| Kada ste...? | |
|
+21Jovana & Vlado crazy_angeL shashava malena bubamara mala Babs princeza Ena88 Kaca93 mima-dugajica GM_loodak cvetic91 Anja* DJ MW Jasmina-DG Mina-Neca fan Elena^ Alek-Juicy Pen SANDRA paris_hilton Vladimir_Bijelic 25 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Vladimir_Bijelic Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1285 Godina : 30 Localisation : SUBOTICA Emploi : MILAN STANKOVIC JE NAJBOLJI Loisirs : forum milana stankovica- FANSAJT.FORUMJ.NET Datum upisa : 05.12.2007
| Naslov: Kada ste...? Sre Feb 13, 2008 8:44 pm | |
| Legli sinoc...? Ustali jutros...? Boravili na nekom lepom mestu...? Bili na konmcertu svoje omiljene pevacice ili pevaca ili grupe...? Bili okruzeni dragim ljudima...? Bili u shopping-u...? Vozili gradskim prevozom...? Ustali na levu nogu...? Bili u prodavnici ...? Nesto zaboravili...? Bili besni...? Poslednji put bili na forumu (ne mozete napisati sad sam na forumu vec poslednju posetu)...? Poselednji put videli Nemanju na forumu...? | |
|
| |
paris_hilton Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1444 Godina : 34 Localisation : Svuda negde :) Emploi : Umem da te volim k'o nijedna... Loisirs : www.myspace.com/mina_hilton Datum upisa : 17.06.2007
| Naslov: Re: Kada ste...? Sre Feb 13, 2008 10:09 pm | |
| Legli sinoc...? Oko 12 Ustali jutros...? U 7... Glupa skola Boravili na nekom lepom mestu...? Juce...Bila na fitnesu a tamo je najlepse Bili na koncertu svoje omiljene pevacice ili pevaca ili grupe...? Ne znam kad je bilo tacno ali... Aco Pejovic Bili okruzeni dragim ljudima...? Svakog dana. Bili u shopping-u...? Pre 3 dana Vozili gradskim prevozom...? Odavno nisam Ustali na levu nogu...? Ustajem na obe... Ne rizikujem...da ne padnem Bili u prodavnici ...? Danas Nesto zaboravili...? Pa to je kod mene proces koji se neprekidno odvija... Dobro da nisam zaboravila sada na koja pitanja odgovaram Bili besni...? Gotovo svakodnevno nervozna, ali bas besna, ne secam se Poslednji put bili na forumu (ne mozete napisati sad sam na forumu vec poslednju posetu)...? Danas...kakvo glupo pitanje Poselednji put videli Nemanju na forumu...? Skoro... Videla ga, a on me uvredio I to moj muzic | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Kada ste...? Sre Feb 13, 2008 11:23 pm | |
| Legli sinoc...? Oko pola 2!
Ustali jutros...? U 15 do 8!
Boravili na nekom lepom mestu...? hm... ne secam se...
Bili na konmcertu svoje omiljene pevacice ili pevaca ili grupe...? Bojan Marovic i Sasa Kovacevic 29.12.2007. i naravno Arena 27.12.2007.
Bili okruzeni dragim ljudima...? svaki dan sam okruzena dragim ljudima
Bili u shopping-u...? u ponedeljak
Vozili gradskim prevozom...? 27.12. kad smo bili u BG-u, Apatin je mali i svuda idem peske...
Ustali na levu nogu...? poslednjih par dana...
Bili u prodavnici ...? pre sat vremena
Nesto zaboravili...? svaki dan nesto zaboravljam
Bili besni...? pre neki dan...
