesme, bas zato jer je Acina balada, a Milanova je brza pesma... i skroz se slazem u vezi toga da balade duze zive.. jer ove brze pesme slusamo jedno vreme non stop i dosade, jednostavno ih ne mozes vise cuti, dok balade ostaju jos dugo ... | |
|
| |
AdminKa Admin
Broj poruka : 2141 Godina : 38 Datum upisa : 12.06.2007
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 5:20 pm | |
| - crazy_angeL ::
- AdminKa ::
- Prosto smesno i bez smisla je da se poredjuje pesma Ace Lukasa i Stankovica. Acina pesma je mnogo kvalitetnija, reci obaraju sa nogu ali je BALADA. Kad su se jos balade pustale po diskotekama i koliko njih ima snimitu baladu za cd u kolima (osim mene). I radio stanice ce pre pustati neku vrckavu pesmu nego baladu. I kad ste si vi pevali poslednji put neku sporu pesmu? Ja volim Neizlecivo ali ni u snu nemogu tu pesmu da poredim sa umetnickim delom kao sto je Upali svetlo ili Imati pa nemati. A i u sustini vi pravite sad poredak, koja se vise slusa, obicno medju omladinom. Ne zaboravite da je starija populacija mnogo brojnija od mladje i oni koji ostaju kuci i ne idu po diskotekama vole drugi tip muzike (tu ja i vidim razlog zasto je Dule pobedio, mi smo se oslonjavali na Grandov forum.. ali mi smo bili samo mali deo fanova tih mladih pevaca). I jos nesto, obicno balade mnogo duze zive od vrckavih pesama. Evo ja licno nisam sigurno vec dva meseca pustila sebi pesmu Jos uvek. Zato sto sam se je preslusala. A jos sinoc sam slusala pesmu "Voljena" koja je iz Acinog albuma j a mislim da 2003 godine. Da ne spominjem Balasevica, Samardzica, Colica... Cije balade zive i dan danas.. nakon toliko godina
slazem se potpuno sa tobom, u vezi celog teksta... ne mogu se uporoditi pesme, bas zato jer je Acina balada, a Milanova je brza pesma... i skroz se slazem u vezi toga da balade duze zive.. jer ove brze pesme slusamo jedno vreme non stop i dosade, jednostavno ih ne mozes vise cuti, dok balade ostaju jos dugo ... Fora je u tome, da obicno balade bude neka secanja, i ti ces jih puscati kad budes u bedaku i za svoju dusu. Tu se odrazi kvaliteta pesme. Prava pesma je sto dodiruje tvoju dusu a ne ona sto pokrece tvoje telo. | |
|
| |
andjelaaaaa VIP foruma
Broj poruka : 5025 Godina : 31 Localisation : u beskraju vjecnosti... Datum upisa : 05.01.2008
| Naslov: Re: Milan Stanković Pet Apr 25, 2008 5:21 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Milan Stanković | |
| |
|
| |
| Milan Stanković | |
|