| Lena | |
|
+26JeCa03 SANDRA @na Chocolate girl jocka Sweet Girl Ana_91 Mica 93/2 Mina-Neca fan GM_loodak Alek-Juicy Pen Dragana90 Zvezda Granda 2008 emotivna luda Jasmina-DG crazy_angeL Ena88 Anja* LeNa_ princeza bubamara andjelaaaaa mima-dugajica DJ MW Kaca93 AdminKa 30 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| |
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Lena Ned Jun 08, 2008 12:12 am | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Lena Ned Jun 08, 2008 12:18 am | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Lena Ned Jun 08, 2008 12:26 am | |
| Sedim ja sve do malopre napolju sa komshinicom ispred zgrade.... prichamo ,zezamo se....bla bla.... U jednom trenutku ona govori "ovi momci na motoru vec treci put prolaze ovuda" ja reko "nisam primetila,mozda chekaju nekog"...ja bacim pogled,vidim jedan silazi sa motora,i govorim joj "sigurno je neko dovezao nekog"...i nista mi..... Posle pola sata dolazi komsinica s posla,i kao " Lena,jel ono neshto na tvom autu? Neko cvece?" ....ja kao u ffazonu "hahaha" okrenem se ustajem...dodjem do kola kad ono na zadnjem staklu za brisach zakacheno,buket ruza Ja ne verujem.....pochinjemo da se smejemo i znachi,haos! Ko je...ne znam...al strashno....kaze komshinica "Sve za ljubav" | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Lena Ned Jun 08, 2008 12:37 am | |
| - LeNa_ ::
- Sedim ja sve do malopre napolju sa komshinicom ispred zgrade....
prichamo ,zezamo se....bla bla.... U jednom trenutku ona govori "ovi momci na motoru vec treci put prolaze ovuda" ja reko "nisam primetila,mozda chekaju nekog"...ja bacim pogled,vidim jedan silazi sa motora,i govorim joj "sigurno je neko dovezao nekog"...i nista mi..... Posle pola sata dolazi komsinica s posla,i kao " Lena,jel ono neshto na tvom autu? Neko cvece?" ....ja kao u ffazonu "hahaha" okrenem se ustajem...dodjem do kola kad ono na zadnjem staklu za brisach zakacheno,buket ruza Ja ne verujem.....pochinjemo da se smejemo i znachi,haos! Ko je...ne znam...al strashno....kaze komshinica "Sve za ljubav" Pa,bas je to lepo...Nemas pojma kako ja volim takve gestove,pravo sam zensko! Nema veze od koga je,imponuje,zar ne?! A mozda je od tvog decka?! | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Lena Ned Jun 08, 2008 12:40 am | |
| - bubamara ::
- LeNa_ ::
prichamo ,zezamo se....bla bla.... U jednom trenutku ona govori "ovi momci na motoru vec treci put prolaze ovuda" ja reko "nisam primetila,mozda chekaju nekog"...ja bacim pogled,vidim jedan silazi sa motora,i govorim joj "sigurno je neko dovezao nekog"...i nista mi..... Posle pola sata dolazi komsinica s posla,i kao " Lena,jel ono neshto na tvom autu? Neko cvece?" ....ja kao u ffazonu "hahaha" okrenem se ustajem...dodjem do kola kad ono na zadnjem staklu za brisach zakacheno,buket ruza Ja ne verujem.....pochinjemo da se smejemo i znachi,haos! Ko je...ne znam...al strashno....kaze komshinica "Sve za ljubav" Pa,bas je to lepo...Nemas pojma kako ja volim takve gestove,pravo sam zensko! Nema veze od koga je,imponuje,zar ne?! A mozda je od tvog decka?! Imponuje,al bih da znam od koga jee.... A dechko nije 100%...radi Ma saznacu ja.....nekako otkrice se sam ,nadam se al sam se bash bash IZNENADILA...uslikacu ruze da vidish | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Lena Ned Jun 08, 2008 12:45 am | |
| - LeNa_ ::
- bubamara ::
prichamo ,zezamo se....bla bla.... U jednom trenutku ona govori "ovi momci na motoru vec treci put prolaze ovuda" ja reko "nisam primetila,mozda chekaju nekog"...ja bacim pogled,vidim jedan silazi sa motora,i govorim joj "sigurno je neko dovezao nekog"...i nista mi..... Posle pola sata dolazi komsinica s posla,i kao " Lena,jel ono neshto na tvom autu? Neko cvece?" ....ja kao u ffazonu "hahaha" okrenem se ustajem...dodjem do kola kad ono na zadnjem staklu za brisach zakacheno,buket ruza Ja ne verujem.....pochinjemo da se smejemo i znachi,haos! Ko je...ne znam...al strashno....kaze komshinica "Sve za ljubav" Pa,bas je to lepo...Nemas pojma kako ja volim takve gestove,pravo sam zensko! Nema veze od koga je,imponuje,zar ne?! A mozda je od tvog decka?! Imponuje,al bih da znam od koga jee.... A dechko nije 100%...radi Ma saznacu ja.....nekako otkrice se sam ,nadam se al sam se bash bash IZNENADILA...uslikacu ruze da vidish Pa,mozda je poslao nekog da odradi to umesto njega?Bas u tome i jeste fora.. Jesi mu rekla za to? P.S.Za mene niko nikad nije ucinio tako nesto,a kad ce - ne zna se! | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Lena Ned Jun 08, 2008 12:48 am | |