Poslednji put bili na forumu (ne mozete napisati sad sam na forumu vec poslednju posetu)...? danas oko 14.30h
Poselednji put videli Nemanju na forumu...? pocetkom ove nedelje | |
|
| |
Alek-Juicy Pen Hronični forumaš
Broj poruka : 3154 Godina : 34 Localisation : Prestonica Emploi : Mister Grandovog, Najnarcisiodniji Clan, Najsexypilniji Clan pa vi vidite 8) Datum upisa : 22.10.2007
| Naslov: Re: Kada ste...? Sre Feb 13, 2008 11:48 pm | |
| Legli sinoc...? oko 1 Ustali jutros...? oko 10 Boravili na nekom lepom mestu...? sta je to?jhahahahaha Bili na konmcertu svoje omiljene pevacice ili pevaca ili grupe...? pa bio sam na zg 27.12...madaaaa cecu ne racunam Bili okruzeni dragim ljudima...? svaki dan Bili u shopping-u...? ne pamtim Vozili gradskim prevozom...? pre 2 sata Ustali na levu nogu...? ne pamtim Bili u prodavnici ...? pre 2 sata Nesto zaboravili...? pre desetak minuta sam zab sta sam hteo da kazem Bili besni...? danas Poslednji put bili na forumu (ne mozete napisati sad sam na forumu vec poslednju posetu)...? pre 3 dana Poselednji put videli Nemanju na forumu...? ne pamtim | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Kada ste...? Sre Feb 13, 2008 11:51 pm | |
| | |
|
| |
Mina-Neca fan Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 11913 Godina : 32 Datum upisa : 25.08.2007
| Naslov: Re: Kada ste...? Čet Feb 14, 2008 12:03 am | |
| Legli sinoc...?u 1 Ustali jutros...?10 Boravili na nekom lepom mestu...? Bili na konmcertu svoje omiljene pevacice ili pevaca ili grupe...?poslednji put na Rihanni zvezdama granda........... Bili okruzeni dragim ljudima...?danas Bili u shopping-u...? Vozili gradskim prevozom...?davnooo Ustali na levu nogu...? Bili u prodavnici ...?pre dva sata Nesto zaboravili...? Bili besni...?juche Poslednji put bili na forumu (ne mozete napisati sad sam na forumu vec poslednju posetu)...?jutros oko 12 Poselednji put videli Nemanju na forumu...?ne secam se pre 15 dana otprilike
Poslednji izmenio dana Čet Feb 14, 2008 12:35 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Jasmina-DG VIP foruma
Broj poruka : 6849 Godina : 37 Localisation : **Beograd** Emploi : *..Ljubiti nije greh,ljubimo se do svitanja ... * Datum upisa : 17.01.2008
| Naslov: Re: Kada ste...? Čet Feb 14, 2008 12:31 am | |
| Legli sinoc...?Legla sam oko 3 Ustali jutros...? Ustala u 11:30 Boravili na nekom lepom mestu...? Juce setala Knez Mihajlovom Bili na konmcertu svoje omiljene pevacice ili pevaca ili grupe...? Ceca -Usce.. .ZG-Arena .. .8.03.2008. idem koncert Zeljka Samardzica--ArenaBili okruzeni dragim ljudima...?Pre pola sata...dosla mi je best..best...frendica Bili u shopping-u...?Juce.... Vozili gradskim prevozom...?Juce.... Ustali na levu nogu...?Pre ...3 dana Bili u prodavnici ...?Danas.... Nesto zaboravili...?Hm..zaboravim ljudima..da kazem st amislim..o njima...hahaha.. Bili besni...?..Pre 3 dana Poslednji put bili na forumu (ne mozete napisati sad sam na forumu vec poslednju posetu)...?Nocas .u 3.. poslednji put... Poselednji put videli Nemanju na forumu..? ima nekih .....nedelju dana...dosao je kasno..kad pola pilica spava | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Kada ste...? Čet Feb 14, 2008 1:21 am | |
