| Beovizija/Evrovizija 2008. | |
|
+46Petra Dragana90 GM_loodak DULCE :) pink girl Mica 93/2 LeNa_ i_love_nemanja Zvezda Granda 2008 garava09 Babs minja Elena^ Mina-Neca fan u_prolazu Majce JOANA Mia 89 bubamara Chocolate girl andjelaaaaa mima-dugajica Ana_91 Kaca93 ehhh zvoncica SANDRA fenixman princeza IwABg93 paris_hilton SandraCe AdminKa Ena88 Anci veljdza crazy_angeL Lazar01 The Best Damn Thing Anja* cvetic91 DJ MW iwanche Alek-Juicy Pen DANIJEL 84 Vladimir_Bijelic 50 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
ehhh Sveža piletina
Broj poruka : 225 Godina : 33 Localisation : Sombor Datum upisa : 03.02.2008
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 12:51 am | |
| A finalisti iz drugog polufinala su:
1. Ukrajina
2. Hrvatska
3. Albanija
4. Island
5. Gruzija
6. Danska
7. Švedska
8. Letonija
9. Turska
10. Portugal | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 12:57 am | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
Broj poruka : 5988 Godina : 36 Localisation : New USA Loisirs : L E N A Datum upisa : 12.03.2008
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 12:59 am | |
| | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 1:04 am | |
| | |
|
| |
Mica 93/2 Hronični forumaš
Broj poruka : 1695 Godina : 31 Localisation : Beograd Loisirs : Pravi Delija veran je ko pas uvek Zvezdo racunaj na nas Datum upisa : 22.09.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 1:07 am | |
| | |
|
| |
veljdza Gušter
Broj poruka : 460 Godina : 33 Localisation : somewhere...:) Emploi : srcolomac Datum upisa : 13.08.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 1:07 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1695 Godina : 31 Localisation : Beograd Loisirs : Pravi Delija veran je ko pas uvek Zvezdo racunaj na nas Datum upisa : 22.09.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 1:08 am | |
| | |
|
| |
Dragana90 Zavisnik u razvoju
Broj poruka : 1440 Godina : 34 Emploi : Jedini o jedina citaj mi sa usana,volela bi o voleo bi da si tu... Datum upisa : 20.01.2008
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 1:09 am | |
| Bas je glupo sto nije Makedonija prosla | |
|
| |
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 1:15 am | |
| 1. Ukrajina extra pesma 2. Hrvatska nije mi jasno kako su prosli Makedonija i Ceska su 100 puta bolje 3. Albanija nista posebno 4. Island Ne secam se pesme 5. Gruzija super 6. Danska moze da prodje 7. Švedska lepa pesmica 8. Letonija svidja mi se pesmica i nastup 9. Turskane secam se ni te pesme 10. Portugal onako
Poslednji izmenio Mica 93/2 dana Pet Maj 23, 2008 1:34 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 1:15 am | |
| Meni se Gruzija svidela | |
|
| |
Alek-Juicy Pen Hronični forumaš
Broj poruka : 3154 Godina : 34 Localisation : Prestonica Emploi : Mister Grandovog, Najnarcisiodniji Clan, Najsexypilniji Clan pa vi vidite 8) Datum upisa : 22.10.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 1:24 am | |
| 1. Ukrajina VRH
2. Hrvatska DNO SAMOG DNA
3. Albanija Nista specijalno bilo je boljih pesama (Bugarska,Svajcarska,Makedonija)
4. Island pf onako
5. Gruzija onako
6. Danska ni ne secam se
7. Švedska OK Pesna
8. Letonija uzas
9. Turskane onako
10. Portugal onako | |
|
| |
LeNa_ VIP foruma
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 1:25 am | |
| kazem ja...UKRAJINA | |
|
| |
veljdza Gušter
Broj poruka : 460 Godina : 33 Localisation : somewhere...:) Emploi : srcolomac Datum upisa : 13.08.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 1:27 am | |
| Raspored pesama u finalu:
