| CHAT | |
|
+21Brineta__ Jovana đenđika ika Mrvica_88 pink girl *Britney* Girl Zemun odbojkasica AdminKa dragon_girl Chocolate girl *ANDREA* mala DJ MW Mina-Neca fan Jecka micka Sara2 $Jelena$ Ena88 25 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Mrvica_88 Hronični forumaš
Broj poruka : 1939 Godina : 36 Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 3:52 pm | |
| pink.....Veliki kiss za tebe.... A ti Jasmina lenstino jedna zasto se nisi spremila za ispit?? Sram te bilo, stidi se.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 3:54 pm | |
| |
|
| |
$Jelena$ Hronični forumaš
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 3:54 pm | |
| vracam se za 5 minuta....pravih 5 minuta...cekajte me..... | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 3:55 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 3:57 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 3:59 pm | |
| izvukla,pa jesammmmmmmm mrvice jer radis ti nesto ili samo se zajebavas,a? menjacu posle avatar, ponovo ce biti malo za zbunjivanjeeeeeee |
|
| |
dragon_girl Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1063 Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 4:00 pm | |
| e jasmina.. hvala sto si mi stala iza ledja juce na forumu..tj. kad si rekla da sam sredjivala kao mod forum.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 4:02 pm | |
| - dragon_girl ::
- e jasmina.. hvala sto si mi stala iza ledja juce na forumu..tj. kad si rekla da sam sredjivala kao mod forum..
nema na cemu,pa zar nije tako,rekla mi je andrea da nije bilo tebe forum bi prso skrozzz molim te ako je moguce idi malo u neke topice i izbrisi krstnove poruke smaraaaaaaa |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 4:02 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 4:05 pm | |
| - Jasmina_dg ::
- dragon_girl ::
- e jasmina.. hvala sto si mi stala iza ledja juce na forumu..tj. kad si rekla da sam sredjivala kao mod forum..
nema na cemu,pa zar nije tako,rekla mi je andrea da nije bilo tebe forum bi prso skrozzz
molim te ako je moguce idi malo u neke topice i izbrisi krstnove poruke
smaraaaaaaa e ma jok nema sanse ja sam sa krstanom se dogovorila da pise u jednoj temi, i da ne smara po drugima... i on je na to pristao..pisao je u njegovom kutku, nnista uvredljivo, srpska gramatika i neki tekstovi.. znaci nista strasno..dok se onaj nije poceo buniti annubis... zasto sam mu to dozvolila bla bla bla..pa se onda jos amigo nasao sto mu nije bilo pravo da to radim.. pa sam rekla da necu..neka imaju takav forum kakav zele.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 4:05 pm | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 4:07 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 4:07 pm | |
| - dragon_girl ::
- Jasmina_dg ::
nema na cemu,pa zar nije tako,rekla mi je andrea da nije bilo tebe forum bi prso skrozzz
smaraaaaaaa
e ma jok nema sanse ja sam sa krstanom se dogovorila da pise u jednoj temi, i da ne smara po drugima... i on je na to pristao..pisao je u njegovom kutku, nnista uvredljivo, srpska gramatika i neki tekstovi.. znaci nista strasno..dok se onaj nije poceo buniti annubis... zasto sam mu to dozvolila bla bla bla..pa se onda jos amigo nasao sto mu nije bilo pravo da to radim..
pa sam rekla da necu..neka imaju takav forum kakav zele.. forum iz dana u dan propada,annubis se non stop prepucava sa krstanom,a admin ili ko vec dolazi i brise poruke,ali uzalud,dok si ti bila forum je bio super,nije bilo bez veznih tema,ali sad je propaooo |
|
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 4:09 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 4:10 pm | |
| - Ena88 ::
- Ena88 ::
- Mrvica_88 ::
- pink.....Veliki kiss za tebe....
A ti Jasmina lenstino jedna zasto se nisi spremila za ispit?? Sram te bilo, stidi se.... da se stidim,mrvice moj indeks je pun 8,9,i 10
nemam razlogaaa, izaci cu u oktobru,bice u novembru,u novembru bice u decembru,bice bolje.............
kakav mi je sad avatar? Mmmmmm.... da mogu pojela bih gaaa... naravno osobu sa slike.. ne avatar... SUPER JE!!! ja mislila avatarrrr Ma super je,Jaco nemoj da me zezas znas sta sam htela da kazem... znammmm,malo se salimmm |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 4:10 pm | |
| - Jasmina_dg ::
smaraaaaaaa
e ma jok nema sanse ja sam sa krstanom se dogovorila da pise u jednoj temi, i da ne smara po drugima... i on je na to pristao..pisao je u njegovom kutku, nnista uvredljivo, srpska gramatika i neki tekstovi.. znaci nista strasno..dok se onaj nije poceo buniti annubis... zasto sam mu to dozvolila bla bla bla..pa se onda jos amigo nasao sto mu nije bilo pravo da to radim..
pa sam rekla da necu..neka imaju takav forum kakav zele.. forum iz dana u dan propada,annubis se non stop prepucava sa krstanom,a admin ili ko vec dolazi i brise poruke,ali uzalud,dok si ti bila forum je bio super,nije bilo bez veznih tema,ali sad je propaooo ma da ti kazem prosto boli me doope meni je dobro i ovde
Poslednji izmenio dana Čet Sep 13, 2007 4:12 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 4:11 pm | |
| Radim Jaco, radim...Ali pola rada mi je na kompu.... Razumes??? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 4:11 pm | |
| dragon jer ces u skorije vreme da menjas boju pozadine ovog foruma
volela bi neku drugu boju,neko osvezenje da bude
sta mislis o tomeee? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 4:12 pm | |
| - Mrvica_88 ::
- Radim Jaco, radim...Ali pola rada mi je na kompu.... Razumes???
jaojjjjjjjjj pa ja nista ne razumem,sta je to komp he,he,he naravno da razumem |
|
| |
| |
| |
Broj poruka : 3166 Godina : 30 Localisation : tako dje je teska ladovina...hahaha Emploi : posto je Ena missica a Jaca kraljica,onda sam ja PRINCEZA:-) Datum upisa : 31.07.2007
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 4:14 pm | |
| ja se slazem sa Jaminom.....
moze i ona crvena........
samo bez ruze,necemo da kopiramo svilenog..... | |
|
| |
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 4:15 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Ena88 Elita foruma
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 4:17 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: CHAT Čet Sep 13, 2007 4:18 pm | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: CHAT | |
| |