| Legli sinoc...?Oko 23h... Ustali jutros...?U 9:25h... Boravili na nekom lepom mestu...?Bio za vikend na selu... Bili na koncertu svoje omiljene pevacice ili pevaca ili grupe...?27. 12. 2007 - ZG... Bili okruzeni dragim ljudima...?Svakog dana... Bili u shopping-u...?Negde pre NG valjda, mada bi trebalo ovih dana da idem opet... Vozili gradskim prevozom...?Danas, svakog dana promenim desetak gradskih buseva... Ustali na levu nogu...?Uglavnom svakog dana, poshto mi je krevet tako nameshten... Bili u prodavnici ...?Danas posle podne... Nesto zaboravili...?Ne secam se, mada chesto zaboravljam... Bili besni...?Josh me nije ujeo besan pas... Ljut sam poslednjih nekoliko dana zbog komplikovanog rasporeda predavanja... Poslednji put bili na forumu (ne mozete napisati sad sam na forumu vec poslednju posetu)...?Danas posle podne... Poslednji put videli Nemanju na forumu...?Ne znam tachno, pre 2-3 nedelje, mozhda... | |
|
| |
Anja* VIP foruma
Broj poruka : 6209 Godina : 34 Localisation : BEOGRAD Emploi : kao sto vidite...neee Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?! Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Kada ste...? Čet Feb 14, 2008 1:34 am | |
| Legli sinoc...?Oko 12 Ustali jutros...?U 9 Boravili na nekom lepom mestu...?Na Kalisu pre 2-3 dana Bili na koncertu svoje omiljene pevacice ili pevaca ili grupe...?Uh...mislim da je bio Rihannin koncert 24.novembra Bili okruzeni dragim ljudima...?Malopre... Bili u shopping-u...?U proslu subotu Vozili gradskim prevozom...?Juce popodne Ustali na levu nogu...?Jutros...ceo dan sam nervozna Bili u prodavnici ...?Juce...valjda Nesto zaboravili...?Stalno nesto zaboravljam,jbg... Bili besni...?Evo bas danas i jos uvek sam Poslednji put bili na forumu (ne mozete napisati sad sam na forumu vec poslednju posetu)...?Jutros Poslednji put videli Nemanju na forumu...?Uh...ne znam...davno je bilo | |
|
| |
cvetic91 Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1384 Godina : 33 Localisation : Pozarevac Datum upisa : 24.09.2007
| Naslov: Re: Kada ste...? Čet Feb 14, 2008 1:55 am | |
| Legli sinoc...? Oko 1 Ustali jutros...? U 1 opet :jeej: Boravili na nekom lepom mestu...? Malo pre, na klizalistu Bili na konmcertu svoje omiljene pevacice ili pevaca ili grupe...? Na koncertu Toseta Proeskog, u aprilu prosle godine Bili okruzeni dragim ljudima...? Svakog dana Bili u shopping-u...? Pa, svakog dana po malo... Vozili gradskim prevozom...? U Pozarevcu toga nema... Ustali na levu nogu...? Nesto skoro, ne secam se koji je dan bio Bili u prodavnici ...? Danas oko 18h Nesto zaboravili...? Svakog dana zaboravljam Bili besni...? Za vikend, kada mi je brat dosao kuci (niko ne ume da me izvede iz takta kao on) Poslednji put bili na forumu (ne mozete napisati sad sam na forumu vec poslednju posetu)...? pre par sati Poselednji put videli Nemanju na forumu...? Ne secam se.. ali nije bilo odavno!!! | |
|
| |
GM_loodak VIP foruma
Broj poruka : 5017 Godina : 33 Datum upisa : 28.08.2007
| Naslov: Re: Kada ste...? Čet Feb 14, 2008 2:08 am | |
| Legli sinoc...? - Oko pola sest jutros... Ustali jutros...? - U 7 i 20... Boravili na nekom lepom mestu...? - U ponedeljak... u zenskoj svlacionici za fizicko... Bili na koncertu svoje omiljene pevacice ili pevaca ili grupe...? - Pih... ne znam... Bili okruzeni dragim ljudima...? - Pih... nemam pojma... Bili u shopping-u...? - Dan pre Nove godine... Vozili gradskim prevozom...? - Kakav crni gradski prevoz, ovde mi je sve blizu i na dohvat ruke... ali ako racunamo taxi onda danas oko 5... Ustali na levu nogu...? - Uvek ustajem na desnu... tako mi okrenut krevet... Bili u prodavnici ...? - Pre 20-ak minuta... Nesto zaboravili...? - Malocas... zaboravio sam da uplatim kredit... Bili besni...? - Danas oko 4 sata... i to mnogo besan... na sebe... i na poštu... Poslednji put bili na forumu (ne mozete napisati sad sam na forumu vec poslednju posetu)...? - Daj neko pametnije pitanje... Poselednji put videli Nemanju na forumu...? - 9. februar... | |
|
| |
mima-dugajica VIP foruma
Broj poruka : 9234 Godina : 32 Datum upisa : 17.09.2007