| - bubamara ::
- bubamara ::
prichamo ,zezamo se....bla bla.... U jednom trenutku ona govori "ovi momci na motoru vec treci put prolaze ovuda" ja reko "nisam primetila,mozda chekaju nekog"...ja bacim pogled,vidim jedan silazi sa motora,i govorim joj "sigurno je neko dovezao nekog"...i nista mi..... Posle pola sata dolazi komsinica s posla,i kao " Lena,jel ono neshto na tvom autu? Neko cvece?" ....ja kao u ffazonu "hahaha" okrenem se ustajem...dodjem do kola kad ono na zadnjem staklu za brisach zakacheno,buket ruza Ja ne verujem.....pochinjemo da se smejemo i znachi,haos! Ko je...ne znam...al strashno....kaze komshinica "Sve za ljubav" Pa,bas je to lepo...Nemas pojma kako ja volim takve gestove,pravo sam zensko! Nema veze od koga je,imponuje,zar ne?! A mozda je od tvog decka?! Imponuje,al bih da znam od koga jee.... A dechko nije 100%...radi Ma saznacu ja.....nekako otkrice se sam ,nadam se al sam se bash bash IZNENADILA...uslikacu ruze da vidish Pa,mozda je poslao nekog da odradi to umesto njega?Bas u tome i jeste fora..
Jesi mu rekla za to?
P.S.Za mene niko nikad nije ucinio tako nesto,a kad ce - ne zna se! Zvala sam ga na tel 10ak min pre toga i rekao mi je da ce me zvati posle....a ne zove malo je to sumljivo ali ne verujem....nije on taj tip,vishe onako direktno Sad malo razmisljam i sumnjam na jednog dechka,kog sam videla pre mesec dana ispred mojih vrata to mi prvi dechko (u zivotu) doshao da popisuje za gas neshto tako je saznao da tu zivim...pa...a i on ima motor....ne znam Ni ja tako neshto ne dozivih...al eto ...danas je taj dan valjda | |
|
| |
@na Hronični forumaš
Broj poruka : 1628 Godina : 43 Localisation : Cacak Datum upisa : 22.06.2007
| Naslov: Re: Lena Ned Jun 08, 2008 6:02 pm | |
| Bele ruze, bele ruze... ili su crvene Necu boneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :aaa: :aaa: :aaa: :aaa: :aaa: :aaa: Onda moras i onu igracku za pezic Ma necu nista...pisem ja za Dz | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Lena Ned Jun 08, 2008 6:08 pm | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Lena Ned Jun 08, 2008 11:34 pm | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Lena Pon Jun 09, 2008 1:02 am | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Lena Pon Jun 09, 2008 1:05 am | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Lena Pon Jun 09, 2008 1:08 am | |
| | |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
Broj poruka : 9234 Godina : 32 Datum upisa : 17.09.2007
| Naslov: Re: Lena Pon Jun 09, 2008 3:21 pm | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Lena Pon Jun 09, 2008 3:24 pm | |
| | |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
Broj poruka : 9234 Godina : 32 Datum upisa : 17.09.2007
| Naslov: Re: Lena Čet Jun 12, 2008 9:10 pm | |
| | |
|
| |
emotivna luda Hronični forumaš
Broj poruka : 3168 Godina : 39 Localisation : ...moj BEOGRADE,zagrli me... Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: Lena Sub Jun 14, 2008 6:14 pm | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Lena Sub Jun 14, 2008 6:16 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 3168 Godina : 39 Localisation : ...moj BEOGRADE,zagrli me... Datum upisa : 21.06.2007
| Naslov: Re: Lena Sub Jun 14, 2008 6:20 pm | |
| pa nije me bilo duze vreme...moram da vas izljubim sve tebe nikako!!!! | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| |
| |
| Naslov: Re: Lena Sub Jun 14, 2008 6:22 pm | |
| svasta nesto.....izmedju ostalog pozzzZZzich..... | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Lena Sub Jun 14, 2008 6:22 pm | |
| pozz and kiss | |
|
| |
Jasmina-DG VIP foruma
Broj poruka : 6849 Godina : 37 Localisation : **Beograd** Emploi : *..Ljubiti nije greh,ljubimo se do svitanja ... * Datum upisa : 17.01.2008
| |
| |
Ana_91 VIP foruma
Broj poruka : 6672 Godina : 33 Localisation : Београд КОНЗА Emploi : ЦРВЕНА ЗВЕЗДА Datum upisa : 04.07.2007
| Naslov: Re: Lena Ned Jun 15, 2008 7:14 pm | |
| lence bebce | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lena | |
| |
|
| |
| Lena | |
|