01: ROMANIA 02: UK 03: ALBANIA 04: GERMANY 05: ARMENIA 06: BOSNIA & HERZEGOVINA 07: ISRAEL 08: FINLAND 09: CROATIA 10: POLAND 11: ICELAND 12: TURKEY 13: PORUGAL 14: LATVIA 15: SWEDEN 16: DEMARK 17: GEORGIA 18: UKRAINE 19: FRANCE 20: AZERBAIJAN 21: GREECE 22: SPAIN 23: SERBIA 24: RUSSIA 25: NORWAY | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 3:29 am | |
| Znachi - havarija! Sutra cu vishe o utiscima... | |
|
| |
Ana_91 VIP foruma
Broj poruka : 6672 Godina : 33 Localisation : Београд КОНЗА Emploi : ЦРВЕНА ЗВЕЗДА Datum upisa : 04.07.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 9:10 am | |
| svajcarska | |
|
| |
Petra Hronični forumaš
Broj poruka : 2039 Godina : 35 Localisation : u Obenovcu,ali u snovima Datum upisa : 14.11.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 11:09 am | |
| moji favoriti od obadve veceri Srbija to se podrazumeva Armenija Grcka Rusija Ukrajina Svedska | |
|
| |
andjelaaaaa VIP foruma
Broj poruka : 5025 Godina : 31 Localisation : u beskraju vjecnosti... Datum upisa : 05.01.2008
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 12:39 pm | |
| | |
|
| |
SANDRA VIP foruma
Broj poruka : 7367 Godina : 34 Localisation : Apatin Emploi : Najpovuceniji clan :( Datum upisa : 09.07.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 12:42 pm | |
| | |
|
| |
princeza VIP foruma
Broj poruka : 5595 Godina : 44 Localisation : ...u snovima... Emploi : Neka bude sta ce biti, ja se necu promeniti... Loisirs : svuda negde Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 12:44 pm | |
| | |
|
| |
andjelaaaaa VIP foruma
Broj poruka : 5025 Godina : 31 Localisation : u beskraju vjecnosti... Datum upisa : 05.01.2008
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 1:11 pm | |
| Modni kreator, Saša Vidić- Stajling predstavnika Bosne i Hercegovine je tipično oličenje kiča i neukusa! Oni su najodvratnija evrovizijska pojava koju sam ikada video! Izgledali su grozno onako šareno obučeni kao da su došli iz crtanog filma! Najbolje obučena bila je Norvežanka, koja je u elegantnoj teget satenskoj haljini izgledala krajnje jednostavno, a predstavnica Jermenije je napravila pun pogodak sa zavodljivom crno-belom mini haljinom s resicama, koja se baš uklopila uz njenu pesmu i nastup. Najgore obučene bile su Grkinja i Poljakinja, koje su izgledale kao zvezde „Granda“! Predstavnici Azerbejdžana imali su najjeftiniji scenski nastup koji sam ikada video! Jelena Maćić, šminkerka- Predstavnici Azerbejdžana preterali su sa šminkom, koja je izgledala kao da su pošli na priredbu za decu! Ne podnosim bilo kakav vid proste simbolike, koju su oni upotrebili u scenskom šminkanju, pa zbog toga mislim da su bili najlošiji! Za razliku od njih, jaka šminka predstavnika BiH uklopila se u njihov nastup, koji je podsećao na karneval. Grkinja se scenskom šminkom pozabavila vrlo profesionalno. Suzana Perić, modni kreator- Jedino je Grkinja Kalomira napravila pravi bum i svoj nastup podigla na viši nivo. Ona poseduje posebnu energiju. Šarmantna je i ima odličnu garderobu, koja na sceni izgleda kao milion dolara. Njen nastup izgleda kao nastup velike MTV zvezde. Takođe sve pohvale za Rusa Dimu Bilana, koji predstavlja nešto novo i posebno, ja ću svoj glas dati njemu. Da sam ja neko ko se pita o tome kako bi takmičari trebalo da budu obučeni, Poljakinju Izis navela bih kao parametar dobrog ukusa, ali i Jermenku Siruši, koja je imala divnu haljinu s resama, sličnu jednoj mojoj kreaciji. Totalni promašaj su predstavnik BiH Laka i Finci, koji su nezanimljivi. Aleksandar Kapriš, frizer- Izraelci su odlični, moderno i mladalački izgledaju i opšti utisak je čista desetka. Poljakinja je apsolutni promašaj, frizura joj je očajna jer je nadogradnja loše odrađena, a veštački zubi su joj dva broja veći. Norveški nastup bio je sveden, a prateći vokali izgledali su kao službenice na šalterima SDK. Azerbejdžan je imao isforsiran nastup u svega tri minuta, previše svega i svačega. Laka je za čistu desetku. Grkinja je odlična, ima savršen nastup i prelepu frizuru. Rus je pravo razočaranje i nema šanse da pobedi. Ima preveliku glavu i kvazibrčiće! Finci su jadna kopija Lordova od pre dve godine. Jermenka je nova zvezda „Granda“, a Rumunija ima pravu festivalsku pesmu. znaciiiiiiii.. Kalomoira | |