| Naslov: Re: Kada ste...? Čet Feb 14, 2008 2:39 am | |
| Legli sinoc...?e ne secam se..ali mislim negde oko ponoci.. Ustali jutros...?oko pola 10 Boravili na nekom lepom mestu...?hm..ne secam see.. Bili na koncertu svoje omiljene pevacice ili pevaca ili grupe...?hm..Ceca-Usce..i ZG za finale,mada se to ne moze nazvati koncertom.. Bili okruzeni dragim ljudima...?stalno sam okruzena dragim ljudima.. Bili u shopping-u...?pre neki dan.. Vozili gradskim prevozom...?danas..vracala sam se iz skole.. Ustali na levu nogu...?e..sad ne znam.. Bili u prodavnici ...?danas popodne Nesto zaboravili...?stalno nesto zaboravljam Bili besni...?danas Poslednji put bili na forumu (ne mozete napisati sad sam na forumu vec poslednju posetu)...?juce oko 22h Poselednji put videli Nemanju na forumu...? e..ne znam sad tacno..pre jedno 2-3 nedelje.. P.S. Odkud to da DJ nije obrisao ovu temu?? | |
|
| |
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Kada ste...? Čet Feb 14, 2008 2:44 am | |
| | |
|
| |
Kaca93 Hronični forumaš
Broj poruka : 4856 Godina : 31 Localisation : Nish Loisirs : ...bili smo drugovi, pa ljubav probali, a sad ni jedno ni drugo... Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Kada ste...? Čet Feb 14, 2008 10:50 am | |
| Legli sinoc...oko 11 Ustali jutros...prvo u 7,a onda u 8,nisam mogla da spavam Boravili na nekom lepom mestu...letos Bili na konmcertu svoje omiljene pevacice ili pevaca ili grupe...u novembru na koncert zg,28.,kada nemanja nije dosao (nish) Bili okruzeni dragim ljudima...svaki dan Bili u shopping-u...u nedelju Vozili gradskim prevozom...ne secam se,uglavnom se vozim kolima Ustali na levu nogu...juce Bili u prodavnici ...pre dva dana Nesto zaboravili...ne secam se Bili besni...juce Poslednji put bili na forumu (ne mozete napisati sad sam na forumu vec poslednju posetu)...juce pre skole Poselednji put videli Nemanju na forumu...ja nikada nisam ovde kad nemanja dodje | |
|
| |
Ena88 Elita foruma
Broj poruka : 17137 Godina : 36 Localisation : ZAJECAR Emploi : MISICA FORUMA...xaxaxaxa...i to je zanimanje Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Kada ste...? Čet Feb 14, 2008 12:41 pm | |
| Legli sinoc...?pa.. bolje da ne kazem Ustali jutros...?istoo Boravili na nekom lepom mestu...?Paaaa.. Mek na Terazijana (bash mi je bilo lepo ) Bili na koncertu svoje omiljene pevacice ili pevaca ili grupe...?Flamingosi (za srpsku ng) Bili okruzeni dragim ljudima...?Stalno sam okruzena Bili u shopping-u...?Subota,like allways Vozili gradskim prevozom...?to cesto radim,zadnji put je bilo kada sam isla kod sestre u Grljan Ustali na levu nogu...?u kad se to desi ne valja ali ne secam se Bili u prodavnici ...?pa ja to ne radim,samo ako mene nece da poslusaju nesto da mi kupe,onDaK ja odem Nesto zaboravili...?stalno,zaboravila sam da narezem cd,pa izlagala da mi crko komp.. pupupu daleko bilo Bili besni...?auu Elema to najbolje zna,njoj sam se ispovedala Vala bilo je opasno Poslednji put bili na forumu (ne mozete napisati sad sam na forumu vec poslednju posetu)...?jutros u 6 Poselednji put videli Nemanju na forumu...? jao pa zadnji put kad je bio negde prosle nedelje oko 4 ujutru | |
|
| |
princeza VIP foruma
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Kada ste...? Čet Feb 14, 2008 12:56 pm | |
| Legli sinoc...? u 23 Ustali jutros...? 5,50 Boravili na nekom lepom mestu...? svakog bogovetnog dana Bili na konmcertu svoje omiljene pevacice ili pevaca ili grupe...? 31.12 Bili okruzeni dragim ljudima...? uvek Bili u shopping-u...? pre dva dana Vozili gradskim prevozom...? jutros Ustali na levu nogu...? ustajem svki dan Bili u prodavnici ...? malo pre Nesto zaboravili...?
mozak mi radi 24 sata tako tesko zaboravljam Bili besni...?
svaki dan po 5 puta najmanje ne znam sta bi izdvojil Poslednji put bili na forumu (ne mozete napisati sad sam na forumu vec poslednju posetu)...? pre deset minuta Poselednji put videli Nemanju na forumu...? Nisam skoro | |
|
| |
paris_hilton Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1444 Godina : 34 Localisation : Svuda negde :) Emploi : Umem da te volim k'o nijedna... Loisirs : www.myspace.com/mina_hilton Datum upisa : 17.06.2007
| Naslov: Re: Kada ste...? Čet Feb 14, 2008 3:54 pm | |
| | |
|
| |
Babs Hronični forumaš
Broj poruka : 4750 Godina : 38 Datum upisa : 28.06.2007
| Naslov: Re: Kada ste...? Čet Feb 14, 2008 4:17 pm | |
| | |
|
| |
mala Hronični forumaš
Broj poruka : 2173 Godina : 33 Localisation : Necino srce Datum upisa : 19.07.2007
| Naslov: Re: Kada ste...? Čet Feb 14, 2008 10:03 pm | |
| Legli sinoc...? Oko 23 Ustali jutros...? U 10:30 Boravili na nekom lepom mestu...? Juce Bili na konmcertu svoje omiljene pevacice ili pevaca ili grupe...? Zg Arena...I idem 8.03 u Arenu Bili okruzeni dragim ljudima...? Stalno sam okruzena dragim ljudima Bili u shopping-u...? Prosle nedelje Vozili gradskim prevozom...? Juce Ustali na levu nogu...? Jutros Bili u prodavnici ...? Prekljuce Nesto zaboravili...? uvek nesto zaboravim Bili besni...? Sinoc Poslednji put bili na forumu (ne mozete napisati sad sam na forumu vec poslednju posetu)...? Juce Poselednji put videli Nemanju na forumu...?[/quote] Prosle nedelje...Valjda | |
|
| |
Elena^ VIP foruma
Broj poruka : 8794 Godina : 34 Localisation : Macedonia Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Kada ste...? Čet Feb 14, 2008 10:15 pm | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Kada ste...? Pet Feb 15, 2008 5:25 pm | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
Broj poruka : 7116 Godina : 36 Emploi : Meni ljubav znaci vise,nego sto na dlanu pise... Loisirs : Tajni agent 08 :-))) Datum upisa : 15.07.2007
| Naslov: Re: Kada ste...? Pet Feb 15, 2008 5:26 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Kada ste...? Pet Feb 15, 2008 5:34 pm | |
| | |
|
| |
bubamara VIP foruma
| Naslov: Re: Kada ste...? Pet Feb 15, 2008 7:39 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Kada ste...? Pet Feb 15, 2008 7:59 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kada ste...? | |
| |
|
| |
| Kada ste...? | |
|