|
| |
Anja* VIP foruma
Broj poruka : 6209 Godina : 34 Localisation : BEOGRAD Emploi : kao sto vidite...neee Loisirs : Ko,ko je taj,sto nam sudbine svima odredjuje?! Datum upisa : 12.07.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 1:44 pm | |
| E pa ovako...Ne znam samo kako su uspele Albanija,Hrvatska i Turska da udju u finale Bugarska npr nije,a pesma i nastup su 100 puta bolji od svih njih zajedno... Inace onaj lik iz Litvanije... Kakav je...a tek uzivo Nego,sutra navijam za SRBIJU,Rusiju,Ukrajnu,Izrael,Grcku,Jermeniju i Norvesku...ali bi po mojoj proceni trebalo da pobedi Rusija ili Ukrajna ...I da,ne znam za vas,ali meni je ova Bosanska pesma usla u usi,i ljudi pozitivno reaguju na nju,moze da se svasta desi u finalu | |
|
| |
andjelaaaaa VIP foruma
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 2:06 pm | |
| simpatican mi je bio i nastup Letonije vit a haj haj ho , end a haj haj heeej i da.. kako sam mogla Sirusho da zab Come qele, move qele | |
|
| |
DJ MW Poznata ličnost foruma
Broj poruka : 13192 Godina : 36 Localisation : Novi Sad Emploi : Najinteligentniji, najsladji, naj forumash sa najboljim avatarom... 8) Datum upisa : 20.06.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 2:36 pm | |
| | |
|
| |
Alek-Juicy Pen Hronični forumaš
Broj poruka : 3154 Godina : 34 Localisation : Prestonica Emploi : Mister Grandovog, Najnarcisiodniji Clan, Najsexypilniji Clan pa vi vidite 8) Datum upisa : 22.10.2007
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 5:22 pm | |
| Drugo polufinalo veče "Evrovizije" pred više od 12.000 ljudi Ukrajinka digla Arenu na noge Ukrajinka Ani Lorak bila je zvezde sinoćnjeg, drugog polufinala "Evrovizije". Razigrana seksi pevačica digla je "Arenu", više od 12.000 ljudi, na noge i mirno sačekala rezultate glasanja koji su rekli: "Ani ide u finale". Dobro atmosferu napravili su i Bugari "Deep zone" predvođeni pevačicom Joanom, ali oni nisu imali toliko sreće - ostali su bez očekivanog finala. U finale, koje se održava 24. maja u "Beogradskoj areni", prošli su i predstavnici Hrvatske, Albanije, Islanda, Gruzije, Danske, Švedske, Letonije, Turske i Portugala. Iznenađenje večeri svakako je plasman Danske, Letonije i Portugala u finale, dok je ispadanje Bugarske i Švajcarske bilo neočekivano. Za razliku od prve večeri, ispred ulaza u "Arenu" je vladala ogromna gužva, redovi navijača iz svih zemalja, uključujući i one koje nisu prošle u finale tiskali su se kako bi što pre zauzeli svoja mesta. Drugo polufinale u "Areni" je pratilo više od 12.000 posetilaca, a ono malo preostalih mesta pripalo je fanovima i volonterima koji su svojim radom proteklih dana zaslužili da ovaj muzički spektakl posmatraju uživo. Veče su otvorili operska pevačica Iva Mrvoš i plesač "Mulen Ruža" Aleksandar Josipović, maskiran u Pegaza, ansambl "Kolo" izveo je u okviru programa "Srbija za početnike" splet narodnih igara , uz pomoć gudačkog kvarteta "Studio Alektik". Zatim su na scenu izašli voditelji Željko Joksimović i Jovana Janković, koji su pozdravili sve gledaoce širom Evrope i poželeli im dobrodošlicu u drugo polufinale. Island koji predstavlja grupa "Eurobend" otvorila je nadmetanje sa pesmom "This is My Life" i brzim ritmom svoje pesme najavili uzbudljivo i dinamično veče. Šarlota Pereli predstavnica "Švedske" opravdala je očekivanja brojnih navijača koji su za nju navijali iz "Arene" i priredila odličan šou, za koji je bila nagrađena burnim aplauzom. Sledeći na sceni bili su rok grupa "Mor ve Otesi" iz Turske, nastup Ukrajinke Ani Lorak, koja je blistala u mini haljini prekrivenoj sa bezbroj kristala, naterao je sve u publici da zaigraju uz vrući ritam njene pesme "Shady Lady". Predstavnik Litvanije svojom baladom usporio je ritam, a mlada albanska pevačica Olta Boka oduševila je i raznežila publiku još jednom baladom, u istom laganom ritmu nastavio je i predstavnik Švajcarske Paolo Meneguci. Nastup Tereze Kerndlove iz Češke podigao je temperaturu u gledalištu do usijanja dok je sa svojim atraktivnim plesačicama obučenim u kratke šorciće izvodila numeru "Have Some Fun", a onda je bina bljesnula zlatnim sjajem za vreme nastupa beloruskog takmičara Ruslana Alehna. "Pirati mora" iz Letonije obučeni u gusarske kostime delovali su kao da su došli pravo iz zemlje Petra Pana pevajući "haj, haj, ho"... Duh prošlih vremena na scenu su vratili "Kraljevi ulice" iz Hrvatske svojim melanholičnim izvođenjem šlagera "Romanca", " Deepzone & Baltazar" iz Bugarske predvođeni zanosnom pevačicom Joanom izazvali su ovacije u publici gde su se viorile mnogobrojne bugarske zastave svojim tehno-rege nastupom. Veoma efekatan nastup u kome je bila sadržana poruka mira imala je Diana Gurtskaja iz Gruzije, a "mediteranski vulkan", kako zovu predstavnicu Malte Morenu, imala je nastup koji je podsećao na Ruslanu sa "Evrosonga" 2006, dok je Evdokija Kadi sa Kipra uz prepoznatljivi zvuk sirtakija pevala o "fatalnim ženama". Pretposlednji su nastupili Tamara, Vrčak i Adrijan iz Makedonija, a publika je sve vreme pevala sa njima pozdravljajući ih dugim aplauzom. Na scenu je poslednja izašla Vania Fernandez iz Portugala, koja je suptilnom mešavinom fada i tanga pripremila publiku za glasanje. Domaćini večeri Jovana i Željko ugostili su na sceni prvu pobednicu "Evrovizije" iz 1956. Lis Asju, koja je označila početak glasanja. U revijalnom delu drugog polufinala izveden je deo baleta Narodnog pozorišta "Ko to tamo peva". U finale je prošlo 25 zemalja, do sutrašnjeg finala u "Areni" takmičari imaju još samo malo vremena za pripremu... Biće vruće! Kladionice ne greše Najpoznatije evropske ("William Hill", "Sky bet"...) i domaće ("Meridijan") kladionice ponovo su bile u pravu. Iskusni bukmejkeri dobro su procenili ko će i subotu pred publiku u "Areni" pa su na Ukrajinu, Švedsku, Tursku... bile male kvote, dok su pomalo "omanuli" u slučaju Švajcarske i Bugarske. Gužva i tapkaroši Ispred i u "Areni" sinoć je bila mnogo veća gužva nego li prve polufinalne večeri, pa su se, pomalo stidljivo pojavili i tapkaroši. Karte za finale nude se po početnoj ceni do 100 evra ("imam još dve-tri, nisu loša mesta", šaputao je sinoć jedan momak), a očekuje se da u subotu dostignu i veću cenu. Polovičan uspeh eks-Ju zemalja U finalu "Evrovizije" iz zemalja bivše eks-Ju plasirala se Srbija (direktno, pobedom Marije Šerifović), predstavnik BiH Laka i hrvatska grupa "Kraljevi ulice" sinoć, dok će finale pokraj malog ekrana gledati Rebeka (Slovenija), Tamara, Vrčak i Adrijan (Makedonija) i Stefan (Crna Gora). Jelena Janković u finalu Na južnom ulazu u "Beogradsku arenu", naša teniserka Jelena Janković snimala je pozdravnu poruku iz Beograda koja će biti puštena tokom finalne večeri, a oko nje se okupio veliki broj znatiželjnika. Tokom sinoćnjeg polufinala publici se obratila i naša druga najbolja teniserka Ana Ivanović sa još jednom razglednicom iz Beograda. TUGA | |
|
| |
andjelaaaaa VIP foruma
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. Pet Maj 23, 2008 5:44 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Beovizija/Evrovizija 2008. | |
| |
|
| |
| Beovizija/Evrovizija 2008. | |
|